Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi benim modum düşük , sizin neyiniz var yavrularr? sesiniz çıkmıyoo ..??

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu

Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı

Canım Rabbim sizi hayırlı, vicdanlı ve yüreği güzel bir gelinle karşılaştırır inşallahhh....Aminnnnnnnn
Kız ben kendi anama diyorum senle aynı evde içgüveyi olsaydık eşimle ben ondan önce kaçardım diye tabi o işin şakası inan yazın kadın bir aylığına geldiğinde herşeyimiz daha bir düzenli eee daha ne olsun
Zaten emekli olduğunda her an çat kapı gelirse diye hazır olda beklerim herhalde kadının huyudur ille erken kalkıp sabahtan temizlikte biter yemekde bazen bana ne söyleniyor öğlen olmuş sen daha süpürüp silmedin mi diye hadi beee iki çocukla nasıl olcakmış diyorum bazen oda bana takılır bak az kaldı geldiğimde o dolap içeri düzenli olmasın valla indiririm ana kız tekrar toplarsınız diye İnan dolapları mağaza gibi düzenli benim baştan öyleyse bir hafta sonra hırsız girmiş mağaza gibi renklerini bile ayırıp dizer bende yaparımda sonra karıştımı umursamam yeterki düzenli dursun

öğle yemeğim 1 kase special k yedim 1 tanede magnum dondurma 1 saat sonra yeşil çay nasıl?

Magnummuuuuuuu bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Çok severim ama kalorisi fazla diye uzun zamandır yemedim
Neyse Afiyet olsun ama çok sık tüketmemeye çalış canım

Oyyyy bende tüm kızlar gibi okurken yoruldum
Herhalde bir günde okadar iş yapsam 1 hafta hasta yatarım
VAlla maşallah subhanallah ablacığım Rabbim sağlık, güç ve kuvvet versin sana İnşallah ileride bende senin gibi olurum
Hamarat ve yüreği güzel hatun

Dünki alışveriş faciasından beri ibiği elimde dolanıyorum
Aşkım özür dilerim affet dedikce yok affetmiyorum geçti sen bana bir yemek bile ısmarlamadın cimrilik yaptın diye kedi modunda triplerdeyim hesapta ya öyle deme işte telafı ediceğim dedikce yok istemez o geçmişte kaldı dün yapcaktın onu diye dolanıyorum mahsum mahsum
Yarın akşam söz dışarı cıkacağız dediysede yok istemiyorum dün yapcaktın onu diyip duruyorum Neyse yarın artık dört döner hadi gidelim diye son ana kadar az daha naz yapayım sonra nasılsa yimeğe çıkarız
Kırılgan ve hashas ceco

Kız ben bu adamı parmağımda oynatıyorum resmen hatta o da farkında sen beni çok oynatıyorsun diye söyler bende kanma diyorum ne bileyim gözyaşın sahtemi değilmi diyor
Erkekler ya adam olucak ya adam olacak

Allah korusun Arabanın muayenesini ihmal etmesin zaten
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Asucumm 3 tane iğne yaptırmama rağmen , tam net değil ama işlevsel en azından

boynum iyide psikolojim çok fena , kendimde değilim desem yalan olmazz ..

Tekrar geçmiş olsun Aynurcuğum
İnşallah tatilde iyice dinlenir kendine gelirsin ha gayret az kaldı

canlar ben geldim tamam mağnum yemiycem bidaha akşam yemeğimi yazayım kızlar birküçük kase bezelye yemeği aynı kasede yogurt 2 kaşık deniz börülcesi 1 dilim çavdar ekmeği iyimi sizce?

buarada yeni gelenler hoşgelmişlerr , azminiz daim olsun inşAllahh

canlar ben geldim tamam mağnum yemiycem bidaha akşam yemeğimi yazayım kızlar birküçük kase bezelye yemeği aynı kasede yogurt 2 kaşık deniz börülcesi 1 dilim çavdar ekmeği iyimi sizce?

canım sebzelerden bezelye , patates , havuç listenden uzak olursa daha iyi olur

kızları yıkadım küçüğü uyuttum şimdi büyüğü uyutucam...pc de sıkıntı varmış eşim bazı programlar yüklicekmiş falan...oyüzden ben kaçıyom..yarın görüşürüz inşallah ama beyimiz yarın evdeymiş çok gelemeyebilirim...hadi öptüm hepinizi...Allaha emanet olunn...

iyi geceler Zeynebimm

İYi geceler Zeynepciğim
Benimkilerde uyudu şükür karı koca baş başa kalmışken eşim oyun konsolunda bende laptop başında bir yandanda ufak ufak müzik dinliyoruz
Yarın benimkide evde ama anasına yardıma gider herhalde bende öğleden sonra kızkardeşime gidiceğim eşimin teyzekızıyla yarın çozutmazsam iyidir çünkü kız kardeşim bir sürü hazırlık yapmış neyse artık dua ederim yemiyeyim diye hee olmadı yirim

geldim çamaşırları katladım evi topladım yarın piknik varr ev toplıu dursun hoş evden çıkana kadar anası ağlarda işte şöyle derli toplu evlere hayranım
her yerden oyuncak fışkırıyoo bi tırmık şart kenara yığmalı arada tırmıkla:))

Son düzenleme:
İyi geceler Zeynepcim
Benim de uykum var da bulaşık makinesi bitsin diye bekliyorum neden derseniz azcık cozutuk da benim makine bittikten sonra kapağı açmazsam sabaha kadar kaynaştırır tabak çanağı:)

slm kizlarrr ben geldiiimmmm
Ama coooook ciisslar yedimki bennnn gidiyimmi ??? :26::26::26:
Haahhhaa ben de yedim gidelimmi ki henüz kovmadılar bir de utanmadan anlattım tektek yediklerimi

Ay ben de hayranım öyle evlere benimkiler büyüdükleri halde yine de o düzeni oturtamadım ben gel de gör şimdi bizim evi yarın da ben adam ederim inşallah

bütün cıss yiyenlere benden ;

of off offf suan kendimi cok kötü hissediyorum kizlarrr
asucum bende kücük boy pizza üstünede cikolata yedim adetim gelmek üzere dersem kim inanir bilemedim ( ordan yirtarim dedim ) ama istahimi engelleyemedim bugün bide alisverise ac ac ciktim eve gelince gözüm döndü resmen :26::26::26:
döv beni aynur döv beni sacimi cek cimcik at :18:

İlknurrrrrrr saçını başını yolarım haaaa , döverim hemde

canım benim alışverişe aç çıkmamaya özen göster yoksa çok fena oluyo durum

olur da yemekleri ben yapıyorum hergün işcilerde var malum ayrı yemek olmuyor ama hep kısıtlı yiyorum kuzum yaa

hmm anladım canım , o halde minimumda tutmak fayda eder diye düşünüyorumm

kızlar 3 gündür piskolajik biliyorum ama iyi oluyo öğün dişında bişeyler yesem mi diye düşünürken siz geliyosunuz aklıma sanki kızar gibi bakıyosunuz mutfaktan çıkıyorum eee ben burda sürekli çukulata cips tost bonfirit dondurma daha daha işte bunları yememek için mücadele ediyorum he yalan değil hergün 1 tane dondurma yiyorum ee burası ege çok sıcak mahanamda hazır tamam itiraf edeyim dondurmayı çok seviyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…