kızceler bende öğlen yemeğimi ydim bir kase ezogelin çorbası bir dilim ekmek üstüne bir tane kurabiye o kadar ya aslında akşam yemesem daha ii olacak akşamları çok yükleniyorum:) bu akam gidem de yoğurt ekmek yiyeyim barii
valla banuşum bende diyorum anneme bakalım hayırlı bir gelin gelir inşallah annemin de bi tane evi var ister gelsin beraber oturun sen ona yardımcı olursun istemezzse de paşa gönlü bilir çıksınlar kiraya annemde yokk ben kıyamam gelsinelr yanımda otursunlar ben nasıl yaparım hele torunum olursa kim bakacak tabi ben bakarım diyo ki çocuk bakımında üstüne tanımam bakalım kardeşim daha küüçk 22 yaşında hele bi gelin adayımız çıksın ortaya da o zaman konuşulur valla benim kv annem gibi olsa ben başımın üstünde taşırım tamam çok konuşurdu ama en azından aramıza girmez evliliğe karışmazdı ve çık dolan istediğini yap tarzı arkadaş gibi olurduk ama benim kv öle değil sesi çıkmaz ama sinsiiiaramıza karışır fln ammaannn konuşmayayım ben:)
nursenacım sana da geçmiş olsun kuzumm
öğle yemeğim 1 kase special k yedim 1 tanede magnum dondurma 1 saat sonra yeşil çay nasıl?
sağol nursenacım aldım o konu halloldu çok şükür. gerçekten çookk yorgunum.
canım çook geçmiş olsun
yok canım hasta değilim çok şükür sadece çok yorgunum. 9 karpuzu bir koltuğa sığdırmaya çalışınca çok yoruldum. cumartesi hem market işini gördüm. hem pazara çıktım. hem hasta ziyaretine gittim. bunlar öğleye kadardı. öğleden sonra köye gittim. köye giderken ablamlar tarladaymış onların yanında durduk. ablamın kv. ve torunuda tarladaymış onlarıda götürün köye dediler. onları aldık bizim eve götürdük. ablamın kv. yi bize girerken görünce eltimle anneside geldi. onlara ikram hazırladım. sonra evi silip süpürdüm. annemlerin yemeğini hazırlayıp indirdim. sonra kendimize hazırladım tam sofrayı topladım. büyük eltimin kızı geldi. gece bende kaldı.pazar sabahı onları kahvaltı ettirip gönderdim. hem 30 kişiyi yemeğe aldım. hem bahçe temizledim. hem fiğ biçmeye gittim. biraz erik topladım. nevresimleri yıkamıştım kalanları yıkadım yıkadıklarımı yorganlara geçirdim. çarşaflanacakları çarşafladım. evi temizledim.gece çayın yanına düğünden kalan fıstıkları çıkardılar . heryer fıstık kabuğu oldu. dün yemek dağınıklığını topladım. evi tekrar temizledim. kabı kacağı yerleştirdim. tam eve gidip dinleneyim derken eşimin süt kardeşi aradı ben bursadayım çarşıya gidelim bana yardımcı ol dedi ( bu hafta oğlunun düğünü var ) eve gelip sütü kaynattım çarşıya çıktım. akşama kadar ayaklarım şişti eve gelirken gelin aradı nerdesin diye yoldayım dedim. ben sizin kapıdayım dedi. eve geldim yemek hazırladım. hep birlikte yemeği yedik eşim ben sohbete gidicem siz ne yaparsanız yapın dedi. arabanın anahtarını bıraktı. çok yorgundum ama yengemide merak ettim.cumadan beri görmedim. yeğenlerle yengemi ziyarete gittik.yarım saat oturup geri geldik. iyi gördüm moralim düzeldi.
ay çok çenem düştü ben susayım.
"sen benim evladımsın ben sana 50 laftda söylesem barışır birşey yokmuş gibi devam ederiz ama ona 1 laf etsem adım kaynanaya çıkar diyor"
anneciğin burada çok doğru söylüyor canım.
ibiğini kopartacam nasıl olsada süperdi yaaa:))))))
çok çok çok öpüyorum:)
sevgilimin arabasi bendeydi turkcesi ne deniyor bilmiyorum trafige cikmasi icin izin kagidi alinmasi lazimdi zar zor hallettim kendisi burda olmadigi icinfrenler sorunluymus daha bir surude ariza vermis hep diodum bazi sesler gelio baktir suna diye sonra sonra diodu ihmal etmisti neyseki ben goturdum kazasiz belasiz atlatmis olduk
Asucumm 3 tane iğne yaptırmama rağmen , tam net değil ama işlevsel en azından
boynum iyide psikolojim çok fena , kendimde değilim desem yalan olmazz ..
canlar ben geldim tamam mağnum yemiycem bidahaakşam yemeğimi yazayım kızlar birküçük kase bezelye yemeği aynı kasede yogurt 2 kaşık deniz börülcesi 1 dilim çavdar ekmeği iyimi sizce?
kızları yıkadım küçüğü uyuttum şimdi büyüğü uyutucam...pc de sıkıntı varmış eşim bazı programlar yüklicekmiş falan...oyüzden ben kaçıyom..yarın görüşürüz inşallah ama beyimiz yarın evdeymiş çok gelemeyebilirim...hadi öptüm hepinizi...Allaha emanet olunn...
kızları yıkadım küçüğü uyuttum şimdi büyüğü uyutucam...pc de sıkıntı varmış eşim bazı programlar yüklicekmiş falan...oyüzden ben kaçıyom..yarın görüşürüz inşallah ama beyimiz yarın evdeymiş çok gelemeyebilirim...hadi öptüm hepinizi...Allaha emanet olunn...
Eeee bende de sırf ben varmışım gibi görünüyorbu topik bizleri görmemezliğe mi geliyor yoksa
Haahhhaa ben de yedim gidelimmi ki henüz kovmadılar bir de utanmadan anlattım tektek yediklerimislm kizlarrr ben geldiiimmmm
Ama coooook ciisslar yedimki bennnn gidiyimmi ???:26::26::26:
geldim çamaşırları katladım evi topladım yarın piknik varr ev toplıu dursun hoş evden çıkana kadar anası ağlarda işte şöyle derli toplu evlere hayranım
her yerden oyuncak fışkırıyoo bi tırmık şart kenara yığmalı arada tırmıkla:))
Haahhhaa ben de yedim gidelimmi ki henüz kovmadılar bir de utanmadan anlattım tektek yediklerimi
Ay ben de hayranım öyle evlere benimkiler büyüdükleri halde yine de o düzeni oturtamadım ben gel de gör şimdi bizim evi yarın da ben adam ederim inşallah
bütün cıss yiyenlere benden ;
canım sebzelerden bezelye , patates , havuç listenden uzak olursa daha iyi olur
of off offf suan kendimi cok kötü hissediyorum kizlarrr
asucum bende kücük boy pizza üstünede cikolata yedim adetim gelmek üzere dersem kim inanir bilemedim ( ordan yirtarim dedim) ama istahimi engelleyemedim bugün bide alisverise ac ac ciktim eve gelince gözüm döndü resmen :26::26::26:
döv beni aynur döv beni sacimi cek cimcik at:18:
olur da yemekleri ben yapıyorum hergün işcilerde var malum ayrı yemek olmuyor ama hep kısıtlı yiyorum kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?