Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutsuz , umutsuz , umarsız , amaçsız ,yorgun ,bitkin ,depresif , psikopat , son 7 kilosunu vermekten aciz , bu aralar ne yapacağını bilmeyen bu Aynur cücüşü kaçarr , Allaha emanet olun , öperim , seviyom herkesii

yarın tatill, belki biraz dinlenmek iyi gelir diye düşünüyorummm

Kızlar yaaaaaaaaaaa şu yandaki Fatmagül nasıl kurtuldu reklamını gördükce ben korkuyorum yaaa Resmen mideme ağrılar giriyor ne iğrenç reklam bu yahu Valla tecavüze uğramaz böylesi tüvbe tüvbe valla yemek bile düşünemiyorum o reklamı gördükce değil cısss yemek

canlarım ben yatıyorum benim cadı saat 8 de ayakta benden oyun istiyo bu saate kadarda genelde ayaktayım müşteriler oluyo yorgunum uykuzuzum allaha emanet olun

bizim nefesimizi hep ensende hisset canımm , biz hep ordayız çünkü , nihahahahahahaha

herkes dondurmayı çok sever ama malesef günde 1 dondurma fazla canım , hafta 1 hani bilemedin belki maksimum 2 ideal , eğer fazlalıklardan kurtulmak istiyorsan bazı güzelliklerden feragat etmek lazımmm

iyiygeceler kızlar eşim görevden geldii bişeyler hazırlıcakmışım acıkmışş yatarım sonrada öpüldünüz

ıykk bende dicektim onu , tiksindim resmen yaaaaa (

Bende çok severim dondurmayı hatta ufakken hep büyüğünce dondurmacıyla evleniceğim derdim hatta yazdan yaza İstanbula geldiğimizde tatil için şu anda da oturduğum mahallede bir dondurmacı vardı seni oğluma alayımmı büyüdüğünde derdi çok severdim amcayı Hatta eşime bile dedim hep böyle diyordum bak işte Salim abi oğluna alacaktı hesapta beni diye gülüyor kız sen sermayeyi yer sonrada şeker komasına girerdin kesin diye hatta hep der sana harçadığımız geçmişteki dondurma paralarını biriktirseydim şu anda Algidada hatırı sayılır bir hissemiz olurdu diye

Gerçekten yazın benim için dahada zor oluyor ama dayanmaya çalışıyorum Eskiden yazın her gün dondurma yerdik hatta öyle böyle değil çocuklar yokken hatta büyük kızıma hamileyken her gün 1 kilo yerdik karı koca tabi şimdi cocuklarda çok dadanmasın diye çok sıcaklarda haftada bir

yol aynur yollll hakettim ben bunu ama yarina nasil ederim bilmiyorum telafi etmem sart oldu aksi gibi esim ve cocuklarda evdeler
neyse kizlar bene kacar hap ictim basima agri geliyo azitmadan uyumam lazim öptüm cokkkkkk görüsürüzzzzzzzzz

hayırlı geceler kızlaarr
bugün biraz dinleneyim dedim benim saltanat kısa sürdü. hesapta yemek yapmıycaktım kendime gaygana hazırladım eşime kadarda yemek vardı tam yemek saatine yakın bizim herüf aradı yemeğe misafir var dedi ee yemek yok dedim uydur birşeyler dedi. hemen kolları sıvadım . tabiki guguk tuttum. arkadaşımın kızı doğum yaptı. istanbula kızına bakmaya gitti. adam evde yalnız. eşimde gel yemeği bizde yiyelim demiş.neyseki onlar gelene kadar hallettim birşeyler. 11 gibi gitti misafirimiz. tam leptopu elime aldım eltim aradı bizimkiler biraz tartışmışlar gidip bir bakın dedi.kalkıp oraya gittik. ay şimdiki gençleri hiç anlamıyorum küçücük şeyleri büyütüp dağ yapıyorlar. incir çekirdeğini doldurmıycak şeyden tartışma çıkartmışlar. gelin aramış eltimi .çabuk buraya gelip oğlunuzun hakkından gelin demiş gülermisin ağlarmısın. kızım siz ne yağlı yediniz ne yaya yürüdünüz rahattan bıktınız sorun arıyorsunuz dedim. biraz oğlanada kızdım. sen kötü insan görmemişsin. karının kıymetini bil birbi,rinize saygılı olun dedim. biraz konuştuk. tatlıya bağlayıp geldik.
Dafi seni kıskandım gittim ben de köyüme keşke ben de sık gidebilsem ama en son 2 sene önce gitmiştik
biraz yorucu oluyor ama köye gitmekte iyi oluyor dimiii kıskanç asuuu

canım adımı açık adresimi telefonumu yazmıştım lazım ederse diye. yinede gelicek olursan haberim olsun nerde olursan ol yerini bildir ben seni bulurum.

sağol canım günlük hayatta çok hareketli değilim. ara sıra yoğun oluyorum işte

mütavazi olma cecoşum sende çok koşturuyorsun. ben ev işini çok sevmem mecburiyetten yapıyorum işte aslında biraz tembelimdir öğünmek gibi olmasın
kız cecoş sen neden çektiriyorsun bu adama bakayım yazık kıız o kadar naz yapma

meyraa uyku tutmadımı
uyku çayını içmedinmi sen

ay bu fatmagülü görmemiştim ben gece gece midem bulandı

meyraa uyku tutmadımı
uyku çayını içmedinmi sen

:) aynen öyle dafi ablacım.
şimdi bi yudum aldım çayımdan:)
birazdan yatıcam.
geçmişi okuyodum bende, geçmişte guguk tuttum demişsinde, guguk derken ne demek istemiştin?:) merak ettimde.
tavukmu acaba?

güzeller özledim sizi..
sabah nöbetten çıktım eve geldim yatana kadar saat 11 oldu. 2 de uyanıp çarşıya çıktım. yemek falan... ütüye giriştim sonra.. ütü az evvel bitti. ben de topiğe bir uğrayayım dedim.

bu ara yeme konusunda sınır tanımıyorum. biri bana DUR desin..desteğinizden yoksunum. su içemiyorum.. durmadan yiyorum...

ama güzel haber. iki arkadaşımız hastaneye geri döndü. bir de yeni tain var. sayımız artıyor. nöbetler rahatlayacak inşallah.. havaların ısınmasından yararlanıp yürüyüşleri de arttırırsam süper olacak..

dafi ablacım bana çok bi uyku bastı şimdi çayı bitirince, uykum gelmişken ben yatıyım olurmu?
ayıp olmaz dimi?
kocaman öpüyorum seni
bu arada egedenizi selam canım:)
senide öptüm
görüşürüz kızlar, iyi geceler.....

Herkese selam,

Buraya yazmaya bu gün karar verdim o da tartıya çıkıp şoka girmemle oldu. 25 yaşındayım ve 91 kiloyu gördüğümde "ÇÖKTÜM". Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum. Hep diyorum artık sonn artık sonnn bundan sonra vericem diye.. sanırım biraz destek ve gaza ihtiyacım var :) hepimizin de bildiği gibi en güzel günlerimiz mahvoluyor. istediğini giymek yerine olanı giymeye mecbur kalıyoruz. Bıktım artık gerçekten bıktım. Bu gün dönüm noktam olsun istiyorum. Nişanlımın bana "artık senin zayıflayacağına inanmıyorum" demesini duymak istemiyorum. lütfen bana destek olun. yalnız olduğumu hissetmek daha da çökertiyor beni...

:) aynen öyle dafi ablacım.
şimdi bi yudum aldım çayımdan:)
birazdan yatıcam.
geçmişi okuyodum bende, geçmişte guguk tuttum demişsinde, guguk derken ne demek istemiştin?:) merak ettimde.
tavukmu acaba?
yok canım burda guguk guguk diye öten kuşlara guguk kuşu derler. biraz sıkışıpta koştura koştura iş yapıncada bugün öyle yoğundumkii resmen guguk tuttum denir

iyi geceler meyracım
neden ayıp olsun uykun gelmişken uyu. bugün bem öğleye kadar uyuyunca gece uyku tutmadı düzenimi bozdum.

canım bizde seni özlüyoruz yoğunsun herhalde fazla uğramıyorsun. yeni gelenlerin olması iyi olmuş. biraz nefes alırsın, kendine zaman ayırırsın belki

aramıza hoşgeldin puficik
inan burda herkes seninle aynı duyguları paylaşıyor. biz kader arkadaşıyız bizi en iyi biz anlarız. onun için diyorumki doğru yerdesin. burayı takip et paylaşımda bulun düzenli paylaşım yaparsan iki hafta sonra listeye girersin. önce çizelge yaparak başla istersen.
azmin daim olsun

Son düzenleme:
zaten buraya yazmadan motive olamıcamı gördüm.. inşallah daim olur ve ben de artık normal insanların arasına karışırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…