kızlar 3 gündür piskolajik biliyorum ama iyi oluyoöğün dişında bişeyler yesem mi diye düşünürken siz geliyosunuz aklıma sanki kızar gibi bakıyosunuz mutfaktan çıkıyorum eee ben burda sürekli çukulata cips tost bonfirit dondurma daha daha işte bunları yememek için mücadele ediyorum he yalan değil hergün 1 tane dondurma yiyorum ee burası ege çok sıcak mahanamda hazır tamam itiraf edeyim dondurmayı çok seviyorummmmmm
Kızlar yaaaaaaaaaaa şu yandaki Fatmagül nasıl kurtuldu reklamını gördükce ben korkuyorum yaaaResmen mideme ağrılar giriyor ne iğrenç reklam bu yahu Valla tecavüze uğramaz böylesi tüvbe tüvbe valla yemek bile düşünemiyorum o reklamı gördükce değil cısss yemek
kızlar 3 gündür piskolajik biliyorum ama iyi oluyoöğün dişında bişeyler yesem mi diye düşünürken siz geliyosunuz aklıma sanki kızar gibi bakıyosunuz mutfaktan çıkıyorum eee ben burda sürekli çukulata cips tost bonfirit dondurma daha daha işte bunları yememek için mücadele ediyorum he yalan değil hergün 1 tane dondurma yiyorum ee burası ege çok sıcak mahanamda hazır tamam itiraf edeyim dondurmayı çok seviyorummmmmm
İlknurrrrrrr saçını başını yolarım haaaa , döverim hemde
canım benim alışverişe aç çıkmamaya özen göster yoksa çok fena oluyo durum
hmm anladım canım , o halde minimumda tutmak fayda eder diye düşünüyorumm
mutsuz , umutsuz , umarsız , amaçsız ,yorgun ,bitkin ,depresif , psikopat , son 7 kilosunu vermekten aciz , bu aralar ne yapacağını bilmeyen bu Aynur cücüşü kaçarr , Allaha emanet olun , öperim , seviyom herkesii
yarın tatill, belki biraz dinlenmek iyi gelir diye düşünüyorummm
ıykk bende dicektim onu , tiksindim resmen yaaaaa(
biraz yorucu oluyor ama köye gitmekte iyi oluyor dimiii kıskanç asuuuDafi seni kıskandım gittim ben de köyüme keşke ben de sık gidebilsem ama en son 2 sene önce gitmiştik
canım adımı açık adresimi telefonumu yazmıştım lazım ederse diye. yinede gelicek olursan haberim olsun nerde olursan ol yerini bildir ben seni bulurum.Dafi ablacım şimdi baktım mesaj kutusuna, gelmemiş mesaj ablacım.
Sanırım benim gelmem zora girecek. henüz konuşmamış eşim arkadaşlarıyla ama görünen o. sen bana göre programını erteleme varsa başka programın ablacım.
sağol canım günlük hayatta çok hareketli değilim. ara sıra yoğun oluyorum işteiyi akşamlar güzellerrr
enkazzz geldi kendimi öle hissediyorum
umarım herkesler iyidirrr.geçmişe şöyleee bir göz attım.
hacıyatmazım nerdesin yedin yedin eritmeye gittin değilmi?
asumancım sen nasılsın?günyüzülüydünüz siz değilmi ailen v.s? köyden bahsederken öle dedin gibi kalmış aklımda?
daficim enerjine senin yaptığın işleri şaşıp okuyorum.biz kendimize motor taksak inan yetişemeyiz dikkat et kendine bu kadar yorma kendini
mütavazi olma cecoşum sende çok koşturuyorsun. ben ev işini çok sevmem mecburiyetten yapıyorum işteSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu
Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı
Canım Rabbim sizi hayırlı, vicdanlı ve yüreği güzel bir gelinle karşılaştırır inşallahhh....Aminnnnnnnn
Kız ben kendi anama diyorum senle aynı evde içgüveyi olsaydık eşimle ben ondan önce kaçardım diyetabi o işin şakası inan yazın kadın bir aylığına geldiğinde herşeyimiz daha bir düzenli eee daha ne olsun
Zaten emekli olduğunda her an çat kapı gelirse diye hazır olda beklerim herhaldekadının huyudur ille erken kalkıp sabahtan temizlikte biter yemekde bazen bana ne söyleniyor öğlen olmuş sen daha süpürüp silmedin mi diye hadi beee iki çocukla nasıl olcakmış diyorum bazen oda bana takılır bak az kaldı geldiğimde o dolap içeri düzenli olmasın valla indiririm ana kız tekrar toplarsınız diye İnan dolapları mağaza gibi düzenli benim baştan öyleyse bir hafta sonra hırsız girmiş mağaza gibi renklerini bile ayırıp dizer bende yaparımda sonra karıştımı umursamam yeterki düzenli dursun
Magnummuuuuuuubende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Çok severim ama kalorisi fazla diye uzun zamandır yemedim
Neyse Afiyet olsun ama çok sık tüketmemeye çalış canım
Oyyyy bende tüm kızlar gibi okurken yoruldum
Herhalde bir günde okadar iş yapsam 1 hafta hasta yatarım
VAlla maşallah subhanallah ablacığım Rabbim sağlık, güç ve kuvvet versin sanaİnşallah ileride bende senin gibi olurum
Hamarat ve yüreği güzel hatun
Dünki alışveriş faciasından beri ibiği elimde dolanıyorum
Aşkım özür dilerim affet dedikce yok affetmiyorum geçti sen bana bir yemek bile ısmarlamadın cimrilik yaptın diye kedi modunda triplerdeyimhesapta ya öyle deme işte telafı ediceğim dedikce yok istemez o geçmişte kaldı dün yapcaktın onu diye dolanıyorum mahsum mahsum
Yarın akşam söz dışarı cıkacağız dediysede yok istemiyorum dün yapcaktın onu diyip duruyorumNeyse yarın artık dört döner hadi gidelim diye son ana kadar az daha naz yapayım sonra nasılsa yimeğe çıkarız
Kırılgan ve hashas ceco
Kız ben bu adamı parmağımda oynatıyorum resmenhatta o da farkında sen beni çok oynatıyorsun diye söyler bende kanma diyorum ne bileyim gözyaşın sahtemi değilmi diyor
Erkekler ya adam olucak ya adam olacak
Allah korusunArabanın muayenesini ihmal etmesin zaten
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Tekrar geçmiş olsun Aynurcuğum
İnşallah tatilde iyice dinlenir kendine gelirsinha gayret az kaldı
meyraa uyku tutmadımı
uyku çayını içmedinmi sen
yok canım burda guguk guguk diye öten kuşlara guguk kuşu derler. biraz sıkışıpta koştura koştura iş yapıncada bugün öyle yoğundumkii resmen guguk tuttum denir:) aynen öyle dafi ablacım.
şimdi bi yudum aldım çayımdan:)
birazdan yatıcam.
geçmişi okuyodum bende, geçmişte guguk tuttum demişsinde, guguk derken ne demek istemiştin?:) merak ettimde.
tavukmu acaba?
iyi geceler meyracımdafi ablacım bana çok bi uyku bastı şimdi çayı bitirince, uykum gelmişken ben yatıyım olurmu?
ayıp olmaz dimi?
kocaman öpüyorum seni
bu arada egedenizi selam canım:)
senide öptüm
görüşürüz kızlar, iyi geceler.....
canım bizde seni özlüyoruz yoğunsun herhalde fazla uğramıyorsun. yeni gelenlerin olması iyi olmuş. biraz nefes alırsın, kendine zaman ayırırsın belkigüzeller özledim sizi..
sabah nöbetten çıktım eve geldim yatana kadar saat 11 oldu. 2 de uyanıp çarşıya çıktım. yemek falan... ütüye giriştim sonra.. ütü az evvel bitti. ben de topiğe bir uğrayayım dedim.
bu ara yeme konusunda sınır tanımıyorum. biri bana DUR desin..desteğinizden yoksunum. su içemiyorum.. durmadan yiyorum...
ama güzel haber. iki arkadaşımız hastaneye geri döndü. bir de yeni tain var. sayımız artıyor. nöbetler rahatlayacak inşallah.. havaların ısınmasından yararlanıp yürüyüşleri de arttırırsam süper olacak..
aramıza hoşgeldin puficikHerkese selam,
Buraya yazmaya bu gün karar verdim o da tartıya çıkıp şoka girmemle oldu. 25 yaşındayım ve 91 kiloyu gördüğümde "ÇÖKTÜM". Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum. Hep diyorum artık sonn artık sonnn bundan sonra vericem diye.. sanırım biraz destek ve gaza ihtiyacım var :) hepimizin de bildiği gibi en güzel günlerimiz mahvoluyor. istediğini giymek yerine olanı giymeye mecbur kalıyoruz. Bıktım artık gerçekten bıktım. Bu gün dönüm noktam olsun istiyorum. Nişanlımın bana "artık senin zayıflayacağına inanmıyorum" demesini duymak istemiyorum. lütfen bana destek olun. yalnız olduğumu hissetmek daha da çökertiyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?