Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten buraya yazmadan motive olamıcamı gördüm.. inşallah daim olur ve ben de artık normal insanların arasına karışırımm
sen zaten normal insansın canım
sadece biraz fazlalığın var onuda çabucak gönderir daha sağlıklı ve dal gibi olursun.

Hayırlı gecelerr herkese
Sabah okursanız da günaydın :)

Bugün diyetim iyiydi. Kaçamak yapmadım. Ama hareketim sıfırdı. Masa başında halletmem gereken işlerim sebebiyle, gündüz saat 11 den beri masa başında oturdum. Buna bir çare bulmam gerek.. Canım hiç yürüyüş falan yapmak istemiyor, nasıl çözücem ki bunu Hava soğukken bahane, sıcakken bahane..

yanlış anlattım sanırım. normal kilolu insan demek istemiştim kilo açısından farklı olmamak normal olmak istiyorum. inşallah başarıcam da :)

evet o masa başı iş sıkıntısı bende de var. sonrasında da aman yoruldum canım istemiyor moduna giriyorum. günler uzuyor ya dinlenip dışarı yürüyüşe çıkmak olabilir :)

gunaydin hatunlaaar gununuz aydin olsuuun (seda sayan girisi yaptim siteye )
hosgeldin canm azmin daim olsun ins haydi hepbirlikte motive olup kurtulalim su kilolardan

Günaydın herkese
Nursena gitmedin mi sen daha pikniğe
Az ye tamammı dün bana dediklerini unutma sakın gelince hesap soracağım senden

günayyydıınnnn esra ölçülerimi vereyim hemen kahvaltıya bekliyo ev ahalisi
göğüs 110
bel94
basen 110 öpüldünüz

selamun aleyküm benim dünnyaaa güzelleriiimmm
bugün neden kimseler yok
nerelerdesiniz bakayım

Günaydın canlar,

hepinize güzel bir gün, güzel bir ay diliyorum. ben nisan ayını gördüğüm en az rakamın üstüne 3 kg alarak tamamladım. Bu sabah itibariyle reglin de etkisiyle 83.0 kg geldim. artık ipleri ele almanın zamanı geldi. mayıs ayı hepimizin 4-5 kg verdiği bir ay olur inşallah.

Olur tabi Yasemin abla. ne zaman istersen. zaten listeyi baya temizledim, az kişi kaldık. hepinizi bekleyeceğim ölçülerinizi verene kadar.

bu arada sıcak çok zor hakikaten soğukların üzerine. kolaylıklar diliyorum sana.

Alemsin Nursena, Asuman ablanın içine oturtturdun ne yediyse :)) neyse ki o yoğurt kurtardı günü

bu arada ekledim ölçülerini. belden gidenler basene gelmiş be yafrum, geçen ay 97-107 cmmiş bel ve basenin.

Asucumm 3 tane iğne yaptırmama rağmen , tam net değil ama işlevsel en azından

boynum iyide psikolojim çok fena , kendimde değilim desem yalan olmazz ..

Canım benim, kıyamam ben sana. iyi hissetmeye çalış cücüşüm, hayat çok güzel. daha da güzelleşecek zamanla...

inşallah işler biraz hafifler de bize ve kendine zaman ayırabilirsin. biz de çok özledik seni. yokluğun belli oluyor.

Hoşgeldin aramıza. Azmin daim olsun inşallah. canın her kaçamak yapmak istediğinde nişanlınla bu konuda yüzgöz olmaktan ne kadar utanacağın gelsin aklına. biz kendimize karşı acımasız oluyoruz, yiyerek ihanet edebiliyoruz ama eşlerimize, sevdiklerimize bunu yapmak haksızlık gerçekten. ben de eşimle ciddi ciddi kiloları konuşmak zorunda kalınca karar vermiştim diyet yapmaya.

selamun aleyküm benim dünnyaaa güzelleriiimmm
bugün neden kimseler yok
nerelerdesiniz bakayım

Aleyküm selam ablacım :)

ben de buralardayım eşim daha uyanmadığından.

bu arada yazdıklarını okuyorum, maşallahın var gerçekten. bu nasıl bi enerjidir

ah ah keşke enerjim olsa
bu sabah kalktık adam hadi inegöle gidelim dedi hiç canım istemedi ne olur sen bensiz git dedim. tamam dedi kalktı gitti. az önce aradı bende vazgeçtim yarın gideriz dedi

benim yağlar devir dayım yapıyo her ay :))))))))))))))))))))) demekkiii içimdeee esraaa ilginç bi tipim olduğu gerçek:)))

yoğurrt yemek lazım yoğurttt:)))

asuu saat 12 de 2 bayan var onlarıda alcaz bu gidicem kadın 80 küsür yazındaa dinç kursta pikler falan dikiyo napcan diyom pikeyi bu yaşta yaşlanınca kullancam diyoo

köyde evi var orda mangl falan yakılacak işte kızımda diyoki anne senin genç arkadaşın yokmu hiçç kursta 2 tane nişanlı var gerisi emekli:))))))))))

Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.

çok hoşuma giitti alıntı yaptım sizeee mutlu günlerr

dafi eşim nöbetten geldi sabah uyudu az ondan az geç gidelim dedik şimdi kesinn kaçtım ama öpt
gitmedende merak ettim hhe yeni evlenenlermi tartıştı yoksaaa
yok yok yeniler burda değil zaten inegölde
bunların bebeği var. bebekte etkileniyor ne anlar dersin ama anlıyor birbuçuk yaşında bebek evde olan huzursuzluğu farkediyor.
tartışcak birşey olsa ortada var dersin problem ne biliyormusun. gelin kocasına demişki senin akrabaların gün yapacak bizde girelimmi
oda olur istiyorsan girelim demiş. gelinde ''benim akrabalarım yapınca hemen girelim demedin biraz bekleyip sen bilirsin dedin.. seninkiler deyince hemen dedin sen ikilik yapıyorsun '' demiş. oda nerden çıkarttın bunu demiş. çıkarttın çıkartmadın. yapıyorsun yapmıyorum büyütmüşler. gelin kalkıp kaynanasını aramış çabuk buraya gelin ne yapacaksanız yapın bu evlilik bitti diye
gerçekten bunlar evcilik oynayan çocuklar gibiler.tabii ben önce oğlumuza kızdım biraz. oda diyor ortada birşey yok. dayımlara gidelim dedi kalktık gittik. güzel bir gece geçirdik yolda problem çıkarttı yol ortasında beni bırakıp yürüyüp gitti bağırdım gitme diye bağırıyorsundiye dellendi diyor.

Çok güzel gerçekten

dün dündü hiçbirimiz geride bırakamasak da...

ben eşle tartışmayı anlıyorum. ama bunu 3. kişilere duyurmayı, ortada kaldırılamayacak (aldatma, şiddet vs.) bir şey yoksa evi terketmeyi, arabadan inmeyi falan anlamıyorum. hep bu ben özgürüm tripleri... özgürsen kimse seni zorla evlendirmedi ya. evliliğin bir ağırlığı var... dizi izlemekten hayatı dizi sanıyor bazı kadınlar. sizin geline özgü değil aslında bunlar Dafi abla. böyle bir kadın grubu var hakikaten. yabancılar bunlara drama queen diyor, her şeyi sürekli abartıyorlar... her şeyin en iyisini hakettekleri kanısına varmış ama buna nerden vardığı anlaşılamayan bir modeli daha var bunların :))) böyle bir zaytung haberi vardı hatta ;

Zaytung - Her ^eyin En 0yisini Hakettiini Dü_ünen Genç K1z1n Bu Sonuca Tam Olarak Nas1l Vard11 Sorusu Gizemini Koruyor

"Her Şeyin En İyisini Hakettiğini Düşünen Genç Kızın Bu Sonuca Tam Olarak Nasıl Vardığı Sorusu Gizemini Koruyor
Türkiye Psikiyatri Vakfı'nın dün düzenlenen 2011 yılı ikinci dönem olağan toplantısında, şu hayatta her şeyin en iyisini, en kısa zamanda hakettiğini düşünen 21 yaşındaki Sinemis Balöz'ün bu sonuca tam olarak neden ve nasıl vardığı sorularına bir yanıt arandı. Kendisini diğer insanlardan ayıran kayda değer bir özelliği ya da önemli bir başarısı bulunmadığı halde hayatla ilgili oldukça iddialı beklentileri bulunan Sinemis Balöz'ün ruhsal durumunu mercek altına alan uzmanlar, vakanın çözülmesi halinde benzer durumdaki milyonlarca hasta için de bir umut ışığı doğabileceği konusunda hemfikirler..."

Son düzenleme:
merhaba...yine bir tatil günü ve yine ben çalışmaktayım..ben işçi değilmiyim ya...

Aynur ve Meyra geçmiş olsun kuzular...

Aynur canım bazen geliyor sanki herşey üstüne insanın sabrediyoruz işte...

Dafi
abla yeğenlerin olayı kötü olmuş bazen hiç alakasız bir konu öyle büyüyor ki..ama aileyi dahil etmek kötü olmuş heleki ortada çocuk varken..hem kim olsa kendi ailesine az fazla yontar yani.bunda alıncak bişeyyok empati yapmak yeterli bence...

dün akşam kaçırdım sadece...oda menemen yedm ekmek 3 dilim oldu yanında ve de beyaz peynir geçe kalınca böyle oldu. yorgunlukta yürüyüşede gidemedim ama telafi edicem bugün...benim hala umudum var

herkesi öptüm kaçtım...

kolay gelsin canım, çalışmasan daha iyiydi ama sağlık olsun.

çok kaçırmamışsın aslında ama telafi edersin sen onu yine.

Selamlar herkese
Kahvaltımızı yaptık ailecek hep beraber yaptığımız kahvaltı sayısı azaldı biri dersanede oluyor biri kursta oluyor vs
Neyse çamaşır yıkadım astım daha var epey yıkanacak atayım bir posta daha biz de eşimle öğle namazından sonra yürüyeceğiz ben gelene kadar yıkansın çamaşırlar
Nursena sen yee bugün ben yürüyüş yapacağım
Esracım ben de 84 lerde geziyorum malesef bu ay inşallah kurtulalım bu 80 lerden sen ben ve nursena hatta 79 u görmeyeni rencide edelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…