Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya, rencide edelim bu ay sonuna 79u görmeyeni

Sen, ben, Nursena yarışıyoruz

bu arada benim de çamaşırlar var asılacak. eşimin de kalkmaya niyeti yok. kaldım öyle oturup. biz de bugün yürüyüş yaparız belki.

esracım gerçekten doğru söylüyorsun hani büyüklerimiz derler ya rahat batıyor diye işte öyle birşey.şükür azaldığı zaman beklentiler çoğalıyor.kocasının yanında birşey söylemedim. ama yalnız görüştüğümüzde konuşacaklarım var. kırmakta istemiyorum ama bazı şeylere şükretmesi, gerektiğini bilmeli. Allah a şükür bir sıkıntısı yok. kocası alkol almaz belkide hiç tadını bile bilmiyordur. kahveye çıkmaz, karısından ayrı arkadaşlarıyla buluşmaz, heryere birlikte giderler. sadece sigara alışkanlığı var. beş vakit namazını kılan eşine şiddet uygulamayan bir çocuk. işine gider gelir işten artan zamanını eşine çocuğuna ayırır. evet çok fazla kazancı yok ama kendilerine yetecek kadar kazanıyor. ve ailenin desteği var. evini aldık, arabasını aldık, her düğünde bayramda kıyafetlerini alırız, her 15 günde bir kp. si veya eşim market alışverişlerini yapıp evine bırakıyor. herzaman dışarı çıkamıyorlar diye ayda bir defa dışarda yemeğe götürüyoruz. bazende ben çocuğa bakıyorum onlar başbaşa çıkıyor.aslında çocuğun kazancıda kendilerine yetecek kadar. bursanın sayılı (çok insanın girmek için can attığı ) araba fabrikasında çalışıyor.her 15 günde bir bazen her hafta köye anne babasını görmeye götürüyor. haftada iki gün kardeşleriyle birlikte yine yetmiyor. az önce eltimle görüştüm. sabah aradım halaa daha ağlıyordu diyor.daha bitirmemiş devam ediyor diyor.
haberdeki gibi değil ama biraz problemli
akşam eşime şikayet ediyor eve gelince çocukla ilgilenmiyor diye
kocası yanında diye hiç ses etmedim ama ben şahidim ne zaman mutfağa gitse çocuğu kocasına bırakıyor oda bakıyor çocuğa belki ona yetmiyor ama o çocukta 12saat çalışıyor birde eve gelip bütün gün çocuk bakamazki.

esra bu haberdeki kızda gerçekten şaka gibi
Allah kimseye böyle bir hastalık vermesin

bende totoşumu kaldırıpta mutfağa bir girsem yarım günlük işim var da hiç canım istemiyor.
sabahta eltim aradı gelmek istedi hiç yapmadığım birşey yaptım. kardeşime gitmeyi düşünüyorum yeğenim geldi kırıkkaleden sabah gidecek daha gidip göremedim dedim. yalan söylemedim ama gerçekten gitmeyi düşünüyorum. sabah eşimede söyledim gidicem diye

Dafi abla o haber şaka zaten, abartmışlar o yüzden biraz. Zaytung her şeyi tiye alan bi site. bazen takılıp gülüyorum ben de :)

Gerçekten şükür etmek çok önemli ablacım. bir hastalığa bakıyor her şey ya da ufak bir kıvılcıma. siz aile olarak ne güzel sahip çıkmışsınız, her şeylerine yetmeye çalışıyorsunuz. eşinin kötü bir alışkanlığı yokmuş, işi gücü de var. daha ne ister ki insan hayattan sağlıktan başka..

biz kadınlar her şeyi paylaşmaya daha meyilliyiz. iş tatlıya bağlanınca da utanıp çekinmiyoruz. ama erkekler öyle değil, böyle tartışmalar çok mahcup hissettiriyor daha sonra onlara. hepimiz kafamızda umursamaz, dünya yansa umrunda olmaz gibi kuruyoruz ama onlar bizden daha hassas. bir sıkıntıdan kurtulmaları daha uzun sürüyor. bunu bilerek kırmamak, kırılmamak lazım gereğinden fazla. umarım tatlıya bağlanır her şey onlar için de.

hoşbuldum arkadaşlarrrrrrr :) tatil sabahlarını seviyorummmmmm :) bu günü bol yürüyüş yaparak geçirmeyi planlıyorum. Kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorumm Sonuçta kilolarımla vedalaşmanın ilk günü :)

Selamün aleykümmm....

güzel bir günden merhaba diyorummm....ay çok keyifliyim bugünnn....birincisi kuzularım saat 10 kadar deliksiz uyudular ve bende tabikii....ikinciii uzun zamandır eşimle evde beraber vakit geçiremiyoduk ve bugün evde gözümü açtığımda yanımda görmeyi özlemişimmm....balkonda güzel bir kahvaltı yaptık ama abartmadım tabikii....üçüncüsüüü bugün tartımmm çok mutlu etti benii 87,7 gördümm...

ee daha neolsunnnn....

yalnızları oynuyomm (

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 14 ziyaretçi)

onu bende çok yaşıyorum aynurum yaa....

sizde en az bizim kadar romantikmişsiniz canımm...

sakın haa bak çok güzel gidiyosun...gözün kalmasın herşeyden ye ama bi gıdım olurmuu..abartma sakınnn....yoksa bende aynur gibii...anladın sen onuuu...

Eeee bende de sırf ben varmışım gibi görünüyor bu topik bizleri görmemezliğe mi geliyor yoksa
bu bir çelişkimidir acaba....

hakkaten güzelmiş....

sakın sende çok kaçırma sakın cıoslarııı....bak çok kalmadı geçerim seni heee....ay havamdanda geçilmiyo yaniii....

hoşgeldin canımm...azmin daim ve bol olsun inşallah....

asucum sen bugün evdesin galibaaa....nasılsınnn....

güzel bir haftasonu görünümlü çarşamba gününden selamlarrr , sevgiler , saygılarr

alt kata taşınan arkadaşlar geldi kahvaltıya ,güzel bi kahvaltı yaptık , şimcikte yazılı hazırlmaka amaçlı oturdum pc başına ama görüldüğü üzere yine KK dayımm :)))

ooofff ooofffff .....

doktorcum DUR !!!!

hoşgeldin tatlımm , bak ne güzeel genceciksin , nişanlıymışsın , azcık sabret fit bir gelin ol , yoksa sonra çook pişman olursun , ben 96-97 ile gelin oldum , şuan 20 kilo daha hafifim , keşke aklım başıma o zaman gelseydide , 96 yerine 76 kiloluk bir gelin olsaydım , sana inanıyorum , azmin daim olsun canım :129::129::129::129:

Esoşumm bende 79u görürsem rencide edin beni olurmuuu

evet canım çok doğru düşünüyorsun
akşam bunun birkez daha farkına vardım. çocuk ortada hiçbirşey yok diyor
gelin durmadan anlatıyor o sadece dinliyor. zaten amcasını karşısında görünce kulaklarına kadar kızardı. bizim çocuklarımız büyüklernin yanında sesini yükseltmez. ben 33 yıllık eşimin babasının yanında sesini yükselttiğini duymadım. normalde konuşurken kavga ediyor zannedersin
ama babasının yanında sakindir.
çocukların içinde sigara içenler var. bırak babasını amcasını benim yanımda bile içmezler.bu bizde saygıdır.onlarda saygıda kusur etmemeye çalışırlar. geçen günde büyük eltimin gelini eşinin yanında eşini amcasına şikayet etti.bursaya abim geldi . X babamlara abimin yanına gitmedi dedi. oğlan tepeden tırnağa kızardı sadece vardiyem denk gelmedi zamanım olmadı dedi. eşimde '' bak oğlum sana olmasını istemediğin şeyi eşine yapma senin ablan geldiğinde eşin ablanın yanına gitmese hoşuna gidermi'' dedi. ''gitmezse o zaman senin gitmemende hanımının hoşuna gitmemiş. gelinimizi ailesinin yanında mahcup etmişsin buda sana yakışmamış'' dedi. hiç cevap vermedi ama çok mahcup oldu. bende eltime kızdım. neden oğluna sormadın kayınbiraderin gelmiş görmeye gittinmi diye dedim. oğlun düşünmeyebilir ama sen düşünmeliydin dedim.
erkekler bazı şeylerin inceliğini düşünemiyor bunu kadınlar düşünüp hatırlatmalı bence.
nasıl gelinler bir şeyi atlayınca kızıyorsak, gelinlerimizin ailesiyle ilgili bir şey olduğundada oğullarımıza nasihat edip karısını mahcup ettirmemek gerekir. yada bırakıcaz herkesin iki kişilik dünyası olcak birbirimize el olucaz.

ay kızlar bugün görünüp kayboluyorsunuz bende yalnızlıktan durmadan yazıyorum derdim var topiğine çevirdim burayı
bende inegölemi gitseydim acaba
yada kalkıp biraz iş yapayım hiçte canım istemiyor ama hele totoşumu bir kaldırayım belki ilham gelir akşam yemeğini biraz erken yer sonrada kardeşime giderim bugün goncam yok yemeğe gidecek ben yalnızam

hoşgeldin aramıza bende yeniyim el ele vererek başarcaz kızlar gayret edelim yeterki

kızlar ayda birmi tartılıyosunuz? ben bel ve baseni ölçmedim inşallah haziran 1 de en az 5 kilo vermiş olurum heee kızlar benim bugün DOĞUM GÜNÜM

ne güzel bir sabah geçirmişsiniz, özendim valla cücüşüm. ben de saat 1e kadar kocam kalksın diye bekledim

siz yine de elinizi çekmeyin üstlerinden ablacım. insan arıyor büyükleri onlara destek versin, koruyup kollasın. onlar da zamanla anlayacaktır zaten neyin ne olması gerektiğini.

kızlar ayda birmi tartılıyosunuz? ben bel ve baseni ölçmedim inşallah haziran 1 de en az 5 kilo vermiş olurum heee kızlar benim bugün DOĞUM GÜNÜM

doğum günün kutlu olsunnn , herşey gönlünce olsun , gelecek seneye kilo sorunun olmadan yeni yaşını karşılarsın inşAllahh

canım haftalık tartılıyoruz ,cuma günleri bildirim yapıyoruz , bel & basen ölçülerini ayın sonunda veriyoruz

doğum günün kutlu olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ve sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsinn...

Son düzenleme:
of yaa küçük kuzuyu uyuttum eşime dedim bu arada ben bi yürüyüş yapıp geleyim....telefonunda yok bi başına olmaz dedi...ben bozulunca aman iyi ne yaparsan yap dedi şimdide gitmek içime sinmiyo....çünkü rızası yok sırf başından savmak için öyle dedii...kaldım gene...nede heveslenmiştim...

Bugün evdeyim Zeynepcim eşimle yürüdük geldik yavaş yürüdük ama hiç yoktan iyidir sıcakta bunalmayalım dedik
Çamaşırlar kurudu toplanacak makinede asılacaklar bekliyor etrafı süpürmem lazım biraz da ilave yemek yapmalıyım ama mayıştım kaldım :) kızlara da iş buyuramıyorum büyüğün yarın iki yazılısı var küçük zaten SBS ye girecek Allah yavrularımıza zihin açıklığı versin
Zeynep tartıyla aran iyi maşallah daim olsun darısı da bize olsun

doğum günün kutlu olsun esen Allah sağlıklı uzun ömürler versin

kızlar benim plan değişti yeğenim aradı akşam evdeysen sana gelicem dedi. bende evdeyim dedim. size gelecektim demedim. onlar bize gelicekler. ne güzel akşam serinliğinde yürüycektim aslında biraz hamur mayalayıp çocuğa yolluk haşhaşlı bükme yapsam iyi olucak ama hiçte yapasım yok.
aaa ne oldu bana böyle uyuşup kaldım

Son düzenleme:
asuu yavaşta olsa yürümüşsün bende tık yok
aslında yürüsem iyi olurdu ödem var şişim
ellerim şiş parmaklarımı zor yumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…