Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Piknikçi de gelmiş :)) naptın anlat bakalım
Mutluyu mu gördüm ben mutluuuuu çok merak ettim ben seni çok da özledim
Dafi yürümek gibisi yok valla sana nazar değdi herhalde
Yemekten sonra kızlarla kuğuluya gidelim diyorum sıkıldılar evde hem biraz daha yürümüş olurum

slmm kızlarrr ben geldimm çok yedim sayılmaz az mangal 1 dlm köy ekmeği yapmış ondan ama yaprakla biber dolma 1 tane yedim yaprak sanırrım 10 tane götürdüm dükkan kapandı bu saatten sonra sedece su içilirrr evdekilere çorba yapayım barii

hee bide gittimiz evin kedileri doğurmuş bak meyra ve diğer kedi sevenlere resim koyuyorummm 2 günlükk

sevgili arkadaşlar, aranıza yeni katılan 1 seneyi dolduran arkadaşlarım,

valla yine yeni yeniden balon gibin şişip aranıza dönüp, kimsenin de umutlarına kara bulutları çekmemek için çok direndim. ama beceremedim. 3 sene önceki kiloma neredeyse 5 kala çok mutsuz ve kırık olarak kürkçü dükkanına geri döndüm. tüm kış çabaladım durdum çabaladıkça neyazıkki daha fazla kilo aldım. Baharı 3 senedir iyi değerlendirmiştim bu sene o güxelim aylarda da kilo almayı başardım. 98-99 civarıyım cuma tartılıp yazarım artık tam neyim...

o sekilli kilo diyagramını bile hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. neyse nederseniz kabulum beni hatırlayan herkesi öpüyorum erimiş gıdıklarından, tanımayan ve hatırlamayanlarada selam ve sevgiler.

benimde yürümem lazımm asuuu çok şiştim dalından portakall topladık

Hoşgeldin canım sürüden ayrılanı kurt kapar sözü en çok bize uyuyor galiba ben bile buralardayken 5 kilo almayı başardım
Senin azmine güveniyorum tekrar başladın ya gerisi gelecektir eminim
Seni gerçekten özledim azmimiz daim olsun canım

valla kurtmu beni kaptı benmi kurtu kapıp yedim belli değil. bezdim valla canımdan. ne bitmez dert offfff. neyse isyan etmiyorum ne dertler var. ama harbi bunaldım. siz nasılsınız. ben geçen seneye göre 15 kg fazlayım. offffff.

hoş geldinn özledik hatta geçen umutun albümünde gördüm ist buluşma resimlerinde nerdesin kilo aldınmı diye düşündümm
çok zayıflamıtın 7 li rakamları görmüştün demi bi ara
oğluşun napıyooo

Gördüm canım çok kıskandım valla ben de o tarafa tayin isteyeceğim
Zaten eşim de emekli olunca gidelim diyor

gel valla eşime diyom emeklilikte yaşanacak yerr muğlanın en ucuz ilçesi
sebze meyve taze kira diğer ilçelere göre ucuz bide havaalanı yakın ulaşım rahat gel gel sennn hatta ben gitmeden gel:))))))))))))

ah be güzelim 85 kıramadım hiç ama aslına bakarsan 85 olupta devam etmedim hiç 2 kere inip tekrar aldım bu da 3. 85 ve altını görme çabam olacak. pek azimde kalmadı aslında. 1. ve 2. sinde çok gazlıydım. bu bahar bana gelmedi bir türlü. pzt. başladım dikkat etmeye. oğlumun 3. yaşını kutluycaz 17 mayısta. iyi büyüyor. anası gibin fenaöff depresifim. ben de özledim de nebilim böyle aranızda güzel güzel kilo verip alıpta geri gelmek pek kötü hissettirecek düşüncesi ile en önemli motivasyonumu kendimden esirgedim. inşallah sizinle yeni bir zaferi kalıcı olarak yakalarım.

öyleyse aramıza hoşgeldin azmin daim olsun

esraa ben mezromu bulamıyorum köyden alıp çantama koymuştum düşürdümmü ne yeni bir mezro almam lazım

dün tam spor yapmaya gittim fala baktırmaya gelmişler hemen geri kafeye geldim ama bugün 20 dakika çok hizlı tenpoda yürüdüm yemek işine gelirsek öğleyi kaçırdım ara ögünde 1 kase special yedim 2 fincan yeşil çay çünkü yine fal geldi anca akşam yerim biraz artık yeter bugünde böyle olsun

ben bir yuruyup geleyim saçmaladım keza öğlen. sokakta yemeyeceğim diyorum abuk subuk yiyip uzuluyorum. çok mutsuzum ama çoookkkkk.....

bişi sorucam konuyla ilgili değil ama siz burda kilo çizelgesini gösteren grafik var onu nasıl yaptınız cwp verirseniz sevinirim:16

ben bir yuruyup geleyim saçmaladım keza öğlen. sokakta yemeyeceğim diyorum abuk subuk yiyip uzuluyorum. çok mutsuzum ama çoookkkkk.....

Yürü mutlucum iyi gelir hem motive olursun hem moralin düzelir
Ben de kızlarla çıkacağım şimdi tm bir yürüyüş olmaz ama hareket iyidir evde oturmaktan
Evde de ne oturuyoruz ya o da ayrı bir mevzu:)

Rabbim kızlarına zihin açıklığı versin inşallah....çocukların ömrü sınavlarla geçiyo yaaff...

evet nasıl oldu bende anlamadım ama bugünlerde aram iyi sevgili tartımlaa...bak hemen sevgili tartım oldu...biraz artı göstersin hemen nasıl tepiklicem onuu....

hoşgeldin canım tanışmıyoruz ama dönmekle iyi ettinn...eminim gene eskisi gibi güzel kilolar vericeksinn...sıkma canını...ve sürekli dünü düşünüp kendini doldurma canım...yarınlara umutla bakalım hep beraber olurmu..bak tekrar dönmekle ilk adımı attın bile...hep beraber üstesinden gelicezzz bu kilolarınn..hadi şimdiden azmin daim olsun...

hoşgeldin azmin daim olsun

evet asucum ya zorlayıcı cezalı bişeyler olsun yoksa düzensizlikten

yeni arkadaşından eski topikdaşımıza hoşgeldinn hepimiz aynı amaçlar için buradayız debelenip duruyoruz işte...

esens doğum günün kutlu olsun.bir daha ki doğum gününde incecik olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…