Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar güzellerrr

umarım tüm güzeller iyidirrrr.sıcaklarla aranız nasıl kızlar??

5.gün sabah migreninden sonra yıkılmış haldeyim ne geçmez bir ağrıymış anlamadım sabah başlıyor öğleden sonra bitiyor inşallah geçecek ümitliyim:26: mide bulantısı oluyor sonra yok oluyor yemek yemeye devam 2 gündür düzenim pek yok çokda yemedim ama

ara v.s yapmadım o zamanda ben kg veremiyorum.düzenimi şaşıttı migren.sabır sabır....

15 dk ara yeter ev hanımı moduna dönüp mutfağa marş marşş

hepinizi öptüm canlarr

MUTLUcum hoşgeldin canımm , seni tekrardan gördüğüme sevindimm

canım benim üzülme, almışsın kilocukları , artık vakit aldığın gibi verme vaktidir

hem 85 iken bile çok iyi görünüyordun ,boy avantajın var , yaparsın yine , inanıyorum sana :129::129::129:

ayol hedef dusse ne olcak cok kilo vermem gerek bnm 30-40 kilo bosver o 20 yi gordukce kacamak yapasim gelmez:)))

Neresi yanlis olmus ki bebegim??:44:

çok şükür başardım::16

ayol hedef dusse ne olcak cok kilo vermem gerek bnm 30-40 kilo bosver o 20 yi gordukce kacamak yapasim gelmez:)))

Neresi yanlis olmus ki bebegim??:44:

canım kilon yerinde11.4 yazıyo...hedef kilonda da 32 yazıyoo...sanırım kilograma çevirmeden yapmışsın oyüzden öyle olmuşş...ne güzel anlattım demi çık şimdi işin içindenn...

Son düzenleme:
Kizlar meb neler yapiosunuzzzz??? Ben sehirdisindayim zor oluo telden gozlerim agridi cok aktifsiniz 1 gun bakmasak10 sayfa ilerlio topik...
Aklima bi fikir geldi ben diyetisyenime haftalik rapor veriorum ozel bi cizelge hazirladim her 7 gunde bir o cizelgenin resmini koysam size uyar mi??kurallarinizi bozmus olmayayim...
1 mayis itibariyle daha siki tutuyorum isi hersey guzel olacak

canım kilon yerinde11.4 yazıyo...hedef kilonda da 32 yazıyoo...sanırım kilograma çevirmeden yapmışsın oyüzden öyle olmuşş...ne güzel anlattım demi çık şimdi işin içindenn...

Askim bmi takvimi yaptim 11 verdigim kilo 32 de 80 kilo oluncaki bmim(vucut kitle indexi)
bole rakamlar daha daha vicdanli 38-32 fln:))))

İyi akşamlar
Kızlarımla yürüdük dolaştık geldik azcık didişmeler yaşasak da iyi oldu

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldimmmm
hemen yediklerimi yazarak gireyim konuya..

sabah öğlen 1 haşlanmıs yumurta
1kk peynir
azcık acuka
2dilim ekmekkk

aksam 13-15 adet istavrit
1dilim ekmek
bol salata...
balığı dibini yagladığım tavada cevirdim.
kızartma gibi yaglı olmadı ama..

şimdide narlı soda içecegim..şu meyveli sodayı bırakıp sadeliye gecsem süper olcak

haaaaa unutmadan 1 saat tempolu yürüyüşüm varrrrrrr

afferim kuşumaaaa

çook iyi gidiyorsun beebeeemmm , aynen devam :129::129::129::129:

güzeller,

yurudum geldim 1 saat kadar ama öyle bir ruzgar vardıki, oğlanı itmek resmen azap oldu. spor salonuna yazılıp gitmeyen delinin tekiyim. çok kızıyorum kendime ve inatla gitmiyorum. neyse pzt den beri gunde 1 saat yurudum ve hiç işlenmiş gıda ve kuruyemiş yemedim(1-2 fındık dışında)bu son 1 senedir ilk kez oluyor kendimce buyuk başarı... şekerli gıdalar neredeyse sigaradan beter dert benim için. yemeden ve bitirmeden duramıyorum... kendi kendime ful keseyim bakalım ne olcak dedim ve 3 gun oldu. yoksunluk hissetmedim henüz. dolapta 2 dondurma kutusu olmasına rağmen geceleri uyayabiliyorum ki bu baya bir olay.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün malum eşimde evde olduğu için öğlene kadar hiç fırsat bulupta buraya bakamadım Öğleden sonrada zaten kız kardeşime gidince ancak akşam eve döndüm Tam Laptobu alacaktım elime ki eşim geldi
Neyse şimdi ancak gelmeye fırsatım oldu

Ablacığım o senin güzel yüreğınden sana öyle geliyor
Rabbim inşallah daha fazla insana güzel şeyler içinde koşturmayı nasip eder hepimize....Aminnnn

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
GAzan mübarek azmin daim olsun ...Aminnnnnnnn

Canım müthiş bir paylaşım
Ellerine ve emeğine sağlık canım

sizde en az bizim kadar romantikmişsiniz canımm...

sakın haa bak çok güzel gidiyosun...gözün kalmasın herşeyden ye ama bi gıdım olurmuu..abartma sakınnn....yoksa bende aynur gibii...anladın sen onuuu...

Merak etme canım çok şükür fazla kaçırmadım Öğle yemeği zaten yememiştim hazırlık yaptığın bildiğim için Akşamda çok hafif geçiştirdim ve şükür şu anda şiş hissetmiyorum kendimi
Sadece suyu biraz ihmal ettim bugün ama yarın inşallah telafi ederim çünkü yüzüklerimden ödem oluştuğunu anlıyabiliyorum bol gelen yüzükler şu an ufaktan sıkıyor

kızlar ayda birmi tartılıyosunuz? ben bel ve baseni ölçmedim inşallah haziran 1 de en az 5 kilo vermiş olurum heee kızlar benim bugün DOĞUM GÜNÜM

Canım doğum günün kutlu olsun
RAbbim Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Bir sonraki yaş gününde umarım 2li hanelerde olursun

Ahanda kaçak gelmiş
Bende inan bugün seni düşünüyordum acaba ne yaptı diye. Küçük cadım cepimi fabrika ayarlarına döndürmeyi başardığından kimsenin numarası kalmamıştı bende o yüzdende arayamadım
Kilo almana üzüldüm ama inanıyorum ki sen bunları da çok çabuk kışkışlayacaksın
İnşallah bir daha geri almamak üzere veririz kilolarımızıda bu yaza yetişmesede bir sonraki yaza bikinilerle sahilde boy göstereceğiz ( her ne kadar boyum yere yakında olsa )

Kızzzzzzzzzz uzaktan fal bakmak mimkinmi
Benim yerime içip bana niyet içsen oluyormu Valla merak ederim ben acaba ne çıkacak diye Ne demişler fala inanma falsızda kalma tabi bazı insanların gerçektende yüreğinden geçenlerin çıktığı görülüyor Temiz kalplerinden dolayı

Mutlucum tebrik ederim ,doğru yoldasın canım , sen zaten biliyorsun ne yapacağını

işlenmiş gıdaları hepimiz hayatlarımızdan çıkarmalıyız , sadece kilo için değil daha önemlisi sağlığımız için bunu yapmalıyız

yine diyetisyene gidiyormusun canım ?

Ideal kilosuna ulaşan var mı aranız da

canım ben 102 ile başladım , şuanda 75-76 civarında seyrediyorum , kas kemik kütlem fazla olduğu için diyetisyen bana 70-80 aralığını ideal görmüştü , bende VKİ normal olsun diye hedefime 68.5 yazdım , aslında 75tam hedef olmasada şimdilik benim için yeterli diyebilirimm

benden başka topicimizde bi dünya fıstık var çoook ciddi güzel kilolar verip fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerleyenn :128::128::128::128::128:

sende inşAllah en yakın zamanda bu kervana katılırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…