bişi sorucam konuyla ilgili değil ama siz burda kilo çizelgesini gösteren grafik var onu nasıl yaptınız cwp verirseniz sevinirim:16
sevgili arkadaşlar, aranıza yeni katılan 1 seneyi dolduran arkadaşlarım,
valla yine yeni yeniden balon gibin şişip aranıza dönüp, kimsenin de umutlarına kara bulutları çekmemek için çok direndim. ama beceremedim. 3 sene önceki kiloma neredeyse 5 kala çok mutsuz ve kırık olarak kürkçü dükkanına geri döndüm. tüm kış çabaladım durdum çabaladıkça neyazıkki daha fazla kilo aldım. Baharı 3 senedir iyi değerlendirmiştim bu sene o güxelim aylarda da kilo almayı başardım. 98-99 civarıyım cuma tartılıp yazarım artık tam neyim...
o sekilli kilo diyagramını bile hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. neyse nederseniz kabulum beni hatırlayan herkesi öpüyorum erimiş gıdıklarından, tanımayan ve hatırlamayanlarada selam ve sevgiler.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan bakabilirsin canım...
canım dişin nasıl oldu?
benimki çok şükür kendiliğinden yarı yarıya hafifledi şuan için......
"sen benim evladımsın ben sana 50 laftda söylesem barışır birşey yokmuş gibi devam ederiz ama ona 1 laf etsem adım kaynanaya çıkar diyor"
anneciğin burada çok doğru söylüyor canım.
ibiğini kopartacam nasıl olsada süperdi yaaa:))))))
çok çok çok öpüyorum:)
bence canım 1kk peynir yerine 2kk peynir vede 6tanede zeytin olsaydı tam olurdu canım.....
geçmiş olsun canım....
sinsilikten korkacan.......
geçmiş olsun bitanem.....
daha okurken yoruldum ben ablacım.....
canım hedefini düşür o zaman.
ben daha motive edici olması için hedefimi kısa tutuyorum mesela çizelgemde..... 11kg benim şuanki hedefim.
Selamün aleykümm...
nasılsınız hatun kişiler....ben kızlarla kahvaltımı yaptım bi çorba koydum ocağa size geldim....yanınada taze fasulye yapmayı düşünüyorum belki birde bulgur pilavı...
anacım bu aysonu ne çabuk geliyo dolabım gene tamtakır kaldı....:26yüzden ne yemek yapcam konusunda kalıyorum öyleeee....
oy canım yaa kıyamamm...çok geçmiş olsunn....
canım o rakam gözünü korkutmasın hep beraber üstesinden gelicez inş....ama sen çizelgeni yeniden yap bir yerlerde yanlış bişeyler yapmışsın olmamış çünkü...
çok şükür başardım::16
ayol hedef dusse ne olcak cok kilo vermem gerek bnm 30-40 kilo bosver o 20 yi gordukce kacamak yapasim gelmez:)))
Neresi yanlis olmus ki bebegim??:44:
canım kilon yerinde11.4 yazıyo...hedef kilonda da 32 yazıyoo...sanırım kilograma çevirmeden yapmışsın oyüzden öyle olmuşş...ne güzel anlattım demi çık şimdi işin içindenn...
kızlarrr ben geldimmmm
hemen yediklerimi yazarak gireyim konuya..
sabah öğlen 1 haşlanmıs yumurta
1kk peynir
azcık acuka
2dilim ekmekkk
aksam 13-15 adet istavrit
1dilim ekmek
bol salata...
balığı dibini yagladığım tavada cevirdim.
kızartma gibi yaglı olmadı ama..
şimdide narlı soda içecegim..şu meyveli sodayı bırakıp sadeliye gecsem süper olcak
haaaaa unutmadan 1 saat tempolu yürüyüşüm varrrrrrr
Askim bmi takvimi yaptim 11 verdigim kilo 32 de 80 kilo oluncaki bmim(vucut kitle indexi)
bole rakamlar daha daha vicdanli 38-32 fln:))))
mütavazi olma cecoşum sende çok koşturuyorsun. ben ev işini çok sevmem mecburiyetten yapıyorum işteaslında biraz tembelimdir öğünmek gibi olmasın
kız cecoş sen neden çektiriyorsun bu adama bakayımyazık kıız o kadar naz yapma
Herkese selam,
Buraya yazmaya bu gün karar verdim o da tartıya çıkıp şoka girmemle oldu. 25 yaşındayım ve 91 kiloyu gördüğümde "ÇÖKTÜM". Bu kadar kilo alacağımı beklemiyordum. Hep diyorum artık sonn artık sonnn bundan sonra vericem diye.. sanırım biraz destek ve gaza ihtiyacım var :) hepimizin de bildiği gibi en güzel günlerimiz mahvoluyor. istediğini giymek yerine olanı giymeye mecbur kalıyoruz. Bıktım artık gerçekten bıktım. Bu gün dönüm noktam olsun istiyorum. Nişanlımın bana "artık senin zayıflayacağına inanmıyorum" demesini duymak istemiyorum. lütfen bana destek olun. yalnız olduğumu hissetmek daha da çökertiyor beni...
Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
Zayıflayınca giyerim kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
Olacaktı, son anda olmadıları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o olayı
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
Şimdiki aklım olsaları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
O gün olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
çok hoşuma giitti alıntı yaptım sizeee mutlu günlerr
sizde en az bizim kadar romantikmişsiniz canımm...
sakın haa bak çok güzel gidiyosun...gözün kalmasın herşeyden ye ama bi gıdım olurmuu..abartma sakınnn....yoksa bende aynur gibii...anladın sen onuuu...
kızlar ayda birmi tartılıyosunuz? ben bel ve baseni ölçmedim inşallah haziran 1 de en az 5 kilo vermiş olurum heee kızlar benim bugün DOĞUM GÜNÜM
sevgili arkadaşlar, aranıza yeni katılan 1 seneyi dolduran arkadaşlarım,
valla yine yeni yeniden balon gibin şişip aranıza dönüp, kimsenin de umutlarına kara bulutları çekmemek için çok direndim. ama beceremedim. 3 sene önceki kiloma neredeyse 5 kala çok mutsuz ve kırık olarak kürkçü dükkanına geri döndüm. tüm kış çabaladım durdum çabaladıkça neyazıkki daha fazla kilo aldım. Baharı 3 senedir iyi değerlendirmiştim bu sene o güxelim aylarda da kilo almayı başardım. 98-99 civarıyım cuma tartılıp yazarım artık tam neyim...
o sekilli kilo diyagramını bile hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. neyse nederseniz kabulum beni hatırlayan herkesi öpüyorum erimiş gıdıklarından, tanımayan ve hatırlamayanlarada selam ve sevgiler.
dün tam spor yapmaya gittim fala baktırmaya gelmişler hemen geri kafeye geldim ama bugün 20 dakika çok hizlı tenpoda yürüdümyemek işine gelirsek öğleyi kaçırdım ara ögünde 1 kase special yedim 2 fincan yeşil çay çünkü yine fal geldi anca akşam yerim biraz artık yeter bugünde böyle olsun
güzeller,
yurudum geldim 1 saat kadar ama öyle bir ruzgar vardıki, oğlanı itmek resmen azap oldu. spor salonuna yazılıp gitmeyen delinin tekiyim. çok kızıyorum kendime ve inatla gitmiyorum. neyse pzt den beri gunde 1 saat yurudum ve hiç işlenmiş gıda ve kuruyemiş yemedim(1-2 fındık dışında)bu son 1 senedir ilk kez oluyor kendimce buyuk başarı... şekerli gıdalar neredeyse sigaradan beter dert benim için. yemeden ve bitirmeden duramıyorum... kendi kendime ful keseyim bakalım ne olcak dedim ve 3 gun oldu. yoksunluk hissetmedim henüz. dolapta 2 dondurma kutusu olmasına rağmen geceleri uyayabiliyorum ki bu baya bir olay.
Ideal kilosuna ulaşan var mı aranız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?