Mutlucum tebrik ederim ,doğru yoldasın canım , sen zaten biliyorsun ne yapacağını
işlenmiş gıdaları hepimiz hayatlarımızdan çıkarmalıyız , sadece kilo için değil daha önemlisi sağlığımız için bunu yapmalıyız
yine diyetisyene gidiyormusun canım ?
Askim bmi takvimi yaptim 11 verdigim kilo 32 de 80 kilo oluncaki bmim(vucut kitle indexi)
bole rakamlar daha daha vicdanli 38-32 fln:))))
gitmiyorum,
3 aydır hep kendimi toparlayacağım dedim 1 haftalık ataklar yapıp 10 gun deli gibi yedim. kafamda diyet fikri bir türlü oluşmadı. yalnız insülin direncim çıktı. dr glukofen başladı. onu almaya başladım üstüne rahat bir 5 kilo aldım. bu beni daha da uzdu yıprattı. öyle debeleniyorum rahat 6-7 aydır ha bugun ha yarın diye. 100 defa yaptığım gibi bu pzt kendimi gaza getirdim bakalım inşallah devamı gelir.
geçen senki listlerim duruyor zaten, azıcık ıyı hissetsem giderim hatta diyetisyene de motive değilim.
şekerli ve işlenmiş hertürlü gıdayı hayatımdan atmaya çalışmaya karar verdim. 1 ay min. yemeyip bakıcağım bakalım tatlar bir parçaçık olsa da aklımdan silinir mi...
karnımda bir yastık bağlı gibi ne kalkabiliyorum ne eğilebiliyorum. offfffff
Ahanda kaçak gelmiş
Bende inan bugün seni düşünüyordum acaba ne yaptı diye. Küçük cadım cepimi fabrika ayarlarına döndürmeyi başardığından kimsenin numarası kalmamıştı bende o yüzdende arayamadım
Kilo almana üzüldüm ama inanıyorum ki sen bunları da çok çabuk kışkışlayacaksın
İnşallah bir daha geri almamak üzere veririz kilolarımızıda bu yaza yetişmesede bir sonraki yaza bikinilerle sahilde boy göstereceğiz ( her ne kadar boyum yere yakında olsa):
canım ben 102 ile başladım , şuanda 75-76 civarında seyrediyorum , kas kemik kütlem fazla olduğu için diyetisyen bana 70-80 aralığını ideal görmüştü , bende VKİ normal olsun diye hedefime 68.5 yazdım , aslında 75tam hedef olmasada şimdilik benim için yeterli diyebilirimm
benden başka topicimizde bi dünya fıstık var çoook ciddi güzel kilolar verip fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerleyenn :128::128::128::128::128:
sende inşAllah en yakın zamanda bu kervana katılırsınn
efendimmm cicişimmmmMERYEMiiiimmmmmmm
afferim kuşumaaaa
çook iyi gidiyorsun beebeeemmm , aynen devam :129::129::129::129:
guzelim harika kilolar vermişsin bu yaz yakıcaksın ortalığı. ben 89 civarı yazı bitirdim 3-4 ay sonra 95 geçtim son 4-5 aydırda 97-99 geziyorum. baya bunaldım normal olmaya çalışmaktan ama ne yapayım hayatım böyle geçeçek. hayatımda bir kez olsun 1 ay tarıya çıkmadığımda artı 3-4 kilo görmesem olmuyor offffff.
hoşgeldin canımmm
Bugün evdeyim Zeynepcim eşimle yürüdük geldik yavaş yürüdük ama hiç yoktan iyidir sıcakta bunalmayalım dedik
Çamaşırlar kurudu toplanacak makinede asılacaklar bekliyor etrafı süpürmem lazım biraz da ilave yemek yapmalıyım ama mayıştım kaldım :) kızlara da iş buyuramıyorum büyüğün yarın iki yazılısı var küçük zaten SBS ye girecek Allah yavrularımıza zihin açıklığı versin
Zeynep tartıyla aran iyi maşallah daim olsun darısı da bize olsun
kızlar ayda birmi tartılıyosunuz? ben bel ve baseni ölçmedim inşallah haziran 1 de en az 5 kilo vermiş olurum heee kızlar benim bugün DOĞUM GÜNÜM
sevgili arkadaşlar, aranıza yeni katılan 1 seneyi dolduran arkadaşlarım,
valla yine yeni yeniden balon gibin şişip aranıza dönüp, kimsenin de umutlarına kara bulutları çekmemek için çok direndim. ama beceremedim. 3 sene önceki kiloma neredeyse 5 kala çok mutsuz ve kırık olarak kürkçü dükkanına geri döndüm. tüm kış çabaladım durdum çabaladıkça neyazıkki daha fazla kilo aldım. Baharı 3 senedir iyi değerlendirmiştim bu sene o güxelim aylarda da kilo almayı başardım. 98-99 civarıyım cuma tartılıp yazarım artık tam neyim...
o sekilli kilo diyagramını bile hatırlamıyorum nasıl yapılıyordu. neyse nederseniz kabulum beni hatırlayan herkesi öpüyorum erimiş gıdıklarından, tanımayan ve hatırlamayanlarada selam ve sevgiler.
öyleyse aramıza hoşgeldin azmin daim olsun
esraa ben mezromu bulamıyorum köyden alıp çantama koymuştum düşürdümmü ne yeni bir mezro almam lazım
kızlarrr ben geldimmmm
hemen yediklerimi yazarak gireyim konuya..
sabah öğlen 1 haşlanmıs yumurta
1kk peynir
azcık acuka
2dilim ekmekkk
aksam 13-15 adet istavrit
1dilim ekmek
bol salata...
balığı dibini yagladığım tavada cevirdim.
kızartma gibi yaglı olmadı ama..
şimdide narlı soda içecegim..şu meyveli sodayı bırakıp sadeliye gecsem süper olcak
haaaaa unutmadan 1 saat tempolu yürüyüşüm varrrrrrr
güzeller,
yurudum geldim 1 saat kadar ama öyle bir ruzgar vardıki, oğlanı itmek resmen azap oldu. spor salonuna yazılıp gitmeyen delinin tekiyim. çok kızıyorum kendime ve inatla gitmiyorum. neyse pzt den beri gunde 1 saat yurudum ve hiç işlenmiş gıda ve kuruyemiş yemedim(1-2 fındık dışında)bu son 1 senedir ilk kez oluyor kendimce buyuk başarı... şekerli gıdalar neredeyse sigaradan beter dert benim için. yemeden ve bitirmeden duramıyorum... kendi kendime ful keseyim bakalım ne olcak dedim ve 3 gun oldu. yoksunluk hissetmedim henüz. dolapta 2 dondurma kutusu olmasına rağmen geceleri uyayabiliyorum ki bu baya bir olay.
ben de az önce cıss yedimm dövebilirsiniz benii....:26:eşim canım çekti mısır patlatsana dedi azyağlı ve az tuzlu yaptım ama bir kase yedim bende...
102 den 75 giden hikayeni anlatan bi yazi neyim var mi? Kac yilda verdin puf noktalari ne? Bnm belimi bu kilo vermelerin duraksamasi bukuo(3 aydir2 kilo verdim
efendimmm cicişimmmm
iyi gitmeliyim bebeğimmmmm
şöyle bir 10kg vermeliyim temmuza kadar...
sonrasına sonra bakarım kendime küçük hedefler koyuyorum
sen nasıl oldun cücüşüm agrın sızın varmı?
hoşbulduk canım, nasıl keyifler...
valla 1-2 gune adet olucağım. bu gunler fena zaten ama çok kızgınım kendime atlatırım insaallah en az zararla.Merhaba kızlar,
Öğleden sonra anneme gittik. ama çok kaçırmadım şükür yemekleri. günü 1600 kaloriyle, 3 litre suyla kapadım. umutluyum bakalım.
Ablacım kızlara Allah zihin açıklığı versin, öğrenci olmak da veli olmak da çok meşakkatli ve stresli...
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
Hoşgeldin aramıza, umarım gönlünce olur kilo verme yolculuğun. tanışmasak da referansların kuvvetli, kızlar seni dillerinden düşürmüyordueminim başarılı kilo verme durumundan ve sıcak arkadaşlağındandır bu özlem. çok sevindim seninle tanıştığıma bu yüzden :)
alırsın ablacım yarın ya da cuma günü. cuma akşama kadar bildirimler ancak yetişir zaten sanırım.
Harikasın Meryemcim, maşallah 41 kere
gerçekten işlenmiş gıdalar kendimizi şımartmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. o yüzden olabildiğince çıkarmak çok önemli hayatımızdan. tebrik ederim, en zor zamanları atlatmışsın. belki birkaç güne bi kriz vurur ama tarçınlı süt ya da kuru meyveyle üstesinden gelirsin bence.
Zeynepppp
afferim kuşuma afferriiimmm, 10 kilo dediğin nedir bebeeeemm , aynen devam , sen 10u havada karada verirsinn
ağrı sızı fasa fiso ,buaralar zihnim ağrıyo be Meryemim , yüreğim ağrıyo haaaa .....
esracımmm hoşgeldinnn....
valla 1-2 gune adet olucağım. bu gunler fena zaten ama çok kızgınım kendime atlatırım insaallah en az zararla.
keyifler iyi diyeyim canım..hayat işte hersey bizim için.
kilo vermeyi hiç takma canım kafana sorun yapınca daha büyük sorunlar oluyor bizim için..
afferim kuşuma afferriiimmm, 10 kilo dediğin nedir bebeeeemm , aynen devam , sen 10u havada karada verirsinn
ağrı sızı fasa fiso ,buaralar zihnim ağrıyo be Meryemim , yüreğim ağrıyo haaaa .....
deme öyle kız...yüreğim ağrıyo deme..o ağrıyı cok iyi bilirim ben
cücüşüm bence su sınav kagıtlarını okumanın dısında bir derdin var senin
hoşbulduk canım, nasılsın?
lütfen artık kendine kızma. olduğun kiloyu kabul edip geçmişi unut. kilo üstüne kilo almamızın en temel sebeplerinden biri de kendimize kızgınlığımız ve bunun sonucu cezalandırmak için yediğimiz şeyler. biz seni olduğun gibi kabul eder bağrımıza basarız, sen de kabul et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?