Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gitmiyorum,
3 aydır hep kendimi toparlayacağım dedim 1 haftalık ataklar yapıp 10 gun deli gibi yedim. kafamda diyet fikri bir türlü oluşmadı. yalnız insülin direncim çıktı. dr glukofen başladı. onu almaya başladım üstüne rahat bir 5 kilo aldım. bu beni daha da uzdu yıprattı. öyle debeleniyorum rahat 6-7 aydır ha bugun ha yarın diye. 100 defa yaptığım gibi bu pzt kendimi gaza getirdim bakalım inşallah devamı gelir.

geçen senki listlerim duruyor zaten, azıcık ıyı hissetsem giderim hatta diyetisyene de motive değilim.

şekerli ve işlenmiş hertürlü gıdayı hayatımdan atmaya çalışmaya karar verdim. 1 ay min. yemeyip bakıcağım bakalım tatlar bir parçaçık olsa da aklımdan silinir mi...

karnımda bir yastık bağlı gibi ne kalkabiliyorum ne eğilebiliyorum. offfffff

Askim bmi takvimi yaptim 11 verdigim kilo 32 de 80 kilo oluncaki bmim(vucut kitle indexi)
bole rakamlar daha daha vicdanli 38-32 fln:))))

hımm...sen böyle anlatınca anladım ama o tabloya bakınca hala daha pek bişe anladığım söylenemez...neyse öylesini uygun gördüysen diyecek bişey yokk canım...

ben de az önce cıss yedimm dövebilirsiniz benii....:26:eşim canım çekti mısır patlatsana dedi azyağlı ve az tuzlu yaptım ama bir kase yedim bende...

geçmiş olsun canım , kırarsın insülin direncini inşAllahh , sıkma canını

geçen seneki listelerin çok iyiydi zaten , 90lardan ne kadar güzel düşmüştün 80lere , yine yaparsın canım

ben işlenmiş gıdalardan , bisküvi , kek türevlerini hepten attım ama çikolatayı atamadım , onuda bitter tüketiyorum sadece

sende bi anda kesersen belki ters tepebilir , yavaş yavaş kessen daha iyi olur sanki ama kesebilirim diyorsan hiç bozma canım

buarada kilo cetvelinde şimdiki kilon ile başlangıç kilo yer değiştirmiş sanırım , onu bi düzelt kuzum

guzelim harika kilolar vermişsin bu yaz yakıcaksın ortalığı. ben 89 civarı yazı bitirdim 3-4 ay sonra 95 geçtim son 4-5 aydırda 97-99 geziyorum. baya bunaldım normal olmaya çalışmaktan ama ne yapayım hayatım böyle geçeçek. hayatımda bir kez olsun 1 ay tarıya çıkmadığımda artı 3-4 kilo görmesem olmuyor offffff.

102 den 75 giden hikayeni anlatan bi yazi neyim var mi? Kac yilda verdin puf noktalari ne? Bnm belimi bu kilo vermelerin duraksamasi bukuo(3 aydir2 kilo verdim😭😂😢

hoşgeldin canımmm

Merhaba kızlar,

Öğleden sonra anneme gittik. ama çok kaçırmadım şükür yemekleri. günü 1600 kaloriyle, 3 litre suyla kapadım. umutluyum bakalım.

Ablacım kızlara Allah zihin açıklığı versin, öğrenci olmak da veli olmak da çok meşakkatli ve stresli...

kızlar ayda birmi tartılıyosunuz? ben bel ve baseni ölçmedim inşallah haziran 1 de en az 5 kilo vermiş olurum heee kızlar benim bugün DOĞUM GÜNÜM

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...

Hoşgeldin aramıza, umarım gönlünce olur kilo verme yolculuğun. tanışmasak da referansların kuvvetli, kızlar seni dillerinden düşürmüyordu eminim başarılı kilo verme durumundan ve sıcak arkadaşlağındandır bu özlem. çok sevindim seninle tanıştığıma bu yüzden :)

öyleyse aramıza hoşgeldin azmin daim olsun

esraa ben mezromu bulamıyorum köyden alıp çantama koymuştum düşürdümmü ne yeni bir mezro almam lazım

alırsın ablacım yarın ya da cuma günü. cuma akşama kadar bildirimler ancak yetişir zaten sanırım.

Harikasın Meryemcim, maşallah 41 kere

gerçekten işlenmiş gıdalar kendimizi şımartmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. o yüzden olabildiğince çıkarmak çok önemli hayatımızdan. tebrik ederim, en zor zamanları atlatmışsın. belki birkaç güne bi kriz vurur ama tarçınlı süt ya da kuru meyveyle üstesinden gelirsin bence.

ben de az önce cıss yedimm dövebilirsiniz benii....:26:eşim canım çekti mısır patlatsana dedi azyağlı ve az tuzlu yaptım ama bir kase yedim bende...

Zeynepppp

102 den 75 giden hikayeni anlatan bi yazi neyim var mi? Kac yilda verdin puf noktalari ne? Bnm belimi bu kilo vermelerin duraksamasi bukuo(3 aydir2 kilo verdim

Burcucum ;

2011 Aralık ayında başladım , 105i gördüm ama başladım dediğimde 102ye inmiştim , ilk başta diyetisyenin veridiği liste ile başladım , 5 ayın sonunda 90 lardaydım , 4-5 ay durakladım , sonrasında Ekim ayında dukan diyetine başladım 87 ile dukan ile 11-12 kilo verdim , eşimin askerden dönmesi sebebiyle ve 15 tatilde memlekete gitmemizden dolayı dukan malesef yalan oldu , çok şükür normal beslenmeye dönememe rağmen öyle söylenenler gibi kat kat kilo almadım

efendimmm cicişimmmm

iyi gitmeliyim bebeğimmmmm
şöyle bir 10kg vermeliyim temmuza kadar...

sonrasına sonra bakarım kendime küçük hedefler koyuyorum

sen nasıl oldun cücüşüm agrın sızın varmı?

afferim kuşuma afferriiimmm, 10 kilo dediğin nedir bebeeeemm , aynen devam , sen 10u havada karada verirsinn
ağrı sızı fasa fiso ,buaralar zihnim ağrıyo be Meryemim , yüreğim ağrıyo haaaa .....

Son düzenleme:
valla 1-2 gune adet olucağım. bu gunler fena zaten ama çok kızgınım kendime atlatırım insaallah en az zararla.

Zeynepppp

afferim kuşuma afferriiimmm, 10 kilo dediğin nedir bebeeeemm , aynen devam , sen 10u havada karada verirsinn
ağrı sızı fasa fiso ,buaralar zihnim ağrıyo be Meryemim , yüreğim ağrıyo haaaa .....

deme öyle kız...yüreğim ağrıyo deme..o ağrıyı cok iyi bilirim ben

cücüşüm bence su sınav kagıtlarını okumanın dısında bir derdin var senin

esracımmm hoşgeldinnn....

hoşbulduk canım, nasılsın?

valla 1-2 gune adet olucağım. bu gunler fena zaten ama çok kızgınım kendime atlatırım insaallah en az zararla.

lütfen artık kendine kızma. olduğun kiloyu kabul edip geçmişi unut. kilo üstüne kilo almamızın en temel sebeplerinden biri de kendimize kızgınlığımız ve bunun sonucu cezalandırmak için yediğimiz şeyler. biz seni olduğun gibi kabul eder bağrımıza basarız, sen de kabul et olur mu

keyifler iyi diyeyim canım..hayat işte hersey bizim için.
kilo vermeyi hiç takma canım kafana sorun yapınca daha büyük sorunlar oluyor bizim için..

aynen cücüşümm taktıkça dahada büyüyor herşey kafanda, o yüzden akışına bırakıp devam edecenn )

Cücüşüm iyi olmaya, iyi düşünmeye çalış. her şey yoluna girecek inşallah. öperim gözlerinden küçüğüm

deme öyle kız...yüreğim ağrıyo deme..o ağrıyı cok iyi bilirim ben

cücüşüm bence su sınav kagıtlarını okumanın dısında bir derdin var senin

aman cücüşümmm , hayat işteeee .....

Esoşumm , hoşgeldin bebeemm 1600le kapatmışın günü , bi aferin de Esra cücüşümee ))

işten bi haber çıkmadımı kuzucumm ??

buaralar kafam 1.000.000 ama yeme isteğim yok öyle , acaba dolunay etkiledimi beniii :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…