Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım haber çıkmadı, güya olumsuz da olsa döneceklerdi. hayırlısı bakalım.

valla ben de tuttum kendimi. iştahım da öyle çok yok dediğin gibi. dolunaydan olabilir hakikaten.

ölçülerini vermeyi unutma cumaya kadar kuzu, sen listelerden çıksan da ben bırakmıyorum seni :)

Mutlu senin için de yazayım, her ayın başında bel ve basen ölçülerimizi alıyoruz. sen de katılabilirsin listeye, yeni gelen diğer arkadaşlar da katılabilirler...

hayırlısı olsun anneemm hayırlısı , Allah can sağlığı versiiinn )

bence doğru bişey bu , hakkatten bendede değişiklik var ,içimdeki o yamyam Aynur yok artıkınnn

ölçü vermeyeyim cücüşümm,biliyon buaralar liste , ölçü falan düşünmüyom , sen aynısını yaz istersen , modum değişirse bi ölçer veririm , ok ??

aynen cücüşümm taktıkça dahada büyüyor herşey kafanda, o yüzden akışına bırakıp devam edecenn )

ediyorum be cücüşüm..agladım kahroldum düştüm amma sendeleyerekte olsa kalktım ayağa..

etmeyiptee naapcamm mecburrrr diye geyiğe bağlayayım bari sonunu

tamamdır canım, aynı geçerim o zaman :)

bu fırsatı değerlendirmeli, azaltmalı baya yediklerimizi. benim de regl biter cumaya, yamyamlıktan kurtuluruum inşallah

cecoşummmmm iddiadaşının ayak seslerini duyuyormusunnn

seni yakalayacağımmm

gümbüürr gümbüüürrr geliyon cücüüüüüüümmmmm

ediyorum be cücüşüm..agladım kahroldum düştüm amma sendeleyerekte olsa kalktım ayağa..

sen Adana cücüüüsün be cücüüümm , güçlüsün yaha )))

ne çektin beee gülistaaaaaannn diyerek bende geyiğin dibine vuruyorummm o haldee

Son düzenleme:
tamamdır canım, aynı geçerim o zaman :)

bu fırsatı değerlendirmeli, azaltmalı baya yediklerimizi. benim de regl biter cumaya, yamyamlıktan kurtuluruum inşallah

bende regl oldum cücüüüümm , cumaya yada cumartesiye benimkide biter inşAllahh )

ikimiz aynı anda yamyamlıkta kurtuluşumuzu kutlayalım o haldee

Son düzenleme:

Kizmamak eldemi insan azicik akillanir yok dondurmalar ccikolatalar kurtracak beni sanki, annemin hali ortada ben yazik ediyorum hala hayatima kendime. Daha bebek istiyorum nasil tasiyacaksam kendimi zor tasimaya basladim yine dizlerim falan az Zorlansin resmen yaniyor

annem bile her şeye naapcan mecbuur deyip duruyor, hayır kadın komik de değil bence :)

ne pis geyiğiniz varmış diyip yiğit özgürün kulakları çınlatalım

Bu ay atla beni nolur, valla olcmeye korkuyorum zaten belli de, insallah haziran basi azicik daha iyi hissederim.

annem bile her şeye naapcan mecbuur deyip duruyor, hayır kadın komik de değil bence :)

ne pis geyiğiniz varmış diyip yiğit özgürün kulakları çınlatalım

Eki Görüntüle 700280

cücüüüm bayıldım bunaaa :))))

hayat 4x4lük görünsede yine 1 yerden atıyor kazığını ve 3.5 attırıyo , benim 14 sınıfım olmasına karşın okumam gereken yazılı kağıdı sayısı 600e dayanmış durumda , aslında 1 saattir pcyi kapatmayı düşünüyorum herifim 4 gözle pcyi kapatmamı ve tavla müsabakasında kapışmayı bekliyo ....

ayyyy ne saçmalıyorumm acaba diyeekten 24809584747093409 dakkadır düşünüyorum , HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYOR & ÖPÜYORUMM

NOT : ammada pis geyiğim varmış haaaa

Son düzenleme:
tamamdır canım, iyi hisset yeter ki.

ama bak burdaki hatunların hepsi dombili, yok öyle ölçülerimizin birbirinden farkı fazlaca

Yok be guzelim benim derdim kendimle gururla 85 yazarken 98 yazmak nasil kiriyorsa, olculeri tekrar yazmak suan canimi yakiyor. Yoksa ilk buraya basladigimda 110 civari idim suan ki halimden daha rahattim her konuda

ben de öperim canım, kolaylıklar diliyorum sana. enişteyi ihmal etme fazla

cecoşummmmm iddiadaşının ayak seslerini duyuyormusunnn

seni yakalayacağımmm

Gel iddadaşım gellll Bİrlikte yürüyelim hatta şöyle güzel birer topluklu alıp tıkır tıkır sesler çıksın
Bu arada benim kenarda ayağımı geçmişte sıktığı için giyemediğim yepisyeni bir cift ayakkabı vardı yazlık geçen gün dışarı cıkarken acık ayakkabım yoktu diye bir deneyeyim dedim ve olduuuuuuuuuu
İki gündür tıkır da tıkır dolanıyorum sanki tabani birde olsa havam değişiyor topuklu giyince havam batsın

guzeller ben yatayım,
yarın inşallah daha iyi beslendiğim ve daha çok hareket ettiğim bir gun olur, hepimiz için... öpüldunuz

esraa sayılarla ilgili bir olayım geldi aklıma.buna da eşim çok gülmüştü.

işte birkaç ay önce ben doktor doktor gezerken devlet hastanesinde iyi bir doktor oldugunu sölediler.
ben daha önce gitmemiştim devlete hiç ve oranın nası işledigini bilmiyordum.
internetten 10.00 randevusunu aldım gittim.girişte kart numara falanda vermediler bana saatin gelince söle dediler.

neyse doktorun odasının önü dolu..arkalardayım saat 10u gecti biraz kapıya yanastım 2-3 kadın daha girdi içeri.
kimi tahlil sonucu göstercem yavrum,kimi ilaç yazdırcam kızım diyip giriyor.
bende tahlil isterse diye saat cok gecsin istemiyorum 11de falan odada olsam bari diyorum.

neyse kapıda 5-6 kişi kaldık doktorun hemşiresi cıktı baktı bize.herkes aynı anda beni alın diyor..
derken hemşire dediki hanginiz daha küçük? bende sevindim digerleri teyzeyaaa hemen atladım ben 86lıyım die.
hemşiree ooo daha sana cok var ozaman dedi ama yanımdaki kadınlar anladı sanırım gülmeye basladılar..
ama dedim benmki 10 randevusuydu sıra numarası vermediler bana..kadın dediki sen 86 demedin miii
ay sonra hemşire de güldü kadınlarda güldü bana..hemen beni aldı içeri ama ben çok utanmıstım 2dk kadar kendimi toplayamadım gülmekten hahhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…