Cücüşüm iyi olmaya, iyi düşünmeye çalış. her şey yoluna girecek inşallah. öperim gözlerinden küçüğüm
aman cücüşümmm , hayat işteeee .....
Esoşumm , hoşgeldin bebeemm 1600le kapatmışın günü , bi aferin de Esra cücüşümee))
işten bi haber çıkmadımı kuzucumm ??
buaralar kafam 1.000.000 ama yeme isteğim yok öyle , acaba dolunay etkiledimi beniii :44::44::44:
canım haber çıkmadı, güya olumsuz da olsa döneceklerdi. hayırlısı bakalım.
valla ben de tuttum kendimi. iştahım da öyle çok yok dediğin gibi. dolunaydan olabilir hakikaten.
ölçülerini vermeyi unutma cumaya kadar kuzu, sen listelerden çıksan da ben bırakmıyorum seni :)
Mutlu senin için de yazayım, her ayın başında bel ve basen ölçülerimizi alıyoruz. sen de katılabilirsin listeye, yeni gelen diğer arkadaşlar da katılabilirler...
aynen cücüşümm taktıkça dahada büyüyor herşey kafanda, o yüzden akışına bırakıp devam edecenn)
hayırlısı olsun anneemm hayırlısı , Allah can sağlığı versiiinn)
bence doğru bişey bu , hakkatten bendede değişiklik var ,içimdeki o yamyam Aynur yok artıkınnn
ölçü vermeyeyim cücüşümm,biliyon buaralar liste , ölçü falan düşünmüyom , sen aynısını yaz istersen , modum değişirse bi ölçer veririm , ok ??
cecoşummmmm iddiadaşının ayak seslerini duyuyormusunnn
seni yakalayacağımmm
ediyorum be cücüşüm..agladım kahroldum düştüm amma sendeleyerekte olsa kalktım ayağa..
etmeyiptee naapcamm mecburrrr diye geyiğe bağlayayım bari sonunu
tamamdır canım, aynı geçerim o zaman :)
bu fırsatı değerlendirmeli, azaltmalı baya yediklerimizi. benim de regl biter cumaya, yamyamlıktan kurtuluruum inşallah
hoşbulduk canım, nasılsın?
lütfen artık kendine kızma. olduğun kiloyu kabul edip geçmişi unut. kilo üstüne kilo almamızın en temel sebeplerinden biri de kendimize kızgınlığımız ve bunun sonucu cezalandırmak için yediğimiz şeyler. biz seni olduğun gibi kabul eder bağrımıza basarız, sen de kabul et olur mu
ediyorum be cücüşüm..agladım kahroldum düştüm amma sendeleyerekte olsa kalktım ayağa..
etmeyiptee naapcamm mecburrrr diye geyiğe bağlayayım bari sonunu
bende regl oldum cücüüüümm , cumaya yada cumartesiye benimkide biter inşAllahh)
ikimiz aynı anda yamyamlıkta kurtuluşumuzu kutlayalım o haldee
canım haber çıkmadı, güya olumsuz da olsa döneceklerdi. hayırlısı bakalım.
valla ben de tuttum kendimi. iştahım da öyle çok yok dediğin gibi. dolunaydan olabilir hakikaten.
ölçülerini vermeyi unutma cumaya kadar kuzu, sen listelerden çıksan da ben bırakmıyorum seni :)
Mutlu senin için de yazayım, her ayın başında bel ve basen ölçülerimizi alıyoruz. sen de katılabilirsin listeye, yeni gelen diğer arkadaşlar da katılabilirler...
Bu ay atla beni nolur, valla olcmeye korkuyorum zaten belli de, insallah haziran basi azicik daha iyi hissederim.
annem bile her şeye naapcan mecbuur deyip duruyor, hayır kadın komik de değil bence :)
ne pis geyiğiniz varmış diyip yiğit özgürün kulakları çınlatalım
Eki Görüntüle 700280
tamamdır canım, iyi hisset yeter ki.
ama bak burdaki hatunların hepsi dombili, yok öyle ölçülerimizin birbirinden farkı fazlaca
annem bile her şeye naapcan mecbuur deyip duruyor, hayır kadın komik de değil bence :)
ne pis geyiğiniz varmış diyip yiğit özgürün kulakları çınlatalım
Eki Görüntüle 700280
cücüüüm bayıldım bunaaa :))))
hayat 4x4lük görünsede yine 1 yerden atıyor kazığını ve 3.5 attırıyo , benim 14 sınıfım olmasına karşın okumam gereken yazılı kağıdı sayısı 600e dayanmış durumda , aslında 1 saattir pcyi kapatmayı düşünüyorum herifim 4 gözle pcyi kapatmamı ve tavla müsabakasında kapışmayı bekliyo ....
ayyyy ne saçmalıyorumm acaba diyeekten 24809584747093409 dakkadır düşünüyorum , HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYOR & ÖPÜYORUMM
NOT : ammada pis geyiğim varmış haaaa
cecoşummmmm iddiadaşının ayak seslerini duyuyormusunnn
seni yakalayacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?