Gel iddadaşım gellll Bİrlikte yürüyelim hatta şöyle güzel birer topluklu alıp tıkır tıkır sesler çıksın
Bu arada benim kenarda ayağımı geçmişte sıktığı için giyemediğim yepisyeni bir cift ayakkabı vardı yazlıkgeçen gün dışarı cıkarken acık ayakkabım yoktu diye bir deneyeyim dedim ve olduuuuuuuuuu
İki gündür tıkır da tıkır dolanıyorumsanki tabani birde olsa havam değişiyor topuklu giyince havam batsın
esraa sayılarla ilgili bir olayım geldi aklıma.buna da eşim çok gülmüştü.
işte birkaç ay önce ben doktor doktor gezerken devlet hastanesinde iyi bir doktor oldugunu sölediler.
ben daha önce gitmemiştim devlete hiç ve oranın nası işledigini bilmiyordum.
internetten 10.00 randevusunu aldım gittim.girişte kart numara falanda vermediler bana saatin gelince söle dediler.
neyse doktorun odasının önü dolu..arkalardayım saat 10u gecti biraz kapıya yanastım 2-3 kadın daha girdi içeri.
kimi tahlil sonucu göstercem yavrum,kimi ilaç yazdırcam kızım diyip giriyor.
bende tahlil isterse diye saat cok gecsin istemiyorum 11de falan odada olsam bari diyorum.
neyse kapıda 5-6 kişi kaldık doktorun hemşiresi cıktı baktı bize.herkes aynı anda beni alın diyor..
derken hemşire dediki hanginiz daha küçük? bende sevindim digerleri teyzeyaaa hemen atladım ben 86lıyım die.
hemşiree ooo daha sana cok var ozaman dedi ama yanımdaki kadınlar anladı sanırım gülmeye basladılar..
ama dedim benmki 10 randevusuydu sıra numarası vermediler bana..kadın dediki sen 86 demedin miii
ay sonra hemşire de güldü kadınlarda güldü bana..hemen beni aldı içeri ama ben çok utanmıstım2dk kadar kendimi toplayamadım gülmekten hahhahahah
Zeynep sen kaç doğumlusun?
Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı
Nevin de mi 83lüydü acaba?
canım ben 102 ile başladım , şuanda 75-76 civarında seyrediyorum , kas kemik kütlem fazla olduğu için diyetisyen bana 70-80 aralığını ideal görmüştü , bende VKİ normal olsun diye hedefime 68.5 yazdım , aslında 75tam hedef olmasada şimdilik benim için yeterli diyebilirimm
benden başka topicimizde bi dünya fıstık var çoook ciddi güzel kilolar verip fıstık olma yolunda emin adımlarla ilerleyenn :128::128::128::128::128:
sende inşAllah en yakın zamanda bu kervana katılırsınn
Zeynep sen kaç doğumlusun?
Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı
ayyyy bayılırım topuklu ayakkabıyaaaaaaaa...
canımıda yaksa,ayagımda şişse yinede giyiyorum:)
ah keske yakın olsaydık da beraber yürüseydik..senin küçük cadıyı da alırdık:)
iddiadasım insan zayıflayınca ayagıda küçülüyor yaw..ne garip degil mi?
aslında ben babadan torpilliyim..
24 aralık 85liyim ama babam 1 hafta için 1 yas olmasın demiş 86lı olmusum bölece
85liyim canım...
iyi olmaya çalışıyorum...niyeyse kollarım boynum falan ağrıyo...uykumda geldi kızları uyutmaya çalışıyorum bende yatıcam sonraa....
çok iyi yapmış valla baban, yeri geliyor nelere engel oluyor o 1 hafta.
enem bu da küçücük, bi de 2 çocuk var :)
dinlen canım fırsat bulduğunda. yoruluyorsundur kızlarla.
he yaa bide iki çocuk var....ama 19 yaşında evlenip 24 yaşında anne oldumm....
maşallah canım
ben doğurana kadar sen büyüğü gelin edeceksin bence
------------
kızlar hepinizi öperim. ben kaçayım yavaştan. iyi geceler diliyorum
ben en son ne zaman çukulata yediğimi hatırlamıyorum. hiçte canım çekmiyor.enson 2005 te gazlı içecek içmiştimgeçmiş olsun canım , kırarsın insülin direncini inşAllahh , sıkma canını
geçen seneki listelerin çok iyiydi zaten , 90lardan ne kadar güzel düşmüştün 80lere , yine yaparsın canım
ben işlenmiş gıdalardan , bisküvi , kek türevlerini hepten attım ama çikolatayı atamadım , onuda bitter tüketiyorum sadece
sende bi anda kesersen belki ters tepebilir , yavaş yavaş kessen daha iyi olur sanki ama kesebilirim diyorsan hiç bozma canım
buarada kilo cetvelinde şimdiki kilon ile başlangıç kilo yer değiştirmiş sanırım , onu bi düzelt kuzum
yakışır cecoşumaGel iddadaşım gellll Bİrlikte yürüyelim hatta şöyle güzel birer topluklu alıp tıkır tıkır sesler çıksın
Bu arada benim kenarda ayağımı geçmişte sıktığı için giyemediğim yepisyeni bir cift ayakkabı vardı yazlıkgeçen gün dışarı cıkarken acık ayakkabım yoktu diye bir deneyeyim dedim ve olduuuuuuuuuu
İki gündür tıkır da tıkır dolanıyorumsanki tabani birde olsa havam değişiyor topuklu giyince havam batsın
fıkra gibi meriiesraa sayılarla ilgili bir olayım geldi aklıma.buna da eşim çok gülmüştü.
işte birkaç ay önce ben doktor doktor gezerken devlet hastanesinde iyi bir doktor oldugunu sölediler.
ben daha önce gitmemiştim devlete hiç ve oranın nası işledigini bilmiyordum.
internetten 10.00 randevusunu aldım gittim.girişte kart numara falanda vermediler bana saatin gelince söle dediler.
neyse doktorun odasının önü dolu..arkalardayım saat 10u gecti biraz kapıya yanastım 2-3 kadın daha girdi içeri.
kimi tahlil sonucu göstercem yavrum,kimi ilaç yazdırcam kızım diyip giriyor.
bende tahlil isterse diye saat cok gecsin istemiyorum 11de falan odada olsam bari diyorum.
neyse kapıda 5-6 kişi kaldık doktorun hemşiresi cıktı baktı bize.herkes aynı anda beni alın diyor..
derken hemşire dediki hanginiz daha küçük? bende sevindim digerleri teyzeyaaa hemen atladım ben 86lıyım die.
hemşiree ooo daha sana cok var ozaman dedi ama yanımdaki kadınlar anladı sanırım gülmeye basladılar..
ama dedim benmki 10 randevusuydu sıra numarası vermediler bana..kadın dediki sen 86 demedin miii
ay sonra hemşire de güldü kadınlarda güldü bana..hemen beni aldı içeri ama ben çok utanmıstım2dk kadar kendimi toplayamadım gülmekten hahhahahah
hepiniz bebeymişsiniz kııızzzZeynep sen kaç doğumlusun?
Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı
sana kolay gelsin cecoşumSorma canım yaa hep Recep İvediğin bir masör macerası var ya otelde o geliyor aklımahani sevdiği kıza masaj yaptığını sanıp kadına diyor yaa kız ayakların ne şişmiş toknak gibi olmuş diye
Bazen kendi ayaklarımıda öyle görüyorum
Ama zayıfladıkca ufalıyor gerçekten40 giyerken 39 oldu
Ne güzel olurdu Meryemciğim
Benim küçük cadıda hadi spor yapmaya diye gaz verir dururdu
Neyse size doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım yarın bir türlü başlayamadığım temizliğime başlıyorum
Akşam gelmeye çalışırım tabi hem temizlik hem spor salonundan sonra halim kalırsaOlmadı en geç bildirimde gelirim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün malum eşimde evde olduğu için öğlene kadar hiç fırsat bulupta buraya bakamadım Öğleden sonrada zaten kız kardeşime gidince ancak akşam eve döndüm Tam Laptobu alacaktım elime ki eşim geldi
Neyse şimdi ancak gelmeye fırsatım oldu
Ablacığım o senin güzel yüreğınden sana öyle geliyor
Rabbim inşallah daha fazla insana güzel şeyler içinde koşturmayı nasip eder hepimize....Aminnnn
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
GAzan mübarek azmin daim olsun ...Aminnnnnnnn
Canım müthiş bir paylaşım
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Merak etme canım çok şükür fazla kaçırmadım Öğle yemeği zaten yememiştim hazırlık yaptığın bildiğim için Akşamda çok hafif geçiştirdim ve şükür şu anda şiş hissetmiyorum kendimi
Sadece suyu biraz ihmal ettim bugün ama yarın inşallah telafi ederim çünkü yüzüklerimden ödem oluştuğunu anlıyabiliyorumbol gelen yüzükler şu an ufaktan sıkıyor
Canım doğum günün kutlu olsun
RAbbim Ailen ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Bir sonraki yaş gününde umarım 2li hanelerde olursun
teşekkür ederim canım inşallah yaaa
Ahanda kaçak gelmiş
Bende inan bugün seni düşünüyordum acaba ne yaptı diye. Küçük cadım cepimi fabrika ayarlarına döndürmeyi başardığından kimsenin numarası kalmamıştı bende o yüzdende arayamadım
Kilo almana üzüldüm ama inanıyorum ki sen bunları da çok çabuk kışkışlayacaksın
İnşallah bir daha geri almamak üzere veririz kilolarımızıda bu yaza yetişmesede bir sonraki yaza bikinilerle sahilde boy göstereceğiz ( her ne kadar boyum yere yakında olsa)
Kızzzzzzzzzz uzaktan fal bakmak mimkinmi
Benim yerime içip bana niyet içsen oluyormuValla merak ederim ben acaba ne çıkacak diye Ne demişler fala inanma falsızda kalma tabi bazı insanların gerçektende yüreğinden geçenlerin çıktığı görülüyor Temiz kalplerinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?