Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy bayılırım topuklu ayakkabıyaaaaaaaa...
canımıda yaksa,ayagımda şişse yinede giyiyorum:)

ah keske yakın olsaydık da beraber yürüseydik..senin küçük cadıyı da alırdık:)
iddiadasım insan zayıflayınca ayagıda küçülüyor yaw..ne garip degil mi?

aynı karikatürdeki sevimli ufaklık gibi olmuşsun
seni ham yaparlar valla devlet hastanesinde, yaşın da küçük ya. devlet kurumlarında az açıkgöz olcan yafrum benim
iyi dünürcü falan çıkmamış teyzelerden biri bu kız çok masum diye

--------

İyi geceler Mutlu bu arada sana.

Zeynep sen kaç doğumlusun?

Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı

Nevin de mi 83lüydü acaba?

Son düzenleme:
Burcucum ;

2011 Aralık ayında başladım , 105i gördüm ama başladım dediğimde 102ye inmiştim , ilk başta diyetisyenin veridiği liste ile başladım , 5 ayın sonunda 90 lardaydım , 4-5 ay durakladım , sonrasında Ekim ayında dukan diyetine başladım 87 ile dukan ile 11-12 kilo verdim , eşimin askerden dönmesi sebebiyle ve 15 tatilde memlekete gitmemizden dolayı dukan malesef yalan oldu , çok şükür normal beslenmeye dönememe rağmen öyle söylenenler gibi kat kat kilo almadım

ya o durraklama varya beni bnden alio nasil atlatcaz o duraklamayi diyetisyende bisey solemio durunca bozasinda gelio( ne olcak bi cozumu olan varmi 75i gorsem daa bisey istemem😭😭😭

çok azimlisin maş.umarım bende verebilirim.iştahımı kesemiyorum benim için çok zor görünüyor

Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı

85liyim canım...

iyi olmaya çalışıyorum...niyeyse kollarım boynum falan ağrıyo...uykumda geldi kızları uyutmaya çalışıyorum bende yatıcam sonraa....

Sorma canım yaa hep Recep İvediğin bir masör macerası var ya otelde o geliyor aklıma hani sevdiği kıza masaj yaptığını sanıp kadına diyor yaa kız ayakların ne şişmiş toknak gibi olmuş diye
Bazen kendi ayaklarımıda öyle görüyorum
Ama zayıfladıkca ufalıyor gerçekten 40 giyerken 39 oldu

Ne güzel olurdu Meryemciğim
Benim küçük cadıda hadi spor yapmaya diye gaz verir dururdu

Neyse size doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım yarın bir türlü başlayamadığım temizliğime başlıyorum
Akşam gelmeye çalışırım tabi hem temizlik hem spor salonundan sonra halim kalırsa Olmadı en geç bildirimde gelirim

aslında ben babadan torpilliyim..
24 aralık 85liyim ama babam 1 hafta için 1 yas olmasın demiş 86lı olmusum bölece

çok iyi yapmış valla baban, yeri geliyor nelere engel oluyor o 1 hafta.

85liyim canım...

iyi olmaya çalışıyorum...niyeyse kollarım boynum falan ağrıyo...uykumda geldi kızları uyutmaya çalışıyorum bende yatıcam sonraa....

enem bu da küçücük, bi de 2 çocuk var :)

dinlen canım fırsat bulduğunda. yoruluyorsundur kızlarla.

çok iyi yapmış valla baban, yeri geliyor nelere engel oluyor o 1 hafta.

enem bu da küçücük, bi de 2 çocuk var :)

dinlen canım fırsat bulduğunda. yoruluyorsundur kızlarla.

he yaa bide iki çocuk var.... ama 19 yaşında evlenip 24 yaşında anne oldumm....

maşallah canım

ben doğurana kadar sen büyüğü gelin edeceksin bence

------------

kızlar hepinizi öperim. ben kaçayım yavaştan. iyi geceler diliyorum

yok canım okadarda değildir....benim üçüncüyle seninki bir olur en çok...

Allah rahatlık versin canım bende kaçıyorum...büyük uyudu şimdi küçüğü uyutayım hemen yatıcam gözlerim kapanıyo artıkk....

kızlarr hepinize iyi geceler...

hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar siz kaçmaya başlamışsınız.
misafirlerim gitti bende hemen geldim.

ben en son ne zaman çukulata yediğimi hatırlamıyorum. hiçte canım çekmiyor.enson 2005 te gazlı içecek içmiştim hazır gıdaları hiç sevmem. bisküvi kreker türü şeyleri eskidende sevmezdim. hayatımda fazla zararlı şey yok. tatlı dışında son bir yıldır tatlıyıda çıkardım .nadiren yiyorum. bugün günüm iyi geçti diyecektim diyemedim gece misafirlerle birlikte bir tabak kabuklu fıstık yedim. bu günlerde tek kaçamağım fıstık

yakışır cecoşuma

fıkra gibi merii
bende bugün esranın eklediği linke tıkladım ciddi ciddi de okudum şakaymış meğerse

Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı

hepiniz bebeymişsiniz kııızzz
benim 80 de düğünüm oldu

sana kolay gelsin cecoşum

mümkün de kahve falı değil tarot benim baktıklarım çıkar heee

kızlar bugün dengem kaçtı pek bişey yemedim havada sıcak ara öğünleri atladım offf aman canım sağolsun yarın düzen alırım karnım aç şimdi yeşil çayımı içiyorum ve yatıcam allaha emanet olun

iyi geceler her zamanki gibi millet uyumuş ben ayakta kimseler kalmamışş çok yiyince eşimi kandırıp vurduk kendimizi yollara 45 dakka 4 km yürüdük suyum çıktı ama
sonrada eşim bugün gittiğimiz yerde karadut topladı onun saplarını ayıklayıp şekere yatırdım reçel kaynatacam yarın kısmetse ama zormuş ayıklamak ilk defa yaıcam böğürtlen yapmıştım ama bu nasıl olcek bileedimm kızlarseviyooo reçeli

sonra evi topla bulaşık yıka çamaşır astım şimdide 2. posta bitti asıp zıbarıcamm uykum geldiii
yarın gezmem var öğleden sonraa bu hafta çok yürüdüm inşallah + görmem çokta yedim tabisi(((((((

esens yeşilçay uykusuzluk yapar geç satte içmee bence

Günaydınlar güzeller
Gece başağrısı çekmeme rağmen şu an kendimi çok iyi hissediyorum şükürler olsun
Dün saçma sapan yedim de yedim gece çok kızdım kendime suçlu tabii ki de regloldum rahatlarım inşallah neyse şimdi kızgınlığım gitmiş ama karnım şiş valla sağlık olsun ne diyim
Bugün çok yürümek istiyorum ama gece de doğru düzgün uyumadım 5 den beri de ayaktayım kızları göndereyim de bakalım ne yapacağım o zaman belli olur

günayydınnnn kocamı ve kızımı yolladım okula kahvaltımı yaptım reçelim kaynadıı
kahvaltıda 2dlm kepekli ekmek 3 çatal yağda yumurta kibritkutu peynir çay 2 zeyin 1 çay kaşığı bal yedim

öğleden sonra gezmem var fıttırı fıttırıı tamizlik yapayım hızlıca yemeğimde yokk balkonlar yıkanacak çamaşır toplanacak ooof off çokk çalışmam gerekiyo çokkk saçımıda boyayasım varr daa bakalım yetiştirebilirsem

kızlarr 11 mayıs üç ayların başlangıcıymışşş recebi şerifin 1 oruç tutmak isteyenlere hatırlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…