Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliyorum malum dün 1 mayıstı ve ilginç olarak izinliydik valla çocuklar gibi sevindim açıkcası oğlumla çok güzel vakit geçirdim hastaydım ama sırf onun için dayandım doğrusu oyüzden size yazamadım dün geçmişide okuyamadım fazla herkesler iyidir umarım hasta olanlara geçmiş olsun yeni gelenler hoşgeldiler benim işlerimin başına dönmem lazım dün yoktum malum kendinize iyi bakın
çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum

Çok sağol yasemin ablacım

Zeynep sen kaç doğumlusun?

Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı

Nevin de mi 83lüydü acaba?

enemm bende 85 liyim hemide tam ortasından haziran doğumluyum...çok büyük gösteriyom zaar..Esra haklısın tabi bebek gibi yüzün var benden daha küçük görünüyorsun pambık gibi maşallah

günaydınnnn...

dün akşamki yürüyüş yalan oldu gece yarısına kadar film izledik... aşkamda bulgurlu yicekler yemiş bulundum... bugün pür dikkat devam edeceğim.vurucam suyun dibine

Esens
Doğum günün kutlu olsun...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. azminiz daim olsun...

MUTLU seni gördüğüme çok sevindim...benimde kilom arttı aldı başını gitti ama burdayım...beraber vericez inşallah...kırılma noktasını bekledim durdum yazın indim kışın geri aldım ama şimdi artık köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum...

Yena
nerelerdesinn canım iyisindir inşallah...

Meyra sende gözükmemişsin iyisindir inşallah güzelim

Meryem çok iyi gidiyorsun hem menüler hemde sporun maşallah yola devam...

Günaydın güzeller,

Nasılsınız bakalım? Umarım herkes sağlıklı, hafif bir gün geçirir.

hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar siz kaçmaya başlamışsınız.
misafirlerim gitti bende hemen geldim.

hepiniz bebeymişsiniz kııızzz
benim 80 de düğünüm oldu

Dafi abla sen ne kadar küçükten evlenmişsin :)
annem de 82de evlenmiş ama evlenirken 30 yaşındaymış.

yaptın mı haşhaşlı bükmeyi ablacım? bizim orada da çok yaparlar. severim ben de ayıptır söylemesi

enemm bende 85 liyim hemide tam ortasından haziran doğumluyum...çok büyük gösteriyom zaar..Esra haklısın tabi bebek gibi yüzün var benden daha küçük görünüyorsun pambık gibi maşallah

Kuzum siz hepiniz erken evlenmişsiniz. sen büyük gösterdiğinden değil ben yanıma yandaş aradığımdan 83lüsün sandım :)) bana bebek diyene bak, senin de maşallahın var kuzum

gunaydın guzeller nasılsınızz
benı sorarsanız ıyıym sukurler olsunn

dogum yıllarını mı konusuyorsunuzz bende 88 lıyım

uyyhhh dinlenem dedim miller niredesiniz bu arada yapılan tatiller bütün haftayı olumsuz etkiliyo sanırımm
1 oda kaldı şükür 12 ye yemek hazırlamam lazım yemeğe gelirlerr menemen yapıvericem çook sıcakkk halıların yarısını kaldırdım valla

hheee bu arada bendeee 78 liyimmm geçmi evlenmişim nee:)))))))))

geç olur mu Nursena ben 28imde evlendim.

Selamün aleykümm....

günaydın demek için geç kalmışımmm...gece kollarım boynum ve dizlerimin ağrısından uzun bir süre uyuyamadım...sıcak suyu yaptım sırayla ağrıyan

yerlerime koydum biraz hafiflettide öyle uyumuşum sonunda...sabahta erkenkalktım.biraz ortalık topla kahvaltı yap kuzularla oyna derken anca

gelebildim...ama hala yorgun hissediyorumm....çocuklar olmasa sanırım bikaçgün sürekli yatarımm...

pazargünü dayımlara pikniğe gitcez nasipse....uzun zamandır görüşmedik bakalım yengemin tepkisi ne olcak beni görünce...

oohhh nursenacım bitirdin işleri he bişeycik kalmadıı....benim mutfak yalan oldu...

neyse ben kaçayım şimdik gene gelirim nasılsa....

geç olur mu Nursena ben 28imde evlendim.

kuzularrr tünaydınnn

sıcakkkk ve yoğun bir günden selamlarrr

esrama ölçü yazıcam dediğim için girdimmm umarım herkesler iyidirrr.

bel 98

basen 124

geçen ayı çok hatırlamıyorum esramm:18::18:

öptümmm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…