ohh yemeğimide yedim geldimm...bi dilim ekmekle bi porsiyon taze fasülye...sabahta 2dilim ekmekyaklaşık iki kibritkutusu kadar peynir bir tatlı kaşığıda
bal yemiştim...akşamada karğana deriz biz ondan yapıcam...içinde ağırlık pazı,tazesoğan,kurusoğan domates,maydanoz,isteğe göre pırasa dereotu
falanda koyuluyo hatta marul...az yağ mısırunu biraz bi tanede yumurta ve baharatlar bi güzel yoğuruyoruz...sonra ister tavada ocakta..ister tepside
fırında pişiriyoruz...benim malzemem az tavada yapıcam oyüzden...amma uzattım akşamda onu yicemm...bugünkü menüm böyle nasıl sizce kötümü..:26:
ehehhe, enem ne şımarığım bugün
tembellik ne güzel de mi Zeynepcim, yapacak bir sürü işimiz varken :))
şımar canım sana oda yakışır...
öyle esracım valla hiç içimden gelmiyo bişey yapmak...genel temizliği yeni yaptım bi mutfak duruyo...onuda günlük temizliyom zati..ince işçiliğe hiç girişesim yok anca yemek yapıp ortalık topluyomm....bugünlerde böyle takılırım heralde....:26:
bence gayet güzel menün canım. ara öğünlerini de ihmal etmezsen yarın süper bir sonuç görürsün bence.
ben de sabah 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 fincan sütle kahve
öğle ton balıklı salata ve 100 gr (1 orta boy) fırında patates
akşam da yeşil fasulye, tavuk ızgara belki biraz da bulgur pilavı yemeyi planlıyorum.
sağol canım...normalde ihmal etmiyorum canım ama dolabım tamtakır alışveriş yapmalıyım...bir iki güne maaş gelir onu bekliyorum...oyüzden şimdilik ana öğünlerle idare ediyorum..
ben senin günlük işlerini yapsam öpüp başıma koyacağım :) yemek yapmam lazım, bulaşık, çamaşır. hiç kalkasım yok valla yerimden.
benim de evde ara öğünlük çok bir şey yok. yeşilçay falan yapıcam artık bugün ben de :)
off gideyim de işlere bakayım bi yandan. gelirim ben yine Zeynepcim. öpüyorum çok
Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?