Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh yemeğimide yedim geldimm...bi dilim ekmekle bi porsiyon taze fasülye...sabahta 2dilim ekmekyaklaşık iki kibritkutusu kadar peynir bir tatlı kaşığıda

bal yemiştim...akşamada karğana deriz biz ondan yapıcam...içinde ağırlık pazı,tazesoğan,kurusoğan domates,maydanoz,isteğe göre pırasa dereotu

falanda koyuluyo hatta marul...az yağ mısırunu biraz bi tanede yumurta ve baharatlar bi güzel yoğuruyoruz...sonra ister tavada ocakta..ister tepside

fırında pişiriyoruz...benim malzemem az tavada yapıcam oyüzden...amma uzattım akşamda onu yicemm...bugünkü menüm böyle nasıl sizce kötümü..:26:

bence gayet güzel menün canım. ara öğünlerini de ihmal etmezsen yarın süper bir sonuç görürsün bence.

ben de sabah 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 fincan sütle kahve
öğle ton balıklı salata ve 100 gr (1 orta boy) fırında patates
akşam da yeşil fasulye, tavuk ızgara belki biraz da bulgur pilavı yemeyi planlıyorum.

ehehhe, enem ne şımarığım bugün

tembellik ne güzel de mi Zeynepcim, yapacak bir sürü işimiz varken :))

şımar canım sana oda yakışır...

öyle esracım valla hiç içimden gelmiyo bişey yapmak...genel temizliği yeni yaptım bi mutfak duruyo...onuda günlük temizliyom zati..ince işçiliğe hiç girişesim yok anca yemek yapıp ortalık topluyomm....bugünlerde böyle takılırım heralde....:26:

ben senin günlük işlerini yapsam öpüp başıma koyacağım :) yemek yapmam lazım, bulaşık, çamaşır. hiç kalkasım yok valla yerimden.

sağol canım...normalde ihmal etmiyorum canım ama dolabım tamtakır alışveriş yapmalıyım...bir iki güne maaş gelir onu bekliyorum...oyüzden şimdilik ana öğünlerle idare ediyorum..

sağol canım...normalde ihmal etmiyorum canım ama dolabım tamtakır alışveriş yapmalıyım...bir iki güne maaş gelir onu bekliyorum...oyüzden şimdilik ana öğünlerle idare ediyorum..

benim de evde ara öğünlük çok bir şey yok. yeşilçay falan yapıcam artık bugün ben de :)

off gideyim de işlere bakayım bi yandan. gelirim ben yine Zeynepcim. öpüyorum çok

ben senin günlük işlerini yapsam öpüp başıma koyacağım :) yemek yapmam lazım, bulaşık, çamaşır. hiç kalkasım yok valla yerimden.

boşver canım bu günlerinin tadını çıkar...geri gelmiyolar...

biz evlendiğimizde eşim daha üni okuyodu...daha askerlik vardı çocuk istemedik oyüzden ama etraftan çok tepki topladık çok üzdüler bizi..takmamaya

çalıştık ama yakın ale olunca nereye kadar takmıyacaksın...neyse sonuçta herşey bizim istediğimiz gibi oldu..iyiki o sıralar milleti dinleyip yapmamışız

çocuk...o üç sene ne çok gezdik tozduk...içimizde kalan hiç bişey yok diyebilirim....askerlik sonrası hemen hamile kaldım zaten bide büyüklerle

birlikteydik çok sıkıntılar yaşadık....sonra büyük kızım yaşını doldurunca üsküdara taşındık...sonra geçim derdi çocuklarla daha zor oldu...işler hiç bitmiyo..

(temizlik,çamasır bılaşık yemek ütü..)vs vs..onların dertleri sıkıntıları derken eşimle birbirimize vakit ayıramaz olduk...şimdi biraz büyüdülerde anca

yavaş yavaş vakit kalıcak gibi bize...anne olduktan sonra önceliğin sadece ve sedece çocukların oluyo....hep onlar için yaşıyosun...bundan memnunda oluyosun ama bazen yorgunda düşüyosun...bunları sakın şikayet olarak alma canım ben onlarla çok mutluyum...sadece şimdiki hayatınında çıkartabildiğin kadar tadını çıkart diyorum...

benim de evde ara öğünlük çok bir şey yok. yeşilçay falan yapıcam artık bugün ben de :)

off gideyim de işlere bakayım bi yandan. gelirim ben yine Zeynepcim. öpüyorum çok

tamam canım kolay gelsin sana..benim kuzu ayağımda onu uyutmaya çalışıyorum oyüzden biraz daha buralardayım...oyun falanda oynarım sanırsam..

Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak

Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak

geçmiş olsun canımm....sen yat dinlet...şuan sağlığın diyetten daha önemli..kendini toparladığında devam edersin spora...

merhabalar kızlarr nassınz dün tatildi işe gelmediğim için pc de olmadığından giremedim e dün bir mayıs olunca alanlardaydık ben annem kızım gerçi pek iç açıcı değildi fazla kalabalık değildi birde biz sonuna yetiştik ama olsun bütün işçi emekçi ve evde çalışan annelerimizin de geçmiş 1 Mayısı kutlu olsun. geçen salı günü erken çıktım ya işten benim kzı dr götürdük ortopediye içe basıyo koşarken diye bu sefer dr ortopedik bot yazdı bu döner topuklu bi ayakkabı bakalım onu giyeceğiz artık inşallah düzelir de kızcem de koşarken benim yüreğim hoplamaz. bu arada medikale giderken kızımla el ele yürüyorduk bi düştük kaldırım gibi bi yerden kız düştü önce bende nerdeyse onun üstüne basıcam basmamak için nasıl bi hareket ettiysem ben belimi kaldırımın köşesine vurdum kız da tam bacağımın boşluğundal kaldı yani allahtan bu kiloyla çocuğun üstüne düşmedim yoksa kesin biyerleri kırılırdı Allah korudu yemin ediyorum tam omuruma gelseydş yada daha hızlı düşseydim felç olurdum ay düşünmesi bile kötü bi kaç sıyrık morlukla atlattık işte kızımda iyi çok şükür ama bu aralar bi tuhaflık dolanıyo başımızda annem ben kızım valla bi kurşuncu bulsam kurşun döktürücem:) ama yok burda maalesef

mutluuuuuuuuuuu dönmüşsün cnmmm hoşgeldin daloki nasıl büyüdü müüü sen nasılsın kilo almışsın okudum da sen azimlisin verirsin cnm merak etme

başım ağırıyo kızlar çıkıyorum ben he birde yediklerimi yazzayım

sabah 3 küp peynir 3 dilim ekmek 3 zeytin

öğlen 3 kaşık çorba bi kepçe cacık canım bişi istemedi nedense aslına akşamları yemesem daha ii de akşama abanıyorum maalesef

ahhh şimdi benimde evde olasım geldi.yemek yapılacak ütüler bitcek...

daha bahar temizliği yapmadım.ayy aklıma geldi şimdi...ben mayıs sonuna bırakayım halıları komple kaldırıyorum zaten...öncesinde dolap içleri düzenlenmesi lazım yavaştan yüklükte boşalıp havalanması lazım...kadın olmak ne zor yahuu...

kızlar ben geldim ama bugün işim çokkk çok benim canım hiç yemek yemek istemiyor yaaa sürekli su çay hava çok sıcak offff ya ben çıktım canlar akşam görüşürüz allaha emanet olun

SELAM KIZLAR

Ne güzel sohbet ediyosunuz siz öle kusura bakmayın valla ben katılamıyorum malesef çok canım sıkkın bu aralar ama sizlerin güzel sohbetlerini okuyorum neyse görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

selam millet....

daha geçmişi bitiremedim....

dünde çok yoğundum, oyüzden kkya yazma fırsatım olmadı hiç.
işte bugünde ancak oldu:)))

dün gece acayip kaçamak yaptım(((
bu hafta eksi olurmuyum bilmiyorum artık
toparlamaya çalışcam bakalım durumu tartı gününe kadar........

annemlere gitmeyi ben haziran temmuz olarak düşünüyor planlıyordum kendim içimden, ama annemler kaplıcaya falan gitceklermiş, sonra kardeşimin bizim burada staj yapma durumu falan varmış ve falan falan derken o tarihlerde evde olmayabiliriz büyük ihtimal dedi annem geçenlerde.
bende durum böyle olunca önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum annemgile......
yolmu göründü bana yoksa dermişim:))))
hayırlısı bakalım....
büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi giderim annemlere, onlarıda çok özledim zaten.......
hem birazda değişiklik olur bana, annemlerle gezme ve deniz falan işte......
orada da internet var ama yazabilirmiyim hiç bilmiyorum, belki vakit olmayabilir.....
annem en az 10gün kal diyo amaa benim aklım eşimde olacak biliyorum, bilmiyorum artık ne kadar kalırım şuan.....
eşim işten dolayı gelemicek yine malesef benimle....
hayırlısı bakalım.

bu parçada benden size gelsin;
Barış Manço | Gibi Gibi - YouTube
kimse sevemez benim gibi seni,
kırk yılda bir gelir barış gibisi diyor barış manço buradaaaa.......
doğruda söylüyo bencedeeee................
Rahmetliyi çok severdim......
Allah rahmet eylesin inşaallah.

heheheehh ben bugün günleri şaşırtmışım yaaa:)))))
ben perşembe günleri tartılıyorum ya, daha perşembeye 2gün var zannediyorum ben yaaa:))
deli kafam....
bugün perşembeymiş yeni farkettim:)
neyse yarın tartılıcam artık bende, biraz sıkıyım bariiii yarına kadarda.......

eneeem ne çok geçmiş birikmiş, dolu dolu hemide.....
ilk 10sayfayı kaç saattir ancak bitirdim, kalanlarıda mecburen cozutmak zorunda kaldımmmm......
atladığım önemli bişeyler varsa kusura bakmayın kızlar..... aff ola....
okuyamadım kalanı malesef

yazı formatımda da bi sorun var bugün nedense, alıntılar çok zor okunuyo oyüzden, birbirine giriyo alıntılar....
bugün hayat bana kkdan git diyo heralde:)
çünkü; ne okumayı bitirebildim bugün, nede kolay kolay cevap yazabiliyorum alıntılarıma falan:)))))
şimdi; hayata inatmı? hayatla birmi? dermişim:)))

evet karar verdim:)
inat etmekle bi yere varılmaz hayatta
kararım; hayatla bir olucam dermişim:))))
ben şimdi gideyim, böyle yazması çok zor oluyo, alıntılarımada sonra yazarım.....
herkesleri öperim, ben kaçar artık....

yalnız; nursena kediler çok tatlılardııııııı.....
bende senle gelseydim kııı, onları bi elime alıp sevseydim, annelerinide sevseydim...
çok teşekkürler foto için...... çok mutlu oldum gerçekten.
çok öpüyorum seniiiiii:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…