Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar;

ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için
geçmişi okuyamadım

umarım herkes iyidir.

arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)

ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi ve evhanımıyım.....topiğe geldiğimde 105 kilo idim....arkadaşların desteğiyle 87 88 arası gidip geliyorum şuan...yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...

birazda sen anlat kendinii....

geç olur mu Nursena ben 28imde evlendim.
kızım 2 işi yapamamışız biz sen kariyer yapmışın üniverste bititrerek bende çocuk yapmışım:)))))hangimiz karlıkiii
çocuklu kadın bitirse ne olur yolcuu yarın gene çarşamba pazarı olcek nasılsa hoş yarına kalmaz 1 saatte tamamdırr :))
topiğin en yoğun çalışan bayanıı kız sana bu çalışmaya baya para veriyolardır heralde:)))) aman senmi kurtaracan ömürbiter hesap kitap işleri bitmez
bende bun hafta pazı aldım ama yapılışını bilmem soğanla kavur yoğurtla dediler senin gibi yapapayım açık yazarmısın tarifini yaada nette varsa linkini versene çocuklar yermikii
çok geçmiş olsuunnnn allah korumuş ayakları için kumda yüürürse ayak kasları çok çalışırr daha çabuk iyleşir
eğer ayetel kürsi biliyosan yada kitaptan oku 41 tane çörekotuna 41 tane sar bi beze tak omzuna nazardan konurr

yapılacak çok iş varr demin oturmada kadınlarr yorganları havalandırmış kalın poşet alıyolarmış çöp poşetleri ona koyup elektirik süpürgesii ile çektiriyolarmış vakumluyolarmış yanee hiç bişey olmuyo yerde kaplamıyo diyolarrr :)))))))))bu sene denicem bakalım kazakları falanda yapıyolarmış denemek lazımm

oyy annelere doyulurmuuu güle güle gittt
gell

kedileri görünce zaten ilk sen aklıma geldin bayılır diyye resimlerini çekiverdimmmm

Adım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
çok güzel bir zayıflama galesi linki paylaşmak istiyorum sizlerle. çok beğendiklerimi daha sonra tekrar toparlayacağım zaten ;

link veremiyorum

Son düzenleme:
bende bun hafta pazı aldım ama yapılışını bilmem soğanla kavur yoğurtla dediler senin gibi yapapayım açık yazarmısın tarifini yaada nette varsa linkini versene çocuklar yermikii

canım pazıyı ince doğruyosun derin bi kaba soğan doğruyosun ince domates 3 4 tane...sıvıyağ baharatlar tuz ve kıvam alcak kadar mısırunu koyup bir

güzel yoğuruyosun hepsi iyice birbirine kaynaşınca ister tavada karıştıra karıştıra pişir ister tepsiye yay fırına ver...bu en basit hali...bide çeşitli sebzelerin

varsa bu malzemeye pırasa taze soğan dereotu ısırgan marul aklına negelirse ekleyipte yapabilirsin...bence çok lezzetli ve sağlıklı bi yemek oluyo tavsiye

ederim bi dene beğenmessen bi daha yapmassın..benimkide pişiyo hala...çok acıktımm...

valla bizim çocuklar seviyo genelde...yemediklerinde ufak ufak mücver gibi yapıyorum veriyorum ellerine bayılıyolar...

neyse sizede afiyet olsun...

Adım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa

memnun oldum aysecim...arkadaşlar sağolsunlar güzel motive ediyolar öyle olmasaydı bukadar veremezdim...eminim ne demek istediğimi zamanla daha iyi anlıyacaksın..

neyse beğendiklerimi yazayım ben;

“Daha az düşünün” Toni, 20 kg
“Kararlar almaktan çok yorulmuştum. Bu kadar düşünmemem gerekiyordu.” diyor, diyet sürecine oldukça stresli başlamış olan Toni. Daha sağlıklı bir yaşam için kararlar almaya çalışırken, bir anda birçok şeyi değiştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Her şeyi aynı anda uygulamaya çalışmak, sizi bunalttığında da, suçluluk hissetmeye başlayabilirsiniz.
Toni’nin önerisi, uygulaması kolay, basit bir programla başlamanız. Her adımda tek bir hedefinizi gerçekleştirerek, adım adım hedefe doğru ilerleyin. Başardıkça, bir sonraki adıma geçin.

“Sabırlı, pozitif ve dayanıklı olun” Meegan, 53 kg
Meegan’ın kilo verme sürecindeki en büyük sırrı, beslenme ya da sporla ilgili değil. Onun sürecini kolaylaştıran, daha sabırlı, pozitif ve dayanıklı olmayı öğrenmesi. Meegan, hayatı boyunca spor yapmak konusunda başarısız olduğunu düşünerek bundan kaçarken, vücudunun belirli bir şekilde görünmesi gerekmediğinin farkına varmış. Kendisini başka biri gibi hayal ederek, o kişi olabilmek için neler değiştirmesi gerektiğini belirlemek ise, motivasyonunu arttırmış.

“Olumsuzlukları kabul edin” Patricia
Kilo vermeye çalışırken, zorlanmanın sürecin bir parçası olduğunun farkına varmanız gerekiyor. 55 yaşında vücut yağlarının %25’inden kurtulan Patricia başlarda, herhangi bir olumsuzluk durumunda vazgeçmeye oldukça meyilli olduğunu belirtiyor. Ancak bu gibi durumlarda yapmanız gereken, kontrolü kaybetmek yerine, yeniden başlamak. Mükemmel olmaya değil, alışkanlıklarınızı sürdürmeye odaklanmak, bu alışkanlıkların yaşam tarzı haline gelmesine ve sürekli olmasına yardımcı olacaktır.

İyi akşamlar herkese
Bugün kızları gönderinde yattım azcık sabah çok erken uyanınca dayanamadım uykuya saat 10 gibi kardeşimin telefonuyla uyandım yeğenim kreşte düşmüş alnı açılmış hemen koşarak gittim kreşe bize yakın o arada babası da geldi hemen götürdük hastaneye çok açılmış kuzumun alnı doktor dikmeyelim yapıştıralım dedi 3 gün ellemesin darbe almasın birleşir dedi inşallah açılma olmaz da tekrar dikişe gerek kalmaz onun için anestezi verecekler çünkü sonra aldık bize geldik enişte de kardeşimle bebişi aldı getirdi bize az önce gittiler iyi şükür şu 3 günü de atlatır inşallah
Beslenmem bozuk tabii saat 3 e kadar bişey yemedim nerdeyse sonra çay demledik kahvaltı tarzı bişeyler yedik bikaç kaşık da sade dondurma yedim yürüyüş felan da yok tabiki

Son düzenleme:
eşimle kırk kere denedik ama olmuyor canım. googleda forma girenlerden zayıflama önerileri diye aratırsanız çıkar aslında.

önemli değil canım googleden bakarım şimdi...elimi çabuk tutayım eşim gelmek üzredir...

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)

ben de Esra canım, 29um bitmek üzere. ev hanımı sayılıyorum işsizlikten. avukatım ama iş arıyorum.
belin için geçmiş olsun bu arada.

merhaba arkadaşlar;

ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için.
geçmişi okuyamadım .
umarım herkes iyidir..

hoşgeldin canım, iyiyiz hepimiz. sen nasılsın? nasıl gidiyor kilo işleri?

kızım 2 işi yapamamışız biz sen kariyer yapmışın üniverste bititrerek bende çocuk yapmışım:)))))hangimiz karlıkiii

aman üni bitti de iş yok be canım. keşke çocuk yapsaydım ben de, büyürdü şimdiye :)

Asuman abla geçmiş olsun yeğenine

teşekkür ederim avukat hanım :)

bu arada akşam menümde bir kase yoğurt çorbası ve bir kase makarna vardı. makarna yasak değil di miiii :))

slm kizlarrr nasilsinizzz???
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorum karnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa

geçmiş olsun ilknur.. doktor bir şey olsaydı söylerdi. sadece temkinli olmak için öyle söylemiş. sonuçta herkesin en az yılda bir kere muayene olması lazım.

geçmiş olsun ilknur.. doktor bir şey olsaydı söylerdi. sadece temkinli olmak için öyle söylemiş. sonuçta herkesin en az yılda bir kere muayene olması lazım.

sagol cnm inan suan bi taraftan yemek hazirliyorum bi taraftan düsünüyorum Allah korusun cok kötü bisey olsa hemen görüsmek isterdi diyorum neden 6 ay beklesinki dedim icimden :26::26::26:
bu arada ben ilknur Allah nasip ederse bu ayin 24ünde 30 yasima giricem bir kizim birde oglum var 11 yildir almanyadayim 12 senelikte evliyim cnm aramiza hosgeldin insallah sende diledigin kiloya inersin

memnun oldum ilknur :) Allah bağışlasın iki denecik kuzuyu :) bende 2bin tane var öldürüyorlar beni... inşallah inerim 70leri bile görsem benden iyisi yok aah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…