arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)
kızım 2 işi yapamamışız biz sen kariyer yapmışın üniverste bititrerek bende çocuk yapmışım:)))))hangimiz karlıkiiigeç olur mu Nursena ben 28imde evlendim.
çocuklu kadın bitirse ne olur yolcuu yarın gene çarşamba pazarı olcek nasılsa hoş yarına kalmaz 1 saatte tamamdırr :))Selamün aleykümm....
günaydın demek için geç kalmışımmm...gece kollarım boynum ve dizlerimin ağrısından uzun bir süre uyuyamadım...sıcak suyu yaptım sırayla ağrıyan
yerlerime koydum biraz hafiflettide öyle uyumuşum sonunda...sabahta erkenkalktım.biraz ortalık topla kahvaltı yap kuzularla oyna derken anca
gelebildim...ama hala yorgun hissediyorumm....çocuklar olmasa sanırım bikaçgün sürekli yatarımm...
pazargünü dayımlara pikniğe gitcez nasipse....uzun zamandır görüşmedik bakalım yengemin tepkisi ne olcak beni görünce...
oohhh nursenacım bitirdin işleri he bişeycik kalmadıı....benim mutfak yalan oldu...
neyse ben kaçayım şimdik gene gelirim nasılsa....
topiğin en yoğun çalışan bayanıı kız sana bu çalışmaya baya para veriyolardır heralde:)))) aman senmi kurtaracan ömürbiter hesap kitap işleri bitmezkuzularrr tünaydınnn
sıcakkkk ve yoğun bir günden selamlarrr
esrama ölçü yazıcam dediğim için girdimmm umarım herkesler iyidirrr.
bel 98
basen 124
geçen ayı çok hatırlamıyorum esramm:18::18:
öptümmm kuzum
bende bun hafta pazı aldım ama yapılışını bilmem soğanla kavur yoğurtla dediler senin gibi yapapayım açık yazarmısın tarifini yaada nette varsa linkini versene çocuklar yermikiiohh yemeğimide yedim geldimm...bi dilim ekmekle bi porsiyon taze fasülye...sabahta 2dilim ekmekyaklaşık iki kibritkutusu kadar peynir bir tatlı kaşığıda
bal yemiştim...akşamada karğana deriz biz ondan yapıcam...içinde ağırlık pazı,tazesoğan,kurusoğan domates,maydanoz,isteğe göre pırasa dereotu
falanda koyuluyo hatta marul...az yağ mısırunu biraz bi tanede yumurta ve baharatlar bi güzel yoğuruyoruz...sonra ister tavada ocakta..ister tepside
fırında pişiriyoruz...benim malzemem az tavada yapıcam oyüzden...amma uzattım akşamda onu yicemm...bugünkü menüm böyle nasıl sizce kötümü..:26:
çok geçmiş olsuunnnn allah korumuş ayakları için kumda yüürürse ayak kasları çok çalışırr daha çabuk iyleşirmerhabalar kızlarr nassınz dün tatildi işe gelmediğim için pc de olmadığından giremedime dün bir mayıs olunca alanlardaydık ben annem kızım gerçi pek iç açıcı değildi fazla kalabalık değildi birde biz sonuna yetiştik ama olsun bütün işçi emekçi ve evde çalışan annelerimizin de geçmiş 1 Mayısı kutlu olsun. geçen salı günü erken çıktım ya işten benim kzı dr götürdük ortopediye içe basıyo koşarken diye bu sefer dr ortopedik bot yazdı bu döner topuklu bi ayakkabı bakalım onu giyeceğiz artık inşallah düzelir de kızcem de koşarken benim yüreğim hoplamaz. bu arada medikale giderken kızımla el ele yürüyorduk bi düştük kaldırım gibi bi yerden kız düştü önce bende nerdeyse onun üstüne basıcam basmamak için nasıl bi hareket ettiysem ben belimi kaldırımın köşesine vurdum kız da tam bacağımın boşluğundal kaldı yani allahtan bu kiloyla çocuğun üstüne düşmedim yoksa kesin biyerleri kırılırdı Allah korudu yemin ediyorum tam omuruma gelseydş yada daha hızlı düşseydim felç olurdum ay düşünmesi bile kötü bi kaç sıyrık morlukla atlattık işte kızımda iyi çok şükür ama bu aralar bi tuhaflık dolanıyo başımızda annem ben kızım valla bi kurşuncu bulsam kurşun döktürücem:) ama yok burda maalesef
mutluuuuuuuuuuu dönmüşsün cnmmm hoşgeldin daloki nasıl büyüdü müüü sen nasılsın kilo almışsın okudum da sen azimlisin verirsin cnm merak etme
başım ağırıyo kızlar çıkıyorum ben he birde yediklerimi yazzayım
sabah 3 küp peynir 3 dilim ekmek 3 zeytin
öğlen 3 kaşık çorba bi kepçe cacık canım bişi istemedi nedense aslına akşamları yemesem daha ii de akşama abanıyorum maalesef
yapılacak çok iş varr demin oturmada kadınlarr yorganları havalandırmış kalın poşet alıyolarmış çöp poşetleri ona koyup elektirik süpürgesii ile çektiriyolarmış vakumluyolarmış yanee hiç bişey olmuyo yerde kaplamıyo diyolarrr :)))))))))bu sene denicem bakalım kazakları falanda yapıyolarmış denemek lazımmahhh şimdi benimde evde olasım geldi.yemek yapılacak ütüler bitcek...
daha bahar temizliği yapmadım.ayy aklıma geldi şimdi...ben mayıs sonuna bırakayım halıları komple kaldırıyorum zaten...öncesinde dolap içleri düzenlenmesi lazım yavaştan yüklükte boşalıp havalanması lazım...kadın olmak ne zor yahuu...
oyy annelere doyulurmuuu güle güle gitttselam millet....
daha geçmişi bitiremedim....
dünde çok yoğundum, oyüzden kkya yazma fırsatım olmadı hiç.
işte bugünde ancak oldu:)))
dün gece acayip kaçamak yaptım(((
bu hafta eksi olurmuyum bilmiyorum artık
toparlamaya çalışcam bakalım durumu tartı gününe kadar........
annemlere gitmeyi ben haziran temmuz olarak düşünüyor planlıyordum kendim içimden, ama annemler kaplıcaya falan gitceklermiş, sonra kardeşimin bizim burada staj yapma durumu falan varmış ve falan falan derken o tarihlerde evde olmayabiliriz büyük ihtimal dedi annem geçenlerde.
bende durum böyle olunca önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum annemgile......
yolmu göründü bana yoksa dermişim:))))
hayırlısı bakalım....
büyük ihtimal önümüzdeki hafta içi giderim annemlere, onlarıda çok özledim zaten.......
hem birazda değişiklik olur bana, annemlerle gezme ve deniz falan işte......
orada da internet var ama yazabilirmiyim hiç bilmiyorum, belki vakit olmayabilir.....
annem en az 10gün kal diyo amaa benim aklım eşimde olacak biliyorum, bilmiyorum artık ne kadar kalırım şuan.....
eşim işten dolayı gelemicek yine malesef benimle....
hayırlısı bakalım.
bu parçada benden size gelsin;
Barış Manço | Gibi Gibi - YouTube
kimse sevemez benim gibi seni,
kırk yılda bir gelir barış gibisi diyor barış manço buradaaaa.......
doğruda söylüyo bencedeeee................
Rahmetliyi çok severdim......
Allah rahmet eylesin inşaallah.
kedileri görünce zaten ilk sen aklıma geldin bayılır diyye resimlerini çekiverdimmmmevet karar verdim:)
inat etmekle bi yere varılmaz hayatta
kararım; hayatla bir olucam dermişim:))))
ben şimdi gideyim, böyle yazması çok zor oluyo, alıntılarımada sonra yazarım.....
herkesleri öperim, ben kaçar artık....
yalnız; nursena kediler çok tatlılardııııııı.....
bende senle gelseydim kııı, onları bi elime alıp sevseydim, annelerinide sevseydim...
çok teşekkürler foto için...... çok mutlu oldum gerçekten.
çok öpüyorum seniiiiii:)))))
ben zeynep 28 yaşında iki kız annesi ve evhanımıyım.....topiğe geldiğimde 105 kilo idim....arkadaşların desteğiyle 87 88 arası gidip geliyorum şuan...yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
birazda sen anlat kendinii....
bende bun hafta pazı aldım ama yapılışını bilmem soğanla kavur yoğurtla dediler senin gibi yapapayım açık yazarmısın tarifini yaada nette varsa linkini versene çocuklar yermikii
çok güzel bir zayıflama galesi linki paylaşmak istiyorum sizlerle. çok beğendiklerimi daha sonra tekrar toparlayacağım zaten ;
linki veremiyorum
buraya tıklayabilirsiniz :)
Adım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)
açılmıyo canım yaa....
eşimle kırk kere denedik ama olmuyor canım. googleda forma girenlerden zayıflama önerileri diye aratırsanız çıkar aslında.
merhaba arkadaşlar;
ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için.
geçmişi okuyamadım.
umarım herkes iyidir..
kızım 2 işi yapamamışız biz sen kariyer yapmışın üniverste bititrerek bende çocuk yapmışım:)))))hangimiz karlıkiii
İyi akşamlar herkese
Bugün kızları gönderinde yattım azcık sabah çok erken uyanınca dayanamadım uykuya saat 10 gibi kardeşimin telefonuyla uyandım yeğenim kreşte düşmüş alnı açılmış hemen koşarak gittim kreşe bize yakın o arada babası da geldi hemen götürdük hastaneye çok açılmış kuzumun alnı doktor dikmeyelim yapıştıralım dedi 3 gün ellemesin darbe almasın birleşir dedi inşallah açılma olmaz da tekrar dikişe gerek kalmaz onun için anestezi verecekler çünkü sonra aldık bize geldik enişte de kardeşimle bebişi aldı getirdi bize az önce gittiler iyi şükür şu 3 günü de atlatır inşallah
Beslenmem bozuk tabii saat 3 e kadar bişey yemedim nerdeyse sonra çay demledik kahvaltı tarzı bişeyler yedik bikaç kaşık dasaydı dondurma yedim yürüyüş felan daçok tabiki
geçmiş olsun ilknur.. doktor bir şey olsaydı söylerdi. sadece temkinli olmak için öyle söylemiş. sonuçta herkesin en az yılda bir kere muayene olması lazım.
sagol cnm inan suan bi taraftan yemek hazirliyorum bi taraftan düsünüyorum Allah korusun cok kötü bisey olsa hemen görüsmek isterdi diyorum neden 6 ay beklesinki dedim icimden :26::26::26:
bu arada ben ilknur Allah nasip ederse bu ayin 24ünde 30 yasima giricembir kizim birde oglum var 11 yildir almanyadayim 12 senelikte evliyim cnm aramiza hosgeldin insallah sende diledigin kiloya inersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?