Ilknur cum geçmiş olsun canım. Içini ferah tut, kötü bir şey yoktur inşallah. Eşin gelince detaylı konuşursunuz doktorla. Bu arada ne muayenesi, meme falan mı?
guzeller nAsılsınız,
ben de yemek derdine düştüm. bugun alışveriş merkezi gezmek dışında spor yokyediklerim şimdilik sorun değil. birazdan balık buğulama yıyeceğim. belki akşamda azıcık evde bişiler yaparım. leslie yaparım. çok gazlıyım yine, leslie yapıcam diyorum bak bak bak... 3 senedir tanışırız hiiiçççç oralı olmamıştım, kısmet bu akşamaymış...
ilknur muhtemel yağ bezesi gibi bişiler vardır şimdiden sıkma canını olmazsa yuz yuze gider konusursun... söylemesi kolay tabi uzaktan, kalbin pır pırdır da... yine de sıkılmamaya çalış.
İlknurcum geçmiş olsun moralini bozma ama önemli bişey olsaydı dediğin gibi 6 ay beklenmezlerdi
Tedbir amaçlı kontroller yapılacaktır muhtemelen
Canım tekrar geçmiş olsun. Rahim ağzı icin smeari tekrarlatacaktir belki. Böyle ilgili doktor zor bulunuyor. Zaten yılda 1 kez tekrarlamak gerekiyor. Içini ferah tut sen. Olmadı buraya geldiğinizde başka doktora da gidersin. Bende de yara olduğu için sık sık kontrole gitmek lazım.
cok cok sagol cnm bu arada seni burda tekrar görmek cok güzelbende bi ara ayrildim artilarimla geri döndüm simdi yine ugrasiyorum :26::26::26:
benim zaten hormon bozuklugu ve sik sik rahim iltihabi gibi problemlerim oluyor ama bu seferki niyeyse bi gözümü korkuttu yarin ilk is detayli ögrenmek olucak cnm :26:
ekledim Yasemin abla, benden 2 cm, basenden 3 cm gitmiş. harikasın
Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak
ahhh şimdi benimde evde olasım geldi.yemek yapılacak ütüler bitcek...
daha bahar temizliği yapmadım.ayy aklıma geldi şimdi...ben mayıs sonuna bırakayım halıları komple kaldırıyorum zaten...öncesinde dolap içleri düzenlenmesi lazım yavaştan yüklükte boşalıp havalanması lazım...kadın olmak ne zor yahuu...
SELAM KIZLAR
Ne güzel sohbet ediyosunuz siz öle kusura bakmayın valla ben katılamıyorum malesef çok canım sıkkın bu aralar ama sizlerin güzel sohbetlerini okuyorum neyse görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)
topiğin en yoğun çalışan bayanıı kız sana bu çalışmaya baya para veriyolardır heralde:)))) aman senmi kurtaracan ömürbiter hesap kitap işleri bitmez
[/COLOR][/I][/B]
slm kizlarrr nasilsinizzz???
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorumkarnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa
Hg bnde yeni geldim adim burcu ayni kilodayiz ne olcak acep halimiz?İyi akşamlar hanımlar,
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler
guzeller nAsılsınız,
ben de yemek derdine düştüm. bugun alışveriş merkezi gezmek dışında spor yokyediklerim şimdilik sorun değil. birazdan balık buğulama yıyeceğim. belki akşamda azıcık evde bişiler yaparım. leslie yaparım. çok gazlıyım yine, leslie yapıcam diyorum bak bak bak... 3 senedir tanışırız hiiiçççç oralı olmamıştım, kısmet bu akşamaymış...
ilknur muhtemel yağ bezesi gibi bişiler vardır şimdiden sıkma canını olmazsa yuz yuze gider konusursun... söylemesi kolay tabi uzaktan, kalbin pır pırdır da... yine de sıkılmamaya çalış.
Günaydın güzeller,
Nasılsınız bakalım? Umarım herkes sağlıklı, hafif bir gün geçirir.
Dafi abla sen ne kadar küçükten evlenmişsin :)
annem de 82de evlenmiş ama evlenirken 30 yaşındaymış.
yaptın mı haşhaşlı bükmeyi ablacım? bizim orada da çok yaparlar. severim ben de ayıptır söylemesi
Kuzum siz hepiniz erken evlenmişsiniz. sen büyük gösterdiğinden değil ben yanıma yandaş aradığımdan 83lüsün sandım :)) bana bebek diyene bak, senin de maşallahın var kuzum
Zeynep sen kaç doğumlusun?
Özlem 82li
benle İlknur 83lü
Aynur 84lü
Meyra 85li
Meryem 86lı
Nevin de mi 83lüydü acaba?
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorumkarnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa
aman da aman kimler gelmişşş. valla çok özledik seni. umarım herşey yolundadır
İyi akşamlar hanımlar,
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler
Adım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa
SELAM KIZLAR
Ne güzel sohbet ediyosunuz siz öle kusura bakmayın valla ben katılamıyorum malesef çok canım sıkkın bu aralar ama sizlerin güzel sohbetlerini okuyorum neyse görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
merhaba arkadaşlar;
ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için
geçmişi okuyamadım
umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?