Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilknur cum geçmiş olsun canım. Içini ferah tut, kötü bir şey yoktur inşallah. Eşin gelince detaylı konuşursunuz doktorla. Bu arada ne muayenesi, meme falan mı?

guzeller nAsılsınız,

ben de yemek derdine düştüm. bugun alışveriş merkezi gezmek dışında spor yok yediklerim şimdilik sorun değil. birazdan balık buğulama yıyeceğim. belki akşamda azıcık evde bişiler yaparım. leslie yaparım. çok gazlıyım yine, leslie yapıcam diyorum bak bak bak... 3 senedir tanışırız hiiiçççç oralı olmamıştım, kısmet bu akşamaymış...

ilknur muhtemel yağ bezesi gibi bişiler vardır şimdiden sıkma canını olmazsa yuz yuze gider konusursun... söylemesi kolay tabi uzaktan, kalbin pır pırdır da... yine de sıkılmamaya çalış.

Ilknur cum geçmiş olsun canım. Içini ferah tut, kötü bir şey yoktur inşallah. Eşin gelince detaylı konuşursunuz doktorla. Bu arada ne muayenesi, meme falan mı?

sagol esram ne bileyim bi panik oldum evet cnm hem meme hem rahim agzi memede sorun yok demisti ama rahim agzi icin bazi testleri bekliycektik onlar gelmis onlarda sorun var gibi gözüküyor dedi :18::18::18:

giff yüklicektm de beceremedim pf neyse

Eklentiler

• $tumblr_losildernW1qlv88uo1_500.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

cok cok sagol cnm bu arada seni burda tekrar görmek cok güzel bende bi ara ayrildim artilarimla geri döndüm simdi yine ugrasiyorum :26::26::26:
benim zaten hormon bozuklugu ve sik sik rahim iltihabi gibi problemlerim oluyor ama bu seferki niyeyse bi gözümü korkuttu yarin ilk is detayli ögrenmek olucak cnm :26:

İlknurcum geçmiş olsun moralini bozma ama önemli bişey olsaydı dediğin gibi 6 ay beklenmezlerdi
Tedbir amaçlı kontroller yapılacaktır muhtemelen

Canım tekrar geçmiş olsun. Rahim ağzı icin smeari tekrarlatacaktir belki. Böyle ilgili doktor zor bulunuyor. Zaten yılda 1 kez tekrarlamak gerekiyor. Içini ferah tut sen. Olmadı buraya geldiğinizde başka doktora da gidersin. Bende de yara olduğu için sık sık kontrole gitmek lazım.

İlknurcum geçmiş olsun moralini bozma ama önemli bişey olsaydı dediğin gibi 6 ay beklenmezlerdi
Tedbir amaçlı kontroller yapılacaktır muhtemelen

sagolun canim arkadaslarimm esimde yok ya buraya yazayim dedim elim ayagim dolasti simdi yavas yavas toparladim kendimi
asum insallah tedbir amaclidirrr tekrar söylüyorum ne olursa olsun erken tshis cok önemli bu gibi konularda lütfen herkes senede en azindan bir kere kontrolünü yaptirsin
esram doktorumla diyalogumuz cok iyi anlatabildigim kadar kendim anlatiyorum oda beni cok zorlamayacak sekilde durumumu söylüyor ama dedigin gibi gelince birde orda doktora görünürüm artik

cikmam lazim kizlar esim gelmek üzere cok öpüyorum cok tesekkür ediyorum desteginiz icin gec vakit belki gelirim kendinize cici bakiiinnn

ben 8 haftalık hamişken bebekle rahmimdeki kist aynı boydaydı. bakalım hangisi diğerini engeleyecek falan dedi dr. 2-3 hafta daha beraber buyuduler sonra oğlan onu geçip sıkıştırdı. ben bir kere daha baktırmadım bile insallah seninki de benzer bişidir.

ekledim Yasemin abla, benden 2 cm, basenden 3 cm gitmiş. harikasın

aman Esram çok iç açıcı değil ama idare eder.nasıl olsa esra yapıyor diye geçmiş ayları bile aklımızda ve not tutmuyoruz ne kadar kötüyüz

Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak

geçmiş olsun.bel incitmelerinde kilolu bizlerin iyileşme süreci daha uzun sürüyor dikkat et kendine

offf offff nevincim evde olsakda yapsak değilmii bütün saydıklarının hepsi bendede yapılcak ama bakalım ya Allah ya bismillah deyip başlamak lazım

hayırdır kuzum neyin var? en önemlisi sağlık gerisi boi bu haytta geri kalan şeylderde önemli ama sağlık en önemlisi takma kuzum sorun neyse

arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)

tabiki adım Yasemin 42 yaşında antalyadayım.

topiğin en yoğun çalışan bayanıı kız sana bu çalışmaya baya para veriyolardır heralde:)))) aman senmi kurtaracan ömürbiter hesap kitap işleri bitmez
[/COLOR][/I][/B]

nursena sen çok yaşa emi he öle çok para veriyolarki yetiyor kuzum ya şükür napalım zam zamanı ama bakalım ne olcak bu ay.yani ben kurtarmıycamda sorumlu olunca bütün yük tepemde canım

ilknurcum geçmiş olsun aklına kötü getirme,iyi düşün iyi olur ,rutin kontrollerini yaptırıyorsun bilinçlisin birşey yoktur canını sıkma

İyi akşamlar hanımlar,

Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler

Hg bnde yeni geldim adim burcu ayni kilodayiz ne olcak acep halimiz?

aman da aman kimler gelmişşş. valla çok özledik seni. umarım herşey yolundadır

benim de annem 82de evlenmiş ama evlenirken 21 yaşındaymış. Hemşireliğinde 4. yılıymış o zaman. Ocakta evlenmişler kasımda ben doğmuşum

gecmis olsun ilknurcum :)üzme kendini acil birsey olsa alti ayda bir demezlerdi kucuk kist falandir sen bir zayifla onlarin hepsi yokolur uzme kendini :)

aman da aman kimler gelmişşş. valla çok özledik seni. umarım herşey yolundadır

bildiğin gibi, gecen sene bu zamanlara göre 10-12 kg fazla olmak dışında iyiyim. iş güç yok otururyorum. ama çok da çalışasım yok... 15-20 gundur rahatım. kasıp temmuz ağustosa kadar bir 15-20 kg versemmmmm ahhh ahhhh hamile kalmak istiyorum 2. ye. kısmetse tabi.

ben geldim cücüşlerr

nassınız ? keyifler nasıll ??

hoşgeldiinn , azmin daim olsun canımmm

Adım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa

Ayşe öğretmenim hoşgeldinn ,nerde öğretmensin canım ?? memleket neresi ?? bende Aynur tiçır , ingilizce öğretmeniyim , 29uma girecem , evliyim , çocuk sahibi değilim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriimmm

İlknurum geçmiş olsun canım , içini ferah tut , bişicikler çıkmaz inşAllahh

Zehramm senin neyin var kuzumm , bendeki durum sendede olmuş zannımca , çook canım sıkkın benimde , bi an önce geçsin diye bekliyorum , sende üzme güzel canını , istersen ge beraber bunalım takılallımmm

merhaba arkadaşlar;

ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için
geçmişi okuyamadım

umarım herkes iyidir.

şekerimm hoşgeldiinn , nerelerdesiinn ? bizler iyiyiz çok şükür , sende haberler nasıll ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…