Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adrianaaa )))))

kesmek lazım tırtıllarım ekmeğiii )))))))

Son düzenleme:
yakın bi zamanda leslie yapan varmı
68 dakkalık fat burn programı için kendimi gaza gertirmeye çalısıyorum...

Biliyorsun ben çok yapardım önceden alışmıştım hiç de zorlanmıyordum ama çok uzun zamandır yürüyüşden başka spor yapmıyorum
Leslie süper inceliyor toparlıyor ama bırakmamak lazım

Son düzenleme:
Adım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa
bende demirbaşlardannım yıllardır burdayım alıp veriyom doğuruyom arada çok seviyom herkezi bağımlılık yapıyo burası hoşgeldin
2 kız annesiyim hiç istemesemde yaşlanmayı yaş olmuş 35 :))sen nerden katılıyosun
denemeliyim yapmalıyım yemeliyimmm
not: bir şişko atasözü:)))))))

oyy geçmiş olsun nazaramı geldi yavrucak bu solo şarkı söyleyen deil demii
inşallah kavuşur allah beterinden korusunnn asu bende adetten dolayı gelemedin sandım merak ettiydim

aman üni bitti de iş yok be canım. keşke çocuk yapsaydım ben de, büyürdü şimdiye :)

Asuman abla geçmiş olsun yeğenine
aman bak ben bu yaştan sonra kariyer yapamıcama göre sen çok rahat çocuk yapabilirsin allah inşallah senin gibi pamuk bembayaz bebek nasip eder

aklına kötü şeyler getirme inşaşşah deildirr kontrol önemli gitmemiz lazım ama ihmalkarlık iştee hayırlısını versin allah
yakın bi zamanda leslie yapan varmı
68 dakkalık fat burn programı için kendimi gaza gertirmeye çalısıyorum...
3 milde ağzım ayrılıyo mutluuu bakayım sonra netten nasılmışş

maç çok heycanlıı bi yandanda izliyoruz hadi fenerbahçe

yolcu eşim gelince cevap veremedimm neler yedimm yedimde yedim yanee bu hafta artı garantii bende
puaça vardı 2 mercimek küfte 1 tanede mini köstebek pasta kız yemedii çok ısrar etti kadın ucundan alınca azcık ziyan olacak diye yedim ısrarlara dayanamm bilirsin
neyse haftaya bakıcaz artık

kız bu dolun ay bana çok yaradı bu hafta maşşallah göbeğim dolunay gibim oldu:))))))))))))

selamun aleyküm kızceleriimm
biz bugün inegöle gittik. dağılmak üzere olan bir aileyi toparlamaya çalıştık. inşallah devam eder yoksa çocuklara yazık olacak.14 yaşında bir erkek çocukları var kaybetmek üzereler. inşallah çocuğa sahip çıkarlar.kız daha 8 yaşında ama çok şeyin farkında. anne baba ayrı olunca çocuk olmadık yerlere girip çıkmaya başlamış.bir şekilde o çocuğu oralardan kurtarmak lazım. bir şeylere bağımlı olursa kurtarmakda zor olur. öncelikle bizde yardımcı olalım bir dr. götürelim dedim. kanında bir madde çıkarsa çocuğu elimizden alırlar diye korkuyorlar. bilmiyorum o çocuk için ne yapılabilir.okulada gitmiyormuş.çok üzüldüm başıma ağrı girdi gelir gelmez yattım biraz uyumuşum. kalktım yemek yaptım .yemek yedik. bugün eşimde biraz rahatsız. grip olmuş sabah zor kalktı ama gayret etti gittik geldik. inegölden gelince biraz dükkana gitti gelirken iğne almış bir iğne yaptım şimdi maç seyrediyor.
Günaydın güzeller,
evet canım bizim zamanımızda kız kimsi 18 i geçtimi evde kalmış sayılıyordu
ben 15 kasım 1964 doğumluyum
5 ekim 1980 de evlendim

bükme yaptım canım ama bir lokma bile tadına bakmadım.

zeynepcim geçmiş olsun canım.
benim dayımın hanımı çok iyidir ben annem gibi severim. kalp krizi geçirince kaybedicem zannettim taa içim yandı ama çok şükür iyi şimdi

canım bende önceki gün yaptım . bizde gaygana deriz. ben bol yeşil soğan, taze sarımsak,taze nane, bir tutam gelincik, iki yumurta, iki kaşık tam buğday unu ve baharatlar koydum. çırpıp mücver gibi kızarttım. yoğurtla yedim.

geçmiş olsun Allah korumuş ucuz atlatmışsınız

asucum geçmiş olsun kuzuya çabuk geçer inşallah

canım sıkma canını temiz çıkacak inşallah sadece tedbirdir öyle olmasa hemen çağırırlardı

aramıza hoş geldin FZGUN azmin daim olsun

memnun oldum nursena :) ben de bu gün baya bi yürüyüş yaptım yokuş inip çıktım ve artık arkadaşlarım ne derse desin, neler önerirse önersin 7 den sonra su haricinde hiç bişi yokkkkkk !!

Nursena Dafi geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Nursena şarkı söyleyen değil küçükten benim baktığım düşmüş kreşte 3 yaşında şimdi kaloriferin korumasına çarpmış alnını ama çok derin bir kesik vardı ya içim gitti kuzuma
Dolunay beni de aynen senin gibi etkiledi valla göbek aynen dolunay olmuş az önce gözüme batıp duruyor kendileri
Maç da çok heyecanlı valla hop oturup hop kalkıyom inşallah geçeriz şunları

kızlar bugünkü menümü yazıyorum
sabah: bol yeşil soğan doğrayıp içine üç yumurta kırdım eşimle beraber yedik.
yanında çok ince bir dilim köy ekmeği, bir bitki çayı.
ara: yok
öğle : karışık ızgara, yeşil salata, yoğurt, birbuçuk dilim kızarmış ekmek
ara : bir avuç yeşil erik, 4 çilek
akşam yarım porsiyon kuskus pilavı, bir porsiyon kıymalı madımak 1 fincan kahve
suyu az içtim.

hoşgeldinn...azmin daim olsun inşallah...

sağol ablacım...bende yengemi çok severim....üstümde emeği çoktur hakkını ödeyemem...her konuda en büyük destekçimdir...bişeye darlandığımda bişey ihtiyacım olduğunda tek başvurduğum adrestir kendisi...

bizdede bu yemek çok sık yapılır ablacım dediğin malzemeleride kullanıyoruz ama genelde o an elimizde ne varsa onla yaparız hemencik...hatta kaynanam k.pedere mısır unu dokunuyo diye buğdayunuyla yapar ekmek kıvamında oda çok güzel oluyo ama o sebze yemeği olmaktan çıkıp sebzeli ekmeğe dönüştüğü için ben yapmıyorum..onlara gidince denk gelirsemde sadece göz kirası alıyorum okadarcıkk...

oh oh afiyet olsun yediklerin yaramasın emiii....

dolunay göbekli nursena dolunay göbekli nursenaaa....al bakimm bunlar sanaa...

naptın yaptınmı bizim karğanadan....

ayyaa canım acayip çay istiyo ama yapasım yok..biri yapsada ben oturduğum yerden içiversem ne mutlu olcam ben yaa....ay bu kızlar çabuk büyüseler belki bi çay ikram ederlerdi analarına...

aman bak ben bu yaştan sonra kariyer yapamıcama göre sen çok rahat çocuk yapabilirsin allah inşallah senin gibi pamuk bembayaz bebek nasip eder

aminnn

hayat çok tuhaf.. imtihan dünyası... Allah sabır ve güç versin o aileye.

Bittim ama birakmadim canli yayinla 5. Mile son 15 dk

harikasın

Son düzenleme:
iyi geceler canlar,

off diyet açısından ne zor bir geceydi. akşam yemeğini falan yedik kardeşim bize gelmişti. sonra anneme geçtik. orda çayın yanına tatlı çıkardı annem. gözüm döndü. yiyebileceklerimden azıcık yedim günlük kalorimi aşmayacak şekilde. birkaç tane de yanıma aldım, yarın yiyeceğim. karnım çok aç bu arada. 1600 kalori ve 3 litre suyla tamamladım günü. mutluyum, huzurluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…