yakın bi zamanda leslie yapan varmı
68 dakkalık fat burn programı için kendimi gaza gertirmeye çalısıyorum...
bende demirbaşlardannım yıllardır burdayım alıp veriyom doğuruyom arada çok seviyom herkezi bağımlılık yapıyo burası hoşgeldinAdım Ayşe :)
ben 25 yaşındayım nişanlıyım ve öğretmenim :) çok güzel kilo vermişsin. ben de kiloyu yalnız veremicemi anlayınca buraya geldim :) darısı başımaaaaaaaaaaaa
denemeliyim yapmalıyım yemeliyimmmcanım pazıyı ince doğruyosun derin bi kaba soğan doğruyosun ince domates 3 4 tane...sıvıyağ baharatlar tuz ve kıvam alcak kadar mısırunu koyup bir
güzel yoğuruyosun hepsi iyice birbirine kaynaşınca ister tavada karıştıra karıştıra pişir ister tepsiye yay fırına ver...bu en basit hali...bide çeşitli sebzelerin
varsa bu malzemeye pırasa taze soğan dereotu ısırgan marul aklına negelirse ekleyipte yapabilirsin...bence çok lezzetli ve sağlıklı bi yemek oluyo tavsiye
ederim bi dene beğenmessen bi daha yapmassın..benimkide pişiyo hala...çok acıktımm...
valla bizim çocuklar seviyo genelde...yemediklerinde ufak ufak mücver gibi yapıyorum veriyorum ellerine bayılıyolar...
neyse sizede afiyet olsun...
oyy geçmiş olsun nazaramı geldi yavrucak bu solo şarkı söyleyen deil demiiİyi akşamlar herkese
Bugün kızları gönderinde yattım azcık sabah çok erken uyanınca dayanamadım uykuya saat 10 gibi kardeşimin telefonuyla uyandım yeğenim kreşte düşmüş alnı açılmış hemen koşarak gittim kreşe bize yakın o arada babası da geldi hemen götürdük hastaneye çok açılmış kuzumun alnı doktor dikmeyelim yapıştıralım dedi 3 gün ellemesin darbe almasın birleşir dedi inşallah açılma olmaz da tekrar dikişe gerek kalmaz onun için anestezi verecekler çünkü sonra aldık bize geldik enişte de kardeşimle bebişi aldı getirdi bize az önce gittiler iyi şükür şu 3 günü de atlatır inşallah
Beslenmem bozuk tabii saat 3 e kadar bişey yemedim nerdeyse sonra çay demledik kahvaltı tarzı bişeyler yedik bikaç kaşık da sade dondurma yedim yürüyüş felan da yok tabiki
aman bak ben bu yaştan sonra kariyer yapamıcama göre sen çok rahat çocuk yapabilirsin allah inşallah senin gibi pamuk bembayaz bebek nasip ederaman üni bitti de iş yok be canım. keşke çocuk yapsaydım ben de, büyürdü şimdiye :)
Asuman abla geçmiş olsun yeğenine
aklına kötü şeyler getirme inşaşşah deildirr kontrol önemli gitmemiz lazım ama ihmalkarlık iştee hayırlısını versin allahslm kizlarrr nasilsinizzz???
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorumkarnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa
3 milde ağzım ayrılıyo mutluuu bakayım sonra netten nasılmışşyakın bi zamanda leslie yapan varmı
68 dakkalık fat burn programı için kendimi gaza gertirmeye çalısıyorum...
Günaydın güzeller,
evet canım bizim zamanımızda kız kimsi 18 i geçtimi evde kalmış sayılıyorduNasılsınız bakalım? Umarım herkes sağlıklı, hafif bir gün geçirir.
Dafi abla sen ne kadar küçükten evlenmişsin :)
annem de 82de evlenmiş ama evlenirken 30 yaşındaymış.
yaptın mı haşhaşlı bükmeyi ablacım? bizim orada da çok yaparlar. severim ben de ayıptır söylemesi
Kuzum siz hepiniz erken evlenmişsiniz. sen büyük gösterdiğinden değil ben yanıma yandaş aradığımdan 83lüsün sandım :)) bana bebek diyene bak, senin de maşallahın var kuzum
zeynepcim geçmiş olsun canım.Selamün aleykümm....
günaydın demek için geç kalmışımmm...gece kollarım boynum ve dizlerimin ağrısından uzun bir süre uyuyamadım...sıcak suyu yaptım sırayla ağrıyan
yerlerime koydum biraz hafiflettide öyle uyumuşum sonunda...sabahta erkenkalktım.biraz ortalık topla kahvaltı yap kuzularla oyna derken anca
gelebildim...ama hala yorgun hissediyorumm....çocuklar olmasa sanırım bikaçgün sürekli yatarımm...
pazargünü dayımlara pikniğe gitcez nasipse....uzun zamandır görüşmedik bakalım yengemin tepkisi ne olcak beni görünce...
oohhh nursenacım bitirdin işleri he bişeycik kalmadıı....benim mutfak yalan oldu...
neyse ben kaçayım şimdik gene gelirim nasılsa....
canım bende önceki gün yaptım . bizde gaygana deriz. ben bol yeşil soğan, taze sarımsak,taze nane, bir tutam gelincik, iki yumurta, iki kaşık tam buğday unu ve baharatlar koydum. çırpıp mücver gibi kızarttım. yoğurtla yedim.ohh yemeğimide yedim geldimm...bi dilim ekmekle bi porsiyon taze fasülye...sabahta 2dilim ekmekyaklaşık iki kibritkutusu kadar peynir bir tatlı kaşığıda
bal yemiştim...akşamada karğana deriz biz ondan yapıcam...içinde ağırlık pazı,tazesoğan,kurusoğan domates,maydanoz,isteğe göre pırasa dereotu
falanda koyuluyo hatta marul...az yağ mısırunu biraz bi tanede yumurta ve baharatlar bi güzel yoğuruyoruz...sonra ister tavada ocakta..ister tepside
fırında pişiriyoruz...benim malzemem az tavada yapıcam oyüzden...amma uzattım akşamda onu yicemm...bugünkü menüm böyle nasıl sizce kötümü..:26:
geçmiş olsun Allah korumuş ucuz atlatmışsınızmerhabalar kızlarr nassınz dün tatildi işe gelmediğim için pc de olmadığından giremedime dün bir mayıs olunca alanlardaydık ben annem kızım gerçi pek iç açıcı değildi fazla kalabalık değildi birde biz sonuna yetiştik ama olsun bütün işçi emekçi ve evde çalışan annelerimizin de geçmiş 1 Mayısı kutlu olsun. geçen salı günü erken çıktım ya işten benim kzı dr götürdük ortopediye içe basıyo koşarken diye bu sefer dr ortopedik bot yazdı bu döner topuklu bi ayakkabı bakalım onu giyeceğiz artık inşallah düzelir de kızcem de koşarken benim yüreğim hoplamaz. bu arada medikale giderken kızımla el ele yürüyorduk bi düştük kaldırım gibi bi yerden kız düştü önce bende nerdeyse onun üstüne basıcam basmamak için nasıl bi hareket ettiysem ben belimi kaldırımın köşesine vurdum kız da tam bacağımın boşluğundal kaldı yani allahtan bu kiloyla çocuğun üstüne düşmedim yoksa kesin biyerleri kırılırdı Allah korudu yemin ediyorum tam omuruma gelseydş yada daha hızlı düşseydim felç olurdum ay düşünmesi bile kötü bi kaç sıyrık morlukla atlattık işte kızımda iyi çok şükür ama bu aralar bi tuhaflık dolanıyo başımızda annem ben kızım valla bi kurşuncu bulsam kurşun döktürücem:) ama yok burda maalesef
mutluuuuuuuuuuu dönmüşsün cnmmm hoşgeldin daloki nasıl büyüdü müüü sen nasılsın kilo almışsın okudum da sen azimlisin verirsin cnm merak etme
başım ağırıyo kızlar çıkıyorum ben he birde yediklerimi yazzayım
sabah 3 küp peynir 3 dilim ekmek 3 zeytin
öğlen 3 kaşık çorba bi kepçe cacık canım bişi istemedi nedense aslına akşamları yemesem daha ii de akşama abanıyorum maalesef
asucum geçmiş olsun kuzuya çabuk geçer inşallahİyi akşamlar herkese
Bugün kızları gönderinde yattım azcık sabah çok erken uyanınca dayanamadım uykuya saat 10 gibi kardeşimin telefonuyla uyandım yeğenim kreşte düşmüş alnı açılmış hemen koşarak gittim kreşe bize yakın o arada babası da geldi hemen götürdük hastaneye çok açılmış kuzumun alnı doktor dikmeyelim yapıştıralım dedi 3 gün ellemesin darbe almasın birleşir dedi inşallah açılma olmaz da tekrar dikişe gerek kalmaz onun için anestezi verecekler çünkü sonra aldık bize geldik enişte de kardeşimle bebişi aldı getirdi bize az önce gittiler iyi şükür şu 3 günü de atlatır inşallah
Beslenmem bozuk tabii saat 3 e kadar bişey yemedim nerdeyse sonra çay demledik kahvaltı tarzı bişeyler yedik bikaç kaşık da sade dondurma yedim yürüyüş felan da yok tabiki
canım sıkma canını temiz çıkacak inşallah sadece tedbirdir öyle olmasa hemen çağırırlardıslm kizlarrr nasilsinizzz???
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorumkarnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa
aramıza hoş geldin FZGUN azmin daim olsunİyi akşamlar hanımlar,
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler
İyi akşamlar hanımlar,
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler
zeynepcim geçmiş olsun canım.
benim dayımın hanımı çok iyidir ben annem gibi severim. kalp krizi geçirince kaybedicem zannettim taa içim yandı ama çok şükür iyi şimdi
canım bende önceki gün yaptım . bizde gaygana deriz. ben bol yeşil soğan, taze sarımsak,taze nane, bir tutam gelincik, iki yumurta, iki kaşık tam buğday unu ve baharatlar koydum. çırpıp mücver gibi kızarttım. yoğurtla yedim.
yolcu eşim gelince cevap veremedimm neler yedimm yedimde yedim yanee bu hafta artı garantii bende
puaça vardı 2 mercimek küfte 1 tanede mini köstebek pasta kız yemedii çok ısrar etti kadın ucundan alınca azcık ziyan olacak diye yedim ısrarlara dayanamm bilirsin
neyse haftaya bakıcaz artık
kız bu dolun ay bana çok yaradı bu hafta maşşallah göbeğim dolunay gibim oldu:))))))))))))
4. Mile saat 11.15 de fena degil eferin bana 2 mile kaldi
aman bak ben bu yaştan sonra kariyer yapamıcama göre sen çok rahat çocuk yapabilirsin allah inşallah senin gibi pamuk bembayaz bebek nasip eder
Selamun aleyküm kızceleriimm
biz bugün inegöle gittik. dağılmak üzere olan bir aileyi toparlamaya çalıştık. inşallah devam eder yoksa çocuklara yazık olacak.14 yaşında bir erkek çocukları var kaybetmek üzereler. inşallah çocuğa sahip çıkarlar.kız daha 8 yaşında ama çok şeyin farkında. anne baba ayrı olunca çocuk olmadık yerlere girip çıkmaya başlamış.bir şekilde o çocuğu oralardan kurtarmak lazım. bir şeylere bağımlı olursa kurtarmakda zor olur. öncelikle bizde yardımcı olalım bir dr. götürelim dedim. kanında bir madde çıkarsa çocuğu elimizden alırlar diye korkuyorlar. bilmiyorum o çocuk için ne yapılabilir.okulada gitmiyormuş.çok üzüldüm başıma ağrı girdi gelir gelmez yattım biraz uyumuşum. kalktım yemek yaptım .yemek yedik. bugün eşimde biraz rahatsız. grip olmuş sabah zor kalktı ama gayret etti gittik geldik. inegölden gelince biraz dükkana gitti gelirken iğne almış bir iğne yaptım şimdi maç seyrediyor.
Bittim ama birakmadim canli yayinla 5. Mile son 15 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?