Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün akşam yemeği yemedim ara öğünde yapmadım canım istemiyo hava çok sıcak bol su ile idare ettim inşallah şu 80 görürüm

ama öğün atlamak da sıkıntı değil miii?? :s

arkadaşın yerine ben cevap vereyim mi

öğün atlamak ve akşam yemek yememek tamamen kendimizin elini zayıflatan şeyler. metabolizmamızın sürekli hızlı olması için 3 saatte bir bir şeyler yemeliyiz. yatmadan 3 saat önce son öğünü yapmalıyız. yoksa metabolizmamız yavaşlar. hızlı kilo versek bile sonra bilmem kaç katıyla geri alırız normal beslenmeye geçince. Esen için demiyorum ama forumda akşam doğru düzgün bir şeyler yemeden 10larca kilo veren ve fazla yemediği halde (normal beslenerek) hepsini geri alan insanlar var. vücudumuzun bir ritmi var, onu zorlayamayız hızlanması için. zaten ayda 4 kgdan fazlası tolere edilemeyeck bir rakam vücut için. akşam yememek eziyet bir şekilde kendimize. lütfen yapmayın kızlar.

çok doğru söylüyorsun. hızlandırmamız lazımm.. bi de şu hantallığı da atmak lazım.. bi de doğru yiyecekler seçmemiz lazım.. bi de kendimizle barışık olmamız lazım.. bi de bi de bi deeeee

akşam gene pizza manyakları varya evde pizza söyledilerr ama ondan eksik kaldım yemedim iyimi:)))
4. Mile saat 11.15 de fena degil eferin bana 2 mile kaldi
ooohhhhhh maşşalllhhhhhh hadi kim tutar senii

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştik Sağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde )
Yaptıklarımı sayayım
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedim hadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi )
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağım ve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle

Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz ( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorum FAyanslar, dolap içleri, yerler falan
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah

Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum ) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle

İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum

Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım buraya hatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum

mümkün de kahve falı değil tarot benim baktıklarım çıkar heee

Bende istiyorummmmmmmmm :122: :122: bendeeeeeeeeeeeeeee
İnan hep isterdim baktırmak ama kime
Bakalım bana söyleyeceklerinde çıkacakmı

kızlarr 11 mayıs üç ayların başlangıcıymışşş recebi şerifin 1 oruç tutmak isteyenlere hatırlatayım

Allah senden razı olsun canım Ramazanda bile zor oruç tutuyorum neredeyse hatta geçen sene yarısını zor tutmuştum sonra hastanelik olmuştum malum İnşallah bari o gün bir günde olsa oruç tutarımda bari oradan bir kazancım olsun dimi ama
Bu senede ne olursa olsun Allahın izniyle Ramazanı tam tutmak istiyorum gerekirse kendimi kötü hissettiğimde yatıp uyurum biraz ama o oruçu tutmayı çok stiyorum öbür türlü Ramazanın zevki olmuyor sanki

ekledim Yasemin abla, benden 2 cm, basenden 3 cm gitmiş. harikasın

Esracığım ben yarın bildirimle birlikte yazarım inşallah ölçülerimi
Mezuremi buldum şükür

Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak

Çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlanırsın

Canım sanada çok çok geçmiş olsun
Yine verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş Umarım şu anda daha iyisindir
Bu arada bol bol naz ve felak oku canım nazara bire bir derler

arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)

Bende geçte olsa kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve maalesef serüvenim 120 kg la başladı Çok şükür 2li hanelere geçtim ( yaklaşık 2 senede ) ama daha yolum uzun
Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz

merhaba arkadaşlar;

ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için
geçmişi okuyamadım

umarım herkes iyidir.

Sende tekrar hoşgeldin
İnşallah bundan sonra kalıcı olursunda şu kilocuklardan birlikte kurtuluruz

Canım yüreğini çürütme arkadaşlarında dediği gibi birşey olsa söylerdi doktorlar
Rabbim inşallah müjde vermeyi nasip eder tahlillerin temiz çıkınca Aminnnnnnn
Bütün dualarımız seninle İlknurcuğum Kendinide, eşinide çocuklarınıda üzme ve dua et RAbbim yüreğine ferahlık verir inşallah ...Aminnnnnnn

SEnde aramıza hoşgeldin
Birlikte çok güzel kilolar vericeğiz inşallah...Aminnnn
Bu arada ne olur kusura bakma kendimi tekrar tanıtamıyacağım bir iki mesaj üste seçerem yazıyor nasılsa
Felaket yorgunum ama burasıda bağımlılık yaptığından insan KKya girmeden edemiyor

çok doğru söylüyorsun. hızlandırmamız lazımm.. bi de şu hantallığı da atmak lazım.. bi de doğru yiyecekler seçmemiz lazım.. bi de kendimizle barışık olmamız lazım.. bi de bi de bi deeeee

akşam gene pizza manyakları varya evde pizza söyledilerr ama ondan eksik kaldım yemedim iyimi:)))

çok iyi yapmışsın yememekle

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Esracığım ben yarın bildirimle birlikte yazarım inşallah ölçülerimi
Mezuremi buldum şükür

olur Banucum.

bu arada ne çok iş yapmışsın, ellerine sağlık
evin tertemiz olmuştur şimdi.

iyi geceler kızlarrrrrrrr uykunuzda her nefes alıp verişinizde gitsin gram gram yağlar AMİNN Hoşçakalın..

Nursena aferin en azından gece kaçamağından kurtarmışsın kendini
Bu haftam da kötü geçti umutlar yine haftaya kaldı sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok ama artıkın sınırları zorlamaya başladım yetsin gari
Esracım seni de tebrik ederim canım bikaç gündür iyi toparladın maşallah diyim

Son düzenleme:

iyi iyi afferim sanaaa...

bende kaçıyom kızlar uyudu...yatayım hemen...fırsatları değerlendirmek lazım dimi yaniii...

Allah rahatlık versin...

Selam hatunlar kilomu aksamdan bildireyim beni ayni yazin 102 kg sporda yok malesef sabah arkadasimla edirneye gidiyoruz alisveris,gezmece bakalim nasil gecicek.. Hayirli bol eksili bir cuma dilerim

Hepinize hayırlı gecelerrrrrrrrrr

Benim makinenin durmasına daha 1 saat var bende o arada biraz dinleneyim nasılsa TVde kesin bir film bulurum beni uyutmayacak
Sabahta erken kalkıcağım yine nasılsa
İnşallah yarın hepimiz eksi bildirimler yaparız

valla gece gece kastım leslie yaptım hep aynı 1 mili beş kere yapıyosun, sıkıcı o yuzden ama ben yine de sevdim. çünkü 4-5 mile dısında bayaaa iyi gittim. bu kilolarda yurumek bile zor ne de olsa. ama asumanın dediği gibi normal yurumrkten daha fazla sıkılaşma sağlayabilir. evden çıkmadan yapmakta hala yaz gelmeyen istanbul için yurumeye iyi alternatif. neyse bakalım yarın nasıl bir sonuc çıkacak...

buarada saçlarımı avatarımdaki gibi kestirdim. kıydım bele kadar gelen o kadife saçlara oyyyyy. ama onun dışında kısa saçta pek rahatmış yahu, yıka çık... biraz köpük biraz sprey saçlarını şekle sok iyimiş...

Canım yeni saçlarını güle güle kullan Eminim çok hoş olmuştur bu arada ilk fırsatta foto isteriz
Bende ara ara kestirsemmi diye düşünüyorum ama sonra hep vazgeçiyorum hem uzun saçı seviyorum hemde saçım zaten sık iyice kabarmasından korkuyorum ( ara makasla engellenebilir ama oda uzadıkca hoş olmuyor genelde )
Bakalım ben ne zaman cesaret edebileceğim Olmadı Almanyaya gitmeden bir ara pataküteye getirip kendimi kandırım

valla bir kere kestirdim uzadı gerçekten pek parlak görünmüyordu bir daha kestirdim. benimde saçımın yarısını aldılar sık makasla, geçen gün başka bi yerde fön yaptırdım kuaför saçınıza neyapmışlar böyle nasıl bir sık makas bu diye kısa saçları gösterdi. kötü falan dedi. ama ben saçımı seviyorum böyle bir gulben ergen havası oldu. şimdi haziranın ilk haftası renk te yaptırıcam. o zaman inşallah azıcıkta gıdışım gider havalı bir resim korum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…