ben bugün akşam yemeği yemedim ara öğünde yapmadım canım istemiyo hava çok sıcak bol su ile idare ettiminşallah şu 80 görürüm
ama öğün atlamak da sıkıntı değil miii?? :s
arkadaşın yerine ben cevap vereyim mi
öğün atlamak ve akşam yemek yememek tamamen kendimizin elini zayıflatan şeyler. metabolizmamızın sürekli hızlı olması için 3 saatte bir bir şeyler yemeliyiz. yatmadan 3 saat önce son öğünü yapmalıyız. yoksa metabolizmamız yavaşlar. hızlı kilo versek bile sonra bilmem kaç katıyla geri alırız normal beslenmeye geçince. Esen için demiyorum ama forumda akşam doğru düzgün bir şeyler yemeden 10larca kilo veren ve fazla yemediği halde (normal beslenerek) hepsini geri alan insanlar var. vücudumuzun bir ritmi var, onu zorlayamayız hızlanması için. zaten ayda 4 kgdan fazlası tolere edilemeyeck bir rakam vücut için. akşam yememek eziyet bir şekilde kendimize. lütfen yapmayın kızlar.
akşam gene pizza manyakları varya evde pizza söyledilerr ama ondan eksik kaldım yemedim iyimi:)))hoşgeldinn...azmin daim olsun inşallah...
sağol ablacım...bende yengemi çok severim....üstümde emeği çoktur hakkını ödeyemem...her konuda en büyük destekçimdir...bişeye darlandığımda bişey ihtiyacım olduğunda tek başvurduğum adrestir kendisi...
bizdede bu yemek çok sık yapılır ablacım dediğin malzemeleride kullanıyoruz ama genelde o an elimizde ne varsa onla yaparız hemencik...hatta kaynanam k.pedere mısır unu dokunuyo diye buğdayunuyla yapar ekmek kıvamında oda çok güzel oluyo ama o sebze yemeği olmaktan çıkıp sebzeli ekmeğe dönüştüğü için ben yapmıyorum..onlara gidince denk gelirsemde sadece göz kirası alıyorum okadarcıkk...
oh oh afiyet olsun yediklerin yaramasın emiii....
dolunay göbekli nursena dolunay göbekli nursenaaa....al bakimm bunlar sanaa...
naptın yaptınmı bizim karğanadan....
ayyaa canım acayip çay istiyo ama yapasım yok..biri yapsada ben oturduğum yerden içiversem ne mutlu olcam ben yaa....ay bu kızlar çabuk büyüseler belki bi çay ikram ederlerdi analarına...
ooohhhhhh maşşalllhhhhhh hadi kim tutar senii4. Mile saat 11.15 de fena degil eferin bana 2 mile kaldi
mümkün de kahve falı değil tarot benim baktıklarım çıkar heee
kızlarr 11 mayıs üç ayların başlangıcıymışşş recebi şerifin 1 oruç tutmak isteyenlere hatırlatayım
ekledim Yasemin abla, benden 2 cm, basenden 3 cm gitmiş. harikasın
Merhaba kızlar.. Belimi incitmişim. fazla ayakta durunca bile ağrısından duramıyorum. sürekli yatmak zorunda kalıyorum. diyet yapmaya çalışıyorum ama spor yapmayınca pek bi faydası olmayacak
merhabalar kızlarr nassınz dün tatildi işe gelmediğim için pc de olmadığından giremedime dün bir mayıs olunca alanlardaydık ben annem kızım gerçi pek iç açıcı değildi fazla kalabalık değildi birde biz sonuna yetiştik ama olsun bütün işçi emekçi ve evde çalışan annelerimizin de geçmiş 1 Mayısı kutlu olsun. geçen salı günü erken çıktım ya işten benim kzı dr götürdük ortopediye içe basıyo koşarken diye bu sefer dr ortopedik bot yazdı bu döner topuklu bi ayakkabı bakalım onu giyeceğiz artık inşallah düzelir de kızcem de koşarken benim yüreğim hoplamaz. bu arada medikale giderken kızımla el ele yürüyorduk bi düştük kaldırım gibi bi yerden kız düştü önce bende nerdeyse onun üstüne basıcam basmamak için nasıl bi hareket ettiysem ben belimi kaldırımın köşesine vurdum kız da tam bacağımın boşluğundal kaldı yani allahtan bu kiloyla çocuğun üstüne düşmedim yoksa kesin biyerleri kırılırdı Allah korudu yemin ediyorum tam omuruma gelseydş yada daha hızlı düşseydim felç olurdum ay düşünmesi bile kötü bi kaç sıyrık morlukla atlattık işte kızımda iyi çok şükür ama bu aralar bi tuhaflık dolanıyo başımızda annem ben kızım valla bi kurşuncu bulsam kurşun döktürücem:) ama yok burda maalesef(
arkadaşlar bu arada yeniyim tabi görüldüğü gibi.. kimseyi tanımıyorum tanışsak?? :)
merhaba arkadaşlar;
ben geri geldim selam vereyim dedim. malum geleceğim zaman belli olmadığı için ara ara baktığım için
geçmişi okuyamadım
umarım herkes iyidir.
slm kizlarrr nasilsinizzz???
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorumkarnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa
İyi akşamlar hanımlar,
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler
çok doğru söylüyorsun. hızlandırmamız lazımm.. bi de şu hantallığı da atmak lazım.. bi de doğru yiyecekler seçmemiz lazım.. bi de kendimizle barışık olmamız lazım.. bi de bi de bi deeeee
akşam gene pizza manyakları varya evde pizza söyledilerr ama ondan eksik kaldım yemedim iyimi:)))
ooohhhhhh maşşalllhhhhhh hadi kim tutar senii
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Esracığım ben yarın bildirimle birlikte yazarım inşallah ölçülerimi
Mezuremi buldum şükür
akşam gene pizza manyakları varya evde pizza söyledilerr ama ondan eksik kaldım yemedim iyimi:)))
ooohhhhhh maşşalllhhhhhh hadi kim tutar senii
buarada saçlarımı avatarımdaki gibi kestirdim. kıydım bele kadar gelen o kadife saçlara oyyyyy. ama onun dışında kısa saçta pek rahatmış yahu, yıka çık... biraz köpük biraz sprey saçlarını şekle sok iyimiş...
Canım yeni saçlarını güle güle kullanEminim çok hoş olmuştur bu arada ilk fırsatta foto isteriz
Bende ara ara kestirsemmi diye düşünüyorum ama sonra hep vazgeçiyorumhem uzun saçı seviyorum hemde saçım zaten sık iyice kabarmasından korkuyorum ( ara makasla engellenebilir ama oda uzadıkca hoş olmuyor genelde )
Bakalım ben ne zaman cesaret edebileceğimOlmadı Almanyaya gitmeden bir ara pataküteye getirip kendimi kandırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?