Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahahhaha nursenaa Allah seni cok güldürsün arkadasım.
seni okuyup okuyup kahkaha atıyorum:)dolunay yaradı bana demişyaa... sempatik Adanalım benim
Bitirdiimmmm yaktim yaglarii dus alir gelirim simdi gece vakti sporum bitti
ohhh ne güzel canlı yayında spor yapmıssın..kutlarım
iyi geceler kızlarrrrrrrr uykunuzda her nefes alıp verişinizde gitsin gram gram yağlar AMİNN Hoşçakalın..

Aminnnnn..bu gece okudugum en güzel dilekti

bugünkü menümüde yazayım sonra yatayım.
tüm gün dısarda olursam bu saate kalırım tabi.

ben geç kalktıgım için 2 ögün yapıyorum.ara ögünlerimi bu ay yapmıcam cünkü insülini arttırdıgını okudum arastırdıgımda.vucut yedikçe insülin salgılar ve metobolzma yakmaya calısken yeni bir yemek ögününde yeni bir insülin salgılaması..

bende de insülin direnci olunca ay basında açlık kan sekerimi ölçtürdüm birde sonunda ölçtürecegim...

sonrada önümüzdeki ay ara öğünlü diyet uygulayıp öyle ölçtürecegim.bakalım bir deney yapacagım kendime

sabah-öğle
1yumurtadan omlet
1kk peynir
domates-salatalık-maydanoz
1dilim tambuğday ekmeği

akşam

tavuk ızgara
yeşil salata
birazcık pide...(dısarda yedigim için ekmeği öle güzeldiki dayanamadım :26:)
ayran

11gibi bir muz yedim

aaa ama 45 dk tempolu yürüyüşüm var.eşim beklemediginden 1 saate tamamlayamadım.

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

Selam kızlar, ben yeni katıldım aranıza uzun süredir takip ediyorum bugün kesin olarak diyete başlamaya karar verince üye olup yazmak istedim. Öğrenciyim izmirdr yaşıyorum vs :) 19 yaşındayım daha önce bi 25 kilo vermişliğim şuan ise 30 kilo almışlığım var yurt ortamında devamlı hazır yemek zorunda kaldığım için. Bugün 100 kiloya yakın olarak başladım diyete artık kesin kararlıyım tek artım boyumun uzun olması fazla kilolu göstermemem öncesi sonrası fotoğraflar içinde çekim yaptım ve sert bi başlangıçla başladım bugunara öğünleri yemeden devamında ara öğünlerde meyve tüketmeyi düşünüyorum. Bugün ne yediğime gelirsek öğlen iki katı yumurta yedim tuz ve baharatsız bolca su içtim ki hiç aklıma gelmez normaldr yaklaşık iki litre akşam ise tavuklu salata yedim hala su içmeye çalışıyorum ve biraz acıktığımı hissetsemde gayet iyiyim :)

meryemcigim eger dedigin dogru olsaydi benim insulin direncim yok olmazdi,cok fazla bilgi kirliligi var tv vsde.canim sen yap aralari asil diger turlu direncin artar

kizlar servisteyim artik bende bildirim yapicam kilo 79 spor yok haftaya spor olcak azimliyim

cok iyi yapmissin hem de 5mil ben zorlaniyorum 5milde,isten gelince yorgun oluyorum 3mil bile yapsam kendime gelicem cok hantallastim

kilo aldigina uzulme gene verirsin sen

cok iyi yapmissin hem de 5mil ben zorlaniyorum 5milde,isten gelince yorgun oluyorum 3mil bile yapsam kendime gelicem cok hantallastim

kilo aldigina uzulme gene verirsin sen

günnayyydııınnnnn kızlarrrr
geçen hafta sanırım 84.800 düü
bu hafta tam 85 .500 normal olaraktan bütün hafta gezersem olacağı belli
sporum 200 dakika

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum neyse kızlar benim bu aralar canım sıkkın ailevi sorunlar var malesef ben 1 hafta sizden izin istiyorum yine müsait olduğum zamanlarda bi slm veririm Asuman ablacım beni haftaya kadar izinli yazarsan sevinirim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....ben bugün pek havamda değilim başım ağrıyo...bildirim yapıp kaçıcamm...biraz uzanayım belki iyi gelirr...

kilo:88

spor:150 dk

herkese bol eksili birgün diliyorumm....

asucum ellerine şimdiden sağlık....

hoşgeldinnn....azmin daim olsun...

günaydın...herkesi öpüyorum...

geçen hafta 100 kg
bu hafta 99,5 kg

sporum 180 dk

hafta ortası net 99 kg gördüm ancak 2 akşamdır 200 kalorilik kaçamaklarım odu eşim yüzünden...

haftaya regl haftası olsada 98 i göreceğim inşallah..

Günaydın güzeller,

Hepinize güzel bildirimler diliyorum. Bende durum geçen hafyatla aynı. ama hafta içi çıkışlarını erittiğim için mutluyum.

Geçen hafta; 82,2 kg
Bu hafta; 82,2 kg
Fark; 0
Spor; yok

Asuman ablacım şimdiden ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…