ahahhaha nursenaa Allah seni cok güldürsün arkadasım.yolcu eşim gelince cevap veremedimm neler yedimm yedimde yedim yanee bu hafta artı garantii bende
puaça vardı 2 mercimek küfte 1 tanede mini köstebek pasta kız yemedii çok ısrar etti kadın ucundan alınca azcık ziyan olacak diye yedim ısrarlara dayanamm bilirsin
neyse haftaya bakıcaz artık
kız bu dolun ay bana çok yaradı bu hafta maşşallah göbeğim dolunay gibim oldu:))))))))))))
ohhh ne güzel canlı yayında spor yapmıssın..kutlarımBitirdiimmmm yaktim yaglarii dus alir gelirim simdi gece vakti sporum bitti
iyi geceler kızlarrrrrrrr uykunuzda her nefes alıp verişinizde gitsin gram gram yağlar AMİNNHoşçakalın..
bugünkü menümüde yazayım sonra yatayım.
tüm gün dısarda olursam bu saate kalırım tabi.
ben geç kalktıgım için 2 ögün yapıyorum.ara ögünlerimi bu ay yapmıcam cünkü insülini arttırdıgını okudum arastırdıgımda.vucut yedikçe insülin salgılar ve metobolzma yakmaya calısken yeni bir yemek ögününde yeni bir insülin salgılaması..
bende de insülin direnci olunca ay basında açlık kan sekerimi ölçtürdüm birde sonunda ölçtürecegim...
sonrada önümüzdeki ay ara öğünlü diyet uygulayıp öyle ölçtürecegim.bakalım bir deney yapacagım kendime
sabah-öğle
1yumurtadan omlet
1kk peynir
domates-salatalık-maydanoz
1dilim tambuğday ekmeği
akşam
tavuk ızgara
yeşil salata
birazcık pide...(dısarda yedigim için ekmeği öle güzeldiki dayanamadım :26:)
ayran
11gibi bir muz yedim
aaa ama 45 dk tempolu yürüyüşüm var.eşim beklemediginden 1 saate tamamlayamadım.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
bu karikature cok gulmustum,icinizde ekmegi bole kesen varmi hadi itiraf edinn:)anam benim adam da aynı modda" evi ye evi"
valla gece gece kastım leslie yaptım hep aynı 1 mili beş kere yapıyosun, sıkıcı o yuzden ama ben yine de sevdim. çünkü 4-5 mile dısında bayaaa iyi gittim. bu kilolarda yurumek bile zor ne de olsa. ama asumanın dediği gibi normal yurumrkten daha fazla sıkılaşma sağlayabilir. evden çıkmadan yapmakta hala yaz gelmeyen istanbul için yurumeye iyi alternatif. neyse bakalım yarın nasıl bir sonuc çıkacak...
valla gece gece kastım leslie yaptım hep aynı 1 mili beş kere yapıyosun, sıkıcı o yuzden ama ben yine de sevdim. çünkü 4-5 mile dısında bayaaa iyi gittim. bu kilolarda yurumek bile zor ne de olsa. ama asumanın dediği gibi normal yurumrkten daha fazla sıkılaşma sağlayabilir. evden çıkmadan yapmakta hala yaz gelmeyen istanbul için yurumeye iyi alternatif. neyse bakalım yarın nasıl bir sonuc çıkacak...
Selam kızlar, ben yeni katıldım aranıza uzun süredir takip ediyorum bugün kesin olarak diyete başlamaya karar verince üye olup yazmak istedim. Öğrenciyim izmirdr yaşıyorum vs :) 19 yaşındayım daha önce bi 25 kilo vermişliğim şuan ise 30 kilo almışlığım var yurt ortamında devamlı hazır yemek zorunda kaldığım için. Bugün 100 kiloya yakın olarak başladım diyete artık kesin kararlıyım tek artım boyumun uzun olması fazla kilolu göstermemem öncesi sonrası fotoğraflar içinde çekim yaptım ve sert bi başlangıçla başladım bugunara öğünleri yemeden devamında ara öğünlerde meyve tüketmeyi düşünüyorum. Bugün ne yediğime gelirsek öğlen iki katı yumurta yedim tuz ve baharatsız bolca su içtim ki hiç aklıma gelmez normaldr yaklaşık iki litre akşam ise tavuklu salata yedim hala su içmeye çalışıyorum ve biraz acıktığımı hissetsemde gayet iyiyim :)
s.a canlar insallah hepiniz iyisinizdir,cumaniz mübarek olsun
gecen hafta 145.9
bu sabah 145.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?