Nursena aferin en azından gece kaçamağından kurtarmışsın kendini
Bu haftam da kötü geçti umutlar yine haftaya kaldı sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok ama artıkın sınırları zorlamaya başladım yetsin gari
Esracım seni de tebrik ederim canım bikaç gündür iyi toparladın maşallah diyim
buarada saçlarımı avatarımdaki gibi kestirdim. kıydım bele kadar gelen o kadife saçlara oyyyyy. ama onun dışında kısa saçta pek rahatmış yahu, yıka çık... biraz köpük biraz sprey saçlarını şekle sok iyimiş...
kizlar servisteyim artik bende bildirim yapicam kilo 79 spor yok haftaya spor olcak azimliyim
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum neyse kızlar benim bu aralar canım sıkkın ailevi sorunlar var malesef ben 1 hafta sizden izin istiyorum yine müsait olduğum zamanlarda bi slm veririm Asuman ablacım beni haftaya kadar izinli yazarsan sevinirim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
canım sıkıntın neyse Rabbim en kısa zamanda sıkıntınızı gidersin inşallahKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum neyse kızlar benim bu aralar canım sıkkın ailevi sorunlar var malesef ben 1 hafta sizden izin istiyorum yine müsait olduğum zamanlarda bi slm veririm Asuman ablacım beni haftaya kadar izinli yazarsan sevinirim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
esracım geçen ay neydi hatırlamıyorum
beden 100
bel 82
basen 107
95 beden styn takıyorum ama ölçtüğümde 100 geldi.
şekerim şifreyi çözdü derken kilo vermenin şifresiyse bize çıtlatsan şu şifreyi...
enemmm bebe bebe
eeehh sayılır ben aslında kenıdı şifremi çözdüm 2-3 yıldır ınemedıgım kılodan ındım o hafta oyuzden yazmıstım ben kendı sıfremı cozmekle mesgulüm ne yersem nasıl olur falan öyle seylerr cnm sende yenı gelmıssın galıba hosgeldın
esraa bebeyım demı ablamı dıyeyım sımdıı sana
günaydınnlarrrr
asucum kılom aynı
91,3
spor 150 dk
kılo veren veremeyen herkezlerı teprıkk ederımm yanaklarınızdan öperimm
asumancım ellerıne saglıkk
yeşil mercimek pişiriyorumm bı yasın okuyup okula hazırlanacagız kızımlar
cumamız mübarek olsun
,
hoşcakalınnn
ay sağol esracım biraz moralim düzeldi.ablacım harikasın, en son ölçüleri 93-112 imiş
bu arada ben göğüsü tam ölçünce 105, kupun altından ölçünce 90 çıkıyor. ama kalıbı büyük 85 takıyorum.
Allah kabul etsin canımeeehh sayılır ben aslında kenıdı şifremi çözdüm 2-3 yıldır ınemedıgım kılodan ındım o hafta oyuzden yazmıstım ben kendı sıfremı cozmekle mesgulüm ne yersem nasıl olur falan öyle seylerr cnm sende yenı gelmıssın galıba hosgeldın
esraa bebeyım demı ablamı dıyeyım sımdıı sana
günaydınnlarrrr
asucum kılom aynı
91,3
spor 150 dk
kılo veren veremeyen herkezlerı teprıkk ederımm yanaklarınızdan öperimm
asumancım ellerıne saglıkk
yeşil mercimek pişiriyorumm bı yasın okuyup okula hazırlanacagız kızımlar
cumamız mübarek olsun
,
hoşcakalınnn
ay sağol esracım biraz moralim düzeldi.
aslında kilom geçen aydan daha fazla bu ay her hafta en az iki gün bahçede çalıştım kasmı yaptım acaba
Allah kabul etsin canım
boyum 1.73 canımİlk verdiğin ölçü 93-105 ablacım. basende bi değişim olmamışsa da belden kesin incelmişsin. bu da çok güzel bir şey. boyunu bilmiyorum ama senden 6 kg daha hafif olmama rağmen sen benden baya incesinbu da kas yaptığının kanıtı bence
boyum 1.73 canım
ayy özlemm benm listemide degerlendirmişsin sabah o saatte hemde..mutlu oldummeryemcigim eger dedigin dogru olsaydi benim insulin direncim yok olmazdi,cok fazla bilgi kirliligi var tv vsde.canim sen yap aralari asil diger turlu direncin artar
KIZLAR GÜNAYDIN
hey maşallah
bu +90lar hep uzun ya, bi benle Yenam kalmışız küçücük
selam millet:)
bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg
ispor
60dk
ben yeni kALKMIŞ bi insan olarak dinlenmişim rahatlamışım..bu ii birsey..
ama tartıya cıkınca birden bozuldum.
kilom gecn hafta 98.8 di bu hafta da 98.8
hadi dikkat etmemi boşver tüm hafta yürüdüm bir de bünye alışık değil ondan mı ki
vallahi -1 cıkıp azmlnmeyi çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?