Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umut hiç bitmez ablacım, en azından diyeti bırakmıyoruz. ben 1 mayısta 83ü gördüm ama iki gün dikkat edince 82.2ye geri döndüm bugün. ben mükemelliyetçi bir şekilde zararlı şeyleri tamamen hayatımdan çıkarırsam devam edemiyorum diyete. günde 50 kalorilik de olsa kendimi şımartmalıyım. bakalım bu ay düzgün beslenerek, kendi sistemimle devam edeceğim. Nisan ayı diyet açısından kopuştu benim için. insanlar eleştiri altında beslenme sistemimizi ve yorumlarımızı taciz edince toparlanmam zor oldu. inşallah mayısla birlikte devam edeceğim kendi yoluma. sen de başladığında sonunu getireceğinden eminim ben ablacım.

sen böyle yazınca çok özendim ben de. şu an çok orta boyda saçlarım. ama bunaltıyor şimdiden. sen foto ekleyince kesin çok beğenir gaza gelirim

kizlar servisteyim artik bende bildirim yapicam kilo 79 spor yok haftaya spor olcak azimliyim

harika bir karar bu canım, azmin daim olsun. birkaç ayda kurtulacağız fazlalıklardan inşallah.

bu arada karikatüre biz de çok güldük eşimle Aynurun eklediği :) eşim çok yersem "evi de ye evi" diye taciz edeceğine söz verdi

Zehracım inşallah bir an evvel çözülür sorunlarınız, Allah yardımcınız olsun.

selamun aleyküm kızlaarr
cumanız mübarek olsun

canım sıkıntın neyse Rabbim en kısa zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah
sağlık, mutluluk, huzur ve iki cihan saadeti versin.

esracım geçen ay neydi hatırlamıyorum

beden 100
bel 82
basen 107

95 beden styn takıyorum ama ölçtüğümde 100 geldi.

selam kızlarrr

hayırlı cumlaar olsun hepimizee,inşallah hepimiz bol eksili bildirimler yapıcaz gerçi benim çok eksili değil ama umut işte....

GEÇEN HAFTA 100.5

BU HAFTA 99.8 ( ŞÜKÜRR İKİLİ RAKAM)

ARADAKİ FARK 0.700 GR

SPORUM 90 DK

ASUCUM ELLERİNE SAĞLIK KOYU FONT YAPAMADIM SORUN OLUYOR ((( UMARIM GÖRÜRSÜNN

esracım geçen ay neydi hatırlamıyorum

beden 100
bel 82
basen 107

95 beden styn takıyorum ama ölçtüğümde 100 geldi.

ablacım harikasın, en son ölçüleri 93-112 imiş

bu arada ben göğüsü tam ölçünce 105, kupun altından ölçünce 90 çıkıyor. ama kalıbı büyük 85 takıyorum.

asucum ben bu hahta ne bir gram almışım nede vermişim
kilo : 88. 5
spor : yok

çalışmak spor olarak yazılsaydı üç gün hiç oturmadan yatağa girdim. hemde bahçe işi yaptım.

şekerim şifreyi çözdü derken kilo vermenin şifresiyse bize çıtlatsan şu şifreyi...

eeehh sayılır ben aslında kenıdı şifremi çözdüm 2-3 yıldır ınemedıgım kılodan ındım o hafta oyuzden yazmıstım ben kendı sıfremı cozmekle mesgulüm ne yersem nasıl olur falan öyle seylerr cnm sende yenı gelmıssın galıba hosgeldın

enemmm bebe bebe

esraa bebeyım demı ablamı dıyeyım sımdıı sana

günaydınnlarrrr

asucum kılom aynı

91,3

spor 150 dk

kılo veren veremeyen herkezlerı teprıkk ederımm yanaklarınızdan öperimm

asumancım ellerıne saglıkk

yeşil mercimek pişiriyorumm bı yasın okuyup okula hazırlanacagız kızımlar

cumamız mübarek olsun
,
hoşcakalınnn

Son düzenleme:

de canım ne demek istersen :)

bu arada bel ve basen ölçüsünü de ölç yaz bi zahmet bi ara

ablacım harikasın, en son ölçüleri 93-112 imiş

bu arada ben göğüsü tam ölçünce 105, kupun altından ölçünce 90 çıkıyor. ama kalıbı büyük 85 takıyorum.
ay sağol esracım biraz moralim düzeldi.
ben daha önce 105 takıyordum

aslında kilom geçen aydan daha fazla bu ay her hafta en az iki gün bahçede çalıştım kasmı yaptım acaba

Allah kabul etsin canım

Son düzenleme:
ay sağol esracım biraz moralim düzeldi.
aslında kilom geçen aydan daha fazla bu ay her hafta en az iki gün bahçede çalıştım kasmı yaptım acaba

Allah kabul etsin canım

İlk verdiğin ölçü 93-105 ablacım. basende bi değişim olmamışsa da belden kesin incelmişsin. bu da çok güzel bir şey. boyunu bilmiyorum ama senden 6 kg daha hafif olmama rağmen sen benden baya incesin bu da kas yaptığının kanıtı bence

boyum 1.73 canım

tünaydınnn...
hayırlı cumalarımız olsun arkadaşlar..
gönülden geçen dilek ve dualarımız kabul olsun inşaallah..

asucum kilom...107..

geçen hafta 107.5

spor 75 dk yürüyüş..

Merhabalar 90 + güzel hatunları -5 gündür internetimiz yoktu buranın eksikliğini o kadar hissettim ki anlatamam.Artık sizlere iyice alıştım
Gelelim kilo mevzuuna;
Geçen hafta 102
bugün 100.6

Geçen haftadan beri kaçamak yapmadım..Cıssslara dokunmadım

sporum ise bol bol yürüyüp alışveriş yapmak.Saat olarak kaç saat yürüdüğümü bilmiyorum.

İnşallah herkes isteğini gibi kilo vermiştir bu hafta..
Netim hala çok yavaş,ben biraz arka sayfalara dalayım...Bakalım neler neler oldu ben yokken

selam millet:)

bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg

ispor
60dk

kızlar selamlar, ben geldim oğluşumu büyüttüm sayılır, artık kilo verme zamanıdır, umarım herkes iyidir

Son düzenleme:
meryemcigim eger dedigin dogru olsaydi benim insulin direncim yok olmazdi,cok fazla bilgi kirliligi var tv vsde.canim sen yap aralari asil diger turlu direncin artar
ayy özlemm benm listemide degerlendirmişsin sabah o saatte hemde..mutlu oldum
aslında evet nette cok bilgi kirliliği var ben bunu birde karatay ın kitabından okuyunca kafama yatmıstı:)
ozaman ben aralarda bir yogurt cacık v.b yiyeyım

zehracım sorununuz neyse bir an önce cözüme kavusur sende aramıza dönersin umarım

ben yeni kALKMIŞ bi insan olarak dinlenmişim rahatlamışım..bu ii birsey..
ama tartıya cıkınca birden bozuldum.

kilom gecn hafta 98.8 di bu hafta da 98.8

hadi dikkat etmemi boşver tüm hafta yürüdüm bir de bünye alışık değil ondan mı ki
vallahi -1 cıkıp azmlnmeyi çok isterim

hey maşallah

bu +90lar hep uzun ya, bi benle Yenam kalmışız küçücük

yok kızz bende sizdenimmm..1,67...

selam millet:)

bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg

ispor
60dk

meyracım tebrik ederim kuzum çok iyi gidiyosun maşallah...

bu hafta benimde iyi gidiyodu ama son iki gündür antibiyotik kullanmak zorunda kaldım sanırım ondan şiş hissediyorum..wc yede çıkamadım bir haftadır...bide akşam geç saatte eşim son dakka golü attı çilek yiyodu bende dayanamadım yedim bikaç tane tok yattım sayılır oyüzdende sabah 88 gördüm...ne güzel çarşamba günü 87,7 yi görmüştüm...neyse hiç yoktan iyidir gene ama hafta başındaki havamı bugün kendi elimle söndürmüş bulunmaktayımm...:26:

canım sakın sıkma canını belliki bu hafta baya bi direnmiş vucudun...sen sakın pes etme olurmu aynı şekilde devam et ve birazda sabırlı ol bak haftaya mutlaka eksi görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…