canım sakın sıkma canını belliki bu hafta baya bi direnmiş vucudun...sen sakın pes etme olurmu aynı şekilde devam et ve birazda sabırlı ol bak haftaya mutlaka eksi görürsün...
selam millet:)
bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg
ispor
60dk
ben yeni kALKMIŞ bi insan olarak dinlenmişim rahatlamışım..bu ii birsey..
ama tartıya cıkınca birden bozuldum.
kilom gecn hafta 98.8 di bu hafta da 98.8
hadi dikkat etmemi boşver tüm hafta yürüdüm bir de bünye alışık değil ondan mı ki
vallahi -1 cıkıp azmlnmeyi çok isterim
yok kızz bende sizdenimmm..1,67...
Meyracım inanılmazsın, bi de korkuyordun sabit çıkabilsen diye. maşallah sana
Meryemcim üzülme canım. Ben de Özleme katılıyorum, vücut ara öğün olmayınca biriktirme eğilimine giriyor. belki o yüzden sabit çıkmışsındır. ara öğünlerde şekerin birden çıkmasın istiyorsan gerçekten yoğurt, cacık, süt kurtarıcı olacaktır. ben activiadan çok memnunum, tavsiye ederim. bi de çok faydalandığım bir diyetisyen var, onun sitesini de yazayım. gerçekten faydalı bilgiler buluyor insan.
hay ben bu link verememe olayına ya, nasıl sinir etti chrome beni. Serap Orak Tufanın blogu canım bahsettiğim, hayatım diyet diye aratırsan çıkar.
1,67 boyunda mankenler var be Zeynep, neren kısa kuzum
bu arada antibiyotik beni acayip şişiriyor. sende de o yüzden fazlalıklar çıkmış olabilir. sıkma canını kuzum, 88 de çok güzel bir kilo başladığın yere baktığında.
teşekkür ederim destegin için Nevincimtekrar merhaba cumanız mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin...
Meryem canım spora başladığın ilk hafta normal canım bak haftaya nasılda fark edecek kilon...bende sizle gaza geldim...ben boşvereyim evişini gücünü akşamları sporumu yapayım...
Meryemcim üzülme canım. Ben de Özleme katılıyorum, vücut ara öğün olmayınca biriktirme eğilimine giriyor. belki o yüzden sabit çıkmışsındır. ara öğünlerde şekerin birden çıkmasın istiyorsan gerçekten yoğurt, cacık, süt kurtarıcı olacaktır. ben activiadan çok memnunum, tavsiye ederim. bi de çok faydalandığım bir diyetisyen var, onun sitesini de yazayım. gerçekten faydalı bilgiler buluyor insan.
hay ben bu link verememe olayına ya, nasıl sinir etti chrome beni. Serap Orak Tufanın blogu canım bahsettiğim, hayatım diyet diye aratırsan çıkar. .
teşekkür ederim destegin için Nevincim
bence de spor yapalım ama sen calısıgın için zorlanabilirsin ya da aksam yemeklerden sonra eşinle 30dk falan bir yürüyüs yapabilirsin hem havalarda ısınıyor artık
hemen bakıyorum o bloga canım..
ay araöğünlere döneyim madem ozaman..cidden canım sıkıldı esracım illa eksi görmeye sartlamıstım kendimi.
beynimi de kandırıp verecektim ama kanmamıs bana
kızlar selamlar, ben geldim oğluşumu büyüttüm sayılır, artık kilo verme zamanıdır, umarım herkes iyidir
tekrar merhaba cumanız mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin...
Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun...çok yorma kendini sende...
duymamıştım. ölü olmaması sevindirici. inşallah yarılılarında durumu ciddi değildir.aynur gelmemiş haberleri okurken elbistanda kaza olmuş diye okudum okul servisiyle işçi servisi çarpışmışş merak ettim onun arkadaşlarıda varmıydıkii alahtan ölü yokmuş allah korusun
ah canım teşekkür ederim..bende sen gibi düşündüm önümüzdeki hafta daha sıkı yapayım bakalım ne olcak.
birde bu vucud neye direniyor kime direniyorsa sinir etti beni
simdi bu kafayla kalkıp iiyi bir kahvaltı yapılır:)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştikSağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde )
Yaptıklarımı sayayım
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedimhadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi)
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağımve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle
Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorumFAyanslar, dolap içleri, yerler falan
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah
Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle
İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum
Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım burayahatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum
Bende istiyorummmmmmmmm :122: :122: bendeeeeeeeeeeeeeee
İnan hep isterdim baktırmak ama kime
Bakalım bana söyleyeceklerinde çıkacakmı
Allah senden razı olsun canımRamazanda bile zor oruç tutuyorum neredeyse hatta geçen sene yarısını zor tutmuştum sonra hastanelik olmuştum malum İnşallah bari o gün bir günde olsa oruç tutarımda bari oradan bir kazancım olsun dimi ama
Bu senede ne olursa olsun Allahın izniyle Ramazanı tam tutmak istiyorumgerekirse kendimi kötü hissettiğimde yatıp uyurum biraz ama o oruçu tutmayı çok stiyorum öbür türlü Ramazanın zevki olmuyor sanki
Esracığım ben yarın bildirimle birlikte yazarım inşallah ölçülerimi
Mezuremi buldum şükür
Çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlanırsın
Canım sanada çok çok geçmiş olsun
Yine verilmiş sadakanız varmış Allah korumuşUmarım şu anda daha iyisindir
Bu arada bol bol naz ve felak oku canım nazara bire bir derler
Bende geçte olsa kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyimİstanbulda yaşıyorum ve maalesef serüvenim 120 kg la başladı Çok şükür 2li hanelere geçtim ( yaklaşık 2 senede ) ama daha yolum uzun
Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz
Sende tekrar hoşgeldin
İnşallah bundan sonra kalıcı olursunda şu kilocuklardan birlikte kurtuluruz
Canım yüreğini çürütme arkadaşlarında dediği gibi birşey olsa söylerdi doktorlar
Rabbim inşallah müjde vermeyi nasip eder tahlillerin temiz çıkıncaAminnnnnnn
Bütün dualarımız seninle İlknurcuğumKendinide, eşinide çocuklarınıda üzme ve dua et RAbbim yüreğine ferahlık verir inşallah ...Aminnnnnnn
SEnde aramıza hoşgeldin
Birlikte çok güzel kilolar vericeğiz inşallah...Aminnnn
Bu arada ne olur kusura bakma kendimi tekrar tanıtamıyacağımbir iki mesaj üste seçerem yazıyor nasılsa
Felaket yorgunum ama burasıda bağımlılık yaptığından insan KKya girmeden edemiyor
bende demirbaşlardannım yıllardır burdayım alıp veriyom doğuruyom arada çok seviyom herkezi bağımlılık yapıyo burası hoşgeldin
2 kız annesiyim hiç istemesemde yaşlanmayı yaş olmuş 35 :))sen nerden katılıyosun
denemeliyim yapmalıyım yemeliyimmm
not: bir şişko atasözü:)))))))
oyy geçmiş olsun nazaramı geldi yavrucak bu solo şarkı söyleyen deil demii
inşallah kavuşur allah beterinden korusunnn asu bende adetten dolayı gelemedin sandım merak ettiydim
aman bak ben bu yaştan sonra kariyer yapamıcama göre sen çok rahat çocuk yapabilirsin allah inşallah senin gibi pamuk bembayaz bebek nasip eder
aklına kötü şeyler getirme inşaşşah deildirr kontrol önemli gitmemiz lazım ama ihmalkarlık iştee hayırlısını versin allah
3 milde ağzım ayrılıyo mutluuu bakayım sonra netten nasılmışş
maç çok heycanlıı bi yandanda izliyoruz hadi fenerbahçe
selamun aleyküm kızceleriimm
biz bugün inegöle gittik. dağılmak üzere olan bir aileyi toparlamaya çalıştık. inşallah devam eder yoksa çocuklara yazık olacak.14 yaşında bir erkek çocukları var kaybetmek üzereler. inşallah çocuğa sahip çıkarlar.kız daha 8 yaşında ama çok şeyin farkında. anne baba ayrı olunca çocuk olmadık yerlere girip çıkmaya başlamış.bir şekilde o çocuğu oralardan kurtarmak lazım. bir şeylere bağımlı olursa kurtarmakda zor olur. öncelikle bizde yardımcı olalım bir dr. götürelim dedim. kanında bir madde çıkarsa çocuğu elimizden alırlar diye korkuyorlar. bilmiyorum o çocuk için ne yapılabilir.okulada gitmiyormuş.çok üzüldüm başıma ağrı girdi gelir gelmez yattım biraz uyumuşum. kalktım yemek yaptım .yemek yedik. bugün eşimde biraz rahatsız. grip olmuş sabah zor kalktı ama gayret etti gittik geldik. inegölden gelince biraz dükkana gitti gelirken iğne almış bir iğne yaptım şimdi maç seyrediyor.
evet canım bizim zamanımızda kız kimsi 18 i geçtimi evde kalmış sayılıyordu
ben 15 kasım 1964 doğumluyum
5 ekim 1980 de evlendim
bükme yaptım canım ama bir lokma bile tadına bakmadım.
zeynepcim geçmiş olsun canım.
benim dayımın hanımı çok iyidir ben annem gibi severim. kalp krizi geçirince kaybedicem zannettim taa içim yandı ama çok şükür iyi şimdi
canım bende önceki gün yaptım . bizde gaygana deriz. ben bol yeşil soğan, taze sarımsak,taze nane, bir tutam gelincik, iki yumurta, iki kaşık tam buğday unu ve baharatlar koydum. çırpıp mücver gibi kızarttım. yoğurtla yedim.
geçmiş olsun Allah korumuş ucuz atlatmışsınız
asucum geçmiş olsun kuzuya çabuk geçer inşallah
canım sıkma canını temiz çıkacak inşallah sadece tedbirdir öyle olmasa hemen çağırırlardı
aramıza hoş geldin FZGUN azmin daim olsun
gecmis olsun ilknurcum :)üzme kendini acil birsey olsa alti ayda bir demezlerdi kucuk kist falandir sen bir zayifla onlarin hepsi yokolur uzme kendini :)
ben geldim cücüşlerr
nassınız ? keyifler nasıll ??
hoşgeldiinn , azmin daim olsun canımmm
Ayşe öğretmenim hoşgeldinn ,nerde öğretmensin canım ?? memleket neresi ?? bende Aynur tiçır , ingilizce öğretmeniyim , 29uma girecem , evliyim , çocuk sahibi değilim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriimmm
İlknurum geçmiş olsun canım , içini ferah tut , bişicikler çıkmaz inşAllahh
Zehramm senin neyin var kuzumm , bendeki durum sendede olmuş zannımca , çook canım sıkkın benimde , bi an önce geçsin diye bekliyorum , sende üzme güzel canını , istersen ge beraber bunalım takılallımmm
şekerimm hoşgeldiinn , nerelerdesiinn ? bizler iyiyiz çok şükür , sende haberler nasıll ??
ilknurcum geçmiş olsun aklına kötü getirme,iyi düşün iyi olur ,rutin kontrollerini yaptırıyorsun bilinçlisin birşey yoktur canını sıkma
oyy annelere doyulurmuuu güle güle gittt
gell
kedileri görünce zaten ilk sen aklıma geldin bayılır diyye resimlerini çekiverdimmmm
neyse beğendiklerimi yazayım ben;
Daha az düşünün Toni, 20 kg
Kararlar almaktan çok yorulmuştum. Bu kadar düşünmemem gerekiyordu. diyor, diyet sürecine oldukça stresli başlamış olan Toni. Daha sağlıklı bir yaşam için kararlar almaya çalışırken, bir anda birçok şeyi değiştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Her şeyi aynı anda uygulamaya çalışmak, sizi bunalttığında da, suçluluk hissetmeye başlayabilirsiniz.
Toninin önerisi, uygulaması kolay, basit bir programla başlamanız. Her adımda tek bir hedefinizi gerçekleştirerek, adım adım hedefe doğru ilerleyin. Başardıkça, bir sonraki adıma geçin.
Sabırlı, pozitif ve dayanıklı olun Meegan, 53 kg
Meeganın kilo verme sürecindeki en büyük sırrı, beslenme ya da sporla ilgili değil. Onun sürecini kolaylaştıran, daha sabırlı, pozitif ve dayanıklı olmayı öğrenmesi. Meegan, hayatı boyunca spor yapmak konusunda başarısız olduğunu düşünerek bundan kaçarken, vücudunun belirli bir şekilde görünmesi gerekmediğinin farkına varmış. Kendisini başka biri gibi hayal ederek, o kişi olabilmek için neler değiştirmesi gerektiğini belirlemek ise, motivasyonunu arttırmış.
Olumsuzlukları kabul edin Patricia
Kilo vermeye çalışırken, zorlanmanın sürecin bir parçası olduğunun farkına varmanız gerekiyor. 55 yaşında vücut yağlarının %25inden kurtulan Patricia başlarda, herhangi bir olumsuzluk durumunda vazgeçmeye oldukça meyilli olduğunu belirtiyor. Ancak bu gibi durumlarda yapmanız gereken, kontrolü kaybetmek yerine, yeniden başlamak. Mükemmel olmaya değil, alışkanlıklarınızı sürdürmeye odaklanmak, bu alışkanlıkların yaşam tarzı haline gelmesine ve sürekli olmasına yardımcı olacaktır.
İyi akşamlar herkese
Bugün kızları gönderinde yattım azcık sabah çok erken uyanınca dayanamadım uykuya saat 10 gibi kardeşimin telefonuyla uyandım yeğenim kreşte düşmüş alnı açılmış hemen koşarak gittim kreşe bize yakın o arada babası da geldi hemen götürdük hastaneye çok açılmış kuzumun alnı doktor dikmeyelim yapıştıralım dedi 3 gün ellemesin darbe almasın birleşir dedi inşallah açılma olmaz da tekrar dikişe gerek kalmaz onun için anestezi verecekler çünkü sonra aldık bize geldik enişte de kardeşimle bebişi aldı getirdi bize az önce gittiler iyi şükür şu 3 günü de atlatır inşallah
Beslenmem bozuk tabii saat 3 e kadar bişey yemedim nerdeyse sonra çay demledik kahvaltı tarzı bişeyler yedik bikaç kaşık da sade dondurma yedim yürüyüş felan da yok tabiki
slm kizlarrr nasilsinizzz???
ben bugün kendimi hiiic iyi hissetmiyorumkarnim basim belim kopacak gibi agriyorrr
üstüne bide doktorum aradi hani gecen kanser muayenesi olmustum ya :18::18::18: bazi problemler varmis korkmayin ama her alti ayda bir muyeneye gelin dedi esim eve gelince tekrar araticam insallah ben abartiyorumdur suan icime ates düstü dua edin kizlarr banaaa
ben 8 haftalık hamişken bebekle rahmimdeki kist aynı boydaydı. bakalım hangisi diğerini engeleyecek falan dedi dr. 2-3 hafta daha beraber buyuduler sonra oğlan onu geçip sıkıştırdı. ben bir kere daha baktırmadım bile insallah seninki de benzer bişidir.
İyi akşamlar hanımlar,
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce Karatay diyeti grubundaydım, 17 kg verdim, ancak bazı sorunlar nedeniyle tekrar kilo aldım, şu an 105 kg yum. Karatay diyetini de % 100 yapamadığım için sizlerin arasına katılmak istiyorum. Sevgiler
aman da aman kimler gelmişşş. valla çok özledik seni. umarım herşey yolundadır
kız bu dolun ay bana çok yaradı bu hafta maşşallah göbeğim dolunay gibim oldu:))))))))))))
selamun aleyküm kızceleriimm
biz bugün inegöle gittik. dağılmak üzere olan bir aileyi toparlamaya çalıştık. inşallah devam eder yoksa çocuklara yazık olacak.14 yaşında bir erkek çocukları var kaybetmek üzereler. inşallah çocuğa sahip çıkarlar.kız daha 8 yaşında ama çok şeyin farkında. anne baba ayrı olunca çocuk olmadık yerlere girip çıkmaya başlamış.bir şekilde o çocuğu oralardan kurtarmak lazım. bir şeylere bağımlı olursa kurtarmakda zor olur. öncelikle bizde yardımcı olalım bir dr. götürelim dedim. kanında bir madde çıkarsa çocuğu elimizden alırlar diye korkuyorlar. bilmiyorum o çocuk için ne yapılabilir.okulada gitmiyormuş.çok üzüldüm başıma ağrı girdi gelir gelmez yattım biraz uyumuşum. kalktım yemek yaptım .yemek yedik. bugün eşimde biraz rahatsız. grip olmuş sabah zor kalktı ama gayret etti gittik geldik. inegölden gelince biraz dükkana gitti gelirken iğne almış bir iğne yaptım şimdi maç seyrediyor.
asucum geçmiş olsun kuzuya çabuk geçer inşallah
canım sıkma canını temiz çıkacak inşallah sadece tedbirdir öyle olmasa hemen çağırırlardı
aramıza hoş geldin FZGUN azmin daim olsun
iyi geceler canlar,
off diyet açısından ne zor bir geceydi. akşam yemeğini falan yedik kardeşim bize gelmişti. sonra anneme geçtik. orda çayın yanına tatlı çıkardı annem. gözüm döndü. yiyebileceklerimden azıcık yedim günlük kalorimi aşmayacak şekilde. birkaç tane de yanıma aldım, yarın yiyeceğim. karnım çok aç bu arada. 1600 kalori ve 3 litre suyla tamamladım günü. mutluyum, huzurluyum :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştikSağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde )
Yaptıklarımı sayayım
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedimhadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi)
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağımve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle
Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorumFAyanslar, dolap içleri, yerler falan
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah
Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle
İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum
Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım burayahatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum
Canım çok sağol aslında herkes için önemli değil belki ama benim çok canım sıkıldı doğrusuumut hiç bitmez ablacım, en azından diyeti bırakmıyoruz. ben 1 mayısta 83ü gördüm ama iki gün dikkat edince 82.2ye geri döndüm bugün. ben mükemelliyetçi bir şekilde zararlı şeyleri tamamen hayatımdan çıkarırsam devam edemiyorum diyete. günde 50 kalorilik de olsa kendimi şımartmalıyım. bakalım bu ay düzgün beslenerek, kendi sistemimle devam edeceğim. Nisan ayı diyet açısından kopuştu benim için. insanlar eleştiri altında beslenme sistemimizi ve yorumlarımızı taciz edince toparlanmam zor oldu. inşallah mayısla birlikte devam edeceğim kendi yoluma. sen de başladığında sonunu getireceğinden eminim ben ablacım.
sen böyle yazınca çok özendim ben de. şu an çok orta boyda saçlarım. ama bunaltıyor şimdiden. sen foto ekleyince kesin çok beğenir gaza gelirim
harika bir karar bu canım, azmin daim olsun. birkaç ayda kurtulacağız fazlalıklardan inşallah.
bu arada karikatüre biz de çok güldük eşimle Aynurun eklediği :) eşim çok yersem "evi de ye evi" diye taciz edeceğine söz verdi
Zehracım inşallah bir an evvel çözülür sorunlarınız, Allah yardımcınız olsun.
Dafi ablacım Allah razı olsun inşallah çözülür ablacımselamun aleyküm kızlaarr
cumanız mübarek olsun
canım sıkıntın neyse Rabbim en kısa zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah
sağlık, mutluluk, huzur ve iki cihan saadeti versin.
Kuzum maşallah süpersin tebrik ederimselam millet:)
bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg
ispor
60dk
Canım ben biyere gitmem merk etme öle kurtulamazsınız benden kolay kolay ama sadece şu anda diyete kafa yoracak halim yok oyüzdenayy özlemm benm listemide degerlendirmişsin sabah o saatte hemde..mutlu oldum
aslında evet nette cok bilgi kirliliği var ben bunu birde karatay ın kitabından okuyunca kafama yatmıstı:)
ozaman ben aralarda bir yogurt cacık v.b yiyeyım
zehracım sorununuz neyse bir an önce cözüme kavusur sende aramıza dönersin umarım
İnşallah nevinim valla aslında özel değil yani daha öncede dedim belki anlatsam size göre çok biüyük bi sorun gibide durmaz ama bana göre fazla can sıkıcıtekrar merhaba cumanız mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin...
Asuman ablacım yeğenine çok geçmiş olsun Allah korusun tüm yavruları...
Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun...çok yorma kendini sende...
İlknur canım merak etme dediğin gibi iltihap vs sorun olduğunda sonucu tekrartabiliyorlarda görümcemde öyle oldu 2 hafta önce hatta ilaç verdi kullan testi tekrarlayalım dedi..içini ferah tut...
Zehracım problem neyse biranönce çözülür inşallah...burdan uzaklaşma çok özel değilse paylaş yaz içini dök rahatla canım...
Nothing canım bizim ev işleri bitmez sürüncemede devam eder uzun süre...sanki herşey düzensizmiş gibi geliyor bana içim sıkılıyor biraz fazla takıyorum düzeni filan bundan kurtulmam lazım...
Nursena vakum olayı süper canım onu duymuştum denenebilir...ben bu akşamdan yüklüğü boşaltsammı kii eşimle papaz oluyorum o evdeyken öyle işlere girişemiyorumyaa
Meryem canım spora başladığın ilk hafta normal canım bak haftaya nasılda fark edecek kilon...bende sizle gaza geldim...ben boşvereyim evişini gücünü akşamları sporumu yapayım...
Canlarim hepinizden Allah razi olsunnnDesteginiz ve arkadasligiiz inanin beni cok rahatlatti Dün aksam esimle uzun uzun konustuk oda ayni sizlerin dediklerini söyledi öyle bisey olsa hemen cagirirlardi üzme sen kendini dedi cok sükür bugün dünkü gibi degilim dediginiz gibi iyi düsünüyorumki hersey iyi olsun Rabbim hepimizi evlatlarimiza, evlatlarimizada bizlere bagislasinn sizi coook seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?