Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar merhaba cumanız mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin...

Asuman ablacım yeğenine çok geçmiş olsun Allah korusun tüm yavruları...

Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun...çok yorma kendini sende...

İlknur
canım merak etme dediğin gibi iltihap vs sorun olduğunda sonucu tekrartabiliyorlarda görümcemde öyle oldu 2 hafta önce hatta ilaç verdi kullan testi tekrarlayalım dedi..içini ferah tut...

Zehracım
problem neyse biranönce çözülür inşallah...burdan uzaklaşma çok özel değilse paylaş yaz içini dök rahatla canım...

Nothing canım bizim ev işleri bitmez sürüncemede devam eder uzun süre...sanki herşey düzensizmiş gibi geliyor bana içim sıkılıyor biraz fazla takıyorum düzeni filan bundan kurtulmam lazım...

Nursena
vakum olayı süper canım onu duymuştum denenebilir...ben bu akşamdan yüklüğü boşaltsammı kii eşimle papaz oluyorum o evdeyken öyle işlere girişemiyorumyaa

Meryem canım spora başladığın ilk hafta normal canım bak haftaya nasılda fark edecek kilon...bende sizle gaza geldim...ben boşvereyim evişini gücünü akşamları sporumu yapayım...

canım sakın sıkma canını belliki bu hafta baya bi direnmiş vucudun...sen sakın pes etme olurmu aynı şekilde devam et ve birazda sabırlı ol bak haftaya mutlaka eksi görürsün...

ah canım teşekkür ederim..bende sen gibi düşündüm önümüzdeki hafta daha sıkı yapayım bakalım ne olcak.

birde bu vucud neye direniyor kime direniyorsa sinir etti beni
simdi bu kafayla kalkıp iiyi bir kahvaltı yapılır:)

selam millet:)

bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg

ispor
60dk

Meyracım inanılmazsın, bi de korkuyordun sabit çıkabilsen diye. maşallah sana

Meryemcim üzülme canım. Ben de Özleme katılıyorum, vücut ara öğün olmayınca biriktirme eğilimine giriyor. belki o yüzden sabit çıkmışsındır. ara öğünlerde şekerin birden çıkmasın istiyorsan gerçekten yoğurt, cacık, süt kurtarıcı olacaktır. ben activiadan çok memnunum, tavsiye ederim. bi de çok faydalandığım bir diyetisyen var, onun sitesini de yazayım. gerçekten faydalı bilgiler buluyor insan.

hay ben bu link verememe olayına ya, nasıl sinir etti chrome beni. Serap Orak Tufanın blogu canım bahsettiğim, hayatım diyet diye aratırsan çıkar.

yok kızz bende sizdenimmm..1,67...

1,67 boyunda mankenler var be Zeynep, neren kısa kuzum

bu arada antibiyotik beni acayip şişiriyor. sende de o yüzden fazlalıklar çıkmış olabilir. sıkma canını kuzum, 88 de çok güzel bir kilo başladığın yere baktığında.

Son düzenleme:

yok kısa değilim ama uzunda sayılmam dimii..isterdim birazdaha uzun olmayı...

evet canım 88 de gayet iyi zaten ama üç gün önce 87,7 gördüğüm için 87,5 olmayı hedeflemiştim bildirime kadar ama olmadı...olsun ben bukadarındanda memnunum hiç yoktan iyidir.

klo veren verdıgı kıloyu koruyup gerı almamayı basaran herkesı tebık edıorum arkdslar ve darısı basıma dıorum bılıosunuz evımden uzakdayım eve doner donmez ılk ısım tartılmak olacak bu hafta basında 2saat spr yapmısdım onun dısında harekette yok bu hafta bakalım sonuc ne olcak spr yapamadkca hırsmdan su ıctım durdum koltuk ve wc arasında o kdr gttım geldımkı spor sayılabılır

herkesı yıne tebrık edıorum ...

Son düzenleme:
teşekkür ederim destegin için Nevincim
bence de spor yapalım ama sen calısıgın için zorlanabilirsin ya da aksam yemeklerden sonra eşinle 30dk falan bir yürüyüs yapabilirsin hem havalarda ısınıyor artık

hemen bakıyorum o bloga canım..
ay araöğünlere döneyim madem ozaman..cidden canım sıkıldı esracım illa eksi görmeye sartlamıstım kendimi.
beynimi de kandırıp verecektim ama kanmamıs bana

bi de sporla birlikte hakikaten ödem olabiliyor başlarda. her nedense haftaya geçecektir merak etme. sen bu hafta çok güzel beslendin, kilo gitmese de kendine süper baktın. bu da çok güzel :)

kızlar ben kaçıyorum. önce çarşıda biraz işim var, sonra da anneme geçeceğim. hepiniz kendinize iyi bakın.

Asuman abla şimdiden ellerine sağlık, listeye girecek güzelleri de tebrik ederim :)))

aynur gelmemiş haberleri okurken elbistanda kaza olmuş diye okudum okul servisiyle işçi servisi çarpışmışş merak ettim onun arkadaşlarıda varmıydıkii alahtan ölü yokmuş allah korusun

tekrar merhaba cumanız mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin...

Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun...çok yorma kendini sende...

amin canım seninde cuman mübarek olsun
geçmişolsun dileklerin için çok sağol nevincim. bugün daha iyi iğnenin faydası oldu herhalde

aynur gelmemiş haberleri okurken elbistanda kaza olmuş diye okudum okul servisiyle işçi servisi çarpışmışş merak ettim onun arkadaşlarıda varmıydıkii alahtan ölü yokmuş allah korusun
duymamıştım. ölü olmaması sevindirici. inşallah yarılılarında durumu ciddi değildir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Umarım bildirim için geç kalmamışımdır
Sabah malum kızkardeşimle kahvaltıya gittik ( İKeA da ) eve geldiğimde de tam bilgisayarı açtım komşu ablam kahveye geldi bende mecbur anında ekranı kapattım
Tam yatak odasında işlere dalmıştım ki jeton düştü ve anında kendimi buraya attım

Hemen bildirimimide yapayım

Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97.8 kg
Fark; + 0.4 kg ( olacağı buydu hem ödem var eksik su içmekten hemde temizliğe dalınca yemek yemeyi ihmal ediyorum )
Spor; 130 dakika ( haftaya en az iki misli olucak inşallah )

Bu hafta hiç memnun değilim sonuçtan ama birazda olmaması gereken kanamamında sebep olduğunu düşünüyorum
Rabbim inşallah haftaya en az 1 kilo gitmeyi nasip eder bana ....Aminnnnnnnn tabi hepimize

Şimdilik kaçıyorum fırsat bulabilirsem bakarım olmadı artık gece inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
ben yine geçmişi daha bitiremedim....
benim yazı formatım da henüz düzelmedi, gerekli yere bildirdim durumu, ilgileniyolar sağolsunlar, teknik bişeymiş.
böyle yazı formatında sorunu olan varmı benim gibi şuan sizlerden de kızlar???
kk disiplinli bi site, oyüzden kkyı çok seviyor ve takdir ediyorum kendi adıma, çok teşekkürler kk.
kknın sahibi kazen abi zaten bence: çok iyi, çok ince ve çok tatlı bi insan......
kazen abide kk için ayrıca çok sağolsun......

bu arada yeni farkettim; ben yazı formatı olmadanda yazmayı öğreniyorum yavaş yavaş:)))

çok sevinçliyim kızlar:))))
tabi nedeni belli; bu hafta 2kilo verdiğim için:)))))
şimdi sevinme zamanı değilmi:) nara nam nara nanam.......
ama gerçekten büyük bi mücadele veriyorum kilo vermek için hergün.....
hatta eşim dün akşam dediki bana; artık dedi kilomu vercen, ilacınımı bırakcan, işte naapcaksan yapta çocuk yapalım artık dediiii:)
dicek bişey bulamadım bende, sonra veriyoz işte kilo dedim bende:) onun uslubu biraz sertte ondan böyle dedi, aslında demek istediği ben artık çocuk istiyorum elini çabuk tuttu:)
hayırlısı bakalım, herşeyi kural program içinde yapamıyoruz malesef hayatta:)

eşim koyu fbli olunca, malum maça bizde baktık dün:)
bende koyu gsli sayılırım ama:) kendimi bildim bileli ben GSLIYIM........
çok heycanlı bi maçtı ama gerçekten, ya aslında rövanş öncesi maçtada bilmiştim durumu, fbnin pek şansı yok demiştim.
çünkü; adamlar çok güzel oynuyolar, tamam fbde kötü değil ama onlar kadar iyi değillerdi, olsun yinede oraya kadar gelebildi fblerde.
maçta gökhana çok üzüldüm ben yaaaa
hatta gökhan öyle olunca maçı falan unuttum ben, inşaallah kötü bişeyi yoktur, çok kötü oldu adam, bence önce boyna sonra yüzüne aldı darbeyi ve yine bence ilk boyundan olan darbe ile bayıldı o.
yanlışlıkla vuran karşı takım futbolcusu da nasıl heycan yaptı ama bi anda, anında doktorları çağırdı
neyse eşim çok gerildi sona doğru, hatta sinirinden yatalım dedi tvyi kapattık yattık, sonra eşim 5-10dk sonra tekrar kalktı tvyi açtı, uyuyamadı merak etti durumu:)
neyse vesselam hayırlısı olsun fbliler, önemli olan herşeyin hayırlısı hayatta.

artık metabolizma hızı için zencefil çayı içicemi yazmıştım sizede kızlar, dün aldırdım zencefilimi, açık yeşilçayda aldırdım.
henüz her ikisindende içmedim, ama şuan yeşilçay yanımda demlenmiş olarak duruyor:)
biraz sonra hüpletecem:)
yeşil çayın açığını gören oldumu hiç? ben ilk defa dün gördüm, çok değişik bişey, sertçe bişey, hani açık olanı daha sağlıklıdır niyetiyle açık aldım yeşilçayıda.

annneeeeeem destan olmuş bugün mesajım:))))

slm kizlar gecmi kaldim bilmiyorum ama hemen bildirim yapiyorum
Gecen hafta : 96.3 tü galiba
Bu hafta : 95.8
Spor : 300 dk
Bu hafta cok kacamak yaptim cooook ehh bunada sükür
Arkadasin sacini boyamaya gidiyorum kizlar acil ciktim öpüldünüzzz

gecmis olsun ilknurcum :)üzme kendini acil birsey olsa alti ayda bir demezlerdi kucuk kist falandir sen bir zayifla onlarin hepsi yokolur uzme kendini :)

ilknurcum geçmiş olsun aklına kötü getirme,iyi düşün iyi olur ,rutin kontrollerini yaptırıyorsun bilinçlisin birşey yoktur canını sıkma

Canlarim hepinizden Allah razi olsunnn Desteginiz ve arkadasligiiz inanin beni cok rahatlatti Dün aksam esimle uzun uzun konustuk oda ayni sizlerin dediklerini söyledi öyle bisey olsa hemen cagirirlardi üzme sen kendini dedi cok sükür bugün dünkü gibi degilim dediginiz gibi iyi düsünüyorumki hersey iyi olsun Rabbim hepimizi evlatlarimiza, evlatlarimizada bizlere bagislasinn sizi coook seviyorummm

oyy annelere doyulurmuuu güle güle gittt
gell

kedileri görünce zaten ilk sen aklıma geldin bayılır diyye resimlerini çekiverdimmmm

evet doyulmaz anne babalara nursenacım

demek ilk ben geldim aklına kedileri görünce:)
teşekkürler

bencede çok güzel bilgiler esracım, çok teşekkürler canım.....

offff çok geçmiş olsun asuman ablacım yaaaa
inşaallah dikişe hiç gerek kalmadan geçer....

canım çok geçmiş olsun......
bence de önemli bi durum değildir. hani biliyorum öyle önemli olmayan şeylerde oluyo, onları 6ayda 1kontrole çağırıyorlar kontrol amaçlı olarak. ya yağ bezesi oluyo yada vs vs önemli olmayan durumlar oluyo. tabi böyle bi durum varsa kontrolleri hiç eksik etmemek gerek, kontrol altında sorun yok demek oluyo zaten canım benim bildiğim kadarıyla.
tabi ilk etapta telaş etmek çok normal ama inşaallah zaten mühim olan bişey yok canım panik yapacağın.
bence belkide böyle kontrollere gitmeyen bi çok kadında vardırda bu durumlar.
gelişmeleri yine yazarsın tatlım.
öpüyorum seni kocaman tatlı bayan:)))

sana da çok geçmiş olsun canım......
seninkide değişik geldi bana gerçekten canım.
rabbimin işi işte.

sende aramıza hoşgeldin tatlım:)))

aman da aman kimler gelmişşş. valla çok özledik seni. umarım herşey yolundadır

bende sana diyim özlemcim:)
amanda aman kim gelmiş:)))))
gerçekten yerin belli oluyo, biz senide çok özledik.....
işlerin kolay gelsin, çok öpüyorum canım seniiiii

Adrianaaa )))))

Eki Görüntüle 701184

kesmek lazım tırtıllarım ekmeğiii )))))))

Eki Görüntüle 701185

ayyyy her ikisinede bittim yaaaa:)))))
adamda çok haklı, "evi ye evi"

kız bu dolun ay bana çok yaradı bu hafta maşşallah göbeğim dolunay gibim oldu:))))))))))))

ilahiiiii

çok iyi yapmışsınız dafi ablacım.....

afiyet olsun esracım:)
gerçekten öyle güzel mamaları görünce insanın bi anda gözü dönüyo yaaa.....
o an insan kendine hakim olamıyo malesef:)

oh oh pek iyi olmuş, yapılanları sen yazdıkça ben rahatladım inan...............
temizlik ne güzel bişey......
baya bi iş yapmışsın kuzum, ellerine sağlık, güle güle kirletin inşaallah canım......

Canım çok sağol aslında herkes için önemli değil belki ama benim çok canım sıkıldı doğrusu
selamun aleyküm kızlaarr
cumanız mübarek olsun

canım sıkıntın neyse Rabbim en kısa zamanda sıkıntınızı gidersin inşallah
sağlık, mutluluk, huzur ve iki cihan saadeti versin.
Dafi ablacım Allah razı olsun inşallah çözülür ablacım
selam millet:)

bu haftaki bildirimlerim:
asuman ablacım:
kilo
geçen hafta: 98.7kg
bu hafta: 96.7kg
fark: -2kg

ispor
60dk
Kuzum maşallah süpersin tebrik ederim
Canım ben biyere gitmem merk etme öle kurtulamazsınız benden kolay kolay ama sadece şu anda diyete kafa yoracak halim yok oyüzden
İnşallah nevinim valla aslında özel değil yani daha öncede dedim belki anlatsam size göre çok biüyük bi sorun gibide durmaz ama bana göre fazla can sıkıcı

İlknur kaçırmışım sanırım ne olduğunu pek anlamadım ama neye canını sıktıysan şükür geçmiş sanırım oğluşunla ilgili sakın kötü şeyler düşünme tatlım rabbim evlatlarını sana evlatlarımızı bizi bağışlasın

Aynurum yazını görmedim kusura bakma ilknurun alıntısında gördüm bu hafta eziyet gibi geçti resmen halada öle geliyo bana hadi takılalım valla bunalım ben hemen hazırım heran ağlama modundayım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…