Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr çook özürr ben geç kaldımm bugünn...inanınn hiç kendimde değilimm...hayatımda herşeyy yine üst üstee gelmeye devam ediyorrr...yarın sınavlarım var dua edinn lüttttttttfeeeeeeeennnnnnn.....

sabah erken çıktık..bugun UMRE ye yolcularım vardıı...gecen sene bu zamanlar bende gidiyordumm bu sene gidemedimm kayınvalidemm..annem kardeşim 2 teyzem ve 2 kuzenimmmm...ooyyyyyyyy oyyyyyyyyy bi ben kaldım kısacasıı onun bunalımı var uzun zamandır üzerimdee...canım çok sıkkın...neysee bende böle işde.e....

kilo bildirimimm....

83 üm yineeee...aynı gidiyorr...spor yok

kızlar ben tartılmadım daha eve gitmedim dükkandayım yaaa ne zaman giderim onuda bilmiyorum inşallah kilo vermişimdir AMİN

kızlar selam sabahtan beri açtım açtım yazamadım bitürlü hemen bildirim yapayım inş geç kalmamışımdır asum aynı yaz be gülüm geçen hafta 93.6 bu hafta 93.6 spor bir saat

1-1,5saattir komşularla biraz bahçe keyfi yaptık kızlar:)
hava acayip sıcak ama yaa.......
artık notting canım antalyayı düşünemiyorum ben artık yaaaa...... Allah kolaylık versin size inşaallah.

daha yemeğimi yapıcam yaaaa
şöyle akşama erken hazır olmak çok güzel oluyo ama malesef ben onu genelde beceremiyorum
hep koşturma ile eşimi karşılamış oluyorum gün sonu.......
hayırlısı bakalım.

birde yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler aramıza:))))
yeni gelenler öpüldünüz:)

asucum ben bu hahta ne bir gram almışım nede vermişim
kilo : 88. 5
spor : yok

çalışmak spor olarak yazılsaydı üç gün hiç oturmadan yatağa girdim. hemde bahçe işi yaptım.

ben gün içinde normalden fazla ettiğim hareketlerimi de spordan sayıyorum:)
çok akıllıyım, ben süperim demi:)))))
ama şaka bi yana dafi ablacım bence oda spora giriyo, genelde sporum ondan oluşuyo zaten bu aralar:)
her haftanın sonunda günleri tek tek göz önünde bulundurarak bi değerlendirme yapıyorum zihnimde ve sonucu ya spor sayıyorum yada saymıyorum işte.
varsa yaptığım sporuda ekliyorum üstüne.

hey maşallah

bu +90lar hep uzun ya, bi benle Yenam kalmışız küçücük

siz kaçsınız bilmiyorum canımcım ama ben 1.62yim.
bence ben kısa sayılmıyorum, orta boyluyum.
kimileri bunuda kısa sayıyoda bence değil, bence orta boy bu.
en ideal orta dermişim:)))

canım bende seni merak ediyordum, bi ceee dedi gitti demiştim bende içimden:)
çok özledim seni gerçekteeeeen:)
tekrardan hoşgeldin diyim o zaman:)
inşaallah netiniz bi daha bozulmaz canım......

bu arada -1.4kg süpeeeeeer:)
tebrikleeeeer

biz bu hafta senle listeye girermiyiz bilmem:)))

özel mesajınada cevap yazcamda bi vakit bulamadım daha, bugün pek bi yoğun geçiyo günüm de

çok saol canım benim......

antibiyotikten olabilir canım şişlik bencede, geçmiş olsun canım......

çilekte pek kilo yapmaz canım yaaa, meyveyi şahsen ben sınırsız yiyorum istisnalar hariç, bende dondurma dicen zannetmiştim cümlenin sonunda.
istisna dediklerimde mesela; incir, karpuz, cennet hurması, armut, muz, kavun, havuç vs vs. bunlarda şeker diğerlerine göre daha çok diye biliyorum doğru ise.
çok öpüyorum canım seni

t
Asuman ablacım yeğenine çok geçmiş olsun Allah korusun tüm yavruları...
:

AMİN.

Meyracım inanılmazsın, bi de korkuyordun sabit çıkabilsen diye. maşallah sana
.

sağol bitanem benim....

arada bir artılarda olacak canım, çok normal, sıkma canını sakın
onlarda nazarlık olsun amaaaaaa:)))

AMİN.

Selamlar:) ben de 126,3 kg dan 106,5 kg ya düştüm.. devam bakalım.. umarım her şey güzel olacakkkk :)

hoşgeldin:)

avatarında ne kadar güzel öyle:)
çok etkiledi beni.....

sağol canım benim.....

sanada sıkıntın her ne ise rabbim kolaylıklar versin inşaallah, refaha çıkarsın tez zamanda inşaallah canım seni......
öpüyorum seni, ve ağlamak asla yokkk.......

Allah kolaylıklar versin canım....

haydi ben artık gidiyimde şu işlerime, yemeğime dalıyım:)
eşim gelmeden vaktim olursa yine gelirim:)
daha cevap yazcağım alıntı çoook
görüşürüüüüüz

kızlar toşumu kaldırıp bi gayret çıktım
cuma pazarına gittim geldim. bir saat yürüdüm. çokta güzel canlı canlı alabalık vardı aldım geldim. şimdi bir güzel bol mantarlı , kaşarlı ( tabi kendiminkine kaşarı tatdırıcam sadece ) güvece koyayım fırına süreyim . yanınada roka salatası akşam yemeğim hazır

1.ilknur83...................300dk
2.dalokaysmom............240dk.46:
3.nursena...................200dk
4.nevzamansız.............180dk
5.y.o.l.c.u...................150dk
6.gulma......................150dk
7.ceco34....................130dk
8.nothinggg..................90dk
9.yagmurgozlu...............75dk
10.meyra_....................60dk
11.pınar110...................60dk

öncelikle spor yapan arkadaşlarımı kutlarım
yaklaşık 1.5 saattir uğraşıyorum ama tablo oluşturamadım nedense sorunun kaynağını bulamadım laptop pc tablet hepsinde denedim bu haftalık liste şeklinde yapayım en iyisi dedim ben de

Asuman abla sanırım sitede genel bir problem var. Kendini yorma cok. Istersen kilo için de sıralama listesi yap sadece ilk 3 için.

canım worldde yaptım listeyi onu da yapıştıramadım mesaja dediğin gibi en iyisi ilk üçü yazayım ben
No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. meyra_ 98.7 96.7 -2
2. badell 102 100.6 -1.4
3. y.o.l.c.u 89.2 88 -1.2
4. akabe 145.9 145.2 -0.7
5. nothinggg 100.5 99.8 -0.7
6. nevzamansız 100 99.5 -0.5
7. castle 111.5 111 -0.5
8. yagmurgozlu 107.5 107 -0.5
9. İlknur83 96.3 95.8 -0.5
10. Ozka82 - 79 -
11. dalokaysmom - 98 -
12. eriny 102 102 aynı
13. clutch 82.2 82.2 aynı
14. dafi 88.5 88.5 aynı
15. gulma 91.3 91.3 aynı
16. mmery 98.8 98.8 aynı
17. WAW 83 83 aynı
18. pınar110 93.6 93.6 aynı
19. ceco34 97.4 97.8 +0.4
20. nursena 84.8 85.5 +0.7
21. asumanzeynep 83.4 84.7 +1.3
22. YENA 95.3 97 +1.7

karışık ama listemiz bu şekilde canlarım

Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg
:

Son düzenleme:
sporcularımızı tebrik ederim

asucum ellerine sağlık canım hakkını helal et bizim için uğraşıyorsun

Selamün Aleykümmmmmm

Hele şükür yatak odamda bitti sayılır bir kaç parça eşya kaldı yerleşecek dolaba ama gerçektende çok yoruldum
Gerçektende bazı insanların dediği gibi en nankör iş temizlik yap yap bitmiyor
Anam okadar çok şey attım ki kızımın ağzına kadar dolu olan çekmecelerin ikisi tamamen boşaldı ikise yarıya indi Anam gibi ay buda belki giyilir buda dursun diye bir sürü şey vardı hepsini koydum bir poşete nasılda çöp konteynerin yanına ayrı koyunca alan alır Anam görseydi beni kesin gebertirdi ne diye okadar şeyi attın diye ( hiç birinde birşey yok sadece büyük kıza dar geliyor ama ufaklığa kadarda saklayacak halim yoktu )
Yarında Allahın izniyle banyo ve mutfağıda yaptımmı tamamdır Ondan sonrada artık bir kaç gün rahat eder yine günlük idare ederim

İnşallah pazardan sonrada kendime çeki düzen verir yine menü paylaşımlarımı yaparım
Önümüzdeki cuma çok güzel bir kilo farkı göreceğime iinanıyorum

Selamlar:) ben de 126,3 kg dan 106,5 kg ya düştüm.. devam bakalım.. umarım her şey güzel olacakkkk :)

Süpersin canım İnşallah çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi olacaksındır
Bu arada aramıza hoşgeldin ( demişmiydim bilemedim bir an )

Temilik güzel şeyde ben yapınca hiç güzel gelmiyor
Şaka şaka gerçektende o yorgunlukla etrafına bakınınca, tertemiz havayı koklayınca insan derin bir oh çekiyor iyiki girişmişim diyor Çok şükür çoğu bitti azı kaldı
Aslında her gün 1 saatimi temizliğe ayırsam belki bukadar uğraşmıyacağım ama hafta içi hep KVnin gördüğü yerler derler ya o hesap yapıyoruz mecbur küçük cadıdan fırsat olmuyor diye
Neyse inşallah uzun süre idare ederde sonra acısını unutulunca yine yapılır nasılsa

Canım Allah kavuştursun ....Aminnnnnnn
Kız sen niye bunalıma giriyorsun daha geçen sene gittin ama çoğu giden genelde oralara hayran kaldığından doğaldır
Rabbim inşallah bütün isteyenlere oralara gitmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnn

ben geldim cücüşlerr

mutlu , huzurlu , bol eksili , hayırlı bir cuma olmuştur inşAllahhh

okuldan sonra toplantı vardı , uzadıkça uzadı , abuk subuk saçma sapan konuşmlara şahit olduk , neyse sallayın gitsinnn )

Esoşum araöış , az önce aradım burdaki kazayı söyledi , benim haberim yoktu , Nursenoş haber ajansı bildirmişş sağolun kuşlarım merak etmişsiniz , Allah razı olsun , sizi seviyorum kocaman kocamann

şimdi ben kaçtım , haftaya hiç yokum yavrular , akşam 6-10 arası akıllı tahta kursum çıktı , 1 hafta sürecek , vvayyhh ben neyleyiimmm

öperim canlar, allaha emanet olunnn ....

:

yavrukuşlarımm kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ediyorum , azim böcükleriniz hep yanı başınızda uçuşsuunnn

ASUcumm ellerine sağlıkk , öperimm

Son düzenleme:

Sporcu kızlar harikasınızzzzzzzzzzz ( kendimide nasıl kattım ama araya )
İnşallah hep çok daha fazla süreler bildirip sağlıklı yaşama bir tık daha yaklaşırız

:

Harikasınız kızlarrrrrrrrrr
Gerçekten çok güzel kilolar verdiniz bu hafta
İnşallah her hafta böyle güzel kilolar giderde hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Bu arada Asumanzeynep canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bu kadar uğraştın

Canım sana şimdiden kolay gelsin
İnşallah bu haftayıda hayırlısıyla atlatır sonrada nasılsa yine bol bol aramızda olursun

Aaaaaaaa şimdi jeton düştü ben hesapta ölçülerimide bildirecektim
Ya kusura bakmayın tamamen aklımdan çıkmış

Evet kızlar geçen ay ne alemdeydim hatırlamıyorum Esra bilir

Göğüs 110 cm
Bel 100 cm
Basen 131 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…