asucum ben bu hahta ne bir gram almışım nede vermişim
kilo : 88. 5
spor : yok
çalışmak spor olarak yazılsaydı üç gün hiç oturmadan yatağa girdim. hemde bahçe işi yaptım.
hey maşallah
bu +90lar hep uzun ya, bi benle Yenam kalmışız küçücük
Merhabalar 90 + güzel hatunları-5 gündür internetimiz yoktu buranın eksikliğini o kadar hissettim ki anlatamam.Artık sizlere iyice alıştım
Gelelim kilo mevzuuna;
Geçen hafta 102
bugün 100.6
Geçen haftadan beri kaçamak yapmadım..Cıssslara dokunmadım
sporum ise bol bol yürüyüp alışveriş yapmak.Saat olarak kaç saat yürüdüğümü bilmiyorum.
İnşallah herkes isteğini gibi kilo vermiştir bu hafta..
Netim hala çok yavaş,ben biraz arka sayfalara dalayım...Bakalım neler neler oldu ben yokken
meyracım tebrik ederim kuzum çok iyi gidiyosun maşallah...
bu hafta benimde iyi gidiyodu ama son iki gündür antibiyotik kullanmak zorunda kaldım sanırım ondan şiş hissediyorum..wc yede çıkamadım bir haftadır...bide akşam geç saatte eşim son dakka golü attı çilek yiyodu bende dayanamadım yedim bikaç tane tok yattım sayılıroyüzdende sabah 88 gördüm...ne güzel çarşamba günü 87,7 yi görmüştüm... neyse hiç yoktan iyidir gene ama hafta başındaki havamı bugün kendi elimle söndürmüş bulunmaktayımm...:26:
t
Asuman ablacım yeğenine çok geçmiş olsun Allah korusun tüm yavruları...
:
Meyracım inanılmazsın, bi de korkuyordun sabit çıkabilsen diye. maşallah sana
.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Umarım bildirim için geç kalmamışımdır
Sabah malum kızkardeşimle kahvaltıya gittik ( İKeA da) eve geldiğimde de tam bilgisayarı açtım komşu ablam kahveye geldi bende mecbur anında ekranı kapattım
Tam yatak odasında işlere dalmıştım ki jeton düştü ve anında kendimi buraya attım
Hemen bildirimimide yapayım
Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97.8 kg
Fark; + 0.4 kg ( olacağı buydu hem ödem var eksik su içmekten hemde temizliğe dalınca yemek yemeyi ihmal ediyorum)
Spor; 130 dakika ( haftaya en az iki misli olucak inşallah)
Bu hafta hiç memnun değilim sonuçtan ama birazda olmaması gereken kanamamında sebep olduğunu düşünüyorum
Rabbim inşallah haftaya en az 1 kilo gitmeyi nasip eder bana ....Aminnnnnnnn tabi hepimize
Şimdilik kaçıyorum fırsat bulabilirsem bakarım olmadı artık gece inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum
Canlarim hepinizden Allah razi olsunnnDesteginiz ve arkadasligiiz inanin beni cok rahatlatti Dün aksam esimle uzun uzun konustuk oda ayni sizlerin dediklerini söyledi öyle bisey olsa hemen cagirirlardi üzme sen kendini dedi cok sükür bugün dünkü gibi degilim dediginiz gibi iyi düsünüyorumki hersey iyi olsun Rabbim hepimizi evlatlarimiza, evlatlarimizada bizlere bagislasinn sizi coook seviyorummm
Selamlar:) ben de 126,3 kg dan 106,5 kg ya düştüm.. devam bakalım.. umarım her şey güzel olacakkkk :)
Kuzum maşallah süpersin tebrik ederim
Aynurum yazını görmedim kusura bakma ilknurun alıntısında gördüm bu hafta eziyet gibi geçti resmen halada öle geliyo bana hadi takılalım valla bunalım ben hemen hazırım heran ağlama modundayım zaten
kızlarrr çook özürr ben geç kaldımm bugünn...inanınn hiç kendimde değilimm...hayatımda herşeyy yine üst üstee gelmeye devam ediyorrr...yarın sınavlarım var dua edinn lüttttttttfeeeeeeeennnnnnn.....
sabah erken çıktık..bugun UMRE ye yolcularım vardıı...gecen sene bu zamanlar bende gidiyordummbu sene gidemedimm kayınvalidemm..annem kardeşim 2 teyzem ve 2 kuzenimmmm...ooyyyyyyyy oyyyyyyyyy bi ben kaldım kısacasıı onun bunalımı var uzun zamandır üzerimdee...canım çok sıkkın...neysee bende böle işde.e....
kilo bildirimimm....
83 üm yineeee...aynı gidiyorr...spor yok
Hayırlı cumalar canım hafta içi pek uğramıyorsun bir sıkıntı yok inşallah
Asuman abla sanırım sitede genel bir problem var. Kendini yorma cok. Istersen kilo için de sıralama listesi yap sadece ilk 3 için.
sporcularımızı tebrik ederim
1.ilknur83...................300dk
2.dalokaysmom............240dk.46:
3.nursena...................200dk
4.nevzamansız.............180dk
5.y.o.l.c.u...................150dk
6.gulma......................150dk
7.ceco34....................130dk
8.nothinggg..................90dk
9.yagmurgozlu...............75dk
10.meyra_....................60dk
11.pınar110...................60dk
asucum ellerine sağlık canım hakkını helal et bizim için uğraşıyorsunöncelikle spor yapan arkadaşlarımı kutlarım
yaklaşık 1.5 saattir uğraşıyorum ama tablo oluşturamadım nedense sorunun kaynağını bulamadım laptop pc tablet hepsinde denedim bu haftalık liste şeklinde yapayım en iyisi dedim ben de
Selamlar:) ben de 126,3 kg dan 106,5 kg ya düştüm.. devam bakalım.. umarım her şey güzel olacakkkk :)
oh oh pek iyi olmuş, yapılanları sen yazdıkça ben rahatladım inan...............
temizlik ne güzel bişey......
baya bi iş yapmışsın kuzum, ellerine sağlık, güle güle kirletin inşaallah canım......
kızlarrr çook özürr ben geç kaldımm bugünn...inanınn hiç kendimde değilimm...hayatımda herşeyy yine üst üstee gelmeye devam ediyorrr...yarın sınavlarım var dua edinn lüttttttttfeeeeeeeennnnnnn.....
sabah erken çıktık..bugun UMRE ye yolcularım vardıı...gecen sene bu zamanlar bende gidiyordummbu sene gidemedimm kayınvalidemm..annem kardeşim 2 teyzem ve 2 kuzenimmmm...ooyyyyyyyy oyyyyyyyyy bi ben kaldım kısacasıı onun bunalımı var uzun zamandır üzerimdee...canım çok sıkkın...neysee bende böle işde.e....
kilo bildirimimm....
83 üm yineeee...aynı gidiyorr...spor yok
Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg:
Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg:
ben geldim cücüşlerr
mutlu , huzurlu , bol eksili , hayırlı bir cuma olmuştur inşAllahhh
okuldan sonra toplantı vardı , uzadıkça uzadı , abuk subuk saçma sapan konuşmlara şahit olduk , neyse sallayın gitsinnn)
Esoşum araöış , az önce aradım burdaki kazayı söyledi , benim haberim yoktu , Nursenoş haber ajansı bildirmişşsağolun kuşlarım merak etmişsiniz , Allah razı olsun , sizi seviyorum kocaman kocamann
şimdi ben kaçtım , haftaya hiç yokum yavrular , akşam 6-10 arası akıllı tahta kursum çıktı , 1 hafta sürecek , vvayyhh ben neyleyiimmm
öperim canlar, allaha emanet olunnn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?