- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banucum evde değilim şimdi, o yüzden gece ya da yarın sabah yaparım listeyi. Belki başka arkadaşlar da bildirim yapar bu sürede.
de canım ne demek istersen :)
bu arada bel ve basen ölçüsünü de ölç yaz bi zahmet bi ara
Meyracim benim boyum 1.60 cm, sanırım Yena da öyle.
1.62 bence de orta ve güzel bir boy)
ayy özlemm benm listemide degerlendirmişsin sabah o saatte hemde..mutlu oldum
aslında evet nette cok bilgi kirliliği var ben bunu birde karatay ın kitabından okuyunca kafama yatmıstı:)
ozaman ben aralarda bir yogurt cacık v.b yiyeyım
zehracım sorununuz neyse bir an önce cözüme kavusur sende aramıza dönersin umarım
canım worldde yaptım listeyi onu da yapıştıramadım mesaja dediğin gibi en iyisi ilk üçü yazayım ben
No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. meyra_ 98.7 96.7 -2
2. badell 102 100.6 -1.4
3. y.o.l.c.u 89.2 88 -1.2
4. akabe 145.9 145.2 -0.7
5. nothinggg 100.5 99.8 -0.7
6. nevzamansız 100 99.5 -0.5
7. castle 111.5 111 -0.5
8. yagmurgozlu 107.5 107 -0.5
9. İlknur83 96.3 95.8 -0.5
10. Ozka82 - 79 -
11. dalokaysmom - 98 -
12. eriny 102 102 aynı
13. clutch 82.2 82.2 aynı
14. dafi 88.5 88.5 aynı
15. gulma 91.3 91.3 aynı
16. mmery 98.8 98.8 aynı
17. WAW 83 83 aynı
18. pınar110 93.6 93.6 aynı
19. ceco34 97.4 97.8 +0.4
20. nursena 84.8 85.5 +0.7
21. asumanzeynep 83.4 84.7 +1.3
22. YENA 95.3 97 +1.7
karışık ama listemiz bu şekilde canlarım
Kızlar ben geldimmmmm
Şu anda evde tek başına filmindeki ufaklık gibi süper hissediyorum kendimihani bir yatağın üzerinde zıplamadığım kaldı
Eşim bugün büyük kızıma süpriz yapıp uzun zamandır başımızın etini yediği elektro gitarını almış
Eğer beğenmeseydi geri gidecekti ama şükür bayıldı( alev kırmızısı parlak çok güzel birşey )
Tabi büyük cadı havalara uçtutabi istekleri bitermi buna şimdi birde amfi lazım demezmi bayılacaktım
Bu aralar gerçekten maddi manevi bitirdi bizi cadıyinede tabiki canı sağ olsun
Babasınında iyi saatine deng gelince daha evvel özel ders aldığı Hocanın dükkanına gittiler bu saatededim kapanmıştır ama şanslarını denemek istediler İlle o amfiyi alacak cadı
Ufaklıkta ne olur baba benide götür diye yalvarınca onuda götürdü ve uzun bir aradan sonra ilk kez evde tek başına olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum
Yarında eşim amcası ve onun oğlu ile köye gidecekler ( büyük ihtimal hala oğlunuda alacaklar ) / Çatalca Istıranca
Geçen gün kızlarıda al az yanlız kalayım demiştim yok olmaz falan dedi ama büyük ihtimal ufak cadıyı yanına katıcağımnasılsa Amcaoğlu bizim cimcime için ölüyor seve seve bakar ona bende o arada hem işimi çabucak bitirir hemde biraz kafa dinlerim tabi büyük cadı bugün bulamazsa yarın sabah aldırır amfisini o zamanda nasıl kafa dinleyeceksem
ben geldimmm....
[
hoşgeldin misolara maklube yaparken sen geldin aklıma sen sokmuştun ilk defa yaptım olsaydın topikte sana soracaktım neyse netten öğrendiğim kadarıynan yapıverdim güzel oldu şükür utandırmadı
[
hoşgeldin misolara maklube yaparken sen geldin aklıma sen sokmuştun ilk defa yaptım olsaydın topikte sana soracaktım neyse netten öğrendiğim kadarıynan yapıverdim güzel oldu şükür utandırmadı
hoşbuldum canım...ellerine sağlık eminim güzel olmuştur....çok çeşitli tarifler var nette ben hep patatesle yaptım ama patlıcanlı olanıda merak ediyorum bir ara onuda yaparım....ama şuan uzun bir süre yemek görmek duymak istemiyorum...
bende patatesli yaptım evde patlıcan vardı olmazmıki derken dedim patlıcan çok yağ çeker diye vazgeçtim oluyomuş demek öğrendimhoşbuldum canım...ellerine sağlık eminim güzel olmuştur....çok çeşitli tarifler var nette ben hep patatesle yaptım ama patlıcanlı olanıda merak ediyorum bir ara onuda yaparım....ama şuan uzun bir süre yemek görmek duymak istemiyorum...
kızlarrr nasılsınız bakalım???
cecoşumm hayırlı olsun elektro gitarınız..kızının bir müzk aletine ilgisi olması ne güzel bir sey
asuman abla ay karpuz kabak cıktı deyince gözümün önüne geldi bir kahkaha patlattım
nursena aksamki mamaların cok güzelmiş eşinle gelen arkadasınında midesi bayram etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?