Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

de canım ne demek istersen :)

bu arada bel ve basen ölçüsünü de ölç yaz bi zahmet bi ara

canım mezuro yu bulamadım 15 gun once olcmustum sadece basnden 2 cm eksılmıstı oburkuler aynıydı sanırımm tesekkürler ılgın ıcınn

asu ellerıne saglık canımmm
meyra ve dıger kızlar bravo tebrık edıyorum sızlerıı masallahhhh

meryemciğim insülin direncini arttısan şey hareketsizlik+glisemik endeksi yüksek gıdalar tüketmek+ uzun süren açlıklar. Ben meyve yanında yogurt yiyordum ara öğünlerde ya da tahıl+ süt grubu. Günde 2 ya da 3 öğün asla bize uygun değil canım

Bende kilo bildirimi yapmak istiyorum listeye alırsanız mutlu olurum

Bugün yediklerim;
Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadım öğleni biraz geçen bi saatte 4 adet mısır patlağı formlardan yedim akşam bi tabak çorba ve iki adet ızgara tavuk yedim su içmeye çalışıyorum 1 lt içmişimdir devam edeceğim gece bi kaç saat sonra 5 6 erik yemeyi planlıyorum

Şuanki kilom yeni tartıldım : 98.3
Bu arada boyum 1.84

İyi akşamlar bugün işlerim ters gidiyor hep sinir oldum ya akşam akşam
Liste işi zaten iki saat uğraşmama rağmen olmadı sonra wc de sorun vardı onu hallettim yürüdüm yoruldum dinlenince kalkıym mutfağı toplayın dedim mutfak lavabosu tıkandı sinirden kendimi markete attım kızım karpuz istedi aldım geldim kabak çıktı aynen bu durumdayım

kilo veren arkadaşları kutlarıımm

hehhe listenin son dört süper demirbaşlar yıkılıyozz kızlarrr bu hafta +lar +larrr++larrr offf yakışmadı bizze

sporda ilk üçtayim allahıma bin şükürr:)))) spor yağmasam yerle birdim demek

Kızlar ben geldimmmmm

Şu anda evde tek başına filmindeki ufaklık gibi süper hissediyorum kendimi hani bir yatağın üzerinde zıplamadığım kaldı
Eşim bugün büyük kızıma süpriz yapıp uzun zamandır başımızın etini yediği elektro gitarını almış
Eğer beğenmeseydi geri gidecekti ama şükür bayıldı ( alev kırmızısı parlak çok güzel birşey )
Tabi büyük cadı havalara uçtu tabi istekleri bitermi buna şimdi birde amfi lazım demezmi bayılacaktım
Bu aralar gerçekten maddi manevi bitirdi bizi cadı yinede tabiki canı sağ olsun

Babasınında iyi saatine deng gelince daha evvel özel ders aldığı Hocanın dükkanına gittiler bu saate dedim kapanmıştır ama şanslarını denemek istediler İlle o amfiyi alacak cadı
Ufaklıkta ne olur baba benide götür diye yalvarınca onuda götürdü ve uzun bir aradan sonra ilk kez evde tek başına olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum

Yarında eşim amcası ve onun oğlu ile köye gidecekler ( büyük ihtimal hala oğlunuda alacaklar ) / Çatalca Istıranca
Geçen gün kızlarıda al az yanlız kalayım demiştim yok olmaz falan dedi ama büyük ihtimal ufak cadıyı yanına katıcağım nasılsa Amcaoğlu bizim cimcime için ölüyor seve seve bakar ona bende o arada hem işimi çabucak bitirir hemde biraz kafa dinlerim tabi büyük cadı bugün bulamazsa yarın sabah aldırır amfisini o zamanda nasıl kafa dinleyeceksem

Son düzenleme:
nası yorgunum akşam 5 te eşimi aradım yemek yapıcam et çıkardım dedim saç kavurma gibi yaparım kurbanın son eti dedim salatyala yeriz diye adamın yanında bekar perrsonel varmış onlarda gelsinmi diyinca dayanamadım annamm dedim yetmez sıva kollarıı nursena hemen pirinci ısladım etleri kuşbaşı doğradım düdüklüye sonra bi güzel mercimek çorba pirinçle etten maklube salata ayran turşu yeşil soğan salatası yeşil salata kırmızı lahana salatası yaptım ama sıcak bide adet oldum bitarafım dan sular aktıı resmen öldüm sonra yediler eşimlee birlikte dışarı gittiler kızlar park dedi gittik parka yeni geldik topuklarım ağrıyoo valla üzerimi deiştirmedim daha kotumu çıkaracak takatim kalmadıı kızlar kanepeye uzandı sütünü içiyo uyurlar inşallah bende bi yeşilçay keyfi yapayımmm

asuu bazen öle herşey üstüsta gelir hayırlısı olsunnn ellerine sağlık yoruldun hakkını hella ett canımcımmm

elleriniz dert görmesin asuman hanım,

verilen müthiş kiloları kutluyorum.

ben bugun neredeyse hiç birşey yapmama rağmen kendimi külçe gibi hissediyorum. spor da yok, kolumu kaldırasım yok. adet olacaktım oda olmadı şiştim kasıldım otururyorum... erken yatarım muhtemel. kaçamak yapmadım ama ne yazıkki ikindi gibi 1 simit hopppp yedim gitti. akşamda sarma yedim. yağlıyfı biraz. ama hala şekerli ve işlenmiş gıda diyetime devam ediyorum. adeti atlatsam ne rahatlayacağım kimbilir.

asuman, bazen herşey can sıkıcı olabiliyor. şu secret teki gibi, sanki sıkıldıkça daha çok negatiflik kötü şans ust uste geliyor. bugunu sakince bitir kendini sıkmadan pozitif enerji yolla evrene de senin bu irli ufaklı terslikleri başından yollasın

ohhh bundan sonra kızların kavgası çalgılı çengili olcek desene cecoşum:))

aman istekler bitmiyo büyüdükçe desene hayırlı olsun gitarınız

asucum ellerine sağlıkk....

ben çok yoruldum yaa....akşam beşte kocam aradı sohbet bizde olsun yap bişeyler dedi iyi madem dedim...giriştim temizliğe iki saate

hem temizlik hem yemek yetiştirdim çocuklar cabası hiç susmadan ağladılar ikiside ilgisiz kalınca kafamda davul gibi...saat 7 de eve

geldi beyimiz...ne dese beğenirsiniz sohbet iptall...ama bi söyleyişi var çok mahcup....gıkımı çıkartamadım kendide baya üzülmüştü

çünkü..neyse dedim ne yapalım nasip bari biz balkon kefyi yapalım...pilav patetes kızartması tavuk çorba falan vardı....aylardır yememiştim

kızartma çok özlemişim o haldeykende bi giriştim başka hiç bişey yemeden bir sürü kızartma yedim...üzerinden üç saat geçti hala

patlıyacak gibiyim...kendimi çok kötü hissediyorumm...uzun zamandır bukadar patlıyacak gibi olmamıştım...biraz daha geçsin bi

yeşilçay içicem şuan ona bile yer yok gibi...off offff tamda bugün yapılırmıydı bu....

[

hoşgeldin misolara maklube yaparken sen geldin aklıma sen sokmuştun ilk defa yaptım olsaydın topikte sana soracaktım neyse netten öğrendiğim kadarıynan yapıverdim güzel oldu şükür utandırmadı

hoşbuldum canım...ellerine sağlık eminim güzel olmuştur....çok çeşitli tarifler var nette ben hep patatesle yaptım ama patlıcanlı olanıda merak ediyorum bir ara onuda yaparım....ama şuan uzun bir süre yemek görmek duymak istemiyorum...

kızlarrr nasılsınız bakalım???

cecoşumm hayırlı olsun elektro gitarınız..kızının bir müzk aletine ilgisi olması ne güzel bir sey

asuman abla ay karpuz kabak cıktı deyince gözümün önüne geldi bir kahkaha patlattım

nursena aksamki mamaların cok güzelmiş eşinle gelen arkadasınında midesi bayram etmiştir

[

hoşgeldin misolara maklube yaparken sen geldin aklıma sen sokmuştun ilk defa yaptım olsaydın topikte sana soracaktım neyse netten öğrendiğim kadarıynan yapıverdim güzel oldu şükür utandırmadı

ikinizden de maklube tarife istiyorummmm

tvde izlemiştim birkez ama netteki tariflere güvenemedim ilk agızlardan ögreneyim kızlar

banucum gitarınız hayırlı olsun kızın adına sevindim ama senin için kararsız kaldım doğrusu..ayrıca bende böyle kısa sürede olsa yalnız kalmaya hasretimm....geçen akşam eşim geldi hadi kızları parka götürelim dedi nolur sen al git ben biraz uzanayım şurda dedim ama nerdee adam utanmasa ....benle gidicekk....:26lmaz dedi beraber gittik...

bende patatesli yaptım evde patlıcan vardı olmazmıki derken dedim patlıcan çok yağ çeker diye vazgeçtim oluyomuş demek öğrendim

hemen vereyimm davetlerde kurtarıcı yemek valla baya bereketlii
etleri minik doğradım üzerine tuz koymadan haşladım dana etiydi kuzu daha güzel oluyodurr
ısladığım pirinci yıkayı tereyağında kavurdum tane tane olana kadar
teflon tencereye az yağ koydum haşlanan eti az kızartım tencerede sonra onu aldım tencereden
patatesleri halka kızarttım
onu tencere dibine yaydum eti üzerine onun üzerinede pirinci koydum bastırdım iyice
sıkı olsun diye üzerine yavaşça etin suyunu döküp pişirdim kısık ateşte göz göz olunca kapattım altını ağzına peçete koyup dinlendirdim sonra büyük yuvarlak cam tepsiye ters çevirdim etrafınada yeşil salata yı yaydımm sonra götürdüler ayranla :)))

merhabalar ben geldimmmmmm :) bu liste durumundan bahseder misiniz her cuma tartılıp yazılıyor mu şu kadar aldım verdim diye ve de kime söyleniyor bu?? bu gün tam tartılrak haftaya cuma bildirmek istiyorum ben de :)) bana anlatın lütfennnnnnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…