Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar,

Hg bnde yeni geldim adim burcu ayni kilodayiz ne olcak acep halimiz?

Hoş bulduk Burcu, inşallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.

ben geldim cücüşlerr

nassınız ? keyifler nasıll ??

hoşgeldiinn , azmin daim olsun canımmm

Çok teşekkür ederim. İnşallah canım.

aramıza hoş geldin FZGUN azmin daim olsun

hoşgeldinn...azmin daim olsun inşallah...

Çok sağ olun kızlar.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah.

sende aramıza hoşgeldin tatlım:)))

Çok teşekkürler.

Öncelikle bu sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkür ederim. Listede yer alan tüm arkadaşları da gösterdikleri çaba için tebrik ediyorum. Haftaya inşallah herkes daha iyi sonuçlar alır.

Ben bugün bir doğum gününe davetliydim, onun için biraz cislarım oldu. Yarın itibarı ile yediklerimi paylaşmaya başlayacağım.
Sevgiler.

bende aşağı yukarı aynı yapıyorum sadece eti haşladıktan sonra asıl kullanacağım tencerede bir yemek kaşığı tereyağıyla kavuruyorum suyunu salıp tekrar çekene kadar sonra üzerine patatesesi seriyorum sonra pirinci....bide ben eti kavururken baharat falanda koydum...hatta sonraki yaptıklarımda pirinci kavururken onada koydum gayet güzel oldu....büyük bi tepsiye ters çevirip bi yoğurt bi salata olcak şekilde süslüyorum etrafınıı...

Son düzenleme:
Helal olsun canım hiç önemli değil sorunun siteden kaynaklandığını anlasaydım o kadar uğraşmadım hiç olmazsa
Senin de ellerine sağlık salatalar felan çok iştah açıcı
Sağol mutlucum haklısın neyse atlattın sayılır negatif enerjileri:)
Ben de lahmacun yedim akşam üstü
[

hoşgeldin misolara maklube yaparken sen geldin aklıma sen sokmuştun ilk defa yaptım olsaydın topikte sana soracaktım neyse netten öğrendiğim kadarıynan yapıverdim güzel oldu şükür utandırmadı
Ben de hiç yapmadım geçen eşim de merak etmiş yapsan diyodu bi gelen neyim olursa yapayım ben de
Aslında en doğru zaman olmuş kaçamak için haftaya kadar hiç bişey kalmaz nasılsa arada bir doymak lazım
:))) haklısın canım komik aslında ama benim için bardağı taşıyan son damla oldu sabah iadeye götüreceğim zaten manavdaki görevli öyle dedi
Ohh canım çekti bee

Haftaya kadar bizimle paylaşıma devam edersen eklerim seni de listeye
Nursena spor işe yaramış yine sondan birinci olamadın
Haftaya ilk başlara yerleşiriz inşallah

selam millet.....

komşular yarın bi parka pikniğe gidelimmi dediler:))))
bende olar dedim, yarın pikniğe gidicez kalabalıkça, hava değişimi yaşanmazsa eğer:)
yarın için yağmur olabilirmiş hava durumu öyle demiş, ama öyle sıcakki ben zannetmiyorum yarın yağmur yağıcağını bu havaya göre.
benim komşularda pek faaller canım:)
ama onlar olmasa ben evden çıkmam kolay kolay, bana iyi oluyo o yönden.....
onların gazıyla bende faal olmuş gibi oluyorum işte. sağolsunlar.

herkes bişeyler yapıcak işte, bende 2ölçü buzluğa atılan mozaik pastadan yapıcam, henüz daha yapamadım malum.
gece yatmadan yapmam lazımki yarına donsun.....
daha o vaaaar yapılacak......
oyhhhhh, bende aynur gibi oyhhhh diyim bari.....
nursena gada mı alcanmı sen şimdi beniiiiiiimmmmmm................
nursena

bu arada birinci olmuşum listede:)
çok sevindim:)

eşimde bugün normale göre erkenden uyudu.......
çok yorulmuş, çokta sıcaktı bugün hava yandım dedi.......

Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg
:

herkeslere toptan tebrikler kızçeler:)

ck güzel anlatmıssın nursena bayıldım sanırım ilk kaçamak gününde yapacagım..
tam ziyafet sofralarına layık

yirim senin mozaik pastanı :))
senmi düşündün sana onumu yap dediler
erimezmi sıcakta canımcım başka bişeylermi yapsan hemen 1-2 saatte yenilecekse olmaz sanırım bişeyde daha uzun olursa mahçup olmayasın taze gelin

ya canım sana çok zahmet verdik, gerçekten çok sağolasın, seninde hayatta hep yardım edenlerin hiç eksik olmasın inşaallah asuman ablacım.
sitede genel bi sorun var galiba, işte benimde yazı formatında sorun var 2gündür......
oyüzden olmamıştır tablo bence.
birde geçen 39demişsin yaşın için, ben seni 35diye biliyordum, yani öyle kalmış aklımda, maşaallah hiç göstermiyon 35i bile.....
maşaallah:)
söylemeden edemedim:)

listeler için ellerine, yüreğine sağlık olsun...
tüm emeklerin için çok sağolasın asuman ablacım........

benden çok yaşıyacaksın kızzz....tam ben dicektim meyraya havalar sıcak erir diyenee....he ya taze gelin bunlar daha yafff....

[table="width: 800, class: grid"][tr] [td]Kişi [/td] [td]Aralık [/td] [td]Ocak [/td] [td]Şubat [/td] [td]Mart [/td] [td]Nisan [/td] [td]Mayıs [/td] [/tr]
[tr] [td]clutch [/td] [td]90-125 [/td] [td]89-123 [/td] [td]86-120 [/td] [td]86-118 [/td] [td]85-117 [/td] [td]86-118 [/td] [/tr]
[tr] [td]gulma [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]98-107 [/td] [td]- [/td] [td]98-105 [/td] [/tr]
[tr] [td]ozka82 [/td] [td]83-104 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]89-108 [/td] [td]89-108 [/td] [td]84-96 [/td] [/tr]
[tr] [td]nursena [/td] [td]95-110 [/td] [td]95-110 [/td] [td]95-110 [/td] [td]99-109 [/td] [td]97-107 [/td] [td]94-110 [/td] [/tr]
[tr] [td]ceco34 [/td] [td]111-132 [/td] [td]108-129 [/td] [td]108-132 [/td] [td]106-131 [/td] [td]- [/td] [td]100-131 [/td] [/tr]
[tr] [td]yolcu [/td] [td]105-124 [/td] [td]105-124 [/td] [td]103-123 [/td] [td]98-120 [/td] [td]96-120 [/td] [td]96-118 [/td] [/tr]
[tr] [td]nevzamansız [/td] [td]106-123 [/td] [td]106-123 [/td] [td]106-123 [/td] [td]108-126 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]yena [/td] [td]114-120 [/td] [td]109-118 [/td] [td]108-118 [/td] [td]108-118 [/td] [td]107-118 [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]dafi [/td] [td]93-105 [/td] [td]93-105 [/td] [td]93-112 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]82-107 [/td] [/tr]
[tr] [td]efemm [/td] [td]100-130 [/td] [td]100-130 [/td] [td]100-130 [/td] [td]95-122 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]egedeniz [/td] [td]- [/td] [td]101-110 [/td] [td]97-108 [/td] [td]97-103 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]beyzuş [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]112-132 [/td] [td]112-128 [/td] [td]108-130 [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]nothingg [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]108-130 [/td] [td]100-127 [/td] [td]98-124 [/td] [/tr] [/table]

AYYY beyaz şhowww ve zarra yanındada yeşilçayve sizlerle süper gece kızlar uyudu herifyokk deymeyin keyfime:))))))))))))))))))yandan yandan ohhhh

Beni de eklerseniz çok memnun olurum. Bir de liste yapma sırası var mı? :44:

Haftaya cuma seni de alırım canım listeye ortadan kaybolma ama
Listeyi ben yapıyorum bu sıralar canım sırayla yapmıyoruz yena arkadaşımız yapıyordu ama o bu aralar yoğun olduğu için görevi ben devraldım
Bu arada Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34

:119: :119: :119:
:118::118: :118:

Son düzenleme:
ellerine sağlık benim dengesizlik anlaşıldı esra adet oldum haftaya bidaha ölçüp bakacam adet bitince

ellerine sağlık esracım....

bu ne ya ne kadar orantısız küçülmüşüm ben...:44:

hoşgeldinn kaç kilosun evlimi bekarmısın nerden katılıosun tanışalım

kızzz bu nasıl giriş...arada nefes almayı unutmuş gibin bi solukta gelmiş soruların hepsii....gözünü korkutcan yavrunun bi daha gelmicek sonra...

cecoşumm hayırlı olsun elektro gitarınız..kızının bir müzk aletine ilgisi olması ne güzel bir sey

Çok sağ ol
Valla sorma Meryemciğimmmm Aslında ilk başta keman istemişti ama o dönem senelerdir keman çaldığını söyleyen bir adam bizi almaya gittiğimizde vazgeçirdi kemanın yaylarından yayılan titreşim hesapta ileriki senelerde şizofreniye kadar götürebilirmiş diye bizde nedense o an biraz tırstık ve kız istemediği halde onu o anda zorla gitara ikna ettik
Şimdi iyiki diyor tabi istekleride bitmiyor
3 Sene oldu gitara başlayalı İlk gitarını 2.5 sene kullandı sonra bu ufak dedi ve 5 ay evvel hem daha büyüğünü hemde akustik gitar aldırdı ( daha taksidi yeni bitti ) Şimdide Elektro gitar işte birde utanmadan demezmi artık seneyede bas gitar alırsınız diye Dedim hiç utanmıyorsun elektro gitarı aldığın akşam bas diyorsun dedim başladım söylenmeye eşime hep sen yapıyorsun bunları böyle diye Len dedim bu cadıya bu ay yaptığın masrafı toplam 15 senede bana yapmadın Valla doğru söylüyor annen dedi eşimde ve kızıma en az 2 sene hiç bir şekilde gitar almayacağını söyledi

Herhalde herifim emekli olunca bu gidişle düğün salonu açar ek gelir yaparız kendimize
Eşim kapıda milleti karşılar benim büyük cadı çalar, ufak cadıda şarkı söyler eeee bende sahnenin ağır topu olarak dansözlük yaparım
Geçen annem diyordu telefonda yahu okulla ilgisi yok şu gitar sevdasının ilerde çalgıcımı olucak bu kız ne diye her istediği gitarı alıyorsunuz ders çalışsın falan diye onada aynısını söyledim koptu

Sende sağ ol canım
Valla aynı şey benim o an aklıma geldi zaten hatta yarım saat evvel gelip anfi bulamadıkları için eşim müzik setine bağlayıp kendince amfi denemesi yaptı hemen hepsini kalayladım millet kapıya gelicek gece vakti diye hatta ufak kuzuda bu ara takmış bende Hello kityli gitar istiyorum diye ( ablası internette Gitar resimlerine bakarken görmüş )
Deminde ablasının ilk gitarını istedi bence çalacağım diye ablası çalarken kuru gürültü yaptı durdu
Bende yandımmmmmmmmmm komşilerde yandıııııı
Neyse artık sustularda rahatladık Gündüz fazla sesini açmadan çalar akşamları da yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…