AYYY beyaz şhowww ve zarra yanındada yeşilçayve sizlerle süper gece kızlar uyudu herifyokk deymeyin keyfime:))))))))))))))))))yandan yandan ohhhh
evet doyulmaz anne babalara nursenacım
demek ilk ben geldim aklına kedileri görünce:)
teşekkürler
bencede çok güzel bilgiler esracım, çok teşekkürler canım.....
offff çok geçmiş olsun asuman ablacım yaaaa
inşaallah dikişe hiç gerek kalmadan geçer....
canım çok geçmiş olsun......
bence de önemli bi durum değildir. hani biliyorum öyle önemli olmayan şeylerde oluyo, onları 6ayda 1kontrole çağırıyorlar kontrol amaçlı olarak. ya yağ bezesi oluyo yada vs vs önemli olmayan durumlar oluyo. tabi böyle bi durum varsa kontrolleri hiç eksik etmemek gerek, kontrol altında sorun yok demek oluyo zaten canım benim bildiğim kadarıyla.
tabi ilk etapta telaş etmek çok normal ama inşaallah zaten mühim olan bişey yok canım panik yapacağın.
bence belkide böyle kontrollere gitmeyen bi çok kadında vardırda bu durumlar.
gelişmeleri yine yazarsın tatlım.
öpüyorum seni kocaman tatlı bayan:)))
sana da çok geçmiş olsun canım......
seninkide değişik geldi bana gerçekten canım.
rabbimin işi işte.
sende aramıza hoşgeldin tatlım:)))
bende sana diyim özlemcim:)
amanda aman kim gelmiş:)))))
gerçekten yerin belli oluyo, biz senide çok özledik.....
işlerin kolay gelsin, çok öpüyorum canım seniiiii
ayyyy her ikisinede bittim yaaaa:)))))
adamda çok haklı, "evi ye evi"
ilahiiiii
çok iyi yapmışsınız dafi ablacım.....
afiyet olsun esracım:)
gerçekten öyle güzel mamaları görünce insanın bi anda gözü dönüyo yaaa.....
o an insan kendine hakim olamıyo malesef:)
oh oh pek iyi olmuş, yapılanları sen yazdıkça ben rahatladım inan...............
temizlik ne güzel bişey......
baya bi iş yapmışsın kuzum, ellerine sağlık, güle güle kirletin inşaallah canım......
cooooooooook sagolun kizlarrrrrCanım çok sağol aslında herkes için önemli değil belki ama benim çok canım sıkıldı doğrusu
Dafi ablacım Allah razı olsun inşallah çözülür ablacım
Kuzum maşallah süpersin tebrik ederim
Canım ben biyere gitmem merk etme öle kurtulamazsınız benden kolay kolay ama sadece şu anda diyete kafa yoracak halim yok oyüzden
İnşallah nevinim valla aslında özel değil yani daha öncede dedim belki anlatsam size göre çok biüyük bi sorun gibide durmaz ama bana göre fazla can sıkıcı
İlknur kaçırmışım sanırım ne olduğunu pek anlamadım ama neye canını sıktıysan şükür geçmiş sanırım oğluşunla ilgili sakın kötü şeyler düşünme tatlım rabbim evlatlarını sana evlatlarımızı bizi bağışlasın
Aynurum yazını görmedim kusura bakma ilknurun alıntısında gördüm bu hafta eziyet gibi geçti resmen halada öle geliyo bana hadi takılalım valla bunalım ben hemen hazırım heran ağlama modundayım zaten
1.ilknur83...................300dk
2.dalokaysmom............240dk.46:
3.nursena...................200dk
4.nevzamansız.............180dk
5.y.o.l.c.u...................150dk
6.gulma......................150dk
7.ceco34....................130dk
8.nothinggg..................90dk
9.yagmurgozlu...............75dk
10.meyra_....................60dk
11.pınar110...................60dk
canım worldde yaptım listeyi onu da yapıştıramadım mesaja dediğin gibi en iyisi ilk üçü yazayım ben
No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. meyra_ 98.7 96.7 -2
2. badell 102 100.6 -1.4
3. y.o.l.c.u 89.2 88 -1.2
4. akabe 145.9 145.2 -0.7
5. nothinggg 100.5 99.8 -0.7
6. nevzamansız 100 99.5 -0.5
7. castle 111.5 111 -0.5
8. yagmurgozlu 107.5 107 -0.5
9. İlknur83 96.3 95.8 -0.5
10. Ozka82 - 79 -
11. dalokaysmom - 98 -
12. eriny 102 102 aynı
13. clutch 82.2 82.2 aynı
14. dafi 88.5 88.5 aynı
15. gulma 91.3 91.3 aynı
16. mmery 98.8 98.8 aynı
17. WAW 83 83 aynı
18. pınar110 93.6 93.6 aynı
19. ceco34 97.4 97.8 +0.4
20. nursena 84.8 85.5 +0.7
21. asumanzeynep 83.4 84.7 +1.3
22. YENA 95.3 97 +1.7
karışık ama listemiz bu şekilde canlarım
Kilo veren spor yapan tüüüüüm yoldaslarimi kutluyorummmmm
Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg:
hoşgeldinn kaç kilosun evlimi bekarmısın nerden katılıosun tanışalım
Haftaya cuma seni de alırım canım listeye ortadan kaybolma ama
Listeyi ben yapıyorum bu sıralar canım sırayla yapmıyoruz yena arkadaşımız yapıyordu ama o bu aralar yoğun olduğu için görevi ben devraldım
Bu arada Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Asuman ablacım tablolar için ellerine sağlık :) harikasın valla.
ben de tabloyu yaparken delirdim, hala çalışmıyor sitenin tablo kısmı. eşim görünce ben yaparım diye inatlaştı. hepinizin ölçülerini görmüştür sanırım her satıra 3 adet kodu inatla iliştirirken
hepinizi tebrik ediyorum kızlar, sonuçlar ne olursa olsun bu azim bizimle en azından
benden çok yaşıyacaksın kızzz....tam ben dicektim meyraya havalar sıcak erir diyenee.... he ya taze gelin bunlar daha yafff....
yirim senin mozaik pastanı :))
senmi düşündün sana onumu yap dediler
erimezmi sıcakta canımcım başka bişeylermi yapsan hemen 1-2 saatte yenilecekse olmaz sanırım bişeyde daha uzun olursa mahçup olmayasın taze gelin
toptan soru verdim kızzz nasılsa tek tek soracaz :))))ellerine sağlık esracım....
bu ne ya ne kadar orantısız küçülmüşüm ben...:44:
kızzz bu nasıl giriş...arada nefes almayı unutmuş gibin bi solukta gelmiş soruların hepsii.... gözünü korkutcan yavrunun bi daha gelmicek sonra...
sence mümkünmü senle benim şanstan uykusuz bebeler dün yat kalk yat kalk boynum tutulmuş zor sabah adamın işyerine bişey almaya gittim adam şurdan dönde git dedi boynum tutudu dönemem 1 sokak ilerden düz gider dönerim dedim adam yohhh valla keyfin banada bulaştı heehh..bende uyuttum kızları....inşallah uyanmazlar...takılıyom bende böylee....
afiyet olsun:)
ben kendim düşündüm bunu yapmayı, ama sıcağı hiç hesaba almamıştım:)
onlarda dedi ama bişey olmaz dedim, erise bile en fazla yumuşuyo sadece benim tarifim, onun için no problem dedim:)
onlarda tamam dediler, zaten birde toplam en fazla 2saat durcak buzluk dışında.
tapıra koyucam birde, belki daha iyi korur
ama önce yapmam lazım, daha buralarda geziyom:))))))
napıyım siz çok tatlısınız:)
size diyete hiç zararı olmayan aksine çok faydası olan çok güzel bi tatlı tarifi söylimmi söylimmi:)))
söylüyoooom: artı doksan topiğiiii......:))))
ben geldim cücüşlerr
mutlu , huzurlu , bol eksili , hayırlı bir cuma olmuştur inşAllahhh
okuldan sonra toplantı vardı , uzadıkça uzadı , abuk subuk saçma sapan konuşmlara şahit olduk , neyse sallayın gitsinnn)
Esoşum araöış , az önce aradım burdaki kazayı söyledi , benim haberim yoktu , Nursenoş haber ajansı bildirmişşsağolun kuşlarım merak etmişsiniz , Allah razı olsun , sizi seviyorum kocaman kocamann
şimdi ben kaçtım , haftaya hiç yokum yavrular , akşam 6-10 arası akıllı tahta kursum çıktı , 1 hafta sürecek , vvayyhh ben neyleyiimmm
öperim canlar, allaha emanet olunnn ....
Bende kilo bildirimi yapmak istiyorum listeye alırsanız mutlu olurum
Bugün yediklerim;
Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadım öğleni biraz geçen bi saatte 4 adet mısır patlağı formlardan yedim akşam bi tabak çorba ve iki adet ızgara tavuk yedim su içmeye çalışıyorum 1 lt içmişimdir devam edeceğim gece bi kaç saat sonra 5 6 erik yemeyi planlıyorum
Şuanki kilom yeni tartıldım : 98.3
Bu arada boyum 1.84
İyi akşamlar bugün işlerim ters gidiyor hep sinir oldum ya akşam akşam
Liste işi zaten iki saat uğraşmama rağmen olmadı sonra wc de sorun vardı onu hallettim yürüdüm yoruldum dinlenince kalkıym mutfağı toplayın dedim mutfak lavabosu tıkandı sinirden kendimi markete attım kızım karpuz istedi aldım geldim kabak çıktıaynen bu durumdayım
Kızlar ben geldimmmmm
Şu anda evde tek başına filmindeki ufaklık gibi süper hissediyorum kendimihani bir yatağın üzerinde zıplamadığım kaldı
Eşim bugün büyük kızıma süpriz yapıp uzun zamandır başımızın etini yediği elektro gitarını almış
Eğer beğenmeseydi geri gidecekti ama şükür bayıldı( alev kırmızısı parlak çok güzel birşey )
Tabi büyük cadı havalara uçtutabi istekleri bitermi buna şimdi birde amfi lazım demezmi bayılacaktım
Bu aralar gerçekten maddi manevi bitirdi bizi cadıyinede tabiki canı sağ olsun
Babasınında iyi saatine deng gelince daha evvel özel ders aldığı Hocanın dükkanına gittiler bu saatededim kapanmıştır ama şanslarını denemek istediler İlle o amfiyi alacak cadı
Ufaklıkta ne olur baba benide götür diye yalvarınca onuda götürdü ve uzun bir aradan sonra ilk kez evde tek başına olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum
Yarında eşim amcası ve onun oğlu ile köye gidecekler ( büyük ihtimal hala oğlunuda alacaklar ) / Çatalca Istıranca
Geçen gün kızlarıda al az yanlız kalayım demiştim yok olmaz falan dedi ama büyük ihtimal ufak cadıyı yanına katıcağımnasılsa Amcaoğlu bizim cimcime için ölüyor seve seve bakar ona bende o arada hem işimi çabucak bitirir hemde biraz kafa dinlerim tabi büyük cadı bugün bulamazsa yarın sabah aldırır amfisini o zamanda nasıl kafa dinleyeceksem
nası yorgunum akşam 5 te eşimi aradım yemek yapıcam et çıkardım dedim saç kavurma gibi yaparım kurbanın son eti dedim salatyala yeriz diye adamın yanında bekar perrsonel varmış onlarda gelsinmi diyinca dayanamadım annamm dedim yetmez sıva kollarıı nursena hemen pirinci ısladım etleri kuşbaşı doğradım düdüklüye sonra bi güzel mercimek çorba pirinçle etten maklube salata ayran turşu yeşil soğan salatası yeşil salata kırmızı lahana salatası yaptım ama sıcak bide adet oldum bitarafım dan sular aktıı resmen öldüm sonra yediler eşimlee birlikte dışarı gittiler kızlar park dedi gittik parka yeni geldik topuklarım ağrıyoo valla üzerimi deiştirmedim daha kotumu çıkaracak takatim kalmadıı kızlar kanepeye uzandı sütünü içiyo uyurlar inşallah bende bi yeşilçay keyfi yapayımmm
asuu bazen öle herşey üstüsta gelir hayırlısı olsunnn ellerine sağlık yoruldun hakkını hella ett canımcımmm
asucum ellerine sağlıkk....
ben çok yoruldum yaa....akşam beşte kocam aradı sohbet bizde olsun yap bişeyler dedi iyi madem dedim...giriştim temizliğe iki saate
hem temizlik hem yemek yetiştirdim çocuklar cabası hiç susmadan ağladılar ikiside ilgisiz kalınca kafamda davul gibi...saat 7 de eve
geldi beyimiz...ne dese beğenirsiniz sohbet iptall...ama bi söyleyişi var çok mahcup....gıkımı çıkartamadım kendide baya üzülmüştü
çünkü..neyse dedim ne yapalım nasip bari biz balkon kefyi yapalım...pilav patetes kızartması tavuk çorba falan vardı....aylardır yememiştim
kızartma çok özlemişim o haldeykende bi giriştim başka hiç bişey yemeden bir sürü kızartma yedim...üzerinden üç saat geçti hala
patlıyacak gibiyim...kendimi çok kötü hissediyorumm...uzun zamandır bukadar patlıyacak gibi olmamıştım...biraz daha geçsin bi
yeşilçay içicem şuan ona bile yer yok gibi...off offff tamda bugün yapılırmıydı bu....
Çok sağ ol
Valla sorma MeryemciğimmmmAslında ilk başta keman istemişti ama o dönem senelerdir keman çaldığını söyleyen bir adam bizi almaya gittiğimizde vazgeçirdi kemanın yaylarından yayılan titreşim hesapta ileriki senelerde şizofreniye kadar götürebilirmiş diye bizde nedense o an biraz tırstık ve kız istemediği halde onu o anda zorla gitara ikna ettik
Şimdi iyiki diyor tabi istekleride bitmiyor
3 Sene oldu gitara başlayalıİlk gitarını 2.5 sene kullandı sonra bu ufak dedi ve 5 ay evvel hem daha büyüğünü hemde akustik gitar aldırdı ( daha taksidi yeni bitti ) Şimdide Elektro gitar işte birde utanmadan demezmi artık seneyede bas gitar alırsınız diye Dedim hiç utanmıyorsun elektro gitarı aldığın akşam bas diyorsun dedim başladım söylenmeye eşime hep sen yapıyorsun bunları böyle diye Len dedim bu cadıya bu ay yaptığın masrafı toplam 15 senede bana yapmadın Valla doğru söylüyor annen dedi eşimde ve kızıma en az 2 sene hiç bir şekilde gitar almayacağını söyledi
Herhalde herifim emekli olunca bu gidişle düğün salonu açar ek gelir yaparız kendimize
Eşim kapıda milleti karşılar benim büyük cadı çalar, ufak cadıda şarkı söyler eeee bende sahnenin ağır topu olarak dansözlük yaparım
Geçen annem diyordu telefonda yahu okulla ilgisi yok şu gitar sevdasının ilerde çalgıcımı olucak bu kız ne diye her istediği gitarı alıyorsunuz ders çalışsın falan diyeonada aynısını söyledim koptu
Sende sağ ol canım
Valla aynı şey benim o an aklıma geldi zatenhatta yarım saat evvel gelip anfi bulamadıkları için eşim müzik setine bağlayıp kendince amfi denemesi yaptı hemen hepsini kalayladım millet kapıya gelicek gece vakti diye hatta ufak kuzuda bu ara takmış bende Hello kityli gitar istiyorum diye ( ablası internette Gitar resimlerine bakarken görmüş )
Deminde ablasının ilk gitarını istedi bence çalacağım diye ablası çalarken kuru gürültü yaptı durdu
Bende yandımmmmmmmmmm komşilerde yandıııııı
Neyse artık sustularda rahatladıkGündüz fazla sesini açmadan çalar akşamları da yasak
[table="width: 800, class: grid"][tr] [td]Kişi [/td] [td]Aralık [/td] [td]Ocak [/td] [td]Şubat [/td] [td]Mart [/td] [td]Nisan [/td] [td]Mayıs [/td] [/tr]
[tr] [td]clutch [/td] [td]90-125 [/td] [td]89-123 [/td] [td]86-120 [/td] [td]86-118 [/td] [td]85-117 [/td] [td]86-118 [/td] [/tr]
[tr] [td]gulma [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]98-107 [/td] [td]- [/td] [td]98-105 [/td] [/tr]
[tr] [td]ozka82 [/td] [td]83-104 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]89-108 [/td] [td]89-108 [/td] [td]84-96 [/td] [/tr]
[tr] [td]nursena [/td] [td]95-110 [/td] [td]95-110 [/td] [td]95-110 [/td] [td]99-109 [/td] [td]97-107 [/td] [td]94-110 [/td] [/tr]
[tr] [td]ceco34 [/td] [td]111-132 [/td] [td]108-129 [/td] [td]108-132 [/td] [td]106-131 [/td] [td]- [/td] [td]100-131 [/td] [/tr]
[tr] [td]yolcu [/td] [td]105-124 [/td] [td]105-124 [/td] [td]103-123 [/td] [td]98-120 [/td] [td]96-120 [/td] [td]96-118 [/td] [/tr]
[tr] [td]nevzamansız [/td] [td]106-123 [/td] [td]106-123 [/td] [td]106-123 [/td] [td]108-126 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]yena [/td] [td]114-120 [/td] [td]109-118 [/td] [td]108-118 [/td] [td]108-118 [/td] [td]107-118 [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]dafi [/td] [td]93-105 [/td] [td]93-105 [/td] [td]93-112 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]82-107 [/td] [/tr]
[tr] [td]efemm [/td] [td]100-130 [/td] [td]100-130 [/td] [td]100-130 [/td] [td]95-122 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]egedeniz [/td] [td]- [/td] [td]101-110 [/td] [td]97-108 [/td] [td]97-103 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]beyzuş [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]112-132 [/td] [td]112-128 [/td] [td]108-130 [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]nothingg [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]108-130 [/td] [td]100-127 [/td] [td]98-124 [/td] [/tr] [/table]
Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34
:119: :119: :119:
:118::118: :118:
toptan soru verdim kızzz nasılsa tek tek soracaz :))))
sence mümkünmü senle benim şanstan uykusuz bebeler dün yat kalk yat kalk boynum tutulmuş zor sabah adamın işyerine bişey almaya gittim adam şurdan dönde git dedi boynum tutudu dönemem 1 sokak ilerden düz gider dönerim dedim adam yböle olduuu:)))))))))
Esracım ellerine sağlık kuzum
Meyracım tebrik ederim seni de çok güle versin bu hafta ayrıca yaş konusunda da teşekkürler74 Ekim doğumluyum ben henüz 39 u doldurmadım ama yıl olarak girdim
Özlemcim seni de tebrik ederim maşallah iyi incelmişsin
Nursena keyfini sevsinler senin
Benim de eşim film açtı ama ben sizi okumaktan izleyemiyorum
Esra sorun düzelmiş mi nasıl yaptın kuzu o listeyi
hoş geldinnn gene veririz inşallahhh allah bağışlasın çocuklarınıHoş buldum nursena. Şu an 105 kiloyum, geçen sene karatay diyeti ile yaklaşık 17 kg vermiştim. Ama bazı sorunlar nedeniyle bir kısmını geri aldım. Artık karatay diyeti de yapamıyorum. Bu nedenle sizlere katıldım. Evliyim, bir kızım, bir oğlum var. İstanbul'da yaşıyorum.
Teşekkür ederim canım.
Nursena senle yaşayan yaşlanmaz valla
Ankara'ya tayininiz çıksa keşke:))
Esracimmm biraz daha inceliyimde bende listeye girmek isterim kuzum ama hala kendimi hazir hissetmiyorummm :26::26::26:
Seninde ellerine saglikkkkkkk
yok ablacım hala sorunlu. eşim yardım etti sağolsun. inşallah haftaya kadar düzelir. gerçekten çok gıcık bu hali.
hoş geldinnn gene veririz inşallahhh allah bağışlasın çocuklarını
annemm in komşuları sen niye burda oturmuyon diyolar çok özlüyolar gittimmi herbiri çağırıyoa anam az kıskanıyo:))
yan komşusu kız sen ölüyü diriltirsin diyoo geçen
anam ne kadan çookkk kişii var topikte maşşallahhh
barış manço gibi eşin herkese 100 100
daha aşşağımız yokkk kiii:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?