Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman ablacım tablolar için ellerine sağlık :) harikasın valla.

ben de tabloyu yaparken delirdim, hala çalışmıyor sitenin tablo kısmı. eşim görünce ben yaparım diye inatlaştı. hepinizin ölçülerini görmüştür sanırım her satıra 3 adet kodu inatla iliştirirken

hepinizi tebrik ediyorum kızlar, sonuçlar ne olursa olsun bu azim bizimle en azından

AYYY beyaz şhowww ve zarra yanındada yeşilçayve sizlerle süper gece kızlar uyudu herifyokk deymeyin keyfime:))))))))))))))))))yandan yandan ohhhh

ohhh valla keyfin banada bulaştı heehh..bende uyuttum kızları....inşallah uyanmazlar...takılıyom bende böylee....

cooooooooook sagolun kizlarrrrr cok öpüyorummm

Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg
:
Kilo veren spor yapan tüüüüüm yoldaslarimi kutluyorummmmm
Veremeyen ve sporunu yapmayanlaradaaaaaaaaa
Asum hersey icin tesekkürlerrr ellerine saglikkkkk

Esracım ellerine sağlık kuzum
Meyracım tebrik ederim seni de çok güle versin bu hafta ayrıca yaş konusunda da teşekkürler74 Ekim doğumluyum ben henüz 39 u doldurmadım ama yıl olarak girdim
Özlemcim seni de tebrik ederim maşallah iyi incelmişsin
Nursena keyfini sevsinler senin
Benim de eşim film açtı ama ben sizi okumaktan izleyemiyorum
Esra sorun düzelmiş mi nasıl yaptın kuzu o listeyi

hoşgeldinn kaç kilosun evlimi bekarmısın nerden katılıosun tanışalım

Hoş buldum nursena. Şu an 105 kiloyum, geçen sene karatay diyeti ile yaklaşık 17 kg vermiştim. Ama bazı sorunlar nedeniyle bir kısmını geri aldım. Artık karatay diyeti de yapamıyorum. Bu nedenle sizlere katıldım. Evliyim, bir kızım, bir oğlum var. İstanbul'da yaşıyorum.

Teşekkür ederim canım.

Esracimmm biraz daha inceliyimde bende listeye girmek isterim kuzum ama hala kendimi hazir hissetmiyorummm :26::26::26:
Seninde ellerine saglikkkkkkk

benden çok yaşıyacaksın kızzz....tam ben dicektim meyraya havalar sıcak erir diyenee....he ya taze gelin bunlar daha yafff....

afiyet olsun:)
ben kendim düşündüm bunu yapmayı, ama sıcağı hiç hesaba almamıştım:)
onlarda dedi ama bişey olmaz dedim, erise bile en fazla yumuşuyo sadece benim tarifim, onun için no problem dedim:)
onlarda tamam dediler, zaten birde toplam en fazla 2saat durcak buzluk dışında.
tapıra koyucam birde, belki daha iyi korur
ama önce yapmam lazım, daha buralarda geziyom:))))))
napıyım siz çok tatlısınız:)
size diyete hiç zararı olmayan aksine çok faydası olan çok güzel bi tatlı tarifi söylimmi söylimmi:)))
söylüyoooom: artı doksan topiğiiii......:))))

toptan soru verdim kızzz nasılsa tek tek soracaz :))))
ohhh valla keyfin banada bulaştı heehh..bende uyuttum kızları....inşallah uyanmazlar...takılıyom bende böylee....
sence mümkünmü senle benim şanstan uykusuz bebeler dün yat kalk yat kalk boynum tutulmuş zor sabah adamın işyerine bişey almaya gittim adam şurdan dönde git dedi boynum tutudu dönemem 1 sokak ilerden düz gider dönerim dedim adam y böle olduuu:)))))))))

canımm sende tatlısın canımcım
gel sen garantiye al işi biküvili pudingli pasta yap kat kat yada uzunca sırtsırta yapıştırarak yap erimez

Allah kolaylık versin canım sanaaaaa......

mankenmisin sen yoksa:)

hay Allahıııım.....
gelde sinir olma....
geçmiş olsun.
o zaman 7ayatelkürsi, 7desalavat okusaydın ablacım iyi olurdu bence....

kızçenin gitarı hayırlı olsun canım:))))

ellerine sağlık.....
çok yorulmuşsun gerçekten....

hayırlısı canım
bazen hesap dışı gelişiyo işte olaylar.....

Benim kızım da gitar çalıyor ve o da yaklaşık bir senedir elektro gitar diye başımızın etini yiyor. Ancak eşim kesinlikle olmaz dedi. Ama sanırım yakında biz de almak durumunda kalacağız.

Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34

:119: :119: :119:
:118::118: :118:

Anammmmm 3.çü olmuşum göbişi ufaltmışım ama okadar çabaya totoş aynen duruyor neyse oda elbet ufalacak başka yolu yok
Kızlarrrrrrrrrrrr süpersiniz valla yaa
Yok anam ben hala spor harici şu lesli bacıyla barışmamakta inatlaşıyorum Plates lastiğim var acaba ebru şallıyla kanka mı olsam ama onuda görmeye tahammülüm yok itici kadın
Yarın işlerim bitince ben iyisimi kendime Plates lastiği ile yapılabilen sıkılaştırıcı videolardan bulup kayıt edeyim belki onu biraz heves eder de şu totoşu ufaltırım

Ellerine ve emeğine sağlık canım

ay allah seni ne etsin emi gülmekten yazamadım bi saattir...hala kahkaha atıyorum adamda ne olduğunu anlamadan bana bakıp gülüyo...ay karnıma ağrılar girdi gözümden yaş geldi resmenn....

yok ablacım hala sorunlu. eşim yardım etti sağolsun. inşallah haftaya kadar düzelir. gerçekten çok gıcık bu hali.

hoş geldinnn gene veririz inşallahhh allah bağışlasın çocuklarını

Nursena senle yaşayan yaşlanmaz valla
Ankara'ya tayininiz çıksa keşke:))

annemm in komşuları sen niye burda oturmuyon diyolar çok özlüyolar gittimmi herbiri çağırıyoa anam az kıskanıyo:))

yan komşusu kız sen ölüyü diriltirsin diyoo geçen

anam ne kadan çookkk kişii var topikte maşşallahhh

Amin cümlemizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…