Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYYY beyaz şhowww ve zarra yanındada yeşilçayve sizlerle süper gece kızlar uyudu herifyokk deymeyin keyfime:))))))))))))))))))yandan yandan ohhhh

nursena aç şurdan bi mezdekede iki oynayalım ozaman:))))))

bu arada gece yeşilçay uykunu kaçırmıyomu senin?:26:

Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34

:119: :119: :119:
:118::118: :118:

tebrikler kızlar.....

esracım seninde ellerine, yüreğine sağlık canım benim.......

haykocepkin yozgatlıymış yalaa yeni duydum ben

hiç sanmıyorum.

çok sağol ablacım.

esra galiba siteyi okuyup üfledi öyle yaptı:))) nihahaha:))))
nasıl yaptı anlamadım bende gerçekten

canımm sende tatlısın canımcım
gel sen garantiye al işi biküvili pudingli pasta yap kat kat yada uzunca sırtsırta yapıştırarak yap erimez

tamam olabilirde, bisküvili pudingi ben kafadan yaparım kendimize, öyle düzgün bi tarif yokki elimde:26::26:
kaç paket puding? ne kadar bisküvi? kalabalığız(7kapı)? nasıl yapılıcak? en önemlisi bu bi çelişkimi?:)
bana şimdi detaylıca bi tarif yazıverirsen yaparım ama:)))
çok şeymi istedim acaba senden gece gece ben şimdi:26::26::26:
bekliyoruuuum zahmet olmazsa sana nursenacım......
şimdi tarif edeceğin miktar; herhangi normal bi tatlı tarifinin 2katı olsun, yani bizim deyimimizle 2ölçü olsun....

bu kulak geçmiyor beni deli etti. şimdi de diğer tarafın boğazı acıyor. aklıma mantar falan mı var diye geldi, korktum. pazartesi için bi uzmandan randevu aldım bakalım. inşallah geçer o zaman.

nee paket pudingmii...hiç kullanmamkii...kendi pudingimi kendim yaparım....

ay sanki bana sormuştun niye atladıysamm....:26:

Benim kızım da gitar çalıyor ve o da yaklaşık bir senedir elektro gitar diye başımızın etini yiyor. Ancak eşim kesinlikle olmaz dedi. Ama sanırım yakında biz de almak durumunda kalacağız.

Aslında müzikle uğraşmaları çok güzel
Ben ufakken çok istemiştim gitar çalmayı hatta okulumuzda ücretsiz kurs vardı ama gitar almak gerekiyordu ve anneme göre fuzuli birşey olduğundan gidememiştim
Hatta kızım hep diyor hayret anne normalde kafana koyduğunu hep yapmışsın ( binicilik, buz pateni, volleybol, batminton ) hatta biniciliğe izin vermemişti Annem çok pahalı diye bende gidip at ciftliğindeki adamla gide gele muhabbeti kurup sonra ciftlikte yardım karşılığı bir kaç ay bedavaya ata binmiştim ama nedense gitar konusunda diş geçirememiştim
Şimdi bari kızlarım keşkeleri olmadan yaşasınlar istiyorum tabi varı da yokuda öğreterek

Normalde çok ciddi olan kızım akşamdan beri sırıtık dolaşıyor ortada ve birden o Rus Askeri pozlarını bırakıp baya bir cana yakın davranmaya başladı Benide babasınıda öpüp duruyor
Ya ben anfinin fazla ses yapmasından çekiniyordum ama biraz evvel netten baktım onunda sesi ayarlanabiliyormuş üstelik gayet uygun fiyatlara bile var

Babalar biraz daha farklı düşünebiliyorlar sonuçta kız olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorlar ki Eşime hep diyorum evlenene kadar neyi istiyorsa yaşasın sonra hem içinde ukde kalmaz hemde eşinin imkanı yoksada sorun yaşamaz çünkü herşeye doymuş olur tabi o dengeyide sağlamak bir Annelere düşüyor sonuçta herşeyin fazlası zarar

Umarım eşinde razı olurda kızın dünyanın en mutlu insanı olur bize göre önemsiz gibi görünen şeyler onlar için çok önemli olabiliyor sonuçta

heeeehhhhh kendime özel albüm yaptim
bundan sonra üsenmezsem kilo verdikce resim cekip koyucam bakalim ne kadar fark var
esraaaaaaaa ve nursenaaaaaaaaaaa hemen yakaladiniz beni yirim siziiiiiiiiiii

bana da diyor ki beli incelt, bel az incelmiş

bu kulak geçmiyor beni deli etti. şimdi de diğer tarafın boğazı acıyor. aklıma mantar falan mı var diye geldi, korktum. pazartesi için bi uzmandan randevu aldım bakalım. inşallah geçer o zaman.

geçmiş olsun canım

benim kulağımda mantar var.
çok kaşınır.
birde su değdirmek artırıyo.
benim mantarım panik atak ilacımın yan etkisi olan çok terlemeden kaynaklanıyo kendi zannımca, yoksa öncesinde yoktu.
ilaç krem vermişmiydi hiç hatırlamıyom şuan, yaklaşık bi sene oluyo çünkü mantar olayı çıkalı.

sağol canım.

kaşınma değil de ağrıyor, bazen de rahatsızlık hissi var. sana da çok geçmiş olsun

bana da diyor ki beli incelt, bel az incelmiş
:)))):)))) adam iyki kendini ölçüp bizim ölçülere yorum yazmıyoo direk intahar et falan yazardı sanırım eşin zayıf ya senin
oynayalım canım bu gece az oynağım boynum hariçç:)))))
kocakız 2 paket pudinğ yeter canım benim ben bisküüviyi 4 lü paketler varya her markette indirimde olan ondan alırım:))))))))))
1 paket pudinğ 3 buçuk bardak süt ile pişiyosa ben 3 bardak yarım bardak az kllanıyrum sütü bazı pudingler 2 buçuk bardakla pişiyo o zaman 2 arkasını oku ona göre yanee pişir 2 paketse ona göre işte koy sütünü kaynat sıcakken az borcamın dibine dök diz biskevitleri sonra 1 kat daha puding biküvi en sonada puding dök tabakta kırılan kalan bisküvileride un gibi ufala iyce üzerine serp az şekilli olsun:))

koy dolaba
1 paketle yaptımmı kare borcamlar varya düğünlerde kına gecelerinde geleneksel hediye gelen
onla 3 kat bisküvili oluyo istersen bide kapağına yaparsın 2 adet olur masaya 2 tane koyu veririsin mazallah senden uzak bi yana konur kalkıp alamazsın aklın kalmamış olur masanın 2 yanında daha iyi yenir:)))))))))))))))))))

kocakızzzzz

nee paket pudingmii...hiç kullanmamkii...kendi pudingimi kendim yaparım....

ay sanki bana sormuştun niye atladıysamm....:26:

olsun canım ne olcakki:)

evet hazır iyi değil ama, işte yeni evli olunca yavaş yavaş toplicam inşaallah öyle eksiklerimide.....
sağol yinede canım.

bundan sonra üsenmezsem kilo verdikce resim cekip koyucam bakalim ne kadar fark var

çok iyi bir fikir olmuş canım bencede:)
gördüm çok güzel olmuş maşaallah:)

sağol canım.

kaşınma değil de ağrıyor, bazen de rahatsızlık hissi var. sana da çok geçmiş olsun

sağol bitanem.

insallah carcabuk gecer kuzummm kulak agrisi ve dis agrisi baska seye benzemiyor
kulaktada mantar oldugunu daha önce hic duymamistim insallah öle bisiy degildir cnm

Esracım iyi etmişsin randevu almakla canım uzun süredir geçmedi rahatsızlığın

evet ablacım, ondan korktum zaten. Allah sağlık versin hepimize...

:)))):)))) adam iyki kendini ölçüp bizim ölçülere yorum yazmıyoo direk intahar et falan yazardı sanırım eşin zayıf ya senin

ay evet ona ölçtürtmem ben :)

ÖZlem eşine ölçtürmüş, o da yanlış ölçmüş mü.. 101-110 yazdı bu ilk. dedim o kadar olamaz mümkün değil. sonra doğru yerden ölçtü de yazdı. kocası orası yanlış, en kalın yerden ölçcen diyomuş

insallah carcabuk gecer kuzummm kulak agrisi ve dis agrisi baska seye benzemiyor
kulaktada mantar oldugunu daha önce hic duymamistim insallah öle bisiy degildir cnm

sağol canım...

antibiyotik kullandım ama geçmedi, o yüzden mantar ihtimali geldi aklıma. bi de dişten dolayı da olabilir 20lik, gideyim de bi baksın doktor artık.

Çok haklısın canım. Aslında eşim gürültü nedeniyle çekiniyor. Kızım da gürültü konusunda aynı şeyi söyledi. Sesi ayarlanabiliyormuş. Abisi de destek zaten. Eşim de kıyamaz çocuklara, sanırım bu yaz okullar kapanınca alabiliriz. Allah nasip ederse.

asuu nazar değmiş sana canım
cecoş sanada bol bol sabır dileyelim canım
kızlar yena gelmemiş haberi olan varmı
canım ben öyle yazsam listeye girerim

Haftanın birincisi meyra -2kg
Haftanın ikincisi badel -1.4kg
Haftanın üçüncüsü y.o.l.c.u -1.2kg
:
kızlar tebrikleri hakettiniz

nursena buna havuç ve bezelyede koyabilirsin. salatanın aralarınada yoğurt dökünce tam bir tablo çıkıyor ortaya
bunun birde tesettürlüsü var ama ben onu hiç yapmadım.

Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34

:119: :119: :119:
:118::118: :118:
ay inanmıyorum aylar sonra bir tane listeye girmişim kendimi tebrik ediyorum
kızlar sizide tebrik ediyorum
esracım ellerine sağlık canım
tabi goncanıda unutmayalım onunda ellerine sağlık

sagol cnmcimmm
bugün niyeyse kendimi hic kilo vermemis gibi hissettim

20 lik diş çok ağrı yapar ben çenemi onatırken kulağıma kadar ağrırdı genede vaz geçmezdim konuşmaktan tabisi:))))

çektirdim kurtuldum çok zor tabisi ama devamlı acısını çekmekten iydirrr

böyle dolanıyommmm kaçmazzzz bizdennn

kocakız anladı......
tamam canım çok sağol tarifin için:)
böyle yapıcam.....
şuan birde uykum geldiki sorma:)
ama el mecbur yapıp öyle yatcam:)))) bu kadarda tembellik olmazki amaaaaa:))))
öpüyorum koccaman seni

canım kuş şimdide dediki:)))
habire konuşuyo bakmıyom ya, eşimi taklit ederek lannnn:))))) bakıyım diye:)
şaka gibi ama gerçek gerçekten:)
kızdığı zamanda manyak der şişko der:)))
sevinsin aşk aşkım der:))))

sağol canım...

antibiyotik kullandım ama geçmedi, o yüzden mantar ihtimali geldi aklıma. bi de dişten dolayı da olabilir 20lik, gideyim de bi baksın doktor artık.

insallah 20lik dislerden degildir kuzum ben bütün 20lik dislerimi ameliyatla aldirdim ve bir hayli zor oldu düzelmem
seninde bana dedigin gibi iyi düsün iyi olsun cnmcimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…