Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inanmıyorum aylar sonra bir tane listeye girmişim kendimi tebrik ediyorum
kızlar sizide tebrik ediyorum
esracım ellerine sağlık canım
tabi goncanıda unutmayalım onunda ellerine sağlık

20 lik diş çok ağrı yapar ben çenemi onatırken kulağıma kadar ağrırdı genede vaz geçmezdim konuşmaktan tabisi:))))

çektirdim kurtuldum çok zor tabisi ama devamlı acısını çekmekten iydirrr

ben de ondan şüpheleniyorum çünkü kulak çene hattıyla beraber ağrıyor. çektireceğim eğer böyle devam ederse artık ben de

kıscelerim kısmet olursa ben sabah köye gidicem ordanda inegöle düğüne
haftasonu buralarda değilim

Ayyyyyy bu beyaz beni öldürcekkkkk az önce yine pot kirdi düzeltemiyoda ören bayan dedi kivirip duruyo reklama gircek diye

insallah 20lik dislerden degildir kuzum ben bütün 20lik dislerimi ameliyatla aldirdim ve bir hayli zor oldu düzelmem
seninde bana dedigin gibi iyi düsün iyi olsun cnmcimmmmmmm

inşallah canım

zaten biraz da senden cesaret alıp aldım randevuyu. ben çok korkar oldum hastalıktan ve doktordan. bi kulak ağrısını günlerdir kurup duruyorum. doktora da gitmiyorum. sen dün öyle yazınca ben de cesaret buldum. Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin inşallah.

bu kulak geçmiyor beni deli etti. şimdi de diğer tarafın boğazı acıyor. aklıma mantar falan mı var diye geldi, korktum. pazartesi için bi uzmandan randevu aldım bakalım. inşallah geçer o zaman.

Çok geçmiş olsun.

Ben kaçıyorum hanımlar, herkese iyi geceler.

kizlaaaaarrrrrrrrrr nursenayi defifre ediyorummmmmmmmmm
bu kiz bildigimiz gizli polismis ayoooooollll

evet ablacım yenanın gelmediğinin bende farkındayım
bu aralar ona ne oldu hiç bilmiyorum ben malesef???(((
neden böyle acaba?

kıscelerim kısmet olursa ben sabah köye gidicem ordanda inegöle düğüne
haftasonu buralarda değilim
güle git güle güle gel ablacim kendine dikkat ettt
Bende sizden sonra rahatladim dün bugünde arkadaslarima anlattim yoook cnm öle olsa seni hemen cagirirlardi dediler esimde baya bi konusunca ikna oldum doktorla görüsmedik ama iyimi ettik kötümü bilemedim sende en dogrusunu yapmissin cnmcim
Çok geçmiş olsun.

Ben kaçıyorum hanımlar, herkese iyi geceler.

iyi gecelerrrr

Daficim ben bugün görüştüm yenayla iyi ama yoğun biraz okuyormuş fırsat buldukça
Düğünde iyi eğlenceler sana
Biz de. Yarın bikaç arkadaş düğünümsü yapacağız :))
O ne derseniz şöyle bizim ilkokula öğretmen geldi yeni bir arkadaşın yeğeniymiş o da geçen hafta evlendi biz de onun evine gidecekmişiz yarın 5-6 kişi düğünümsü yapmaya çok oymak arkadaşlar var da oynayacaklar :))

esracım ne çektin be yavrum sen bu dişlerdenn....

vasfiye teyze reloaded

canım için rahat olsun zaten. Allah korusun hastalığın takipsizi tehlikeli. sende daha bi şey yok henüz anladığımız kadarıyla, inşallah da hiç olmaz
sen yine için rahatlaısn diye ara bi doktoru istersen, netleştir durumu. hem tahlillerin de ondaysa fotokopilerini al, türkiyede gideceğin doktora gösterirsin. Allah hepimizi sevdiklerimize, sevdiklerimizi de bizlere bağışlasın inşallah.

ben de geleyim mi, oynak beyi olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…