ay inanmıyorum aylar sonra bir tane listeye girmişimkendimi tebrik ediyorum
kızlar sizide tebrik ediyorum
esracım ellerine sağlık canım
tabi goncanıda unutmayalım onunda ellerine sağlık
20 lik diş çok ağrı yapar ben çenemi onatırken kulağıma kadar ağrırdı genede vaz geçmezdim konuşmaktan tabisi:))))
çektirdim kurtuldum çok zor tabisi ama devamlı acısını çekmekten iydirrr
insallah 20lik dislerden degildir kuzum ben bütün 20lik dislerimi ameliyatla aldirdim ve bir hayli zor oldu düzelmem
seninde bana dedigin gibi iyi düsün iyi olsun cnmcimmmmmmm
bu kulak geçmiyor beni deli etti. şimdi de diğer tarafın boğazı acıyor. aklıma mantar falan mı var diye geldi, korktum. pazartesi için bi uzmandan randevu aldım bakalım. inşallah geçer o zaman.
kıscelerim kısmet olursa ben sabah köye gidicem ordanda inegöle düğüne
haftasonu buralarda değilim
20 lik diş çok ağrı yapar ben çenemi onatırken kulağıma kadar ağrırdı genede vaz geçmezdim konuşmaktan tabisi:))))
çektirdim kurtuldum çok zor tabisi ama devamlı acısını çekmekten iydirrr
böyle dolanıyommmm kaçmazzzz bizdennn
Çok geçmiş olsun.
Ben kaçıyorum hanımlar, herkese iyi geceler.
asuu nazar değmiş sana canım
cecoş sanada bol bol sabır dileyelim canım
kızlar yena gelmemiş haberi olan varmı
canım ben öyle yazsam listeye girerim
kızlar tebrikleri hakettiniz
nursena buna havuç ve bezelyede koyabilirsin. salatanın aralarınada yoğurt dökünce tam bir tablo çıkıyor ortaya
bunun birde tesettürlüsü var ama ben onu hiç yapmadım.
ay inanmıyorum aylar sonra bir tane listeye girmişimkendimi tebrik ediyorum
kızlar sizide tebrik ediyorum
esracım ellerine sağlık canım
tabi goncanıda unutmayalım onunda ellerine sağlık
yoksam haftasonu ben gene buralarda yalnızmı kalcemmmm.....:44::44::44:
Çok geçmiş olsun.
güle git güle güle gel ablacim kendine dikkat etttkıscelerim kısmet olursa ben sabah köye gidicem ordanda inegöle düğüne
haftasonu buralarda değilim
Bende sizden sonra rahatladim dün bugünde arkadaslarima anlattim yoook cnm öle olsa seni hemen cagirirlardi dediler esimde baya bi konusunca ikna oldum doktorla görüsmedik ama iyimi ettik kötümü bilemediminşallah canım
zaten biraz da senden cesaret alıp aldım randevuyu. ben çok korkar oldum hastalıktan ve doktordan. bi kulak ağrısını günlerdir kurup duruyorum. doktora da gitmiyorum. sen dün öyle yazınca ben de cesaret buldum. Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin inşallah.
Çok geçmiş olsun.
benim koca öğlene kadar kalkmayacağından yine sabahları ben eşlik ederim sana canım :))
esracım ne çektin be yavrum sen bu dişlerdenn....
güle git güle güle gel ablacim kendine dikkat ettt
Bende sizden sonra rahatladim dün bugünde arkadaslarima anlattim yoook cnm öle olsa seni hemen cagirirlardi dediler esimde baya bi konusunca ikna oldum doktorla görüsmedik ama iyimi ettik kötümü bilemedimsende en dogrusunu yapmissin cnmcim
iyi gecelerrrr
Daficim ben bugün görüştüm yenayla iyi ama yoğun biraz okuyormuş fırsat buldukça
Düğünde iyi eğlenceler sana
Biz de. Yarın bikaç arkadaş düğünümsü yapacağız :))
O ne derseniz şöyle bizim ilkokula öğretmen geldi yeni bir arkadaşın yeğeniymiş o da geçen hafta evlendi biz de onun evine gidecekmişiz yarın 5-6 kişi düğünümsü yapmaya çok oymak arkadaşlar var da oynayacaklar :))
ben de geleyim mi, oynak beyi olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?