Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnn kuzum aminnnnn
esimle konusayimda olmazsa dedigin gibi yaparim cnm cok sagollllll

kızlar bende gideyim artık.
daha pasta yapılıcak, epey vaktimi alır daha.
herkesi öpüyorum ve herkese tatlı uykular diliyoruuuuum.....
iyi geceler.......
en güzel geceler sizlerin olsun............

bu kulak geçmiyor beni deli etti. şimdi de diğer tarafın boğazı acıyor. aklıma mantar falan mı var diye geldi, korktum. pazartesi için bi uzmandan randevu aldım bakalım. inşallah geçer o zaman.

Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34

:119: :119: :119:
:118::118: :118:

Canım çok geçmiş olsun.Doktora git ihmal etme sakın

Kızz ben 1. olmuşum ama ben önceki ölçülerde eşimin yüzünden fazla ölçüyorum sanırım. Netten iyi baktım öyle ölçtüm, yoksa ben incelmedim kızlar. Birinciliğimi kabul edemiyeceğim

maşşallah kuşunaaa :))

yoksam haftasonu ben gene buralarda yalnızmı kalcemmmm.....:44::44::44:
bende uğrarım kısss plan yok benim adam çalışcak büyük ihtimalle sınav varya hafta sonu nöbet tutucak sınava gidenlerin yerineee
pazar biyere gidicem sadece arkadaşa söz verdiydimmde

kizlaaaaarrrrrrrrrr nursenayi defifre ediyorummmmmmmmmm
bu kiz bildigimiz gizli polismis ayoooooollll
eşim de diyoo geçen balkonda oturuyoz yürüyüş parkuruna bakıyo her yürüyen bana bay bay ediyo slm veriyo adam durdu duramadı arkadaş benden çok kişi tanıyon bu ne böle balkonda oturamaz olduk ayağa kalkta protokoldekiler gibi slm ver arada diyo:)))))))))
annnammmm bende gelirdim amma evdeymiş yerim dar gelir oynayamam

kıscelerim kısmet olursa ben sabah köye gidicem ordanda inegöle düğüne
haftasonu buralarda değilim

Ablacığım sana iyi eğlenceler
İnşallah çok güzel bir haftasonu olur

yoksam haftasonu ben gene buralarda yalnızmı kalcemmmm.....:44::44::44:

Merak etme şekerim ben iki dolap siler sonra buraya bakarım nasılsa mutfakta fazla iş yok çok şükür

Bu arada Esra çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir ama benimde direk 20lik diş geldi aklıma çünkü ağrıyı dişte hissetmesende kulağa vurabilir

esra meyra öözka aynurçocuk iateyenler dileği olanlar şok açıklama yapıyommm pazar hıdırrellez dilek dileyin gül ağcınaaaa

Bu arada Esra çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir ama benimde direk 20lik diş geldi aklıma çünkü ağrıyı dişte hissetmesende kulağa vurabilir

sağol canım, gideyim de içim rahatlasın. inşallah önemli bi şey değildir.

----------

bu sefer kesin kaçtım ve öptüm hepinizi şap şup

heheheheheee
bu gidisle yoladada yürüyemezsin sen yaninda imzali resim bulundururmusun ayyy esinin dediklerine cok güldümmm

buda bekarlar koca bulamayanlar için:)))))))))))))) hıdırrellez rüyasıı bak unutmayın iyliğimi-

tuz yenilerek yatılır. su içilmez
- tuz vucudu kavurur.
- rüyada susanır.
- rüyanda kim sana su getirdiyse onunla evlenilir

arkadas hatun hem polis hem güzin ablaaa on parmaginda on marifet masallaaahhhh
Kız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü
asum kizinin dogum günü kutlu olsun cnm simdiden 24üde benim ama 30uma girecegimi bildigim icin bu sene hiiiic heveslenmiyorum
ben de bu gece onu düşündüm valla

enemm gidemiyorum geçmişe baktıkça

esraaaaaaaaaaa nas naaaassss yallah yatagaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…