vasfiye teyze reloaded
canım için rahat olsun zaten. Allah korusun hastalığın takipsizi tehlikeli. sende daha bi şey yok henüz anladığımız kadarıyla, inşallah da hiç olmaz
sen yine için rahatlaısn diye ara bi doktoru istersen, netleştir durumu. hem tahlillerin de ondaysa fotokopilerini al, türkiyede gideceğin doktora gösterirsin. Allah hepimizi sevdiklerimize, sevdiklerimizi de bizlere bağışlasın inşallah.
kızlar bende gideyim artık.
daha pasta yapılıcak, epey vaktimi alır daha.
herkesi öpüyorum ve herkese tatlı uykular diliyoruuuuum.....
iyi geceler.......
en güzel geceler sizlerin olsun............
Eki Görüntüle 702188
Gel de benim yerime oyna canım :))
bu kulak geçmiyor beni deli etti. şimdi de diğer tarafın boğazı acıyor. aklıma mantar falan mı var diye geldi, korktum. pazartesi için bi uzmandan randevu aldım bakalım. inşallah geçer o zaman.
Ayın birincisi --------- 17 cm -----------Özka82
Ayın ikincisi --------- 16 cm -----------Dafi
Ayın üçüncüsü ---------6 cm ----------Ceco34
:119: :119: :119:
:118::118: :118:
[table="width: 800, class: grid"][tr] [td]Kişi [/td] [td]Aralık [/td] [td]Ocak [/td] [td]Şubat [/td] [td]Mart [/td] [td]Nisan [/td] [td]Mayıs [/td] [/tr]
[tr] [td]clutch [/td] [td]90-125 [/td] [td]89-123 [/td] [td]86-120 [/td] [td]86-118 [/td] [td]85-117 [/td] [td]86-118 [/td] [/tr]
[tr] [td]gulma [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]98-107 [/td] [td]- [/td] [td]98-105 [/td] [/tr]
[tr] [td]ozka82 [/td] [td]83-104 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]89-108 [/td] [td]89-108 [/td] [td]84-96 [/td] [/tr]
[tr] [td]nursena [/td] [td]95-110 [/td] [td]95-110 [/td] [td]95-110 [/td] [td]99-109 [/td] [td]97-107 [/td] [td]94-110 [/td] [/tr]
[tr] [td]ceco34 [/td] [td]111-132 [/td] [td]108-129 [/td] [td]108-132 [/td] [td]106-131 [/td] [td]- [/td] [td]100-131 [/td] [/tr]
[tr] [td]yolcu [/td] [td]105-124 [/td] [td]105-124 [/td] [td]103-123 [/td] [td]98-120 [/td] [td]96-120 [/td] [td]96-118 [/td] [/tr]
[tr] [td]nevzamansız [/td] [td]106-123 [/td] [td]106-123 [/td] [td]106-123 [/td] [td]108-126 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]yena [/td] [td]114-120 [/td] [td]109-118 [/td] [td]108-118 [/td] [td]108-118 [/td] [td]107-118 [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]dafi [/td] [td]93-105 [/td] [td]93-105 [/td] [td]93-112 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]82-107 [/td] [/tr]
[tr] [td]efemm [/td] [td]100-130 [/td] [td]100-130 [/td] [td]100-130 [/td] [td]95-122 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]egedeniz [/td] [td]- [/td] [td]101-110 [/td] [td]97-108 [/td] [td]97-103 [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]beyzuş [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]112-132 [/td] [td]112-128 [/td] [td]108-130 [/td] [td]- [/td] [/tr]
[tr] [td]nothingg [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]- [/td] [td]108-130 [/td] [td]100-127 [/td] [td]98-124 [/td] [/tr] [/table]
iyi geceler.......
Eki Görüntüle 702188
kızlar ne güzel kaynatıyorsunuz siz öyle
iyi geceler.......
Eki Görüntüle 702188
maşşallah kuşunaaa :))kocakız anladı......
tamam canım çok sağol tarifin için:)
böyle yapıcam.....
şuan birde uykum geldiki sorma:)
ama el mecbur yapıp öyle yatcam:)))) bu kadarda tembellik olmazki amaaaaa:))))
öpüyorum koccaman seni
canım kuş şimdide dediki:)))
habire konuşuyo bakmıyom ya, eşimi taklit ederek lannnn:))))) bakıyım diye:)
şaka gibi ama gerçek gerçekten:)
kızdığı zamanda manyak der şişko der:)))
sevinsin aşk aşkım der:))))
bende uğrarım kısss plan yok benim adam çalışcak büyük ihtimalle sınav varya hafta sonu nöbet tutucak sınava gidenlerin yerineeeyoksam haftasonu ben gene buralarda yalnızmı kalcemmmm.....:44::44::44:
eşim de diyoo geçen balkonda oturuyoz yürüyüş parkuruna bakıyo her yürüyen bana bay bay ediyo slm veriyo adam durdu duramadı arkadaş benden çok kişi tanıyon bu ne böle balkonda oturamaz olduk ayağa kalkta protokoldekiler gibi slm ver arada diyo:)))))))))
kizlaaaaarrrrrrrrrr nursenayi defifre ediyorummmmmmmmmm
bu kiz bildigimiz gizli polismis ayoooooollll
annnammmm bende gelirdim amma evdeymiş yerim dar gelir oynayamamDaficim ben bugün görüştüm yenayla iyi ama yoğun biraz okuyormuş fırsat buldukça
Düğünde iyi eğlenceler sana
Biz de. Yarın bikaç arkadaş düğünümsü yapacağız :))
O ne derseniz şöyle bizim ilkokula öğretmen geldi yeni bir arkadaşın yeğeniymiş o da geçen hafta evlendi biz de onun evine gidecekmişiz yarın 5-6 kişi düğünümsü yapmaya çok oymak arkadaşlar var da oynayacaklar :))
kıscelerim kısmet olursa ben sabah köye gidicem ordanda inegöle düğüne
haftasonu buralarda değilim
yoksam haftasonu ben gene buralarda yalnızmı kalcemmmm.....:44::44::44:
Kızz ben 1. olmuşum ama ben önceki ölçülerde eşimin yüzünden fazla ölçüyorum sanırım. Netten iyi baktım öyle ölçtüm, yoksa ben incelmedim kızlar. Birinciliğimi kabul edemiyeceğim
gel beraber olsun
kolay gelsin canım, iyi geceler ayrıca
----------
ben de kaçayım kızlar.. hepiniz öper, iyi geceler dilerim
Bu arada Esra çok geçmiş olsunumarım önemli birşey değildir ama benimde direk 20lik diş geldi aklıma çünkü ağrıyı dişte hissetmesende kulağa vurabilir
maşşallah kuşunaaa :))
bende uğrarım kısss plan yok benim adam çalışcak büyük ihtimalle sınav varya hafta sonu nöbet tutucak sınava gidenlerin yerineee
pazar biyere gidicem sadece arkadaşa söz verdiydimmde
eşim de diyoo geçen balkonda oturuyoz yürüyüş parkuruna bakıyo her yürüyen bana bay bay ediyo slm veriyo adam durdu duramadı arkadaş benden çok kişi tanıyon bu ne böle balkonda oturamaz olduk ayağa kalkta protokoldekiler gibi slm ver arada diyo:)))))))))
annnammmm bende gelirdim amma evdeymiş yerim dar gelir oynayamam
esra meyra öözka aynurçocuk iateyenler dileği olanlar şok açıklama yapıyommm pazar hıdırrellez dilek dileyin gül ağcınaaaa
esra meyra öözka aynurçocuk iateyenler dileği olanlar şok açıklama yapıyommm pazar hıdırrellez dilek dileyin gül ağcınaaaa
arkadas hatun hem polis hem güzin ablaaa on parmaginda on marifet masallaaahhhhbuda bekarlar koca bulamayanlar için:)))))))))))))) hıdırrellez rüyasıı bak unutmayın iyliğimi-
tuz yenilerek yatılır. su içilmez
- tuz vucudu kavurur.
- rüyada susanır.
- rüyanda kim sana su getirdiyse onunla evlenilir
asum kizinin dogum günü kutlu olsun cnm simdiden 24üde benim ama 30uma girecegimi bildigim icin bu sene hiiiic heveslenmiyorumKız Pazartesi hıdırellez 6 Mayıs benim kızın doğumgünüsü
ben de bu gece onu düşündüm valla
enemm gidemiyorum geçmişe baktıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?