Eki Görüntüle 703657
kızlaar elbisem nasıl nikahta giymek için :) hem bnm pufidikliğimi de görmüş olursunuz
not: spor ayakkabılarıma gülmek serbestttt
ELbisen gayet güzel olmuş tam yaz kıyafeti. Bu arada kendi nikahın galiba hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Evlenirken emin ol kendiliğinden 4-5 kilo verirsin en az.
canlarım, ben 3 gundur gerçekten vucut olarak kırıktım. bir de misafir geldi perşembe iyice kaydım. cuma cumartesi hiç hareket edemedim. yani orda burda gezmek dışında... bir de cumartesi sabaha karşı adet oldum. o gun de öyle sıkıntılı geçti. dalko sabah kalktı 8.30 da 8 de uyuyana kadar 2 dk oturamadım. neyse yattınca kendimi zorladım leslie yaptım 5 mil. ama baya kasıldım 5. milde. koşu modu (boosted mi ne) bacaklarım sapır sapır Allahım delilik uc ver 5 al.... ama neyse 2 kg versem bile mutlu olucağım.bu hafta inşallah iyibir - görürürm. motivasyona çok ihtiyacım var.
pzt den beri işlenmiş ve sekerli gıda yemedim. cuma ve cumartesi dışında 1 saat yuruyus vs yaptım. mayısın ilk haftasını tamamladık bile. inşallah gecen seneler gibi kırarım vucudumun inadını...
Ne cokugu ayol spor yaparsan tas gibi olursun sbh6 da bile kalksan yuruyunce dinamik oluosun aksam10-11 pil bitio ben yuruyus yapip ole ew temizligine girisiorum oksijen ii gelio yoksa miskinlikden bisey yyapmiorumhihihikrem dantel ayakkabı aldım zaten. bi de tül şapka olcak bi de tül eldivenlerrr :) bakalım sonuç nasıl olacakk....
her sabah yürüyüş yapmak mantıklı aslında da erken yatmam lazım sonrasında da okul olduğu için enerjimi ve uykumu yeterince depolamış olmam lazım :)) ımm bu yürüyüş işi okul çıkışına kalsa daha mantıklı..
sen de çok haklısın madem ilerde çocuk için vericez şimdi daha ii bir gelinlik için neden vermeyelm.. ama straplez gene olmaz omuzdaki çökükler nolcak
Ne cokugu ayol spor yaparsan tas gibi olursun sbh6 da bile kalksan yuruyunce dinamik oluosun aksam10-11 pil bitio ben yuruyus yapip ole ew temizligine girisiorum oksijen ii gelio yoksa miskinlikden bisey yyapmiorum
Eldiven sapka fln 10 numara olursun fiziginde duzgun sikdisini dugune kdr cocugu dusun hep gelinlik diktirebilirsin ama cocuk icin kilo vermen gerek ben ettim sen etme
Nursena köşe takımın güzel canım iyi günlerde kullanın Allah ödemek nasip etsin
Mutlu güzel başladın maşallah azmin daim olsun canım bize de bulaşsın
Emir alyansimi atmis bulamiyorum deliricem ddaga 1 ay oldu alali
Kizlar bu bildirmedigim gunlerin gunahi 7 gunluk 2. Balayi menum kacirmamaya calisdim ama cok basarili olamadim pilav sevmeyen ben pilav bile yedim diyetisyen camdan atcak beni 20 gun snra kontrolum var sok diyetmi yapsam ne bilemedimEki Görüntüle 703739
yok çökük kısmı iç çamaşırdan dolayı diyorum onlar benle ilelebet gidecekler öyle görünüyorrr :))) böyle pes ettikçe sen ve diğer arkadaşlar gerçekleri hatırlatın o zaman tekrar silkelenirimmm kendime gelirmm :)
Cnm ben orduya tasindim teldeki tum nolar silindi yabanci die acmamisimdirnerelerdesin aysecım sen aradım kaç kere dönmedin, istanbuldamısın... cerrahpaşa yeni bitti.1 ay oldu geçen ağustos tan nisana kadar haftanın 3 gunu oralardaydım...
En çok uyuyunca seviyorsun onu
Sessizliğini sakinliğini,yaramazlık yapamayışını,sana karşı gelemeyişini, ağlayıp sızlanamayışını seviyorsun
Gün içinde çok kez bağırıyor, kızıyor,görmezden geliyorsun onu. Sözlerine aldırmıyor, şakalarına gülmüyor,çok kereler gülümsemelerine karşılık vermiyorsun
Asık bir suratla karnını doyuruyor,hızlı hareketlerle çekiştirerek üstünü çıkarıp giydiriyorsun.
Asla hata kabul etmiyorsun. Sıkça eleştiriyor, mütemadiyen konuşuyor, güya öğüt veriyorsun.
Ard arda sıraladığın yığınla sözü hemen anlasın, unutmasın istiyorsun.
Belki elinle değil ama, dilinle bakışlarınla,sözlerinle dövüyor, eziyet ediyorsun
Gün boyu çekişmeler, mücadeleler.Yapma,etme,bırak,dokunma, dağıtmalar
Hiçbir yer bozulmasın, kirlenmesin, çekmeceler hep düzenli kalsın, yerler daima temiz olsun istiyorsun.
Tezgahın üzerinde bir boya kalemine, mutfak masasının üzerinde bir çift küçük ve kirli çoraba tahammülün yok senin. Duvara çizilmiş masum bir resim,pencerede,sehpada el izlerine, saklanmış çikolatayı ararken kırdığı tabağa tahammülün yok
Bir gün temiz,düzenli ama yalnız bir eve sahip olacağını unutuyor, onun büyürken ellerinden nasıl kayıp gittiğini farketmiyorsun
Yatma vaktine kadar harp ediyorsun onunla. En son başından gitsin, uğraştırmadan uyusun istiyorsun.
Uyuyor ya en nihayet İşte o zaman bir sızı düşüyor,bütün bir günün pişmanlığı oturuyor içine. Yapmasaydım,etmeseydim,kızıp bağırmasaydım,eyvah! ne çok kırdım kalbini Gidip başını okşuyor, yanağına bir öpücük konduruyorsun
Nasılda masum şimdi,nasılda tatlı Yarın diyorsun,yarın başka olacak.daha çok ilgileneceğim, daha çok oynayacağım onunla. Gözlerinin içine bakarak,gülümseyerek konuşacağım tıpkı psikoloji kitaplarında anlatıldığı gibi davranacağım
Sabah oluyor nihayet.Her zamanki gibi erken kalkıyor.Geceden kalan vicdan azabı sabaha sirayet ediyor.Tüm planladıklarını uygulama yolunda hareket ediyorsun.Ama bu en çok iki saat sürüyor.Yine unutuyor aynılaşıyorsun
Farkettin mi sen onu en çok uyuyunca seviyorsun
alıntıdır..
paylaşmak istedimmm
nikahım olacak çok az kaldı. 17 gün sonra... ama ben hala kilo veremedim :)
Kadın sabah akşam yürümüş diyette yapınca kilo epey azalmış yanlış hatırlamıyorsam ceco bahsetmişti
11o kıloyla gelınlık gıydım ben dugune 1hafta kala gelınlık kapanmadı 1hafta sadece bıtkı cayı ıctım nasıl basardım gercekden bılmıorum hayatta agzıma surmem bıtkı cayı vucudum odem yapmasın dıe su bıle ıcmedım dugun gunu gelınlıgım 1 beden buyukdu ustume ve mıllet halay cekerken ben durmadan su ıcıodum
17gun kalmıs17gunde 2-3kılo verebılırsın daha fazlası olmaz o yuzden strese gırme ve o guzel gunun keyfını cıkart ben o soledıgım kotu seylerı sırf dugun gunu ustume gore gelınlık bulamama korkusuyla yaptım sende yedıklerıne dıkkat edersen bnm durumuma dusmezsın stresden vucut cok fena odemde yapıo hayatımda sısmedıgım kdr şişdim ve def gıbı gerılmısdı derim bol su ve yuruyus yap ii gelır....dedıgım gıbı hıc bır seyın o gunu mahvetmesıne ızın verme unut kılolarını ve o gunun tadını cıkart
dugunden once herkes sey dıodu bana her gelın guzeldır sahıdende ole oluomus bakalım sızde aynı fıkırdemısınız???
Eki Görüntüle 703561 Eki Görüntüle 703561 Eki Görüntüle 703561 Eki Görüntüle 703561
evet seneye olcak gibi görünüyor daha ağststa asker yolu beklicemmm :))
Eki Görüntüle 703657
kızlaar elbisem nasıl nikahta giymek için :) hem bnm pufidikliğimi de görmüş olursunuz
Emir alyansimi atmis bulamiyorum deliricem ddaga 1 ay oldu alali
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün bütün gün hiç uğramaya fırsatım olmadı Malum pazar olunca insan biraz daha tatil modunda oluyor ve eşlerde evde olunca
daha beter oluyor
Biraz geç kahvaltı ettik sonrada biraz evle ilgilenip öğleden sonra kız kardeşimle bize yakın bir yerde piknik yapmaya gittik
Havanında güzel olması inanılmaz iyi geldi hepimize
Çimlere yatıp dakikalarca bulutları seyrettik bir ara sonrada karşılıklı yan yatıp bol bol sohbet ettik
Çocuklar hemen dibimizdeki çocuk parkında koşturup durdular
Allahtan eşlerimiz daha fazla uğraştılarda biz abla kardeş tam tatil modundaydık
Çok şükür fazla kaçırmadım ve sadece 1 dilim kadar ekmek yedim
Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonuda eşimin amcası, halaları ve kuzenleriyle minibüse doluşup ( amcası
ayarlayacakmış ) ma aile Çatalcaya pikniğe gidecekmişiz tabi daha kesin değil ama amcası kafaya koyduysa kesin olma ihtimali
yüksek
Bugün inanılmaz enerji attım hatta bir ara yalın ayak cimlerde dolaştım çok iyi geldi
Akşam 10dan sonra eve geldik ve hemen sırayla duşa girdik Şu anda küçük kuzu nasıl yorulduysa gece uykusuna yattı bile
Abla kardeş nasıl hızımızı alamadıysak yarın sabahta bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz
Yaz geldi ya artık ayağı yanmış kedi moduna gireriz Anamıza çekmişiz
Umarım herkesin haftasonu çok çok güzel geçmiştir
Bu arada Ayşeciğim ( xay ) dün ve bugün sınava girecekti inşallah herkesin sınavı çok çok güzel geçmiştir Aslında arayacaktım
sonrasında ama cebimi evde unutmuşum neyse yarın gelir inşallah olmadı arayıp sorarım nasılsa
Canım müthiş bir paylaşım
Gerçektende tamamen anneleri anlatıyor
RAbbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn
Canım nasılsa düğününe daha 1 yıl varmışNikahına kadar bir 3 kilo bile versen çok iyi olur ve sonrasında düğüne kadar fıstık gibi olursun
İnanmaktan hiç vazgeçme
Canım Meryem bahsetmişti o hatundanama ne fark eder ha meryem ha ben nasılsa iddadaşız
Canım dediğin gibi her bayana gelinlik yakışıyor
Resimde de gelinliğinin bol geldiği belliİnşallah düğünde tombiş bir gelin bile olmuş olsan bir sonraki evlilik yıldönümünde çok daha zayıf olacaksın aminnnnnnnn
Oooo eşin askerden gelince kesinlikle gözlerine inanamayacak
Çok çok güzel kilolar verip eşini şok edeceksin
Elbisene gerçekten bayıldım
Nikah için çok hoş bir seçimBende şu kilolardan bir iyice kurtulayım bir dene o tarz elbise dolabımda bulundurmayı isterim acil durum elbisesi gibi hem kibar, hem şık hemde neredeyse her vucut tipine uygun
Umarım bulursun canım yaaa :44:
Emir gibi düşünmeye çalış ve gün içinde nerelerde dolaştıysa oralara bak
Her yere baktm banucum yok yok yok cekmeceye koydum diyo ama yok yer yarildi icine girdi sanki
Sınav 90 dakika iyi geçti diyeceğim ama görevliydim ilgine teşekkürler sağolasın
Bugün güzel şeyler paylaştın bizi birbirimiz anlıyoruz
meyre ne anladın resımden gercekden dogruyu anladıysan nasıl anladın valla ben kırk yıl dusunsem çözemem herhalde:))
burcunun burcu oğlak yaşıda 32 kilo vermeyı başarırsa bebek yapcak umarım başarana kdr yaşı geçmez...(çok moralımı bozuo bu konu!!!!
??
Yarın diyete giriyorum hanımlar tavuk aldım. haşlama tavuk ve yoğurt yiyeceğim, sütlede nesfit yiyeceğim. Bismillah deyip başlıyorum bakalım.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün bütün gün hiç uğramaya fırsatım olmadı Malum pazar olunca insan biraz daha tatil modunda oluyor ve eşlerde evde olunca
daha beter oluyor
Biraz geç kahvaltı ettik sonrada biraz evle ilgilenip öğleden sonra kız kardeşimle bize yakın bir yerde piknik yapmaya gittik
Havanında güzel olması inanılmaz iyi geldi hepimize
Çimlere yatıp dakikalarca bulutları seyrettik bir ara sonrada karşılıklı yan yatıp bol bol sohbet ettik
Çocuklar hemen dibimizdeki çocuk parkında koşturup durdular
Allahtan eşlerimiz daha fazla uğraştılarda biz abla kardeş tam tatil modundaydık
Çok şükür fazla kaçırmadım ve sadece 1 dilim kadar ekmek yedim
Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonuda eşimin amcası, halaları ve kuzenleriyle minibüse doluşup ( amcası
ayarlayacakmış ) ma aile Çatalcaya pikniğe gidecekmişiz tabi daha kesin değil ama amcası kafaya koyduysa kesin olma ihtimali
yüksek
Bugün inanılmaz enerji attım hatta bir ara yalın ayak cimlerde dolaştım çok iyi geldi
Akşam 10dan sonra eve geldik ve hemen sırayla duşa girdik Şu anda küçük kuzu nasıl yorulduysa gece uykusuna yattı bile
Abla kardeş nasıl hızımızı alamadıysak yarın sabahta bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz
Yaz geldi ya artık ayağı yanmış kedi moduna gireriz Anamıza çekmişiz
Umarım herkesin haftasonu çok çok güzel geçmiştir
4:
Her yere baktm banucum yok yok yok cekmeceye koydum diyo ama yok yer yarildi icine girdi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?