Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın diyete giriyorum hanımlar tavuk aldım. haşlama tavuk ve yoğurt yiyeceğim, sütlede nesfit yiyeceğim. Bismillah deyip başlıyorum bakalım.

Eki Görüntüle 703657

kızlaar elbisem nasıl nikahta giymek için :) hem bnm pufidikliğimi de görmüş olursunuz

not: spor ayakkabılarıma gülmek serbestttt

ELbisen gayet güzel olmuş tam yaz kıyafeti. Bu arada kendi nikahın galiba hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Evlenirken emin ol kendiliğinden 4-5 kilo verirsin en az.

canlarım, ben 3 gundur gerçekten vucut olarak kırıktım. bir de misafir geldi perşembe iyice kaydım. cuma cumartesi hiç hareket edemedim. yani orda burda gezmek dışında... bir de cumartesi sabaha karşı adet oldum. o gun de öyle sıkıntılı geçti. dalko sabah kalktı 8.30 da 8 de uyuyana kadar 2 dk oturamadım. neyse yattınca kendimi zorladım leslie yaptım 5 mil. ama baya kasıldım 5. milde. koşu modu (boosted mi ne) bacaklarım sapır sapır Allahım delilik uc ver 5 al.... ama neyse 2 kg versem bile mutlu olucağım.bu hafta inşallah iyibir - görürürm. motivasyona çok ihtiyacım var.

pzt den beri işlenmiş ve sekerli gıda yemedim. cuma ve cumartesi dışında 1 saat yuruyus vs yaptım. mayısın ilk haftasını tamamladık bile. inşallah gecen seneler gibi kırarım vucudumun inadını...

Nursena köşe takımın güzel canım iyi günlerde kullanın Allah ödemek nasip etsin
Mutlu güzel başladın maşallah azmin daim olsun canım bize de bulaşsın

Son düzenleme:

Ah cnm ahhh ben daha simdi cips ustune dondurma yedim, nie yrn diyete girmeden son kez yiyim diye. Guya kesin basliyorum yrn bakalim ???

Ne cokugu ayol spor yaparsan tas gibi olursun sbh6 da bile kalksan yuruyunce dinamik oluosun aksam10-11 pil bitio ben yuruyus yapip ole ew temizligine girisiorum oksijen ii gelio yoksa miskinlikden bisey yyapmiorum
Eldiven sapka fln 10 numara olursun fiziginde duzgun sikdisini dugune kdr cocugu dusun hep gelinlik diktirebilirsin ama cocuk icin kilo vermen gerek ben ettim sen etme

yok çökük kısmı iç çamaşırdan dolayı diyorum onlar benle ilelebet gidecekler öyle görünüyorrr :))) böyle pes ettikçe sen ve diğer arkadaşlar gerçekleri hatırlatın o zaman tekrar silkelenirimmm kendime gelirmm :)

Kizlar bu bildirmedigim gunlerin gunahi 7 gunluk 2. Balayi menum kacirmamaya calisdim ama cok basarili olamadim pilav sevmeyen ben pilav bile yedim 😭diyetisyen camdan atcak beni 20 gun snra kontrolum var sok diyetmi yapsam ne bilemedim😭😭😭

Nursena köşe takımın güzel canım iyi günlerde kullanın Allah ödemek nasip etsin
Mutlu güzel başladın maşallah azmin daim olsun canım bize de bulaşsın

valla bilmiyorum asucum normalde bu çabaya 3 kg gitmesi lazım da ver al ver al ettim metobolizmamın içine. yarım kg gitse kar... bir de asıl olan güçlenmek, sağlıklı olmaksa, öncelikle yuruyus ve egzersizler ve de diyetin kilo verdirip verdirmemesine takılmamak lazım. zor çok ama bu fikri kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum... yani kilo odaklı olmaktan kurtulmaya çalışıyorum...

60 kilo olursan giyersin straplez bnce bnmde cok icimde kaldi sole beli oturan sirf tasli bir straplez 60 olursam zaten düğün tazelicem 😭dugunumde cok eglnmisdm tadi damagimda kaldi esimden soz aldim 60 olursam2. Dugunu yapcaz 😃

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün bütün gün hiç uğramaya fırsatım olmadı Malum pazar olunca insan biraz daha tatil modunda oluyor ve eşlerde evde olunca
daha beter oluyor
Biraz geç kahvaltı ettik sonrada biraz evle ilgilenip öğleden sonra kız kardeşimle bize yakın bir yerde piknik yapmaya gittik
Havanında güzel olması inanılmaz iyi geldi hepimize
Çimlere yatıp dakikalarca bulutları seyrettik bir ara sonrada karşılıklı yan yatıp bol bol sohbet ettik
Çocuklar hemen dibimizdeki çocuk parkında koşturup durdular
Allahtan eşlerimiz daha fazla uğraştılarda biz abla kardeş tam tatil modundaydık

Çok şükür fazla kaçırmadım ve sadece 1 dilim kadar ekmek yedim
Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonuda eşimin amcası, halaları ve kuzenleriyle minibüse doluşup ( amcası
ayarlayacakmış ) ma aile Çatalcaya pikniğe gidecekmişiz tabi daha kesin değil ama amcası kafaya koyduysa kesin olma ihtimali
yüksek

Bugün inanılmaz enerji attım hatta bir ara yalın ayak cimlerde dolaştım çok iyi geldi
Akşam 10dan sonra eve geldik ve hemen sırayla duşa girdik Şu anda küçük kuzu nasıl yorulduysa gece uykusuna yattı bile
Abla kardeş nasıl hızımızı alamadıysak yarın sabahta bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz

Yaz geldi ya artık ayağı yanmış kedi moduna gireriz Anamıza çekmişiz
Umarım herkesin haftasonu çok çok güzel geçmiştir

Bu arada Ayşeciğim ( xay ) dün ve bugün sınava girecekti inşallah herkesin sınavı çok çok güzel geçmiştir Aslında arayacaktım
sonrasında ama cebimi evde unutmuşum neyse yarın gelir inşallah olmadı arayıp sorarım nasılsa

Canım müthiş bir paylaşım
Gerçektende tamamen anneleri anlatıyor

RAbbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

nikahım olacak çok az kaldı. 17 gün sonra... ama ben hala kilo veremedim :)

Canım nasılsa düğününe daha 1 yıl varmış Nikahına kadar bir 3 kilo bile versen çok iyi olur ve sonrasında düğüne kadar fıstık gibi olursun
İnanmaktan hiç vazgeçme

Kadın sabah akşam yürümüş diyette yapınca kilo epey azalmış yanlış hatırlamıyorsam ceco bahsetmişti

Canım Meryem bahsetmişti o hatundan ama ne fark eder ha meryem ha ben nasılsa iddadaşız

Canım dediğin gibi her bayana gelinlik yakışıyor
Resimde de gelinliğinin bol geldiği belli İnşallah düğünde tombiş bir gelin bile olmuş olsan bir sonraki evlilik yıldönümünde çok daha zayıf olacaksın aminnnnnnnn

evet seneye olcak gibi görünüyor daha ağststa asker yolu beklicemmm :))

Oooo eşin askerden gelince kesinlikle gözlerine inanamayacak
Çok çok güzel kilolar verip eşini şok edeceksin

Eki Görüntüle 703657

kızlaar elbisem nasıl nikahta giymek için :) hem bnm pufidikliğimi de görmüş olursunuz

Elbisene gerçekten bayıldım
Nikah için çok hoş bir seçim Bende şu kilolardan bir iyice kurtulayım bir dene o tarz elbise dolabımda bulundurmayı isterim acil durum elbisesi gibi hem kibar, hem şık hemde neredeyse her vucut tipine uygun

Emir alyansimi atmis bulamiyorum deliricem ddaga 1 ay oldu alali

Umarım bulursun canım yaaa :44:
Emir gibi düşünmeye çalış ve gün içinde nerelerde dolaştıysa oralara bak

Aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn n n ncumlemize şu mubarek gunde 60 lari gormek nasip etsin rabbim

Her yere baktm banucum yok yok yok cekmeceye koydum diyo ama yok yer yarildi icine girdi sanki

Umarım bir iki güne çıkar ortaya

Neyse geç oldu sabahta erken kalkıcağım yine
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yarın öğleden sonra görüşürüz inşallah

Sınav 90 dakika iyi geçti diyeceğim ama görevliydim ilgine teşekkürler sağolasın

Bugün güzel şeyler paylaştın bizi birbirimiz anlıyoruz

rica ederim.

birbirimizi anladığımızı bende hissettim gerçekten canım.

ilk gördüğümde uzay zannettim bi an:)))))
sonra dikkatlice inceleyince bir delikten çekilen deniz manzarası olduğunu anladım tabiki:)

herşeyin hayırlısı canım, bende bebek düşünüyorum ama bebek için önce normal kiloya gelmeyi ve birde panik atak ilaçlarımı bırakmayı bekliyorum.....
hayırlısıııııı........

anam
sağol canım:))))

kıyafetin güzelmiş, güle güle giiiiyyy.....

Yarın diyete giriyorum hanımlar tavuk aldım. haşlama tavuk ve yoğurt yiyeceğim, sütlede nesfit yiyeceğim. Bismillah deyip başlıyorum bakalım.

haydi kolay gelsin o zaman tatlım sanadaaaa...............
başarılar.................

çok haşlanmış yumurtada şeker oranı oldukça azmış ve yumurta baya bi tokluk hissi veriyo:)
bilirsin tokluk hissi kilo vermede çok önemli.
hadi bu benden sana bi tüyo olsun:)
öpüyorum koccaman

ohhh piknik iyi olmuş canım:))))

Her yere baktm banucum yok yok yok cekmeceye koydum diyo ama yok yer yarildi icine girdi sanki

hay aksi yaaa.......
bulursun inşaallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…