slm kızlar mobilyacı dolandık amerikan mutfakta yapamadım biri geldimi ayrı odam yok bende çocukların odasını küçük oda var depo yapmıştım ora taşıyıp onların odayı misafir odası yapıcm köşe takımı beğendimm oda büyük olmadığından dolaı sizce nasılRiva Köşe Takım - Kilim Mobilyakırmızı olan yastıları siyah ve çiçekli karışık olcak
Selamün aleykümm...
günaydınn....ben büyük kız sayeseinde güne kötü başladım her şeye ağlıyo..sabah yediden beri..hala koluma bacağıma sarılıp ağlıyo
onu gören kardeşide sürekli ağlak modda geziniyo...bugünümüz böyle geçicek anlaşılan...benimde alerjim tuttu gene hapşırık tıkşırık
yanımda bi paket peçeteyle geziniyorum...hapşırmaktan burnum sızlıyo fenaa...başıma ağrı girdi..oy anam hergün bişeyler oluyo
yaww...hiç sakin huzurlu rahat kaygısız tasasız bi gün geçirmicezmi acaba...:44:
asucum kızının doğüm günü kutlu olsun...sanada kolay gelsin...
zehracımm hiç iznin falan yokmu kuzum bi kaç gün dinlensen....
nursenacımm hadi hayırlı olsun....güle güle kullan..yerleştirdikten sonra resim isteriz ona göree.....
benim oğlan 3 yaşında ne zaman bana fazla duşmeye ve herşeye ağlayıp sızlanmaya başlasa hasta olduğu ortaya çıkıyor. ateşini falan ölç istersen, belki bir yeri agrıyordur. şimdiden kolay gelsin.
çok geçmiş olsun sana da.
Günaydın güzeller,
Hepinize güzel, bol eksili bir hafta diliyorum. ben iyiyim şükür, doktor randevumu da iptel ettim. spor yapsam mı diyorum, ya da gidip saçlarımı mı kestirsem bilemedim.
hepiniz iyisinizdir umarım. gece geçmişe bakmıştım telden, şimdi tekrar dönmeyeyim. bu arada tüm galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ederim
günaydın canım hoşgeldin...niye iptal ettin doktoru bugün ağrınmı yok...keşke gitseydin genede ne olur ne olmaz...
sağol canım, hoşbulduk :)
iyi hissediyorum canım, kötüleşirsem giderim. sevmiyorum öyle ben doktora gitmeyi yaf, çocuk gibi korkuyorum sanırım
hehehe bebek bebekkk gitme sonra cıs yapar sana doktor amcaaa...
ya sabah büyük kız anne iki dilim krem peynirli ekmek istiyom dedi hazırladım ama yemedi ben yedim sonra....krem peynir dediği labne...ama şimdi acıktım...daha iki saat falan oldu halbuki ne yesemkiii...
Meyveyle ara öğün yap bence Zeynepcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?