Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Haftamız güzel olur inşallah
Ben yarın içim misafir çağırdım bugün de kızımın doğum günü öyle çok işim var ki hem temizlik hem hazırlık hem daha kızıma hediye alamadım bişey olsa da yarın ertelense diye geçiriyorum içimden
Hayırlısı artık bakalım öğlene doğru bir konuşurum arkadaşlarla

Gunaydinlar herkese bugun yeni bi pazartesi yeni bi baslangic gunu daha bu son baslangic olur insallah, tarti yok ne yazikki alamadik. Tartilmadan basliuorum. Allahim bana bol irade versin (amin)

Son düzenleme:
günayyydıınnn eşim gelir nöbetten mobilya almaya gidicezz inşallahh 2 gün hem sapıttım hem evi düzene sokacam diyee canım çıktı bide adet bu ay üşüttüm heralde arada sancıdan yattım yattım kalktımm off inşallah güzel bi hafta olurrr hepimize

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi hafta diliyorum ben çok kötüyüm kızlar ya anlatamam yorgun uykusuz ve hasta tam 1 ay oldu nerdeyse hala bu hastalık bırakmadı peşimi diyet derseniz Allaha emanet oturup ağlamak istiyorum artık neyse hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

Nursena ablacım güle güle kullan takımını çok süper valla bende istiyorum hemde aynı renk kırmızı sorması ayıp değilse ne kadara aldın ablacım

Selamün aleykümm...

günaydınn....ben büyük kız sayeseinde güne kötü başladım her şeye ağlıyo..sabah yediden beri..hala koluma bacağıma sarılıp ağlıyo

onu gören kardeşide sürekli ağlak modda geziniyo...bugünümüz böyle geçicek anlaşılan...benimde alerjim tuttu gene hapşırık tıkşırık

yanımda bi paket peçeteyle geziniyorum...hapşırmaktan burnum sızlıyo fenaa...başıma ağrı girdi..oy anam hergün bişeyler oluyo

yaww...hiç sakin huzurlu rahat kaygısız tasasız bi gün geçirmicezmi acaba...:44:

asucum kızının doğüm günü kutlu olsun...sanada kolay gelsin...

zehracımm hiç iznin falan yokmu kuzum bi kaç gün dinlensen....

nursenacımm hadi hayırlı olsun....güle güle kullan..yerleştirdikten sonra resim isteriz ona göree.....

gunaydın arkadaşlar,

herkese bol - li bir hafta dilerim. oğlanı yolladım kreşe popomu kaldırıp sporumu yapsam süper olacak. kahvaltımı yaptım, sabahları ben 1 haftadır yağlı peynire tost yeşillik domates 1 yumurta şeklinde bayaaaa doyurucu bir menü yiyorum. geç yediğim için 10-10.30 arası ara öğün olmuyor. sonrası Allah kerim.

bu hafta yediklerimi yazayım diyorum bir taraftan da veremezsem çok kafa karıştımamakta fayda var. bu haftayı yazmayayım, şöyle acaip bir kilo verirsem 1-3 arası bundan sonra yazarım.

benim oğlan 3 yaşında ne zaman bana fazla duşmeye ve herşeye ağlayıp sızlanmaya başlasa hasta olduğu ortaya çıkıyor. ateşini falan ölç istersen, belki bir yeri agrıyordur. şimdiden kolay gelsin.

çok geçmiş olsun sana da.

ben biraz evi toplayıp atayım kendimi yururyus rotama. gelince mekik aleti aldım onu bile yaparım belki, ağırlıklarımda var bişiler yapıyorum ama gerçekten 90 artı olmak kafadan 20 kiloluk damblla gezmek gibi pöffff.

çok sağol canım....yok hasta değiller...benim büyük fazla nazlı....yemek yemicem...eşofmanımı giymicem...onu yapmıcam bunu yapmıcam böyle başladık...onu ağlarken görünce küçükte mızmızlandı...çok şükür bu dönemi hasta olmadan atlatıyolar inş böylede devam eder...

Günaydın güzeller,

Hepinize güzel, bol eksili bir hafta diliyorum. ben iyiyim şükür, doktor randevumu da iptel ettim. spor yapsam mı diyorum, ya da gidip saçlarımı mı kestirsem bilemedim.

hepiniz iyisinizdir umarım. gece geçmişe bakmıştım telden, şimdi tekrar dönmeyeyim. bu arada tüm galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ederim

günaydın canım hoşgeldin...niye iptal ettin doktoru bugün ağrınmı yok...keşke gitseydin genede ne olur ne olmaz...

ya sabah büyük kız anne iki dilim krem peynirli ekmek istiyom dedi hazırladım ama yemedi ben yedim sonra....krem peynir dediği labne...ama şimdi acıktım...daha iki saat falan oldu halbuki ne yesemkiii...

esra biliyonmu benim +800 ün 700 ünü geri iade etmişim....88,1 çıktım bu sabah..buhafta şu 88 ikoruyabilirsem çok mutlu olcam yaa...cuma yada c.tesi regl giricek araya zaten...korumalıyım mutlakaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…