esra biliyonmu benim +800 ün 700 ünü geri iade etmişim....88,1 çıktım bu sabah..buhafta şu 88 ikoruyabilirsem çok mutlu olcam yaa...cuma yada c.tesi regl giricek araya zaten...korumalıyım mutlakaa....
korursun canım, hatta inersin aşağısına da. ben cumartesi pazar evde olmayınca veremedim ama gelenleri ben de yollarım iki güne. sen bence 87yi bile görürsün bence bugün.
ya dün markette güzel meyve yoktu alamadım..salatalık domates falan yesem olmazmı...
olur bence, cacık da olabilir.
esracım ben kaçtım canım...hem balkonu yıkayıp yıkadığım kilimi asayım...hemde mutfağı toplayı yemek yapayım...gelirim nasılsa gene...öptüm seni canım...
Merhaba arkadaşlar sonunda yaz temizliğne başlayabildim sabahh 6dan beri mutfakla haşırneşirim daha bitiremedim.kızım uyanınca mola vermek zorunda kaldım bu arada ne var ne yok diye pcyi açtım.grup arkadaşları zayıflama konusunda baya aşama kaydetmişler.bugun tartıya çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam 1 kilo vermişim 4günde umarım devamı gelir...::
Mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta olsun hepimize...
Asuum,prensesin yeni yaşı hayırlı,uğurlu olsun..Sevgilerimi iletiyorum..
Mutlucuğum hoşdöndün..
esracığım onlınesin öpüyorum seni..
bu kız yurudu geldi, ama neredeyse son 15 dk bayıldı bayılıyordu. anlamadım. hava çok sıcak geldi. surekli ruzgar var biraz kalın giyindim. meyer çok sıcakmış. zor buldum evin yolunu, duş aldım hemen oturdum duzelmeye çalışıyorum. akşam 3 mil leslie yapar bugunun hareketini kapatırım. daha akşam dalko ile park olayımız olur.böyle gecer gun.
ben şimdi ananas dilimi ile bir bardak sut içiyorum.
öğlen(15 gibi) amerikan fasulyesi konservesi aldım 3-4 kaşık bol yesil salata ve ton balığını ile güzel bir salata yapıp onu yerim ekmeksiz. akşama bakarız. bekarım 1 haftadır ben, eşim seyehatte. herşey daha kolay oluyor.
tebrik ederim canım...Merhaba arkadaşlar sonunda yaz temizliğne başlayabildim sabahh 6dan beri mutfakla haşırneşirim daha bitiremedim.kızım uyanınca mola vermek zorunda kaldım bu arada ne var ne yok diye pcyi açtım.grup arkadaşları zayıflama konusunda baya aşama kaydetmişler.bugun tartıya çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam 1 kilo vermişim 4günde umarım devamı gelir...::
tamam canım kolay gelsin. ben de öperim
Allah kabul etsin canım...canlar 2 gün girmedim ohh maşallah iyi kaynatmışsınız bensizbizim ddemin 52 mevlidü vardı onla uğraştık allahım kabul etsin hayrımızı sizler iyisiniz şükür bugünde benim işim çok ev hanımı olmak güzeldi yaaaa yüküm çoğaldı böyle kızlar allaha emanet olun akşam girerim yin eöpüldünüzz ben kaçar
bu kız yurudu geldi, ama neredeyse son 15 dk bayıldı bayılıyordu. anlamadım. hava çok sıcak geldi. surekli ruzgar var biraz kalın giyindim. meyer çok sıcakmış. zor buldum evin yolunu, duş aldım hemen oturdum duzelmeye çalışıyorum. akşam 3 mil leslie yapar bugunun hareketini kapatırım. daha akşam dalko ile park olayımız olur.böyle gecer gun.
ben şimdi ananas dilimi ile bir bardak sut içiyorum.
öğlen(15 gibi) amerikan fasulyesi konservesi aldım 3-4 kaşık bol yesil salata ve ton balığını ile güzel bir salata yapıp onu yerim ekmeksiz. akşama bakarız. bekarım 1 haftadır ben, eşim seyehatte. herşey daha kolay oluyor.
tebrik ederim canım...
cacığımı yaptım ve ani bir kararla akşama karnıyarık yapmaya karar verdim malzemelerini hazırladım patlıcanlar haşlanıyplar şimdi..çorbamda var yeter daha ne olsun...dimi yanii...
Allah kabul etsin canım...
afiyet olsun canım..ay evet çok sıcakkk...sen istanbuldamıydınn....:44:
Merhabalar
Yarın ki misafiri iptal ettim rahatladımkızıma pasta yaptım hazır pandispanya almıştım işim çok diye bilsem kendim yapardım neyse nasip bir de fıstıklı pudingli kurabiye yaptım pişiyor sonra yürüyerek çarşıya ineceğim hediye almaya yemeğim var o yüzden rahatım :)
Yenacım seni. Gördüm sevindim canım kızımın doğumgününü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin inşallah
evet istanbuldayım, yani sayılır buyukçekmecedeyim nerdeyse kadıköye gitmekle tekirdaga gitmek aynı zamanı alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?