Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esra biliyonmu benim +800 ün 700 ünü geri iade etmişim....88,1 çıktım bu sabah..buhafta şu 88 ikoruyabilirsem çok mutlu olcam yaa...cuma yada c.tesi regl giricek araya zaten...korumalıyım mutlakaa....

korursun canım, hatta inersin aşağısına da. ben cumartesi pazar evde olmayınca veremedim ama gelenleri ben de yollarım iki güne. sen bence 87yi bile görürsün bence bugün.

korursun canım, hatta inersin aşağısına da. ben cumartesi pazar evde olmayınca veremedim ama gelenleri ben de yollarım iki güne. sen bence 87yi bile görürsün bence bugün.

inşallah canım yaa...artık aynaya baktıkça biraz biraz iyi hissetmeye başladım...çok daha iyi hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum...

Merhabalar güzel hanımlar,
Benim bilgisayarda ki sorun hala tam olarak giderilemedi ne yazık ki
ve tamda bu sebepten haftanın ikincisi olduğumuda az önce öğrendimMeyracım,seninde birinciliğin kutlu olsun canım
İnşallah bu ay çok güzel kilolar veririz hepimiz..Amin..Bu sene Ankara'ya bahar gelmeden yaz geldi sanki.İki gündür bu sbepten midir nedir bilmiyorum ara ara başım ağrıyor.Bahar yaz mevsimine hazırlıyor galiba vücudumuzu,pat diye yaza girince aynen böyle oldum
Geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum ama netim hala yavaş,zor oluyor.
İnşallah herkes iyi ve mutludur
Ben biraz kk da takılayım,özlemişim burayı

İnşallah hepimiz için güpgüzel bir gün olur..

esracım ben kaçtım canım...hem balkonu yıkayıp yıkadığım kilimi asayım...hemde mutfağı toplayı yemek yapayım...gelirim nasılsa gene...öptüm seni canım...

Merhaba arkadaşlar sonunda yaz temizliğne başlayabildim sabahh 6dan beri mutfakla haşırneşirim daha bitiremedim.kızım uyanınca mola vermek zorunda kaldım bu arada ne var ne yok diye pcyi açtım.grup arkadaşları zayıflama konusunda baya aşama kaydetmişler.bugun tartıya çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam 1 kilo vermişim 4günde umarım devamı gelir...::

Mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta olsun hepimize...

Asuum,prensesin yeni yaşı hayırlı,uğurlu olsun..Sevgilerimi iletiyorum..

Mutlucuğum hoşdöndün..

esracığım onlınesin öpüyorum seni..

canlar 2 gün girmedim ohh maşallah iyi kaynatmışsınız bensiz bizim ddemin 52 mevlidü vardı onla uğraştık allahım kabul etsin hayrımızı sizler iyisiniz şükür bugünde benim işim çok ev hanımı olmak güzeldi yaaaa yüküm çoğaldı böyle kızlar allaha emanet olun akşam girerim yin eöpüldünüzz ben kaçar

Mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta olsun hepimize...

Asuum,prensesin yeni yaşı hayırlı,uğurlu olsun..Sevgilerimi iletiyorum..

Mutlucuğum hoşdöndün..

esracığım onlınesin öpüyorum seni..

enemmm sen gelmişsin ben gitmişim

ben de çok öpüyorum seni canım
umarım çok iyisindir

bu kız yurudu geldi, ama neredeyse son 15 dk bayıldı bayılıyordu. anlamadım. hava çok sıcak geldi. surekli ruzgar var biraz kalın giyindim. meyer çok sıcakmış. zor buldum evin yolunu, duş aldım hemen oturdum duzelmeye çalışıyorum. akşam 3 mil leslie yapar bugunun hareketini kapatırım. daha akşam dalko ile park olayımız olur.böyle gecer gun.

ben şimdi ananas dilimi ile bir bardak sut içiyorum.

öğlen(15 gibi) amerikan fasulyesi konservesi aldım 3-4 kaşık bol yesil salata ve ton balığını ile güzel bir salata yapıp onu yerim ekmeksiz. akşama bakarız. bekarım 1 haftadır ben, eşim seyehatte. herşey daha kolay oluyor.

oh ne güzel, yürüyüşler, ara öğünler. maşallah

ben de öğle yemeğimi yedim. ton balıklı salataydı benimki de. yanına tahıl olarak 1 yumurta ve tam buğday unundan krep yaptım. inşallah bu hafta güzel kilolar veririz.

bu arada bekarlık hakikaten sultanlık

tebrik ederim canım...
tamam canım kolay gelsin. ben de öperim

cacığımı yaptım ve ani bir kararla akşama karnıyarık yapmaya karar verdim malzemelerini hazırladım patlıcanlar haşlanıyplar şimdi..çorbamda var yeter daha ne olsun...dimi yanii...

Allah kabul etsin canım...

afiyet olsun canım..ay evet çok sıcakkk...sen istanbuldamıydınn....:44:

Merhabalar
Yarın ki misafiri iptal ettim rahatladımkızıma pasta yaptım hazır pandispanya almıştım işim çok diye bilsem kendim yapardım neyse nasip bir de fıstıklı pudingli kurabiye yaptım pişiyor sonra yürüyerek çarşıya ineceğim hediye almaya yemeğim var o yüzden rahatım :)
Yenacım seni. Gördüm sevindim canım kızımın doğumgününü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin inşallah

evet istanbuldayım, yani sayılır buyukçekmecedeyim nerdeyse kadıköye gitmekle tekirdaga gitmek aynı zamanı alıyor.

doğum gununuz kutlu olsun tum ailene sağlıklı mutlu huzurlu upuzun bir ömür dilerim.

Nasilsiniz kizlar, benim diyet seruveni basladi bugun aksama bitmezse simdilik iyi gidiyo isteyim ama cagri almiyorum egitimdeyim tum gun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…