afiyet olsun canım, menün çok güzel. karnıyarık kızartma değil zaten, 10 puan
canıım arkadaşına çok geçmiş olsunkızlar merhaba...
öyle yoğun ki malum pazartesi sadece okuyabildim.
ASuman ablacım kızının doğum günü kutlu olsun...
çok sıkıldı canım bugün öğrendim arkadaşım ikiz gebe idi 6,5 aylıktı erken doğum yapmış,bebeğinin birini kaybetmiş.biri küvezde ve de pek ümitli değilmiş.bu sırada arkadaşımın beyin damarında tıkanıklık varmış kısmi felç geçirmiş komada kalmış2 gün ameliyat olmuş...neler neler yaşamış...off off şu uzaklık yokmu...ne mutluluğunda koşabiliyorsun ne acılarında sevdiklerinin...
kızlar merhaba...
çok sıkıldı canım bugün öğrendim arkadaşım ikiz gebe idi 6,5 aylıktı erken doğum yapmış,bebeğinin birini kaybetmiş.biri küvezde ve de pek ümitli değilmiş.bu sırada arkadaşımın beyin damarında tıkanıklık varmış kısmi felç geçirmiş komada kalmış2 gün ameliyat olmuş...neler neler yaşamış...off off şu uzaklık yokmu...ne mutluluğunda koşabiliyorsun ne acılarında sevdiklerinin...
bu kız yurudu geldi, ama neredeyse son 15 dk bayıldı bayılıyordu. anlamadım. hava çok sıcak geldi. surekli ruzgar var biraz kalın giyindim. meyer çok sıcakmış. zor buldum evin yolunu, duş aldım hemen oturdum duzelmeye çalışıyorum. akşam 3 mil leslie yapar bugunun hareketini kapatırım. daha akşam dalko ile park olayımız olur.böyle gecer gun.
ben şimdi ananas dilimi ile bir bardak sut içiyorum.
öğlen(15 gibi) amerikan fasulyesi konservesi aldım 3-4 kaşık bol yesil salata ve ton balığını ile güzel bir salata yapıp onu yerim ekmeksiz. akşama bakarız. bekarım 1 haftadır ben, eşim seyehatte. herşey daha kolay oluyor.
Canım arkadaşına çok üzüldüm çok zor bi durum gerçekten çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallahkızlar merhaba...
Valla yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yok dafi abla ordan oraya koşturmaktan helak oldum ev aldım lafta evimin bie keyfini çıkaramadım şöyle oturup bi çay bile içemedim yemin ederim izinimde yok malesef ablacım işe başlayalı 1 sene olmadığı için hakkım yok malesef
yeni gelenler olmuş hoş gelmişler
azminiz daim olsun
canıım arkadaşına çok geçmiş olsun
zehracım sen hep çalışıyorsun yorgunluktan iyileşemedin canım. hiç tatilin yokmu biraz dinlensen
yok canım değil...hep böyle yaparım ve en az kızartma kadar lezzetli olur... abartıyorum gibi gelebilir ama şimdiye kadar yiyipte kızartma olmadığına inanan olmadı.... havalı zeynoo modu...
canm ne uzucu bisey arkadadin neler yasamis cok uzuldum
mutlu bomba gibi basladin yuruyusler lesliler supersin
Zeynepcim tarifini yazar mısın o zaman sana zahmet? ben de çok severim karnıyarığı ama kızartma olunca işte. eşim de patlıcanı kızartmadan yemiyor dilini yaktığı için suda pişmiş hali. bakalım senin tarif ettiğin şekilde yer belki.
içten içe çok umutsuzum sanki 2 kg bile veremeyeceğim gibi hissediyorum. inşallah vucudum bir kez daha beni dinler bundan sonra da ben onu dinlicem...
içten içe çok umutsuzum sanki 2 kg bile veremeyeceğim gibi hissediyorum. inşallah vucudum bir kez daha beni dinler bundan sonra da ben onu dinlicem...
tabanlarım çatladııı sabah kahvaltı yaptık sonra beğendiğim takımı masa sandalye bide yatak bazası başlığı 3300 e aldık 2 ay ertelemeli kanpanya vardı krediden çekecek kampanya bitmiş taksit az çok zorlanacaz nası sinir oldum anlatamam başka kartta yok taksit harici kullanmadımızdan 1 tane va başka kartlara varmış onuda biz alamadıkvalla kısmet deilmiş demekki dedim başka mobilyacı gezdik çok deişik var kafam karıştı köşe almayalım diyo eşim her eve uymaz diye sabit evimiz yok diyyo sonra o sinirle eve geldim kızı uyuttum doru kursa bi pike kestim bakalım yapabilirsem sonra gelip geri mobilyacıları dolandık durdukk bi tane beğendik bakalım yarım alalım dei eşim oda kısemet olcakmı bilemem
asu senin karpuz gibi bugün herşey ters gitti
akıl verin takımmı alam köşemi kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?