Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım, menün çok güzel. karnıyarık kızartma değil zaten, 10 puan

yok canım değil...hep böyle yaparım ve en az kızartma kadar lezzetli olur...abartıyorum gibi gelebilir ama şimdiye kadar yiyipte kızartma olmadığına inanan olmadı....havalı zeynoo modu...

selam hatunlar cuma gununden bu yana yokum,cuma edirneye gittik arkadaslarla turla gumruklerde biizi saatlerce beklettiler turk tarafi cok kotu oyaliyor hizlanamadilar gitti otobus sicak disarida sivrisinekler var ooo sonra neyse gecikmelide olsa gittik bir suru alisverisler yaptik lc mayo falan yoktu sanirim edirnede deniz olmadigi icin pek getirmemisler donuste otobusumuzun lastigi patladi tamda benim altimdaki lastik saatlerce onuda bekledik cumartesi aksam uzeri kendime ancak geldim aksami kina gecesi vardi dunde kizlarla piknik yaptik aksami yine dugun vardi gezmelerden sonrasi eve gelip uyumaktan ugrayamadim.. birde diyetim alt ust oldu biras bunca olumsuzluk arasinda bi iyi biseycikte var..eskiden aldigim bi elbisem vardi begenip almistim icine giremiyordum bu gun baktim harika oluyor yarin aksam yine kina gecesi sonra dugun bu haftada boyle gidicek gibi herkes iyidir ins bn gidiiim islerimi halediiim :13:

yeni gelenler olmuş hoş gelmişler
azminiz daim olsun
canıım arkadaşına çok geçmiş olsun

zehracım sen hep çalışıyorsun yorgunluktan iyileşemedin canım. hiç tatilin yokmu biraz dinlensen

Son düzenleme:

canm ne uzucu bisey arkadadin neler yasamis cok uzuldum

mutlu bomba gibi basladin yuruyusler lesliler supersin

Canım arkadaşına çok üzüldüm çok zor bi durum gerçekten çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah

yeni gelenler olmuş hoş gelmişler
azminiz daim olsun

canıım arkadaşına çok geçmiş olsun

zehracım sen hep çalışıyorsun yorgunluktan iyileşemedin canım. hiç tatilin yokmu biraz dinlensen
Valla yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yok dafi abla ordan oraya koşturmaktan helak oldum ev aldım lafta evimin bie keyfini çıkaramadım şöyle oturup bi çay bile içemedim yemin ederim izinimde yok malesef ablacım işe başlayalı 1 sene olmadığı için hakkım yok malesef

merhaba kızlarrrrrrrr :) okuldan geldimm biraz dinleniyorum ve yürüyüşe çıkcam. Gerçi bu gün çok koşturdum okulda müfettiş gelecek diyee :d yarın gelecekmiş inşallah birbirimize girmeyizz müfettiş beylerle

yok canım değil...hep böyle yaparım ve en az kızartma kadar lezzetli olur...abartıyorum gibi gelebilir ama şimdiye kadar yiyipte kızartma olmadığına inanan olmadı....havalı zeynoo modu...

Zeynepcim tarifini yazar mısın o zaman sana zahmet? ben de çok severim karnıyarığı ama kızartma olunca işte. eşim de patlıcanı kızartmadan yemiyor dilini yaktığı için suda pişmiş hali. bakalım senin tarif ettiğin şekilde yer belki.

eveeett kızlar yemeğimide yaptığıma göre bugünkü menümü yazabilirim
bu hafta menümü paylaşmak istiyorum. bu beni biraz daha frenler sanırım.

bugünkü menüm

sabah : bir adet 1 kaşık pekmezle ve 1 kaşık kaymakla tadlandırılmış krep, iki bardak yeşil çay

ara : 5 hurma, 3 ceviz

öğle :bir adet yarım kk kaşar, yarım kk beyaz peynir, 1 domatesle tadlandırılmış krep, 1 bardak ayran

ara : bir avuç yeşil erik

akşam : yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı yaptım yanında yeşil soğan ve ayran olacak

canım patlıcanı kaynamış tuzlu suda uzun süre haşlıyorum...tabi suya koymadan önce yarıyorum karnını...sonra içini dolduruyorum....salçalı su

hazırlıyorum...onuda tepsiye döküyorum patlıcanların yarısına kadar gelicek şekilde...bir yemek kaşığıda yağ gezdiriyorum

üzerine...fırına veriyorum ama uzun süre yani çok güzel kızarıncaya kadar pişiriyorum....tepside hiç su kalmıyo...ama yakmadanda

alıyorum fırından..hepsi bu....aslında değişik bişey yapmıyorum yanii...ama herkes çok beğeniyo ve kızartmakla boşuna uğraşıyomusuz

böylede çok lezzetliymiş falan diyolar...ben kızartmalı olanı yiyemiyorum çok ağır geliyo....

istersen bi dene...bana sorarsan tavsiye ederim ama herkesin damak tadıda bir değil neticede...

Son düzenleme:
içten içe çok umutsuzum sanki 2 kg bile veremeyeceğim gibi hissediyorum. inşallah vucudum bir kez daha beni dinler bundan sonra da ben onu dinlicem...

o içine bizden selam söyle umutsuzluğu bıraksın olurmu...gayet güzel gidiyosun vucudun şimdilik dirense bile iyi biliyosunki doğru yoldasın...ve biraz sabırla sonuç dilediğin gibi olucakk....

içten içe çok umutsuzum sanki 2 kg bile veremeyeceğim gibi hissediyorum. inşallah vucudum bir kez daha beni dinler bundan sonra da ben onu dinlicem...

canım o kiloları nasıl birden aldıysan birden de verirsin, ilk haftalar daha çok verirsin bence, bu hafta 2 kilo en az gider gibi gözüküyo ama sen gene de kaslarını çok yorma, valla ben 3 mil leslide bile yoruluyorum şahsen

Nevincim arkadaşına çok üzüldüm Allah bebeğe de annesine de şifa versin inşallah
Günümüz güzel geçti arkadaşla yürüdük kızımın hediyesini aldık arkadaşa da elbise aldık bize gelip çayımızı demledik bişeyler hazırlayıp yedik pasta kestik arkadaşımın da kızları var onlar da geldi iyi oldu

kızlar bugunki me

8:301armut
9-10:00 yuruyus
10:001 tost
500ml su
11-12:00 pilates
14:00 çorba
salata
1dılım ekmek
500ml su
16:00 cay
kurabıye
19:00 menemen
2dılım ekmek
500ml su
21:00 erık
500ml su

Son düzenleme:
tabanlarım çatladııı sabah kahvaltı yaptık sonra beğendiğim takımı masa sandalye bide yatak bazası başlığı 3300 e aldık 2 ay ertelemeli kanpanya vardı krediden çekecek kampanya bitmiş taksit az çok zorlanacaz nası sinir oldum anlatamam başka kartta yok taksit harici kullanmadımızdan 1 tane va başka kartlara varmış onuda biz alamadık valla kısmet deilmiş demekki dedim başka mobilyacı gezdik çok deişik var kafam karıştı köşe almayalım diyo eşim her eve uymaz diye sabit evimiz yok diyyo sonra o sinirle eve geldim kızı uyuttum doru kursa bi pike kestim bakalım yapabilirsem sonra gelip geri mobilyacıları dolandık durdukk bi tane beğendik bakalım yarım alalım dei eşim oda kısemet olcakmı bilemem

asu senin karpuz gibi bugün herşey ters gitti

akıl verin takımmı alam köşemi kızlarr

selam güzellerrrr

nasılsınız ?umarım herkesler iyidir?

demirbaşlarımız sizleride kocaman öptümmmmm

asumancım kızının doğum günü kutlu olsun Allah uzun ömürler versin

nusenam almadınmı koltukları hani resim??

Esra neden gitmedin dr bak iki gün sonra inşallah ağrımaz kuzum:44:

menümüde yazayım direk buraya geldim duş alcam eşime yemek hazırlıycam

menüm

sabah yarım kase çorba ve 1 dilim kepekli ekmek

ara 1 elma

öğle 5-6 kaşık pırada yemeği, 2 yemek kaşığı makarna ekmek yemedim dengelemek için ve salata

ara 1 armut 4 adet form bisküvi

akşam tavuk ızgara söğüş domates v.s

ara yeşil çay meyve yoğurt

bugün yeşilçay unutmuşum yanıma almayı gece 2 fincan içiceğim

Yenam uğramışın arada özletme kendini canım

Nursenacım herşeyde vardır bir hayır canım köşe takımı bence oturma odası için ideal ama misafir ağırlamak için pek uygun değil herkes yanyana sıralanıyor gibi oluyor oturunca ama tam keyiflik

vardır herşeyde bir hayır canım sıkma canını...canım eşin haklı sürekli geziyosunuz ama ben olsam genede köşe alırdım küçük odaların kurtarıcısı oluyo...bir odası daha olan eve çıktımmı mutlaka almayı düşünüyorum bende....gerçi benim evim yeni evleniyomuşum gibi komple yenilenecek ama bakalım nasıl nezaman olur bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…