Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dışarda birşeyler oluyor ama ne olduğunu anlıyamadım tam namazı kılmıştımki peşpeşe iki patlama sesi geldi bağrışlar oldu sesler yükseliyor. hemen pencereye koştum gençler ordan oraya koşturuyor. arabalar tam bizim kapının önünde durup sonra ilerliyor. sanırım pazar yerinde birşeyler oluyor. önümüzde bir bina var pazar yerini göremiyorum. şimdide polis arabaları gelmeye başladı beş altı tane polis arabası geçti . gençler marketin önüne toplanmış polis onları dağıtmaya çalışıyor.

allahallah ne olmuşkine acabaa....

kızlar akşama kadar herşey iyi gittide akşam eşim bana komplo kurdu. bir süredir hadi gidip dondurma yiyelim diyordu. bende vanilyalı mıdeme dokunuyor meyvelide sevmiyorum diyor atlatıyordum. akşamleyin vanilyasız kaymaklı dondurma bulmuş bir kilo almış gelmiş anacım oda öyle güzel birşeykii yememek mümkün değil bir kaşık alıcam yeter derken bir kaşık daha bir kaşık daha götürdüm iki kişi nerdeyse yarıya getiriyorduk hemen kaldırdım dondurucuya. dondurucuyu bir açtım iki tabakta orda var kim yiycek bunları bilmiyorum
canım sıkma canını eyer birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için yada daha iyisi olacağı içindir.
eşin haklı bence köşe takım her eve uymuyor. oturma odasında ben çok memnunum ama her odaya uymadığıda kesin

nursenacım ben ısrarla dev bir köşe takımı aldım. evliliğimizin ilk yılları idi böyle sarılıp koklaşır film falan izleriz fantezisi ile ama bebek olunca köşe bana ve bebeğime ait oldu diğer kısım eşimin iğreti oturduğu bir bölüm. sonunda tamamen ayırdım L nin iki kolunu öyle ayrı gayrı otururyorum. ben şimdiki aklım olsa 2 adet 3 lü koltuk ve yerin varsa 2 baya böyle baş dayamalı berjer olan bir takım yapardım. turk insanı zaten sıra sıra dizilmeyi sevmiyor bir misafirin falan geldiğinde illa karşı karşı oturmak istiyor onu da unutma...

yemek işi ve oğlanın yatırılması tamamlandı oturdum şimdi. 10.30 gibi belki kasıp 3 mil leslie yapabilirim sabah ki yuruyus pek başarısızdı.

12 mayısta anneler gunu kutlaması olacak kreşte şimdi butun anneler (burunları yapılı çakma sarışın ve hepsi mubarek 90-60-90) bir araya gelecez yine.... kısın bir iki toplantı oldu ben de şişmanım ama mimarım havası ile bir ezikliğimi kapatmaya çalışmıştım, sanırım o ya çok işe yaradı yahut geri tepti çünkü herkes birbiri ile konusurken kimse bana selam vermiyor. elbette çok da umrumda değilde oramdan buramdan yağ fışkırmadan söyle şık sıkırdım gireydim topluluğun içine topla yıkılmazdım ama hep bu ukalalığımın faturası sanki kilolarım. bugun yururken sınır oldum kendime herkes böyle toplumdan ayrı fark edilir olmak ister ben yalnızca sıradan olmak için kasıyorum yıllardır. yalnızca normal bir kiloda olabilmek için deliriyorum. normal bir mazadan bir kıyafet almak göbeğimi içime çekmeden(çok işe yarıyorya) resim çektirmek, dilim dışarı sarkmadan hareket etmek , vs...

gerildim şimdiden ne giysem diye....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim

Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkk hatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar
Şükür burnum kırılmadı yoksa birde onla uğraşacaktık

Canım kızının doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice seneler nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn

Canım başınız sağ olsun :26: Rabbim inşallah Anneyede kuzuyada sağlık ve uzun ömür verir ....Aminnnnnnnn
Gerçekten çok zor bir durum Rabbim ailesine sabırlar versin....Aminnnnnnnnnnn

off pek keyfim yok canım sıkıldı akşamdan beri...uyumak istiyorum ama kuzular daha yatmadılar nezaman yatarlar oda belli değil...bugün pek bişeyde yapmadım ama yorgun hissediyorum...

banucum geçmiş olsun canım...bilirim onun acısını benim küçük cadı gün aşırı kafa atıyo burnuma günlerce geçmiyo onun sızısı...

Hepinize iyi aksamlar.. sizlwre. karsi cok mahcubum ama inanin gunlerim cok yogun ve yorucu geciyor.. annemler memlekete donduler kv yanimda o yuzden butun is bende. haliyle yoruluyorum birde bebegim sutten keildi ;( cok uzuldum ama yapacak bisey olmadi sutum bitti.annemin de oyle olmus bilmiyorum bu isler genetik olur mu ben bu sabh tartida 80kilo oldugumu gorunce cok sevinim hemen aklima siz geldiniz. paylasmak istedim. hepinizi opuyorum

banucum geçmiş olsun canım...bilirim onun acısını benim küçük cadı gün aşırı kafa atıyo burnuma günlerce geçmiyo onun sızısı...

Çok sağ ol canım hakikaten hala sızlıyor ama çocuklar sakinledi o bahaneyle

Nursenacığım bu arada koltuk takımı ile iligili sorun olmuş :44: Rabbim hayırlısını ve çok daha güzelini nasip eder inşallah

banucum geçmiş olsun
bilirim o acıyı benimde başıma gelmişti arkadaşımın kızı koşarak bana doğru gelirken ayağı ağaç köküne takıldı benim üzerime öyle bir hızla düşdüki kafasıda burnuma bir vurdu anında burnumdan kan boşaldı gözlerimden yaşlar akmaya başladı. neyseki birşey olmadı. gerçi birkeresinde dr. gittiğimde dr. burnuna ne zaman darbe aldın burun kemiğinde kırık var dedi ama başka dr. hiçbirşey yok dedi.

hoşgeldin aytencim özlettin kendini ama vermiş olman sevindirici.

hoşgeldin canımm..özledik senii...bebeğin için üzülme alacağını almıştır şimdiye kadar...kilon içinde tebrik ederim canım...inş daha eksileride görürsünn...

oy ben nerelere gidemmm öldüm yorgunluktan akşam 8den beri fink fink geziyorum sokaklarda yine de bi faydası olmuştur di mi bi kaç kalori yakmışımdır ???

canlarimmm erkenden yatmam lazim sabah 7de hastanede olmamiz lazim esimin parmagi kirilip ameliyat olmustu hatirlarsiniz yarin tekrar ameliyat olacak icine koyduklari platinler cikacakmis bikacgün yine gelemeyebilirim okurum yinede firsat bulduca haber vereyim dedim cooook öptüm hepinizi iyi gecelerrr görüsmek üzereee ...

çok geçmiş olsunnn Allah ım acil şifalar versn

inşallah problem kalmamıştır. hayır haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…