kızlar dışarda birşeyler oluyor ama ne olduğunu anlıyamadım tam namazı kılmıştımki peşpeşe iki patlama sesi geldi bağrışlar oldu sesler yükseliyor. hemen pencereye koştum gençler ordan oraya koşturuyor. arabalar tam bizim kapının önünde durup sonra ilerliyor. sanırım pazar yerinde birşeyler oluyor. önümüzde bir bina var pazar yerini göremiyorum. şimdide polis arabaları gelmeye başladı beş altı tane polis arabası geçti . gençler marketin önüne toplanmış polis onları dağıtmaya çalışıyor.
canım sıkma canını eyer birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için yada daha iyisi olacağı içindir.tabanlarım çatladııı sabah kahvaltı yaptık sonra beğendiğim takımı masa sandalye bide yatak bazası başlığı 3300 e aldık 2 ay ertelemeli kanpanya vardı krediden çekecek kampanya bitmiş taksit az çok zorlanacaz nası sinir oldum anlatamam başka kartta yok taksit harici kullanmadımızdan 1 tane va başka kartlara varmış onuda biz alamadıkvalla kısmet deilmiş demekki dedim başka mobilyacı gezdik çok deişik var kafam karıştı köşe almayalım diyo eşim her eve uymaz diye sabit evimiz yok diyyo sonra o sinirle eve geldim kızı uyuttum doru kursa bi pike kestim bakalım yapabilirsem sonra gelip geri mobilyacıları dolandık durdukk bi tane beğendik bakalım yarım alalım dei eşim oda kısemet olcakmı bilemem
asu senin karpuz gibi bugün herşey ters gitti
akıl verin takımmı alam köşemi kızlarr
bilmiyorum anlıyamadım. kalabalık biraz dağılmaya başladı. birisi kavga olmuş diyor sanki kulağıma öyle geldi.allahallah ne olmuşkine acabaa....
tabanlarım çatladııı sabah kahvaltı yaptık sonra beğendiğim takımı masa sandalye bide yatak bazası başlığı 3300 e aldık 2 ay ertelemeli kanpanya vardı krediden çekecek kampanya bitmiş taksit az çok zorlanacaz nası sinir oldum anlatamam başka kartta yok taksit harici kullanmadımızdan 1 tane va başka kartlara varmış onuda biz alamadıkvalla kısmet deilmiş demekki dedim başka mobilyacı gezdik çok deişik var kafam karıştı köşe almayalım diyo eşim her eve uymaz diye sabit evimiz yok diyyo sonra o sinirle eve geldim kızı uyuttum doru kursa bi pike kestim bakalım yapabilirsem sonra gelip geri mobilyacıları dolandık durdukk bi tane beğendik bakalım yarım alalım dei eşim oda kısemet olcakmı bilemem
asu senin karpuz gibi bugün herşey ters gitti
akıl verin takımmı alam köşemi kızlarr
Merhabalar
Yarın ki misafiri iptal ettim rahatladımkızıma pasta yaptım hazır pandispanya almıştım işim çok diye bilsem kendim yapardım neyse nasip bir de fıstıklı pudingli kurabiye yaptım pişiyor sonra yürüyerek çarşıya ineceğim hediye almaya yemeğim var o yüzden rahatım :)
Yenacım seni. Gördüm sevindim canım kızımın doğumgününü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin inşallah
kızlar merhaba...
öyle yoğun ki malum pazartesi sadece okuyabildim.
ASuman ablacım kızının doğum günü kutlu olsun...
çok sıkıldı canım bugün öğrendim arkadaşım ikiz gebe idi 6,5 aylıktı erken doğum yapmış,bebeğinin birini kaybetmiş.biri küvezde ve de pek ümitli değilmiş.bu sırada arkadaşımın beyin damarında tıkanıklık varmış kısmi felç geçirmiş komada kalmış2 gün ameliyat olmuş...neler neler yaşamış...off off şu uzaklık yokmu...ne mutluluğunda koşabiliyorsun ne acılarında sevdiklerinin...
banucum geçmiş olsun canım...bilirim onun acısını benim küçük cadı gün aşırı kafa atıyo burnuma günlerce geçmiyo onun sızısı...
hoşgeldin aytencim özlettin kendini ama vermiş olman sevindirici.Hepinize iyi aksamlar.. sizlwre. karsi cok mahcubum ama inanin gunlerim cok yogun ve yorucu geciyor.. annemler memlekete donduler kv yanimda o yuzden butun is bende. haliyle yoruluyorum birde bebegim sutten keildi ;( cok uzuldum ama yapacak bisey olmadi sutum bitti.annemin de oyle olmus bilmiyorum bu isler genetik olur muben bu sabh tartida 80kilo oldugumu gorunce cok sevinim hemen aklima siz geldiniz. paylasmak istedim. hepinizi opuyorum
Hepinize iyi aksamlar.. sizlwre. karsi cok mahcubum ama inanin gunlerim cok yogun ve yorucu geciyor.. annemler memlekete donduler kv yanimda o yuzden butun is bende. haliyle yoruluyorum birde bebegim sutten keildi ;( cok uzuldum ama yapacak bisey olmadi sutum bitti.annemin de oyle olmus bilmiyorum bu isler genetik olur muben bu sabh tartida 80kilo oldugumu gorunce cok sevinim hemen aklima siz geldiniz. paylasmak istedim. hepinizi opuyorum
canlarimmm erkenden yatmam lazim sabah 7de hastanede olmamiz lazim esimin parmagi kirilip ameliyat olmustu hatirlarsinizyarin tekrar ameliyat olacak icine koyduklari platinler cikacakmis bikacgün yine gelemeyebilirim okurum yinede firsat bulduca haber vereyim dedim cooook öptüm hepinizi iyi gecelerrr görüsmek üzereee ...
inşallah problem kalmamıştır. hayır haberlerle dönersincanlarimmm erkenden yatmam lazim sabah 7de hastanede olmamiz lazim esimin parmagi kirilip ameliyat olmustu hatirlarsinizyarin tekrar ameliyat olacak icine koyduklari platinler cikacakmis bikacgün yine gelemeyebilirim okurum yinede firsat bulduca haber vereyim dedim cooook öptüm hepinizi iyi gecelerrr görüsmek üzereee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?