Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

siz böyle mesajlara suratlar falan koyuyorsunuz ya ben onları ne zaman yapmaya başlayabilcem ben de görünmüyor da onlar bi mesaj sınırlaması falan mı var???

tamam canım, deniyeceğim ilk fırsatta. sağol tarif için. sana güveniyorum, kesin çok güzel oluyordur

ablacım diyette haftada iki gün dondurma yiyebilirsin. dert etme, yarın dikkat edersin.

geçen cumadan o zaman kadar bi 3-4 kg verirsin bence. o zaman güzel bir şeyler giymesen de güzel hissetmeye başlarsın... sahici olmak böyle, hepimizin kendimize has özelliklerimiz var. biz şişko olanlarız, bulmuşuz birbirimizi burada. keşke her şey dış görünüşle tartılıp ölçülmeseydi de bizim de böyle zırhlarımız olmasaydı...

Aytencim harikasın.. bebeğin için endişelenme, eminim çok güzel beslemişsindir sen onu. işler konusunda da kolaylıklar diliyorum. umarım daha sık uğrayacak fırsatın olur arada :)

geçmiş olsun İlknurcum, inşallah sorunsuz dönersiniz evinize..

Cok tesekkürler kuzum insallah cnm insallah acil ciktim cooook öptümmmmmm hoscakalinnn...

nevin canımm arkadasınaa cok üzüldüm Allah şifa versinn,yavrusunu ona bağışlasın..

ilknur canım sizede gecmiş olsun...

kızlar nasılsınızz acaba...benm diyet gündüz cok güzel gidiyor.hiç acıkmıyorum ama aksamları doymak bilmiyrum.
yemekten sonra acıktım salatalık yedim.
1 elma yedim
1 kase yogurt yedim.

biri beni durdursun

3 mil yaptım leslie simdi sut meyve ve yeşil çay merasimim var...

keşke bende yapabilsem....:26:

tekrardan geçmiş olsun canım...

tamam canım, deniyeceğim ilk fırsatta. sağol tarif için. sana güveniyorum, kesin çok güzel oluyordur

Kızlar hepinize iyi geceler. ben kaçayım yavaştan. öperim hepinizi

iyi geceler canımm....

nursena yok bu akşam gündüz çok yorulduğu için erken yattı heralde....:44:

asucum meyracım mutlucum meryemcim sizede iyi geceler...

kuzularım uyudu sonunda bende namaz kılıp yatayım artık...öptüm hepinizi...

Son düzenleme:
zeynepcim kaç saat önce uykum var yazmıssın..

daha uyuyamamıssın sanırım.senin bücürükler ayaktamı hala yoksa

selam millet.....

bugün netimiz bozuldu, eşim akşam gelince halletti şükür, bende ancak girebildim netin yapıldığından bu yana.

zeynepcim kaç saat önce uykum var yazmıssın..

daha uyuyamamıssın sanırım.senin bücürükler ayaktamı hala yoksa

yeni uyudular canım.....sabah erken kalkıyoruz gün içinde ayaklarımı uzatıp oturamıyorum bile dolayısıyla erken saatte çok uyku bastırıyo ama malesef yatamıyorum...bazen babanneler gibi oturduğum yerde gözümü kapatıyorum büyük kız hemen anne uyumanı istemiyorum aç gözlerini diyo...öyle işte...istesemde istemesemde geç saatte yatıyorum...ben gidiyodum demi...

:))) ay anne uyumanı istemiyorum mu diyor cok tatlı ama
resimlerini koysana birgün bize:))

evet cok yoruluyosundur yasları cok küçük ama ne tatlı yorgunluktur dimi o..
ben tadamadım henüz.hala eşimle hacivat karagöz gibi oturuyoruz evin içinde bir basımıza.
gecen gün hayal ettim bir ufaklık olsa etrafta gezse bizide peşinde döndürse diye
kısmet inşallah olur...

ay bende pek dertliymişim..neyse bende gidiyodum demi:)

Son düzenleme:

evet gitmeye niyetlenmişsin az önce, yeni okudum canım bende
sonra uykusuz kalma, istersen git güzelce uyu canım seninkiler uyanıp falan etmeden hemen, ne olur ne olmaz uykunu al sen canımcım en yakınından.

İNŞAALLAH canım.....

sende Allaha emanet ol canımcım......

geçmiş olsun canım.....

merhaba canım.....
teşekkür ederim.
ne zaman düzelcek sizin bu netteki sorun???((

inşaallah canım, çok sevindim gerçekten senin adına.......:)))

başınız sağolsun canım, Rabbim hayrınızıda kabul etsin inşaallah.

geçmiş olsun.....

bir bir derken birikmiş dafi ablacım kaçamaklar gece düğününde:)
birde eşinin getirdiği dondurma....
artık bu hafta kaçamak limiti dolmaya yaklaştı senin için, az frenlesen iyi olur bence:)
öyle değilmi ablacım benim?:)
seni seviyorum.......

mozaik pastanın tarifinide tabiki hemen yazayım sana ablacım:)

MOZAİK PASTA
malzemeler:
-300gr sade olanında petibör bisküvi
-2tane yumurta
-1paket vanilya
-1paket margarin
-1/2su bardağı pudra şekeri
-2tatlı kaşığı kakao
-streç film naylonu

yapılışı:
bisküvi hariç herşeyi bi kapta iyice karıştır, margarin eritilerek eklenicek.
sonra bu karışımın içine bisküvileri çok ezmeden parçala ve iyice yuğurur gibi karıştır, yine mutlaka bisküviler çok ezilmeden yuğurulucak.
sonra tezgahın üzerine serdiğin streç film naylonuna oluşan karışımı koy, sıkıcıca şekil vererek naylon ile sar.
sonra bunu buzluğa at. buzlukta 4-5saat durduktan sonra işlem tamamlanmıştır:)
en başta naylonu tamamen sökülüyo düzgünce, daha sonra istenilen vakitte dilimlenerek soğuk servis edilir.
afiyet olsun ablacım:)

dürbün o dürbünnnn:))))yınede ii tahmin bende ne zannettıgını merak etmısdım:)))
panık atagın ıcın gecmıs olsun bence basarabılırsın azmet...

..

teşekkür ederim, inşaallah canım.

offffff
Rabbim arkadaşınada hayatta kalmayı başaran yavrusunada tez zamanda şifalar nasip eylesin inşaallah, AMİN.

kızçenin doğum günü kutlu olsun ablacım.
ne hediye aldın?:) merak ettim.....
eşimin doğum günüde yaklaşıyo, 10mayıs.

hay Allahım.......
bazen işte aksilik oldumu oluyooooo, geçmiş olsun nursenacım aksilikler için....

canım bizim burada istkbalde eldentaksit yapmışlardı bize, orada da öylemi acaba??? aklında olsun bu canım.....
birde canım bence takım al.

geçmiş olsun canım.....

Allah kolaylıklar versin inşaallah canım......

ay çok sağol esracım içimi rahatlattın ben haftada bir yesem yeter bana çokta güzeldi her dondurmayı yiyemem bunuda atmaya kıyamam en iyisi onu ben yiyeceğim kadar bölüp haftada bir parçasını çıkartıp yiyeyim

meryeeeemmm duuurrr

evet meyracım birazcık ucu kaçtı ama gündüz kaçamak yapmadım bugün dondurma olmasa masumdum dondurma konusundada esra biraz rahatlattı. başka kaçamak yapmazsam haftada bir dondurma yerim tabi dolaptaki bitinceye kadar kaçamak yaparsam kendime ceza verir yemem

tarif için teşekkürler canım
benim tarifime benziyor ama birazcık farklı
birde ben margarin kullanmıyorum
tabikide yapmayıda düşünmüyorum lazım ederse arşivimde bulunsun

selamun aleyküm kızlaarr
hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum.

Aleyküm selam daficim
Herkese hayırlı sabahlar
Küçük kızım okula gitmek üzere hazırlanıyor büyük kızım evde bugün cuma günü İstanbul gezisine gidecek bikaç bişey almak istiyor çarşıya gideceğiz beraber
Meyracım benim eşimin de doğum günü 10 Mayıs ben ona eşorfman almak istiyorum yazlık bakalım
Kızıma da winnie aldım çok sever de:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…