Nursena ablacım biraz talihsizlik yaşamışsın ama herşeyde vardır bi hayır bende köşe takımı istiyorum ama eşinin dediğide mantıklı ama her yere uyum sağlamayabilir neyse inşallah dilediğin takımı bulur alırsıntabanlarım çatladııı sabah kahvaltı yaptık sonra beğendiğim takımı masa sandalye bide yatak bazası başlığı 3300 e aldık 2 ay ertelemeli kanpanya vardı krediden çekecek kampanya bitmiş taksit az çok zorlanacaz nası sinir oldum anlatamam başka kartta yok taksit harici kullanmadımızdan 1 tane va başka kartlara varmış onuda biz alamadıkvalla kısmet deilmiş demekki dedim başka mobilyacı gezdik çok deişik var kafam karıştı köşe almayalım diyo eşim her eve uymaz diye sabit evimiz yok diyyo sonra o sinirle eve geldim kızı uyuttum doru kursa bi pike kestim bakalım yapabilirsem sonra gelip geri mobilyacıları dolandık durdukk bi tane beğendik bakalım yarım alalım dei eşim oda kısemet olcakmı bilemem
asu senin karpuz gibi bugün herşey ters gitti
akıl verin takımmı alam köşemi kızlarr
Banu abla geçmiş olsun küçük bi kaza atlatmışsın valla bende bildiğim için o durumu nasıl bi acı verdiğini tahmin edebiliyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim
Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkkhatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar
Şükür burnum kırılmadıyoksa birde onla uğraşacaktık
Canım kızının doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice seneler nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
Canım başınız sağ olsun :26: Rabbim inşallah Anneyede kuzuyada sağlık ve uzun ömür verir ....Aminnnnnnnn
Gerçekten çok zor bir durumRabbim ailesine sabırlar versin....Aminnnnnnnnnnn
Canım hoşgeldin bebeğin için üzülme ek gıdaya geçmiştir nasıl olsa alacağı vitamini ordan almaya devam eder ayrıca kilon içinde tebrik ederimHepinize iyi aksamlar.. sizlwre. karsi cok mahcubum ama inanin gunlerim cok yogun ve yorucu geciyor.. annemler memlekete donduler kv yanimda o yuzden butun is bende. haliyle yoruluyorum birde bebegim sutten keildi ;( cok uzuldum ama yapacak bisey olmadi sutum bitti.annemin de oyle olmus bilmiyorum bu isler genetik olur muben bu sabh tartida 80kilo oldugumu gorunce cok sevinim hemen aklima siz geldiniz. paylasmak istedim. hepinizi opuyorum
İlknur canım geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsuncanlarimmm erkenden yatmam lazim sabah 7de hastanede olmamiz lazim esimin parmagi kirilip ameliyat olmustu hatirlarsinizyarin tekrar ameliyat olacak icine koyduklari platinler cikacakmis bikacgün yine gelemeyebilirim okurum yinede firsat bulduca haber vereyim dedim cooook öptüm hepinizi iyi gecelerrr görüsmek üzereee ...
:))) ay anne uyumanı istemiyorum mu diyor cok tatlı ama
resimlerini koysana birgün bize:))
evet cok yoruluyosundur yasları cok küçük ama ne tatlı yorgunluktur dimi o..
ben tadamadım henüz.hala eşimle hacivat karagöz gibi oturuyoruz evin içinde bir basımıza.
gecen gün hayal ettim bir ufaklık olsa etrafta gezse bizide peşinde döndürse diye
kısmet inşallah olur...
ay bende pek dertliymişim..neyse bende gidiyodum demi:)
aman beceremedim resim yüklemeyi uğurböckliyi seçmişti ama sen artık birini seçiver
nevin canımm arkadasınaa cok üzüldüm Allah şifa versinn,yavrusunu ona bağışlasın..
ilknur canım sizede gecmiş olsun...
kızlar nasılsınızz acaba...benm diyet gündüz cok güzel gidiyor.hiç acıkmıyorum ama aksamları doymak bilmiyrum.
yemekten sonra acıktım salatalık yedim.
1 elma yedim
1 kase yogurt yedim.
biri beni durdursun
:))) ay anne uyumanı istemiyorum mu diyor cok tatlı ama
resimlerini koysana birgün bize:))
evet cok yoruluyosundur yasları cok küçük ama ne tatlı yorgunluktur dimi o..
ben tadamadım henüz.hala eşimle hacivat karagöz gibi oturuyoruz evin içinde bir basımıza.
gecen gün hayal ettim bir ufaklık olsa etrafta gezse bizide peşinde döndürse diye
kısmet inşallah olur...
ay bende pek dertliymişim..neyse bende gidiyodum demi:)
Günaydın canlar,
Nasılsınız bakalım? Ben iyiyim çok şükür. hava soğuk biraz, evde de yemeklik bir şey yok. dışarı çıkmaya üşeniyorum valla.
Haa Zeynepcim bugün ben de haftasonu gelenlerden kurtuldum, 82.1 kg çıktım
Canım çok iyi gidiyorsun. Doymayınca tam da yenmesi gerekenleri yemişsin. Afiyet olsun
günaydın hanımlaarrr :)))
nasılsınız bakalım??
eşin resim konusunda bence haklı, ben de face ye bir gaz resimler koydum baktım millette koyup etiketliyor falan bu işin sonu olmadığını gördüm. artık neredeyse hiç resim koymuyorum. olanları tutuyorum ama...Selamün aleyküm...
nasılsınızz...ben boğazlarım şiş uyandım fena kırıklık var üzerimde hiç yataktan çıkıcak halim yok ama koşturmaca geçiyo günüm...canım hiç bişey yemek istemiyodu ama zorladım kendimi ve minik bi kahvaltı yaptım...şimdi çay içiyorum sıcak iyi gelir belki...
resim koymak isterdim canım ama eşimin rızası yok oyüzden koyamıyorum...ben face aldığımdaki ilk şartı o oldu..hiçbi şekilde ne
kendi resimlerini nede çocukların resimlerini koymıcaksın paylaşmıcaksın...hatta içine doğmuş gibi dün akşam sen forumda resim
falan paylaşmıyon demi dedi kaldım öyle tabiki paylaşmıyorum dedim...forum fikrine yavaş yavaş alışmaya başladı gibi belki
zamanla resim fikrini kabul ederse koyarım....he bide evet yorucu oluyo ama onlarsız bir hayatı düşünemiyorum...bu aralar bir
iki gün anneme bırakayım biraz kafa dinlerim diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum dayanamam diye ama çokta yoruldum biraz
dinlenmeye ihtiyacım var...bilmiyorum yani bırakırmıyım..:26:
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah...
esracımm tebrik ediyorum canım...
ya bende busabah bi çıktım 87,8 dedi hadi ya dedim tekrar çıktım88,1 dedi hadi son bi kere daha çıkayım ne derse kabul etcem dedim 88,1 dedi...bende bunu doğru saydım...yani hala 100 gr +dayım....cumaya kadar 87 li bişey görsem süper olcak..
eşin resim konusunda bence haklı, ben de face ye bir gaz resimler koydum baktım millette koyup etiketliyor falan bu işin sonu olmadığını gördüm. artık neredeyse hiç resim koymuyorum. olanları tutuyorum ama...
kk ya gelince benim profilimin içinde yalnızca arkadaşlarımın gördüğü resimlerim var. bir-iki buluşmamız oldu o sırada çekilenler falan... o resimler bildiğim kadarı ile yalnızca arkadaşların tarafından görülüyor ve istersen silebiliyorsun. ama ana forum sayfasına koyduğun fotoları silemiyorsun.
günaydın canım hoşgeldin....
kendi adıma ben iyi olmaya çalışıyorum...:26:
sen nasılsın...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?