Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYYDINN kızlarrr dün 35 derece bide nem olunca havada akşam yamuldum resmen tek gözü kapalı izledim karadayıyı ben dizi izleyince babamızda pcyi kapıyo sonrada gelemedim
kızlar zayıflamak istiyosanız mobilyacı gezin anam 2 günde 500 gr vermişim :)))
en son mağza kucamızda küçükle asansör tamiri vardı 8 kat indik çıktık tabanlarım ağrıyo hala eşim diyoki sen neettin bana böle lan diyo okadar doğuda dağda gezdim yorulmadım :)))))))))) diyooo

bakalım inşallah güzel bi takım alırım dün aksilik neyse kısmette yokmuş sanırım her işte var bi hayır

şimdi ev temizlenecek bide kek yapıp gidicem arkadaşlar hıdırrellez diye çağırdılar bende salı olsun dedim oraya gidicem inşallah faza kaçırmadan dönerimm sıcaktan çok su içiyorum inşallah 80 ne inerim haziran sonunaEki Görüntüle 704574

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben yine ortada dolanıyorum ruh gibi valla uykusuzluk yorgunluk hepsi bi arada valla neyse hepiciginizi öpüyorm kızlar
Nursena ablacım biraz talihsizlik yaşamışsın ama herşeyde vardır bi hayır bende köşe takımı istiyorum ama eşinin dediğide mantıklı ama her yere uyum sağlamayabilir neyse inşallah dilediğin takımı bulur alırsın
Banu abla geçmiş olsun küçük bi kaza atlatmışsın valla bende bildiğim için o durumu nasıl bi acı verdiğini tahmin edebiliyorum
Canım hoşgeldin bebeğin için üzülme ek gıdaya geçmiştir nasıl olsa alacağı vitamini ordan almaya devam eder ayrıca kilon içinde tebrik ederim
İlknur canım geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun

Meyra kuzum rabbim gönlünden geçen bu güzel dileklerini önüne sunsun inşallah sen ve senin gibi bebek isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah

gunaydın arkadaşlar,

gece saat 11.30 dan sonra suttu y.çaydı kahveydi içince sabaha kadar uyuyamadım. hep diyorum bu saatte bişi içme diye yok yine içiyorum. sonra saat başı wc...

ben bu diyet sabahlarını çok seviyorum, suçluluk duygusu yok, mide yanması yok, hafif hafif vucut toplanmaya başlayınca böyle bir enerjik olma durumu...
inşallah bırakmam da bu sefer 7 li rakamları bile görürürüm... kuş gibi ucarım heralde. gecen sene 85-90 arasında bile neredeyse hareket kabiliyetim 2 ye katlanmıştı... bir 7 leri görsem.... dun leslie bakıyorum kadın da gram fazlalık yok ama böyle manken gibi de değil çok begendim acaba bir gun bende diye hayal kurdum belimi tuttuğum da kalça kemiklerimi hissedermiyim. yumuş yumuş şimdi tutamıyorum bile...hayaller hayaller...

Günaydın canlar,

Nasılsınız bakalım? Ben iyiyim çok şükür. hava soğuk biraz, evde de yemeklik bir şey yok. dışarı çıkmaya üşeniyorum valla.

Haa Zeynepcim bugün ben de haftasonu gelenlerden kurtuldum, 82.1 kg çıktım

Canım çok iyi gidiyorsun. Doymayınca tam da yenmesi gerekenleri yemişsin. Afiyet olsun

şimdi kahvaltımı edeyim yine yaptım 10.30 yuruyuş yine 11.30-13.00 oooooo yemekti dinlenmeydi evde gezmeydi akşam oluyor. erken kalkmak ve spor işini gün ortasında yapmamak lazım tum gun ölüyor...

huhuuuularrrrrr.....günaydın....
spor yapıldı kahvaltı yapıldı gunluk ısler ıcın dısarı cıkmaya mecal kalmadı

yurumekden corabım delıncdi:)):26::26::26:

Selamün aleyküm...

nasılsınızz...ben boğazlarım şiş uyandım fena kırıklık var üzerimde hiç yataktan çıkıcak halim yok ama koşturmaca geçiyo günüm...canım hiç bişey yemek istemiyodu ama zorladım kendimi ve minik bi kahvaltı yaptım...şimdi çay içiyorum sıcak iyi gelir belki...

resim koymak isterdim canım ama eşimin rızası yok oyüzden koyamıyorum...ben face aldığımdaki ilk şartı o oldu..hiçbi şekilde ne

kendi resimlerini nede çocukların resimlerini koymıcaksın paylaşmıcaksın...hatta içine doğmuş gibi dün akşam sen forumda resim

falan paylaşmıyon demi dedi kaldım öyle tabiki paylaşmıyorum dedim...forum fikrine yavaş yavaş alışmaya başladı gibi belki

zamanla resim fikrini kabul ederse koyarım....he bide evet yorucu oluyo ama onlarsız bir hayatı düşünemiyorum...bu aralar bir

iki gün anneme bırakayım biraz kafa dinlerim diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum dayanamam diye ama çokta yoruldum biraz

dinlenmeye ihtiyacım var...bilmiyorum yani bırakırmıyım..:26:

Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah...

esracımm tebrik ediyorum canım...

ya bende busabah bi çıktım 87,8 dedi hadi ya dedim tekrar çıktım88,1 dedi hadi son bi kere daha çıkayım ne derse kabul etcem dedim 88,1 dedi...bende bunu doğru saydım...yani hala 100 gr +dayım....cumaya kadar 87 li bişey görsem süper olcak..

Son düzenleme:
eşin resim konusunda bence haklı, ben de face ye bir gaz resimler koydum baktım millette koyup etiketliyor falan bu işin sonu olmadığını gördüm. artık neredeyse hiç resim koymuyorum. olanları tutuyorum ama...

kk ya gelince benim profilimin içinde yalnızca arkadaşlarımın gördüğü resimlerim var. bir-iki buluşmamız oldu o sırada çekilenler falan... o resimler bildiğim kadarı ile yalnızca arkadaşların tarafından görülüyor ve istersen silebiliyorsun. ama ana forum sayfasına koyduğun fotoları silemiyorsun.

facedeki aynen dediğin gibi daha kötü oluyo ama eşim forumada müsade etmiyo...belki zamanla...

Öğleden sonra gidip saçlarımı kestireceğim. Oradan da anneme gideceğim yemeğe. inşallah üşütmem, hava çok soğuk görünüyor. hasta olacağım tekrar diye ödüm kopuyor :)

kestirmeyi düşündüğüm modeli de ekleyeyim. bakalım beğenecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…