Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam fıstıklarımm

ben geldimm , perişanlardayımm , kursum başladı , dün sabah 7.30 da çıktım evden akşam 9da girdim , o kadar saat gırtlak patlattıktan sonra kursu dinlemek işkence gibiydi

pazartesiye kadar sıkacam artık dişimi , akıllı tahtayı keşfedelim derken biz aklımızdan olacaz haaaa

sizlerde keyifler nasıl yavrularrr ? herşey yolundadır inşAllahhh

özledim hepinizi , Allaha emanet olunnn

Esoşum saçların şimdiden hayırlı uğurlu olsun kuzumm , öperiimm

merhaba bende aranıza gırmek ıstıyorum tam tamına 100 kıloyum ve nasıl basa cıkıcam tekrar 70lerı gorcekmıyım bılmıyorum sanıyorum cok ıradesızım sızler nasıl basarıyosunuz ve cızelge nasıl eklenıyo yardım edermısınız

oo iyisin asuu senin doğum günleri birbirini kovalıyor.eşininde kızlarınında doğum günleri kutlu olsun.hep birlikte Allah hayırlı uzun ömürler versin.huzurlu bir hayat ve iki cihan saadeti versin

haydi bakalım kaçırmadan gel pufudukcum

aramıza hoşgeldin meryem azmin daim olsun.
burayı sürekli takip eder paylaşımda bulunursan ve hergün menünü paylaşırsan kendini frenlemeye başlarsın canım.
her eline birşey aldığında akşama menüme nasıl yazıcam der bırakırsın ve daha sağlıklı şeyler yemeye başlarsın.
çizelge için buraya bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:
güzelmiş...resim eklemeyi unutma sonra.....

sağol canım, gece eklerim o zaman :)

Cücüşüm sana kolaylıklar diliyorum. dikkat et kendine. inşallah çabucak gelir artık şu tatilin

------------

Ben şimdi kaçayım kızlar, gece gelirim herhalde. hepinizi öperim :)

Son düzenleme:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yine yoğun bir gün beni bekliyor Birazdan mutfağa dalıcağım öğlen yemeği hazırlamak için sonrada çamaşırlar var asılacak, kuruyanlar katlanacak, evi yine sil süpür falan devam ediyor işler
Öğleden sonra Spor salona atıcağım inşallah kendimi ve deşarj olup az kalori yakacağım
Artık akşam inşallah yediklerimide paylaşırım

Bu dip köşe temizlik benim düzenimi bozdu yemekle ilgili problem yok ama buraya gelip paylaşmaya fırsatım olmuyordu
Umarım bugünden sonra düzenli paylaşımda bulunabilirim

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Canım şimdiden çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlar eşin kendini ve çok fazla ağrısı olmaz
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin
Kendine çok iyi bak

Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

evet soyle soylıyım dıete dun basladım 100kılo cıktım tardıda bugun baktıgımda 99,400 cıktım sanırım basarıcam pes etmezsem tabı bıde yaklasık 2 saat yurudum bole gıderse olucak sanırım :)

ve aleykümselam canım aynı anda yazmışız

ben başaracağından eminim ama birden bire spora fazla yüklenme istersen sporcularımız sana bu konuda yardımcı olucaktır. burda diyetisyene giden ve güzel kilolar veren arkadaşlar var. sana her konuda yardımcı olurlar. yeterki paylaş

hoşgeldin Meryemmm , azmin daim olsun inşAllahhh ))

tesekkur edrım daha oncede denedım sporsuz yapmayı daha dogrusu bırden yuklenmmemeyı ama olmuyo yuruyus bana ıyı gelıyo bıde ben cok su ıcerım sanırım onun etkısınıde gorucem ınsallah tuvaletten cıkamıyorum su ıcmekten acaba ıse yarıyomu yada donusumu odemmı olur bunuda merak edıyorum ınsallah hepımız basarırızda emeklerımız heba olmasın

hoşgeldin meryemcim...artık iki tane meryemimiz varr....

canım yaa kıyamam sanaa...ama son bir ayınız ondan sonra tatil iyi gelicek inşallah sanaa....bizde seni özledik kuzum..Allaha emanet ol...

Bende patlıcanları soymadan karnına kesik attıktan sonra ızgarada közleyip yapıyorum fırındada salçalı suda pişirince herkes çok beğeniyor aynen hafif ve lezzetli
Hoş geldin bende senin gibi diyorum o 70 de kiloluyum diye sinirlenip kendimi ve kilomu beğenmediğim zamana dönebilecek miyim
:18::18::18:

hoşgeldin meryemcim...artık iki tane meryemimiz varr....

canım yaa kıyamam sanaa...ama son bir ayınız ondan sonra tatil iyi gelicek inşallah sanaa....bizde seni özledik kuzum..Allaha emanet ol...

evet Zeynebim yaa , valla çok ağır oldu bu dönem , hergünüm tıka basa dolu , bir tek bu öğleden sonrası boş , akşama yine kurs var :26::26:

aslında biraz zamanım olsa spor yapamadığım için pasif jimnastik'e gidesim vardı ama ona bile zaman ayırmamıyorum bu aralar , neyse seneye bebiş yapayımda kurtulayım bari şu yoğunluktan eheheh işten kaçmak için bebiş yapan Aynurrr

ınsallah donerız cunkı cok zor mıllet rahat rahat yururken bız yolun basına bıle cıkmakta zorlanıyoruz e bıde sıyahlara gomulmek var artık renklı gıyınmek ıstıyorum sıyahı sevıyorum demek yerıne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…