Öğleden sonra gidip saçlarımı kestireceğim. Oradan da anneme gideceğim yemeğe. inşallah üşütmem, hava çok soğuk görünüyor. hasta olacağım tekrar diye ödüm kopuyor :)
kestirmeyi düşündüğüm modeli de ekleyeyim. bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 704755
oo iyisin asuu senin doğum günleri birbirini kovalıyor.eşininde kızlarınında doğum günleri kutlu olsun.hep birlikte Allah hayırlı uzun ömürler versin.huzurlu bir hayat ve iki cihan saadeti versinAleyküm selam daficim
Herkese hayırlı sabahlar
Küçük kızım okula gitmek üzere hazırlanıyor büyük kızım evde bugün cuma günü İstanbul gezisine gidecek bikaç bişey almak istiyor çarşıya gideceğiz beraber
Meyracım benim eşimin de doğum günü 10 Mayıs ben ona eşorfman almak istiyorum yazlık bakalım
Kızıma da winnie aldım çok sever de:))
haydi bakalım kaçırmadan gel pufudukcumGÜNAYYDINN kızlarrr dün 35 derece bide nem olunca havada akşam yamuldum resmen tek gözü kapalı izledim karadayıyı ben dizi izleyince babamızda pcyi kapıyo sonrada gelemedim
kızlar zayıflamak istiyosanız mobilyacı gezin anam 2 günde 500 gr vermişim :)))
en son mağza kucamızda küçükle asansör tamiri vardı 8 kat indik çıktık tabanlarım ağrıyo hala eşim diyoki sen neettin bana böle lan diyo okadar doğuda dağda gezdim yorulmadım :)))))))))) diyooo
bakalım inşallah güzel bi takım alırım dün aksilik neyse kısmette yokmuş sanırım her işte var bi hayır
şimdi ev temizlenecek bide kek yapıp gidicem arkadaşlar hıdırrellez diye çağırdılar bende salı olsun dedim oraya gidicem inşallah faza kaçırmadan dönerimm sıcaktan çok su içiyorum inşallah 80 ne inerim haziran sonunaEki Görüntüle 704574
aramıza hoşgeldin meryem azmin daim olsun.merhaba bende aranıza gırmek ıstıyorum tam tamına 100 kıloyum ve nasıl basa cıkıcam tekrar 70lerı gorcekmıyım bılmıyorum sanıyorum cok ıradesızım sızler nasıl basarıyosunuz ve cızelge nasıl eklenıyo yardım edermısınız
aramıza hoşgeldin meryem azmin daim olsun
çizelge için buraya bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
güzelmiş...resim eklemeyi unutma sonra.....
selam fıstıklarımm
ben geldimm , perişanlardayımm , kursum başladı , dün sabah 7.30 da çıktım evden akşam 9da girdim ., o kadar saat gırtlak patlattıktan sonra kursu dinlemek işkence gibiydi
pazartesiye kadar sıkacam artık dişimi , akıllı tahtayı keşfedelim derken biz aklımızdan olacaz haaaa
sizlerde keyifler nasıl yavrularrr ? herşey yolundadır inşAllahhh
özledim hepinizi , Allaha emanet olunnn
Esoşum saçların şimdiden hayırlı uğurlu olsun kuzumm , öperiimm
canlarimmm erkenden yatmam lazim sabah 7de hastanede olmamiz lazim esimin parmagi kirilip ameliyat olmustu hatirlarsinizyarin tekrar ameliyat olacak icine koyduklari platinler cikacakmis bikacgün yine gelemeyebilirim okurum yinede firsat bulduca haber vereyim dedim cooook öptüm hepinizi iyi gecelerrr görüsmek üzereee ...
merhaba bende aranıza gırmek ıstıyorum tam tamına 100 kıloyum ve nasıl basa cıkıcam tekrar 70lerı gorcekmıyım bılmıyorum sanıyorum cok ıradesızım sızler nasıl basarıyosunuz ve cızelge nasıl eklenıyo yardım edermısınız
aramıza hoşgeldin meryem azmin daim olsun.
burayı sürekli takip eder paylaşımda bulunursan ve hergün menünü paylaşırsan kendini frenlemeye başlarsın canım.
her eline birşey aldığında akşama menüme nasıl yazıcam der bırakırsın ve daha sağlıklı şeyler yemeye başlarsın.
çizelge için buraya bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ve aleykümselam canım aynı anda yazmışızSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yine yoğun bir gün beni bekliyorBirazdan mutfağa dalıcağım öğlen yemeği hazırlamak için sonrada çamaşırlar var asılacak, kuruyanlar katlanacak, evi yine sil süpür falan devam ediyor işler
Öğleden sonra Spor salona atıcağım inşallah kendimi ve deşarj olup az kalori yakacağım
Artık akşam inşallah yediklerimide paylaşırım
Bu dip köşe temizlik benim düzenimi bozduyemekle ilgili problem yok ama buraya gelip paylaşmaya fırsatım olmuyordu
Umarım bugünden sonra düzenli paylaşımda bulunabilirim
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Canım şimdiden çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlar eşin kendini ve çok fazla ağrısı olmaz
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin
Kendine çok iyi bak
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte
ben başaracağından eminim ama birden bire spora fazla yüklenme istersen sporcularımız sana bu konuda yardımcı olucaktır. burda diyetisyene giden ve güzel kilolar veren arkadaşlar var. sana her konuda yardımcı olurlar. yeterki paylaşevet soyle soylıyım dıete dun basladım 100kılo cıktım tardıda bugun baktıgımda 99,400 cıktım sanırım basarıcam pes etmezsem tabı bıde yaklasık 2 saat yurudum bole gıderse olucak sanırım :)
evet soyle soylıyım dıete dun basladım 100kılo cıktım tardıda bugun baktıgımda 99,400 cıktım sanırım basarıcam pes etmezsem tabı bıde yaklasık 2 saat yurudum bole gıderse olucak sanırım :)
ben başaracağından eminim ama birden bire spora fazla yüklenme istersen sporcularımız sana bu konuda yardımcı olucaktır. burda diyetisyene giden ve güzel kilolar veren arkadaşlar var. sana her konuda yardımcı olurlar. yeterki paylaş
hoşgeldin meryemcim...artık iki tane meryemimiz varr....merhaba bende aranıza gırmek ıstıyorum tam tamına 100 kıloyum ve nasıl basa cıkıcam tekrar 70lerı gorcekmıyım bılmıyorum sanıyorum cok ıradesızım sızler nasıl basarıyosunuz ve cızelge nasıl eklenıyo yardım edermısınız
selam fıstıklarımm
ben geldimm , perişanlardayımm , kursum başladı , dün sabah 7.30 da çıktım evden akşam 9da girdim , o kadar saat gırtlak patlattıktan sonra kursu dinlemek işkence gibiydi
pazartesiye kadar sıkacam artık dişimi , akıllı tahtayı keşfedelim derken biz aklımızdan olacaz haaaa
sizlerde keyifler nasıl yavrularrr ? herşey yolundadır inşAllahhh
özledim hepinizi , Allaha emanet olunnn
Esoşum saçların şimdiden hayırlı uğurlu olsun kuzumm , öperiimm
Bende patlıcanları soymadan karnına kesik attıktan sonra ızgarada közleyip yapıyorum fırındada salçalı suda pişirince herkes çok beğeniyor aynen hafif ve lezzetlicanım patlıcanı kaynamış tuzlu suda uzun süre haşlıyorum...tabi suya koymadan önce yarıyorum karnını...sonra içini dolduruyorum....salçalı su
hazırlıyorum...onuda tepsiye döküyorum patlıcanların yarısına kadar gelicek şekilde...bir yemek kaşığıda yağ gezdiriyorum
üzerine...fırına veriyorum ama uzun süre yani çok güzel kızarıncaya kadar pişiriyorum....tepside hiç su kalmıyo...ama yakmadanda
alıyorum fırından..hepsi bu....aslında değişik bişey yapmıyorum yanii...ama herkes çok beğeniyo ve kızartmakla boşuna uğraşıyomusuz
böylede çok lezzetliymiş falan diyolar...ben kızartmalı olanı yiyemiyorum çok ağır geliyo....
istersen bi dene...bana sorarsan tavsiye ederim ama herkesin damak tadıda bir değil neticede...
Hoş geldin bende senin gibi diyorum o 70 de kiloluyum diye sinirlenip kendimi ve kilomu beğenmediğim zamana dönebilecek miyimmerhaba bende aranıza gırmek ıstıyorum tam tamına 100 kıloyum ve nasıl basa cıkıcam tekrar 70lerı gorcekmıyım bılmıyorum sanıyorum cok ıradesızım sızler nasıl basarıyosunuz ve cızelge nasıl eklenıyo yardım edermısınız
hoşgeldin Meryemmm , azmin daim olsun inşAllahhh))
hoşgeldin meryemcim...artık iki tane meryemimiz varr....
canım yaa kıyamam sanaa...ama son bir ayınız ondan sonra tatil iyi gelicek inşallah sanaa....bizde seni özledik kuzum..Allaha emanet ol...
ınsallah donerız cunkı cok zor mıllet rahat rahat yururken bız yolun basına bıle cıkmakta zorlanıyoruz e bıde sıyahlara gomulmek var artık renklı gıyınmek ıstıyorum sıyahı sevıyorum demek yerıne :)Bende patlıcanları soymadan karnına kesik attıktan sonra ızgarada közleyip yapıyorum fırındada salçalı suda pişirince herkes çok beğeniyor aynen hafif ve lezzetli
Hoş geldin bende senin gibi diyorum o 70 de kiloluyum diye sinirlenip kendimi ve kilomu beğenmediğim zamana dönebilecek miyim
:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?