Bende patlıcanları soymadan karnına kesik attıktan sonra ızgarada közleyip yapıyorum fırındada salçalı suda pişirince herkes çok beğeniyor aynen hafif ve lezzetli
Hoş geldin bende senin gibi diyorum o 70 de kiloluyum diye sinirlenip kendimi ve kilomu beğenmediğim zamana dönebilecek miyim
:18::18::18:
tesekkurler cnm hepımızınkı basarılı ve sonucu mutlu olsun ınsallah allah yardımcımız olsun :)
banuuu temizlik bittimiii
Bende patlıcanları soymadan karnına kesik attıktan sonra ızgarada közleyip yapıyorum fırındada salçalı suda pişirince herkes çok beğeniyor aynen hafif ve lezzetli
Hoş geldin bende senin gibi diyorum o 70 de kiloluyum diye sinirlenip kendimi ve kilomu beğenmediğim zamana dönebilecek miyim
:18::18::18:
evet Zeynebim yaa , valla çok ağır oldu bu dönem , hergünüm tıka basa dolu , bir tek bu öğleden sonrası boş , akşama yine kurs var :26::26:
aslında biraz zamanım olsa spor yapamadığım için pasif jimnastik'e gidesim vardı ama ona bile zaman ayırmamıyorum bu aralar , neyse seneye bebiş yapayımda kurtulayım bari şu yoğunluktaneheheh işten kaçmak için bebiş yapan Aynurrr
iyi fikirmiş bir ara bunuda deniyeyim....
hadi bakalım öyle olsun..sonra bebiş sana okulu aratmasında... şaka tabiki oy okadar sevimli oluyolarki nsan bakmaya sevmeye doyamıyo...
eh kolay gelsin o zamanahahahah valla ondanda şüpheliyiimmm , okuuulll okuuulll diye meleyebiliriiimmm :)))))
evet yaaa bende doyamam onu sevmelereee , öpmelere , koklamalaraaaa
arkadaşımın yeğenini öyle içten sevmişimki , arkadaş "Aynur sen acaba kendi çocuğunu nasıl güzel seversin" diyoorrrr
istiyorum ama yaz tatilinden sonrasında başlarız sanırım çalışmalaraa
28 yasındayım evlıyım ıkı oglum var bırı7 yasında bırı 9 aylık :)) ve bıde kılolarım :))))meryemcim yaş kaç evlimisin çoluk çocuk varmı....
nursena yok ya onun yerine ben sorayım dedimm..
eh kolay gelsin o zaman
ben yurudum meyvemi sutle yedim, yesil çay içiyorum bira bardagında(700ml) ne kadar umutsuzum anlayın artık...
28 yasındayım evlıyım ıkı oglum var bırı7 yasında bırı 9 aylık :)) ve bıde kılolarım :))))
28 yasındayım evlıyım ıkı oglum var bırı7 yasında bırı 9 aylık :)) ve bıde kılolarım :))))
Mutlucum umutsuz olma kuzuumm , herşey güzel olacak inşAllahhh
Allah bağışlasın canımm , olsun melekleri yapmışın ,sıra kilolardan kurtulmada
anammmm yaşıtlarımın 7 yaşında çocuuu var , ben halaa çocuk yapsammı diyoommm
Mutlucum umutsuz olma kuzuumm , herşey güzel olacak inşAllahhh
Allah bağışlasın canımm , olsun melekleri yapmışın ,sıra kilolardan kurtulmada
anammmm yaşıtlarımın 7 yaşında çocuuu var , ben halaa çocuk yapsammı diyoommm
aa yaşıtmışızz...Allah bağışlasın kuzucuklarını...kilolarını dert etme hepberaber kurtulucaz onlardan..
bende 28 yaşında biri 4 yaşında biri 17 aylık iki kız annesiyim..
aa yaşıtmışızz...Allah bağışlasın kuzucuklarını...kilolarını dert etme hepberaber kurtulucaz onlardan..
bende 28 yaşında biri 4 yaşında biri 17 aylık iki kız annesiyim..
sagol cnm allh razı olsun yaparsın acele etme derım cocuk herzaman olur hem olgun zamanında yaparsan bakmasıda kolay olur :)))
sen onu diyosun..biz eltimle 5 ay arayla evlendik ve benim düğünümde 4,5aylık hamileydi...ben 9 yıllık o 9,5 yıllık evli...benim iki onun 5 çocuğu var...ve onun enbüyük 9 yaşında benimki 4...
sagol cnm allh razı olsun yaparsın acele etme derım cocuk herzaman olur hem olgun zamanında yaparsan bakmasıda kolay olur :)))
Zeynom ben bu ay 29 olacaammm , abbaavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?