Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkurler cnm hepımızınkı basarılı ve sonucu mutlu olsun ınsallah allah yardımcımız olsun :)

sanırım hepimiz 70lerdeyken kilolu olduğumuzu düşünüyorduk ama sonra 90ları 100leri görünce insan nasılda yanlış düşündüğünü anlıyorr , hepimiz sağlıcakla ideal kilolarımıza inecez inşAllahhh

banuuu temizlik bittimiii

Nerdeeee iki cadıyla evin içinde biraz zor bir tek banyom kaldı şükür onuda yarın hallederim inşallah
Günlük işleride yapmak zorunda olunca birde cadılar bir yandan dağıtınca hep peşlerinde gezerek ancak oluyor ama bitecek inşallah yarın
İki makineden fazlada ütüm var onlarıda ya bu gece yada yarın gece yaparım herkes uyuduktan sonra ondan sonra yine bir müddett diktatörlük ilan edip herkese fırça atarım dağıtmayın kirletmeyin diye tabi iki günden sonra yine vazgeçirirler beni

iyi fikirmiş bir ara bunuda deniyeyim....

hadi bakalım öyle olsun..sonra bebiş sana okulu aratmasında...şaka tabiki oy okadar sevimli oluyolarki nsan bakmaya sevmeye doyamıyo...

meryemcim yaş kaç evlimisin çoluk çocuk varmı....

nursena yok ya onun yerine ben sorayım dedimm..

iyi fikirmiş bir ara bunuda deniyeyim....

hadi bakalım öyle olsun..sonra bebiş sana okulu aratmasında...şaka tabiki oy okadar sevimli oluyolarki nsan bakmaya sevmeye doyamıyo...

ahahahah valla ondanda şüpheliyiimmm , okuuulll okuuulll diye meleyebiliriiimmm :)))))

evet yaaa bende doyamam onu sevmelereee , öpmelere , koklamalaraaaa

arkadaşımın yeğenini öyle içten sevmişimki , arkadaş "Aynur sen acaba kendi çocuğunu nasıl güzel seversin" diyoorrrr

istiyorum ama yaz tatilinden sonrasında başlarız sanırım çalışmalaraa

eh kolay gelsin o zaman

ben yurudum meyvemi sutle yedim, yesil çay içiyorum bira bardagında(700ml) ne kadar umutsuzum anlayın artık...

Mutlucum umutsuz olma kuzuumm , herşey güzel olacak inşAllahhh

28 yasındayım evlıyım ıkı oglum var bırı7 yasında bırı 9 aylık :)) ve bıde kılolarım :))))

Allah bağışlasın canımm , olsun melekleri yapmışın ,sıra kilolardan kurtulmada

anammmm yaşıtlarımın 7 yaşında çocuuu var , ben halaa çocuk yapsammı diyoommm

28 yasındayım evlıyım ıkı oglum var bırı7 yasında bırı 9 aylık :)) ve bıde kılolarım :))))

aa yaşıtmışızz...Allah bağışlasın kuzucuklarını...kilolarını dert etme hepberaber kurtulucaz onlardan..

bende 28 yaşında biri 4 yaşında biri 17 aylık iki kız annesiyim..

sen onu diyosun..biz eltimle 5 ay arayla evlendik ve benim düğünümde 4,5aylık hamileydi...ben 9 yıllık o 9,5 yıllık evli...benim iki onun 5 çocuğu var...ve onun enbüyük 9 yaşında benimki 4...

sagol cnm allh razı olsun yaparsın acele etme derım cocuk herzaman olur hem olgun zamanında yaparsan bakmasıda kolay olur :)))

aa yaşıtmışızz...Allah bağışlasın kuzucuklarını...kilolarını dert etme hepberaber kurtulucaz onlardan..

bende 28 yaşında biri 4 yaşında biri 17 aylık iki kız annesiyim..

masallah cnm allah bagıslasın ıyı ozamn meleklerımızıde yaptıgımıza gore bıde kılolardan kurtuldukmu ne mutlu bızee sonra ohhhh mısss derız ınsallh

sagol cnm allh razı olsun yaparsın acele etme derım cocuk herzaman olur hem olgun zamanında yaparsan bakmasıda kolay olur :)))

tatlım ben , lisedeyken yeğenimle birlikte büyüdüm , 4 aylıktı yanıma geldi , o okula başladı bende üniversiteyee )

çocuk bakmakta sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum ama dediğin gibi olgun zamanımda bu iş daha iyi olur sanırımm

sen onu diyosun..biz eltimle 5 ay arayla evlendik ve benim düğünümde 4,5aylık hamileydi...ben 9 yıllık o 9,5 yıllık evli...benim iki onun 5 çocuğu var...ve onun enbüyük 9 yaşında benimki 4...

Zeynoooo aman Allahımmmm , oh my god diyorum sadeceeeee

cücüşlerimm ben kaçtımmm , öperim herkesleriiii , görüşürüüüzzz

nedense bende tam tersini düşünmüşümdür..yaş ilerledikçe kafa daha kaldırmıyo..tahammül daha azalıyo....yaş küçükkende zor tabi insan daha sabırlı oluyo dayanabiliyo falan....

Zeynom ben bu ay 29 olacaammm , abbaavvv

olcam derken...zaten değilmisin...30amı giriyon yani...benim 28 bitti naisanda 29dan gün aldımm...ay çocuklar gibin oldum iyimii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…