cücüşlerimm ben kaçtımmm , öperim herkesleriiii , görüşürüüüzzz
tatlım ben , lisedeyken yeğenimle birlikte büyüdüm , 4 aylıktı yanıma geldi , o okula başladı bende üniversiteyee)
çocuk bakmakta sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum ama dediğin gibi olgun zamanımda bu iş daha iyi olur sanırımm
Zeynoooo aman Allahımmmm , oh my god diyorum sadeceeeee
selam millet.....
bu sabah yediklerim:
3kk beyaz peynir
1sb süt
2yeşil biber, 1salatalık, biraz maydanoz
1çb şekerli türk kahvesi
şekersiz çay
panik atak ilacım(asıl yazmam gereken ilacım galiba, çünkü; bana asıl kiloyu yapanda bu zaten)
dün geceden beri hafif hafif midem ağrıyo nedense
üffff......
selam hatunlaaaar
Nerdeeee iki cadıyla evin içinde biraz zorbir tek banyom kaldı şükür onuda yarın hallederim inşallah
Günlük işleride yapmak zorunda olunca birde cadılar bir yandan dağıtınca hep peşlerinde gezerek ancak oluyorama bitecek inşallah yarın
İki makineden fazlada ütüm var onlarıda ya bu gece yada yarın gece yaparım herkes uyuduktan sonra ondan sonra yine bir müddett diktatörlük ilan edip herkese fırça atarım dağıtmayın kirletmeyin diyetabi iki günden sonra yine vazgeçirirler beni
hadi bakalım öyle olsun..sonra bebiş sana okulu aratmasında... şaka tabiki oy okadar sevimli oluyolarki nsan bakmaya sevmeye doyamıyo...
sagol cnm allh razı olsun yaparsın acele etme derım cocuk herzaman olur hem olgun zamanında yaparsan bakmasıda kolay olur :)))
cücüşlerimm ben kaçtımmm , öperim herkesleriiii , görüşürüüüzzz
hayırdır inşallah neden ağrıdıkiii...acaba ilacının yan etkisi olabilirmi...
bende kahvaltıda 3küp eski kaşar,2 zeytin,1yemek kaşığı bal,2dilim tam buğday ekmek,ve bitki çayı..
kahvaltıyı saat 10 gibi yaptım oyüzden ara yok şimdide akşamki öğle yemeği olarak pilavımdan 4 kaşık ve bir kase cacık yedim...
akşamda kabak salatası yicemm...belki bir dilimde ekmek olabilir.....
yok ilaçtan değildir canım, ama benim bu gastritimi meydana getiren tamamen bu ilaç oldu.
nedenini bende anlayamadım pek canım, neyse geçer inşaallah.
kabak salatasını ilk defa duydum:)))
nasıl bişeyki? güzel oluyomu baya?
hım geçer inşallah canım...
kabak salatasıııı....şey kabakları rendeleyip çok accık yağda kavuruyorum bir güzelbiraz tu pul biber nane koyuyorum...suyunu çekince alıyorum ocaktan...ayrı bir kapta sarımsaklı yoğurt çırpıp üzerine döküyorum...eğer misafire yapıcaksam accık mayonezde koyuyorum sulanmaması için..bence güzel oluyo ama herkes severmi bilmiyorum...
merhaba arkadaslarrrr :)
eve geldim makarna yedim (çok seviyorummm ) :=) şimdi de lazere gitcem bakalm inşallah ağrısız kurtulurum şu kıl tüy işlerinden.. ha bu arada makarna yemek serbestti de mi iyi günler öpyrm hepiniziiiiiiiiiiiii
ay çok sağol esracım içimi rahatlattın ben haftada bir yesem yeter banaçokta güzeldi her dondurmayı yiyemem bunuda atmaya kıyamam en iyisi onu ben yiyeceğim kadar bölüp haftada bir parçasını çıkartıp yiyeyim
meryeeeemmm duuurrr
evet meyracım birazcık ucu kaçtı ama gündüz kaçamak yapmadım bugün dondurma olmasa masumdumdondurma konusundada esra biraz rahatlattı. başka kaçamak yapmazsam haftada bir dondurma yerim tabi dolaptaki bitinceye kadar kaçamak yaparsam kendime ceza verir yemem
tarif için teşekkürler canım
benim tarifime benziyor ama birazcık farklı
birde ben margarin kullanmıyorum
tabikide yapmayıda düşünmüyorum lazım ederse arşivimde bulunsun
Aleyküm selam daficim
Herkese hayırlı sabahlar
Küçük kızım okula gitmek üzere hazırlanıyor büyük kızım evde bugün cuma günü İstanbul gezisine gidecek bikaç bişey almak istiyor çarşıya gideceğiz beraber
Meyracım benim eşimin de doğum günü 10 Mayıs ben ona eşorfman almak istiyorum yazlık bakalım
Kızıma da winnie aldım çok sever de:))
aman beceremedim resim yüklemeyi uğurböckliyi seçmişti ama sen artık birini seçiver
Haa Zeynepcim bugün ben de haftasonu gelenlerden kurtuldum, 82.1 kg çıktım
huhuuuularrrrrr.....günaydın....
spor yapıldı kahvaltı yapıldı gunluk ısler ıcın dısarı cıkmaya mecal kalmadı
Eki Görüntüle 704654 Eki Görüntüle 704654
yurumekden corabım delıncdi:)):26::26::26:
esracımm tebrik ediyorum canım...
ya bende busabah bi çıktım 87,8 dedi hadi ya dedim tekrar çıktım88,1 dedi hadi son bi kere daha çıkayım ne derse kabul etcem dedim 88,1 dedi...bende bunu doğru saydım...yani hala 100 gr +dayım....cumaya kadar 87 li bişey görsem süper olcak..
Öğleden sonra gidip saçlarımı kestireceğim. Oradan da anneme gideceğim yemeğe. inşallah üşütmem, hava çok soğuk görünüyor. hasta olacağım tekrar diye ödüm kopuyor :)
kestirmeyi düşündüğüm modeli de ekleyeyim. bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 704755
tesekkur edrım daha oncede denedım sporsuz yapmayı daha dogrusu bırden yuklenmmemeyı ama olmuyo yuruyus bana ıyı gelıyo bıde ben cok su ıcerım sanırım onun etkısınıde gorucem ınsallah tuvaletten cıkamıyorum su ıcmekten acaba ıse yarıyomu yada donusumu odemmı olur bunuda merak edıyorum ınsallah hepımız basarırızda emeklerımız heba olmasın
ınsallah donerız cunkı cok zor mıllet rahat rahat yururken bız yolun basına bıle cıkmakta zorlanıyoruz e bıde sıyahlara gomulmek var artık renklı gıyınmek ıstıyorum sıyahı sevıyorum demek yerıne :)
merhaba arkadaslarrrr :)
eve geldim makarna yedim (çok seviyorummm ) :=) şimdi de lazere gitcem bakalm inşallah ağrısız kurtulurum şu kıl tüy işlerinden.. ha bu arada makarna yemek serbestti de mi iyi günler öpyrm hepiniziiiiiiiiiiiii
Hadi bakalımbak eccük acır ama öyle çok berbat birşey değil
Emin ol ilk seansta bile kurtulmaya başlıyor insan
Bende öğle yemeğimi yedim şimdi birazdan yeşil çayımı içer hemen yola koyulurumbiraz erken gidiceğim bgün Spor salondaki arkadaşlardan birine rastladım geçenlerde başka bir semttede az erken gelirim sohbet ederiz demiştim
Oradada spor öncesinde sütsüz filitre kahvemi içer sonrada sporuma veririm kendimi
serbest ama dozunda o da......
bacıııım biz kahvesiz olamayız kıııııız:))))
hadi benim soyumda biraz araplık var ondan bu kadar düşkünüm, araplar severler kahveyi.
sende ne var ya bacım dermişim bende
yoksa sende de mi var brütüs?:)
birde canım geçenlerde ben yeşilçay bana dokununca metabolizma hızlandırması için zencefil çayını deneyim dedim.
tamam hızlandı, tadı da çok hoş amaaaa acayip iştah açtı bende. belki sen bilirsin diye soruyum dedim; bu zencefilin iştah açmasını engelleyici bişey yapılıyomuki çayına falan mesela, bildiğin bişey varmı canım bu konuda senin?
zeynepcim ben kabağın içine dereotu ve ceviz koyuyorum. oda güzel oluyor.hım geçer inşallah canım...
kabak salatasıııı....şey kabakları rendeleyip çok accık yağda kavuruyorum bir güzelbiraz tu pul biber nane koyuyorum...suyunu çekince alıyorum ocaktan...ayrı bir kapta sarımsaklı yoğurt çırpıp üzerine döküyorum...eğer misafire yapıcaksam accık mayonezde koyuyorum sulanmaması için..bence güzel oluyo ama herkes severmi bilmiyorum...
kızlar merhaba kaç gündür gelemiyorummmihmal ettim valla ama dünden beri apart evlerin denetimlerini yapıyoruz bi oturamadım mabadımın üstüne diyet berbat gidiyor neden bilmiyorum kendimi bi şiş hissediyorum ki hele karnım sanki hamileyim ya moralim bozuk o yüzden sizler ne yapıyorsunuz hele bi geçmişi okuyayım geleyim öpüyorum sizleri
Araplık bizdedemi var yoksabir kökleri araştırmak lazım
Ya canım valla benim bildiğim birşey yok hatta iştah açmasına bile şaşırdım :44:
Bol limon sıksaydın içinemalum mideyi büzüyor resmen
Benimde dolapta hazır duruyor ama iki üç gündür içmedimaklımdayken onuda içeyim bari
ben geldiiimm
kadının tembeli öğleden sonra iş yaparmış
işlerimi bitirdim yürüyüşümü yaptım geldim. sadece yemeğim kaldı. dünden mercimekte pilavda kaldı ama ne yapsam bilmemzeynepcim ben kabağın içine dereotu ve ceviz koyuyorum. oda güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?