Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet.....

bu sabah yediklerim:
3kk beyaz peynir
1sb süt
2yeşil biber, 1salatalık, biraz maydanoz
1çb şekerli türk kahvesi
şekersiz çay
panik atak ilacım(asıl yazmam gereken ilacım galiba, çünkü; bana asıl kiloyu yapanda bu zaten)

dün geceden beri hafif hafif midem ağrıyo nedense
üffff......

hayırdır inşallah neden ağrıdıkiii...acaba ilacının yan etkisi olabilirmi...

kolay gelsin canım.....

kolayıda benim başıma gelsin:)))))

hadi bakalım öyle olsun..sonra bebiş sana okulu aratmasında...şaka tabiki oy okadar sevimli oluyolarki nsan bakmaya sevmeye doyamıyo...

bebekten şimdilik 1adet meyrada istiyo.........

sagol cnm allh razı olsun yaparsın acele etme derım cocuk herzaman olur hem olgun zamanında yaparsan bakmasıda kolay olur :)))

hoşgeldin canım sende aramıza:)

cücüşlerimm ben kaçtımmm , öperim herkesleriiii , görüşürüüüzzz

güle güleeee, görüşürüz canımmm

bende kahvaltıda 3küp eski kaşar,2 zeytin,1yemek kaşığı bal,2dilim tam buğday ekmek,ve bitki çayı..

kahvaltıyı saat 10 gibi yaptım oyüzden ara yok şimdide akşamki öğle yemeği olarak pilavımdan 4 kaşık ve bir kase cacık yedim...

akşamda kabak salatası yicemm...belki bir dilimde ekmek olabilir.....

hayırdır inşallah neden ağrıdıkiii...acaba ilacının yan etkisi olabilirmi...

yok ilaçtan değildir canım, ama benim bu gastritimi meydana getiren tamamen bu ilaç oldu.

nedenini bende anlayamadım pek canım, neyse geçer inşaallah.

kabak salatasını ilk defa duydum:)))
nasıl bişeyki? güzel oluyomu baya?

hım geçer inşallah canım...

kabak salatasıııı....şey kabakları rendeleyip çok accık yağda kavuruyorum bir güzelbiraz tu pul biber nane koyuyorum...suyunu çekince alıyorum ocaktan...ayrı bir kapta sarımsaklı yoğurt çırpıp üzerine döküyorum...eğer misafire yapıcaksam accık mayonezde koyuyorum sulanmaması için..bence güzel oluyo ama herkes severmi bilmiyorum...

nursena benim kuş az önce ne dedi yine biliyonmu:)))
önce dediki:
-anladınmı? dedi. hemen sonrada sesini yükselterek:
-ne anladın? dedi.

bunlar sırf beni konuşturabilmek için:)))))
pcden dolayı ilgilenmiyom ya......

ben çok daralınca AAAAALLAHHHHH derim.... o da bunu öğrenmiş, ezan okununca hoca Allahuekber diyor ya, ordan ezan okunurken Allahı duyar hemen o da AAAAALLAAAAH der benim gibi:)
papağan gibi işte, işi gücü taklit

onlar benim neşelerim......

rabbim onları ve tüm hayvanları korusun hep inşaallah, AMİN.

inşaallah canım, sağolasın.

hımmm kabak salatası çok lezize benziyo
saol canım tarif için, denicem bende bi ara:)

merhaba arkadaslarrrr :)
eve geldim makarna yedim (çok seviyorummm ) :=) şimdi de lazere gitcem bakalm inşallah ağrısız kurtulurum şu kıl tüy işlerinden .. ha bu arada makarna yemek serbestti de mi iyi günler öpyrm hepiniziiiiiiiiiiiii

Hadi bakalım bak eccük acır ama öyle çok berbat birşey değil
Emin ol ilk seansta bile kurtulmaya başlıyor insan

Bende öğle yemeğimi yedim şimdi birazdan yeşil çayımı içer hemen yola koyulurum biraz erken gidiceğim bgün Spor salondaki arkadaşlardan birine rastladım geçenlerde başka bir semttede az erken gelirim sohbet ederiz demiştim
Oradada spor öncesinde sütsüz filitre kahvemi içer sonrada sporuma veririm kendimi

tamam dafi ablacım.
bende margarin kullanmam, katı yağ olarak tereyağı kullanıyorum gerektiğinde, ama bu benim tarifin tadını tereyağı tamamen değiştiriyo, sıvı yağda pek hoş olmaz diye bende bunu yaparken mecburi margarin kullanıyorum ablacım.

hımmm ikimizi birer boğa almış demekki
bende parfüm düşünüyorum, sık kullandığı bişey çünkü, hatta benden çok parfümü var adamın
hatta bazen bende onunkilerden sıkarım değişiklik olsun diye

winniede süper fikir olmuş:)
güle güle sevsin winniesini inşaallah kızçen.....

aman beceremedim resim yüklemeyi uğurböckliyi seçmişti ama sen artık birini seçiver

demek nasipliymiş kızı ki 2tane birden pasta geldi:)

Haa Zeynepcim bugün ben de haftasonu gelenlerden kurtuldum, 82.1 kg çıktım

Allah iyiliini versin emiiiiii:)))))
çorabını çekmişte koymuş:)
bak bunu bilemedim işte

bazen benim tartınında sonuçta kararsız kaldığı zamanlar oluyo, böyle durumlarda bende şöyle yapıyorum canım, hani bu şekilde daha doğru çıkar fikri ile; üst üste 3kere ne zaman aynı sonuç çıktı işte o zaman o sonucu doğru kabul ediyorum.
Allahın hakkı 3tür diyerek:)))

foto koyarsan sevinirim esracım kesim sonunda:)
çok güzelmiş modelin, tam benimde kendime diye aradığım ama bi türlü resim olarak bulamadığım modeldi bu.
kaydettim pcye modeli, teşekkürler canımcım bunun içinde

günlük olarak yeterli dozda su tüketmenin kilo vermeye çok faydası var.......

ayyy inan siyahlardan ve koyu renklerden bende sıkıldım
vede aynı modellerdeeeeeeeennnn.......
şöyle rengarenk, değişik değişik güzel güzel modellerden giymek istiyorum ben artıııııııııık

serbest ama dozunda o da......

bacıııım biz kahvesiz olamayız kıııııız:))))
hadi benim soyumda biraz araplık var ondan bu kadar düşkünüm, araplar severler kahveyi.
sende ne var ya bacım dermişim bende
yoksa sende de mi var brütüs?:)

birde canım geçenlerde ben yeşilçay bana dokununca metabolizma hızlandırması için zencefil çayını deneyim dedim.
tamam hızlandı, tadı da çok hoş amaaaa acayip iştah açtı bende. belki sen bilirsin diye soruyum dedim; bu zencefilin iştah açmasını engelleyici bişey yapılıyomuki çayına falan mesela, bildiğin bişey varmı canım bu konuda senin?

kızlar merhaba kaç gündür gelemiyorummm ihmal ettim valla ama dünden beri apart evlerin denetimlerini yapıyoruz bi oturamadım mabadımın üstüne diyet berbat gidiyor neden bilmiyorum kendimi bi şiş hissediyorum ki hele karnım sanki hamileyim ya moralim bozuk o yüzden sizler ne yapıyorsunuz hele bi geçmişi okuyayım geleyim öpüyorum sizleri

Araplık bizdedemi var yoksa bir kökleri araştırmak lazım
Ya canım valla benim bildiğim birşey yok hatta iştah açmasına bile şaşırdım :44:
Bol limon sıksaydın içine malum mideyi büzüyor resmen

Benimde dolapta hazır duruyor ama iki üç gündür içmedim aklımdayken onuda içeyim bari

ben geldiiimm
kadının tembeli öğleden sonra iş yaparmış
işlerimi bitirdim yürüyüşümü yaptım geldim. sadece yemeğim kaldı. dünden mercimekte pilavda kaldı ama ne yapsam bilmem
zeynepcim ben kabağın içine dereotu ve ceviz koyuyorum. oda güzel oluyor.

kolay gelsin sana tatlım işlerinde.....

tamam canım.
valla hemide bir açtıki sorma
olmazsa birde ilimonu deniyim bakıyım:)
sağol.

hoşgeldin ablacım:)

dediğin aynen doğruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…