hoşgeldinnn....
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineSelamün aleyküm...
nasılsınızz...ben boğazlarım şiş uyandım fena kırıklık var üzerimde hiç yataktan çıkıcak halim yok ama koşturmaca geçiyo günüm...canım hiç bişey yemek istemiyodu ama zorladım kendimi ve minik bi kahvaltı yaptım...şimdi çay içiyorum sıcak iyi gelir belki...
resim koymak isterdim canım ama eşimin rızası yok oyüzden koyamıyorum...ben face aldığımdaki ilk şartı o oldu..hiçbi şekilde ne
kendi resimlerini nede çocukların resimlerini koymıcaksın paylaşmıcaksın...hatta içine doğmuş gibi dün akşam sen forumda resim
falan paylaşmıyon demi dedi kaldım öyle tabiki paylaşmıyorum dedim...forum fikrine yavaş yavaş alışmaya başladı gibi belki
zamanla resim fikrini kabul ederse koyarım....he bide evet yorucu oluyo ama onlarsız bir hayatı düşünemiyorum...bu aralar bir
iki gün anneme bırakayım biraz kafa dinlerim diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum dayanamam diye ama çokta yoruldum biraz
dinlenmeye ihtiyacım var...bilmiyorum yani bırakırmıyım..:26:
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah...
esracımm tebrik ediyorum canım...
ya bende busabah bi çıktım 87,8 dedi hadi ya dedim tekrar çıktım88,1 dedi hadi son bi kere daha çıkayım ne derse kabul etcem dedim 88,1 dedi...bende bunu doğru saydım...yani hala 100 gr +dayım....cumaya kadar 87 li bişey görsem süper olcak..
Esra kuzum model süper eminim sanada çok yakışır foto bekliyoruzÖğleden sonra gidip saçlarımı kestireceğim. Oradan da anneme gideceğim yemeğe. inşallah üşütmem, hava çok soğuk görünüyor. hasta olacağım tekrar diye ödüm kopuyor :)
kestirmeyi düşündüğüm modeli de ekleyeyim. bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 704755
merhaba bende aranıza gırmek ıstıyorum tam tamına 100 kıloyum ve nasıl basa cıkıcam tekrar 70lerı gorcekmıyım bılmıyorum sanıyorum cok ıradesızım sızler nasıl basarıyosunuz ve cızelge nasıl eklenıyo yardım edermısınız
tamam dafi ablacım.
bende margarin kullanmam, katı yağ olarak tereyağı kullanıyorum gerektiğinde, ama bu benim tarifin tadını tereyağı tamamen değiştiriyo, sıvı yağda pek hoş olmaz diye bende bunu yaparken mecburi margarin kullanıyorum ablacım.
hımmm ikimizi birer boğa almış demekki
bende parfüm düşünüyorum, sık kullandığı bişey çünkü, hatta benden çok parfümü var adamın
hatta bazen bende onunkilerden sıkarım değişiklik olsun diye
winniede süper fikir olmuş:)
güle güle sevsin winniesini inşaallah kızçen.....
demek nasipliymiş kızı ki 2tane birden pasta geldi:)
Allah iyiliini versin emiiiiii:)))))
çorabını çekmişte koymuş:)
bak bunu bilemedim işte
bazen benim tartınında sonuçta kararsız kaldığı zamanlar oluyo, böyle durumlarda bende şöyle yapıyorum canım, hani bu şekilde daha doğru çıkar fikri ile; üst üste 3kere ne zaman aynı sonuç çıktı işte o zaman o sonucu doğru kabul ediyorum.
Allahın hakkı 3tür diyerek:)))
foto koyarsan sevinirim esracım kesim sonunda:)
çok güzelmiş modelin, tam benimde kendime diye aradığım ama bi türlü resim olarak bulamadığım modeldi bu.
kaydettim pcye modeli, teşekkürler canımcım bunun içinde
günlük olarak yeterli dozda su tüketmenin kilo vermeye çok faydası var.......
ayyy inan siyahlardan ve koyu renklerden bende sıkıldım
vede aynı modellerdeeeeeeeennnn.......
şöyle rengarenk, değişik değişik güzel güzel modellerden giymek istiyorum ben artıııııııııık
ah ah bende bugün dünden kalan yemek var diye yemek yapmaya üşendim şimdi eşim aradı torunlar geliyormuş
şimdi onların sevdiği birşeyler yapmak lazım
ben geldiiimm
kadının tembeli öğleden sonra iş yaparmış
işlerimi bitirdim yürüyüşümü yaptım geldim. sadece yemeğim kaldı. dünden mercimekte pilavda kaldı ama ne yapsam bilmemzeynepcim ben kabağın içine dereotu ve ceviz koyuyorum. oda güzel oluyor.
sağol canım etmeye çalışıyorum...Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine
napcan işte çoluk çocuk olmayınca boslukdan bole bos bos ıslerle ugrasıorum:)))ya 2dır yuruyusden gelıorum corabın topugu delık alala dıorum gıyerken nasıl gormedım bıde hayatımda hıc corap delmıslıgım yoktur bugun kesfettım ayakkabı yapıomus megersem yururken surtunuo demekkı
bugun belım agrıo ayaklarım agrıo 1haftadır yan gelıp yatıodum 2-gundur spor hareket her yerlerım agrıo walla
sbh 7de kalktım sporıcın ızmırın sıcagına yakalanmıyım dıe 9:30a kdr spor yaptım yuruyus spor aletlerı fln snra kahvaltı kahvaltıdan snra banka (odemeler ıcın)ordanda ısım erken bıtınce alısverıs merkezıne gıdeyım dedımevde bos bos oturacagıma gezmıs olurum aslında evı temızlemem gerek ama üşeniorumneysse bır assagı b r yukarı dolandım avmde cıkarkende solemesı ayıp kavun gordum aldım alırkende dıorumkı kesın kelek cıkcak böö fln allahım bır guzel bır guselll su karpuzda cıksada beyaz peynır karpuz yesek....
ewetewet demekkı tembellıkdenmıs bnm coraplar saglam kalıomus:)))canım benim kadar çabuk çorap ayakkabı kıyafet eskiteni çok azdır bence, ben onu çok hareketli oluşuma bağlıyorum, hiç bi saniye ne elim durur, ne ayağım.
hele şu ince çorapları dayandırabilsem, yok çoğunluğu ilk giymede gider, bende bıktım zamanında çok çorap dikmekten artık, oyüzden artık şimdi direk çöpe atıyorum kaçtığı zaman, zaten fazla fazla alırım her alışverişe gittiğimde ince çorapları, ince çorap satanların üzerinde çok hakkım var çok:)
bence seninkide çok yürüdün ya ondan delinmiştir canım:)
ewetewet demekkı tembellıkdenmıs bnm coraplar saglam kalıomus:)))
canım ben 48 yaşındayım. benim hiç çocuğum yok. biz beş eltiyiz. içlerinde sadece ben şehirde oturuyordum. diğerleri köydeydi. çocuklar köyde ziyan olmasın diye şehirde okuttuk hepsi benim yanımda kaldılar. kimisi okudu kimsi okumadı okumayanları işe verdik. sonra eltilerimde şehire taşındılar.kaynımlar bizim dükkanda çalışmaya başladı. çocuklarda meslek sahibi olmaya başladı. taşınan çocuğunu yanına aldı. eltimin birisi köyde oturuyor. onun çocukları benim yanımda kaldı. kız evlendi oğlanın birsi inegölde işe girdi, (evlenirken bursaya geldi şimdi eşimin yanında çalışıyor.) en küçüğü başka şehirde üni okuyor. en büyük oğluda hep bizim yanımızdaydı. ilk okuldan sonra hafızlığını bitirdi. sonra ortayı dışardan bitirip imamhatibe başladı. okulunu bitirince askere gitti. askerden sonrada bizim yanımıza geldi. ailesinin yanına gitmedi. onlarda bunun düğününüde siz yapın artık bizim yanımıza gelmiyor dediler. bizde düğününü yaptık. gelin ayrı oturmak istemedi alt katımıza aldık. 6 sene birlikte oturduk.canları isterse gece evlerine yatmaya indiler. istemezse bizde kaldılar evlerine ara sıra girdiler. sadece eşyaları ayrı evdeydi. peşpeşe iki kızımız oldu. büyüğüne ben baktım küçüğe annesi baktı. büyüyüp konuşmaya başlayınca bana babaanne dediler. şimdi ikiside büyüdü. 6 sene birlikte oturduktan sonra oğlumuz imam olarak görev aldığı köye yerleşti. çocuklarıda götürdü.birkaç sene yarı burda yarı annebabasının yanında durdular. okula başladıktan sonra sadece tatilde gelebiliyorlar.torun derken sorması ayıp yas kackı??*menude ne var torunlara???
bende üç makina yıkadım. zaten kuru gibi çıktılar diye kurutmaya atmadım. çamaşır asıcak yerimde yok mecburen içeriye astım. kurutmayı aldıktan sonra çamaşırlıklarımı sökmüştük. yeni makinamda nerdeyse kuru çıkartıyor.kurutmaya bile gerek kalmadı.benim 1saattir falan net açık ama ben pc başında değildim, iş yapıyodum.....
meyra iş yapıyordu
bugün bi sitede okudum, eğer bilgi doğru ise; ıhlamurda metabolizmayı hızlandırıyormuş, oyüzden metabolizma çayı olarak ıhlamuru deneme altına aldım artık şuan için:)))))
şimdi demlendi, soğusun biraz sonrasında içerim hemen.
hem tokluk hissi verir hemide gastrite iyiymiş
uyku yapar o ayrı ama
armudun sapı, üzümün çöpü.........
ıhlamurdan sonrada yemeğime ve birazdan yıkaması biticek olan çamaşırlarımı asmaya girişcem.....
yemeğim bi hallolsa gerisi kolay.......
oh be yaz geldide artık çamaşırları balkona asabiliyorum, hep kokular kimyasal ya sevmiyorum oyüzden hiç içeri asmayı......
ama titiz olunca çamaşır konusunda mecbureeeeen bazen baharda bile yağmurda değmesin diye içeri astığım oluyo malesef
neyse ilerde aşarım artık bu yönümüde belki.
Üzüm-peynir ,karpuz-peynir bizim büyükler çok sever şöyle kıpkırmızı tatlı kütür kütür bir karpuz şahane olurnapcan işte çoluk çocuk olmayınca boslukdan bole bos bos ıslerle ugrasıorum:)))ya 2dır yuruyusden gelıorum corabın topugu delık alala dıorum gıyerken nasıl gormedım bıde hayatımda hıc corap delmıslıgım yoktur bugun kesfettım ayakkabı yapıomus megersem yururken surtunuo demekkı
bugun belım agrıo ayaklarım agrıo 1haftadır yan gelıp yatıodum 2-gundur spor hareket her yerlerım agrıo walla
sbh 7de kalktım sporıcın ızmırın sıcagına yakalanmıyım dıe 9:30a kdr spor yaptım yuruyus spor aletlerı fln snra kahvaltı kahvaltıdan snra banka (odemeler ıcın)ordanda ısım erken bıtınce alısverıs merkezıne gıdeyım dedımevde bos bos oturacagıma gezmıs olurum aslında evı temızlemem gerek ama üşeniorumneysse bır assagı b r yukarı dolandım avmde cıkarkende solemesı ayıp kavun gordum aldım alırkende dıorumkı kesın kelek cıkcak böö fln allahım bır guzel bır guselll su karpuzda cıksada beyaz peynır karpuz yesek....
yok canım estagfirullah canımcım.
kimi insan sakin hareket eder çorabıda hiç kaçmaz.
konumuz; çorap:)))))
ay benim misafirlerin gelmesiyle gitmesi bir oldu. eşim arayıp çocuklar geliyorlar deyince bende torunlar var zannettim. torunlar okuldaymış oğlumuzla gelin geldiler sadece oğlanın sınavı varmış gelinde çarşıya çıkmış dönüştede bize uğradılar. yemek koyayım dedim beklemediler akşam namazına yetişmem lazım namazı kimseye tembihlemedim dedi.hemen gittiler
canım ben 48 yaşındayım. benim hiç çocuğum yok. biz beş eltiyiz. içlerinde sadece ben şehirde oturuyordum. diğerleri köydeydi. çocuklar köyde ziyan olmasın diye şehirde okuttuk hepsi benim yanımda kaldılar. kimisi okudu kimsi okumadı okumayanları işe verdik. sonra eltilerimde şehire taşındılar.kaynımlar bizim dükkanda çalışmaya başladı. çocuklarda meslek sahibi olmaya başladı. taşınan çocuğunu yanına aldı. eltimin birisi köyde oturuyor. onun çocukları benim yanımda kaldı. kız evlendi oğlanın birsi inegölde işe girdi, (evlenirken bursaya geldi şimdi eşimin yanında çalışıyor.) en küçüğü başka şehirde üni okuyor. en büyük oğluda hep bizim yanımızdaydı. ilk okuldan sonra hafızlığını bitirdi. sonra ortayı dışardan bitirip imamhatibe başladı. okulunu bitirince askere gitti. askerden sonrada bizim yanımıza geldi. ailesinin yanına gitmedi. onlarda bunun düğününüde siz yapın artık bizim yanımıza gelmiyor dediler. bizde düğününü yaptık. gelin ayrı oturmak istemedi alt katımıza aldık. 6 sene birlikte oturduk.canları isterse gece evlerine yatmaya indiler. istemezse bizde kaldılar evlerine ara sıra girdiler. sadece eşyaları ayrı evdeydi. peşpeşe iki kızımız oldu. büyüğüne ben baktım küçüğe annesi baktı. büyüyüp konuşmaya başlayınca bana babaanne dediler. şimdi ikiside büyüdü. 6 sene birlikte oturduktan sonra oğlumuz imam olarak görev aldığı köye yerleşti. çocuklarıda götürdü.birkaç sene yarı burda yarı annebabasının yanında durdular. okula başladıktan sonra sadece tatilde gelebiliyorlar.
işte torunlar derken onlardan bahsediyorum
ne mutlu sıze ...
bende üç makina yıkadım. zaten kuru gibi çıktılar diye kurutmaya atmadım. çamaşır asıcak yerimde yok mecburen içeriye astım. kurutmayı aldıktan sonra çamaşırlıklarımı sökmüştük. yeni makinamda nerdeyse kuru çıkartıyor.kurutmaya bile gerek kalmadı.
Üzüm-peynir ,karpuz-peynir bizim büyükler çok sever şöyle kıpkırmızı tatlı kütür kütür bir karpuz şahane olur
İyi akşamlar bugünkü menüm sabah:haşlanmış yumurta iki zeytin dört dilim köy peyniri iki dilim ekmek,öğlen:yarım tabak peynirli makarna bir kase yoğurt çorbası aralarda meyve süt ,akşama:bir kase sütlü gevrek
Yemek hazırlığında olanlara kolay gelsin yiyenlere afiyet olsun
slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :)şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :)şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?