Bugün yediklerimide paylaşayım
Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 koca kupa ılık su limonlu
Kahvaltıda;
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 ufak domates
1 salatalık
1 bardak ayran ( sabah sabah nerden aklıma geldiyse)
ara;
1 büyük kupa yeşil çay
Öğlen;
1 koca kase Salata
1 bardak ayran
ara;
1 şekersiz sütsüz nescafe
1 bardak zencefilli kür
akşam;
1 kase çorba
1 koca kase salata
1 bardak yoğurt
gece;
Eşimin amcaoğluna çaya gidiceğiz artık orada bol bol şekersiz çay içerim
Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o
Sporumuda 80 dakika yaptıminşallah yarın da evde yapacağım
bu günkü menüm
sabah : tam buğday ,kepekli un , yulaf kepeği ve yarım kk peynirle yapılmış 1 krep, 1 kupa bitki çayı
Ara : krep çok tok tuttuğu için ara yapmadım.sadece iki fincan yeşil çay içtim.
öğle : 6 hurma, bir çay bardağı ceviz içi
ara : bir fincan kahve
akşam : bir tabak yeşil mercimek, küçük bir porsiyon bulgur pilavı, yeşil salata
ve bir fincan kahve
veee dükkan kapandııı.
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinslm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :)şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :)şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
bu günkü menüm
sabah : tam buğday ,kepekli un , yulaf kepeği ve yarım kk peynirle yapılmış 1 krep, 1 kupa bitki çayı
Ara : krep çok tok tuttuğu için ara yapmadım.sadece iki fincan yeşil çay içtim.
öğle : 6 hurma, bir çay bardağı ceviz içi
ara : bir fincan kahve
akşam : bir tabak yeşil mercimek, küçük bir porsiyon bulgur pilavı, yeşil salata
ve bir fincan kahve
veee dükkan kapandııı.
İyi akşamlar
Benim günüm de çok yoğundu bugün daha yeni oturdum desem yalan olmaz
Sabah kahvaltıdan sonra kızımla çarşıya gittik istediklerini aldık yürüyerek gidip yürüyerek döndük
Eve girmeden markete de uğradım eksikleri alıp eve geçtim biber kabak karışık dolma yaptım hemen kıymalı sonra yeğenimi bıraktı kardeşim Abi'sinin trt de çekimi vardı
Sonra diğer kardeşim de küçük prensesi bıraktı onun da Abi'sinin kreşte anneler günü programı vardı
Program bitince kardeşimle yeğenim geldi 3 yaş altı 3 çocukla kreş gibiydi evimiz
En son 9 gibi diğer kardeşim en büyük yeğenler geldiler onlar fazla kalmadı ayaküstü uğradılar sonra enişteler geldi hepsini aldı götürdü:))
Benim mesai de bitiş oldu yemeğimi bile az önce yiyebildim bir kabak dolma bikaç kaşık kuru fasülye yoğurt ve salata yedim
Canım kahve istiyor şimdi de eşim gelsin beraber içeriz diye bekliyorum
hakkaten kreş gibi olmuş...neyse artık uzat ayaklarını keyfine bakk....kayfenide kızlara yaptır dicem ama sen kıyamassınkii...
İyi akşamlar
Benim günüm de çok yoğundu bugün daha yeni oturdum desem yalan olmaz
Sabah kahvaltıdan sonra kızımla çarşıya gittik istediklerini aldık yürüyerek gidip yürüyerek döndük
Eve girmeden markete de uğradım eksikleri alıp eve geçtim biber kabak karışık dolma yaptım hemen kıymalı sonra yeğenimi bıraktı kardeşim Abi'sinin trt de çekimi vardı
Sonra diğer kardeşim de küçük prensesi bıraktı onun da Abi'sinin kreşte anneler günü programı vardı
Program bitince kardeşimle yeğenim geldi 3 yaş altı 3 çocukla kreş gibiydi evimiz
En son 9 gibi diğer kardeşim en büyük yeğenler geldiler onlar fazla kalmadı ayaküstü uğradılar sonra enişteler geldi hepsini aldı götürdü:))
Benim mesai de bitiş oldu yemeğimi bile az önce yiyebildim bir kabak dolma bikaç kaşık kuru fasülye yoğurt ve salata yedim
Canım kahve istiyor şimdi de eşim gelsin beraber içeriz diye bekliyorum
Zeynepcim hiç aklımdan geçmedi onlara yaptırmak gerçekten :)))
Yaz gelsin kıyarım ben onlara artık yavaştan
Oyy hepsini ayrı ayrı ısırmalı ya 3 yaş altı olanların. Asuman abla harikasın, keşke benim de ablam olsaydın :))
Oyy hepsini ayrı ayrı ısırmalı ya 3 yaş altı olanların. Asuman abla harikasın, keşke benim de ablam olsaydın :))
yazla alakasını anlıyamadım ama.....
kız olur o seninde ablan olurda önce bırakıcak bi bebiş yapmalısın....
yazla alakasını anlıyamadım ama.....
kız olur o seninde ablan olurda önce bırakıcak bi bebiş yapmalısın....
Kızlar olmasa başedemem bıcırıklarla ama onlar da çok seviyorlar neyse ki
Sınavları da yoktu iyi oldu bize epeyce aksiyonlu geçti günümüz
Hem ben senin de ablacım canım :)
Her seferinde bursan Ankaraya zor olmaz mı
Okullar tatil olacak ya Zeynepcim ondan ötürü yazın
Evet bence de bebiş yapmalı ablalık kolay
he ya zor olur olsun ben bakarım ozamannn....olmazmı....
ayy doğru ya...benim kafa bazen hiç basmıyo hee...
merhaba arkadaşlar yemek faslı bitti.
bugun leslie hiç istemiyor canım. yarın inşallah 5 mil yaparım. oğlanda yattı. sessiz sakin oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?