Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günkü menüm

sabah : tam buğday ,kepekli un , yulaf kepeği ve yarım kk peynirle yapılmış 1 krep, 1 kupa bitki çayı

Ara : krep çok tok tuttuğu için ara yapmadım.sadece iki fincan yeşil çay içtim.

öğle : 6 hurma, bir çay bardağı ceviz içi

ara : bir fincan kahve

akşam : bir tabak yeşil mercimek, küçük bir porsiyon bulgur pilavı, yeşil salata

ve bir fincan kahve
veee dükkan kapandııı.

harikasınız....

slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :) şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :) şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)

Allah analı babalı büyütsn sağsalim doğsun inşallahhhhhhh çok sevindimmm. böyle hamile olanları görünce hamile olasm gelio çok fena hormonlar fazla mı salgılanıyor ne

bu menüyle nasıl doyuyorsun çok merak ediyorum
ama tebrik ediyorumm maşallahh

Selam kızlar ben geldim :) Ne gündü yahu, çok yoruldum. Allaha şükür kazasız belasız atlattım bugünü de.

Meyracım yeni saçlarımın fotoğraflarını ekledim bu arada. Ben sevdim bu modeli, umarım sen de seversin kestirdiğinde.

Aymugöksu bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallaj.

Bu arada kuaför çok kalabalıktı, tüm yaşlı teyzeler saç boyatmaya ve fönletmeye gelmişti. Aklıma aşağı ekleyeceğim Umut Sarıkayanın karikatürü geldi valla

merhaba arkadaşlar yemek faslı bitti.
bugun leslie hiç istemiyor canım. yarın inşallah 5 mil yaparım. oğlanda yattı. sessiz sakin oturuyorum.

İyi akşamlar
Benim günüm de çok yoğundu bugün daha yeni oturdum desem yalan olmaz
Sabah kahvaltıdan sonra kızımla çarşıya gittik istediklerini aldık yürüyerek gidip yürüyerek döndük
Eve girmeden markete de uğradım eksikleri alıp eve geçtim biber kabak karışık dolma yaptım hemen kıymalı sonra yeğenimi bıraktı kardeşim Abi'sinin trt de çekimi vardı
Sonra diğer kardeşim de küçük prensesi bıraktı onun da Abi'sinin kreşte anneler günü programı vardı
Program bitince kardeşimle yeğenim geldi 3 yaş altı 3 çocukla kreş gibiydi evimiz
En son 9 gibi diğer kardeşim en büyük yeğenler geldiler onlar fazla kalmadı ayaküstü uğradılar sonra enişteler geldi hepsini aldı götürdü:))
Benim mesai de bitiş oldu yemeğimi bile az önce yiyebildim bir kabak dolma bikaç kaşık kuru fasülye yoğurt ve salata yedim
Canım kahve istiyor şimdi de eşim gelsin beraber içeriz diye bekliyorum

hakkaten kreş gibi olmuş...neyse artık uzat ayaklarını keyfine bakk....kayfenide kızlara yaptır dicem ama sen kıyamassınkii...

Oyy hepsini ayrı ayrı ısırmalı ya 3 yaş altı olanların. Asuman abla harikasın, keşke benim de ablam olsaydın :))

Zeynepcim hiç aklımdan geçmedi onlara yaptırmak gerçekten :)))
Yaz gelsin kıyarım ben onlara artık yavaştan
yazla alakasını anlıyamadım ama.....
Oyy hepsini ayrı ayrı ısırmalı ya 3 yaş altı olanların. Asuman abla harikasın, keşke benim de ablam olsaydın :))

kız olur o seninde ablan olurda önce bırakıcak bi bebiş yapmalısın....

Kızlar olmasa başedemem bıcırıklarla ama onlar da çok seviyorlar neyse ki
Sınavları da yoktu iyi oldu bize epeyce aksiyonlu geçti günümüz
Hem ben senin de ablanım canım :)

Son düzenleme:
Kızlar olmasa başedemem bıcırıklarla ama onlar da çok seviyorlar neyse ki
Sınavları da yoktu iyi oldu bize epeyce aksiyonlu geçti günümüz
Hem ben senin de ablacım canım :)

Kızlar o yaşta çok severler bebeklerle ilgilenmeyi. yaş biraz büyüyünce sıkılabilirler ama :)
Ah keşke yakın olsaydık :) Bebek baktırmak bir kenara valla ablam olsan yeterdi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…