Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel insansın sen Daficiğim dünyaya bir daha gelirsek benim de akrabam olur musun şimdiden ısmarlayayım güzel insanlarımızın sayısı az artık

Yüürüdüm geldim çayımı içtim bilgisayardan kalkıp kitabımın başına oturacağım bugün daha okumadım seksenlere arada göz attım
tv ile aram pek yok gibi

ben hiç kilo vermemişim arkadaşlar aynıyım düzenli yemiyorum 4 gündür moralim bozuluyor böyle olunca biiyorum zamanla gidecek ama sabrım kalmadı yaaa gerçekten çok moralim çok çok bozuk

slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :) şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)

hayırlı uğurlu olsuunnn ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiiinn

darısı bekleyen herkese olsun inşAllahh

ben hiç kilo vermemişim arkadaşlar aynıyım düzenli yemiyorum 4 gündür moralim bozuluyor böyle olunca biiyorum zamanla gidecek ama sabrım kalmadı yaaa gerçekten çok moralim çok çok bozuk

cnm sen neye dayanarak dıyet yapıosun??dıyetısyene gıdıomusun yada bı endokrın uzmanına gıttınmı belkı senınde bnm gıbı ınsulın dırencın vardır bende ac gezıp kopek gıbı spor yapıom ama veremıom(

Zeyneple Aynur cücüşü hiç sesiniz çıkmıyor. birinizi akıllı tahta diğerini kızlar pert etti galiba sanursam :)))

benim de uyku gelmiş. hepinizi öpüp kaçayım bari, iyi geceler canlarım

Zeyneple Aynur cücüşü hiç sesiniz çıkmıyor. birinizi akıllı tahta diğerini kızlar pert etti galiba sanursam :)))

yarına ödev var cücüş , sunum hazırlamaya çalışıyomm , birde yarın 8 saat ders ve nöbet var , okul çıkışı vaktim olmicak maleseff , o yüzden şimdi halledeyimde öyle uyuyayım , yoksa benim uykuda gelmiş

sana iyi gecelerr , öperiimmm

iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım geçen hamilelikten sonra inşallah buna bişey olmaz hem içimde sevinç hem korku var dualarınızı bekliyorum ...

çok şükür küçüğü uyuttum büyükte uyumak üzre hemen geldim size....gerçi sayfam hep açık bilmeyen bütün gün hiçbişey yapmadan burda oturuyom sanır..neticede kızlar konusunda haklısın ama zafer benimdir...uykum var aslında ama biraz sakin kafayla takılmak istiyom burda.....

sanada iyi geceler tatlı rüyalar canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…