Ne güzel insansın sen Daficiğim dünyaya bir daha gelirsek benim de akrabam olur musun şimdiden ısmarlayayım güzel insanlarımızın sayısı az artıkay benim misafirlerin gelmesiyle gitmesi bir oldu. eşim arayıp çocuklar geliyorlar deyince bende torunlar var zannettim. torunlar okuldaymış oğlumuzla gelin geldiler sadece oğlanın sınavı varmış gelinde çarşıya çıkmış dönüştede bize uğradılar. yemek koyayım dedim beklemediler akşam namazına yetişmem lazım namazı kimseye tembihlemedim dedi.hemen gittiler
canım ben 48 yaşındayım. benim hiç çocuğum yok. biz beş eltiyiz. içlerinde sadece ben şehirde oturuyordum. diğerleri köydeydi. çocuklar köyde ziyan olmasın diye şehirde okuttuk hepsi benim yanımda kaldılar. kimisi okudu kimsi okumadı okumayanları işe verdik. sonra eltilerimde şehire taşındılar.kaynımlar bizim dükkanda çalışmaya başladı. çocuklarda meslek sahibi olmaya başladı. taşınan çocuğunu yanına aldı. eltimin birisi köyde oturuyor. onun çocukları benim yanımda kaldı. kız evlendi oğlanın birsi inegölde işe girdi, (evlenirken bursaya geldi şimdi eşimin yanında çalışıyor.) en küçüğü başka şehirde üni okuyor. en büyük oğluda hep bizim yanımızdaydı. ilk okuldan sonra hafızlığını bitirdi. sonra ortayı dışardan bitirip imamhatibe başladı. okulunu bitirince askere gitti. askerden sonrada bizim yanımıza geldi. ailesinin yanına gitmedi. onlarda bunun düğününüde siz yapın artık bizim yanımıza gelmiyor dediler. bizde düğününü yaptık. gelin ayrı oturmak istemedi alt katımıza aldık. 6 sene birlikte oturduk.canları isterse gece evlerine yatmaya indiler. istemezse bizde kaldılar evlerine ara sıra girdiler. sadece eşyaları ayrı evdeydi. peşpeşe iki kızımız oldu. büyüğüne ben baktım küçüğe annesi baktı. büyüyüp konuşmaya başlayınca bana babaanne dediler. şimdi ikiside büyüdü. 6 sene birlikte oturduktan sonra oğlumuz imam olarak görev aldığı köye yerleşti. çocuklarıda götürdü.birkaç sene yarı burda yarı annebabasının yanında durdular. okula başladıktan sonra sadece tatilde gelebiliyorlar.
işte torunlar derken onlardan bahsediyorum
bende üç makina yıkadım. zaten kuru gibi çıktılar diye kurutmaya atmadım. çamaşır asıcak yerimde yok mecburen içeriye astım. kurutmayı aldıktan sonra çamaşırlıklarımı sökmüştük. yeni makinamda nerdeyse kuru çıkartıyor.kurutmaya bile gerek kalmadı.
ya asucum artık oyun oynamıyonmu can göndersene banaa....
slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :)şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
Oynamıyorum canım ya sildim uygulamayı da çok zamanımı alıyordu
buarada ben geldiiimmm cücüşleriiimmm
ben hiç kilo vermemişim arkadaşlar aynıyım düzenli yemiyorum 4 gündür moralim bozuluyor böyle oluncabiiyorum zamanla gidecek ama sabrım kalmadı yaaa gerçekten çok moralim çok çok bozuk
Ben de resim ekleyeceğim ama bakın sileceğim hemen :)
Zeyneple Aynur cücüşü hiç sesiniz çıkmıyor. birinizi akıllı tahta diğerini kızlar pert etti galiba sanursam :)))
benim de uyku gelmiş. hepinizi öpüp kaçayım bari, iyi geceler canlarım
mesaja eklenen resım nasıl sılınıo banada ogrettttt
mesaja eklenen silinmiyor canım ben albümden sileceğim
Anammmmmmmmmmm çok sevindim
RAbbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Kendindede kuzuyada iyi bak ama tabi fazlada kaçırma nasılsa 9 ay herşey serbest gibilerinden
İnşallah çok fazla kilo almadan ve çok rahat bir hamilelik süreci olur ...Aminnnnnnnnnn
Valla moralim düzeldi akşam akşam iyi geldi bu haber
Bu arada ikinci bir emre kadar Facebookuma eşim ambargo koydu gibi birşeyGerçek hayatta görüşmediğin herkesi siliyorsun hemen diye tutturdu bir kere inadı tuttu o yüzden bu hatun bizi niye sildi demeyin lüften :26: eğer inatlaşırsam daha beter olucak biliyorum. Canım inanılmaz sıkıldı ama sizlerede mecbur haber vermem gerektiğini düşündüm
Umarım bana kırılmazsınız ama kırılan olursada canı sağ olsun ne diyeyim
Allah analı babalı büyütsn sağsalim doğsun inşallahhhhhhhçok sevindimmm. böyle hamile olanları görünce hamile olasm gelio çok fena hormonlar fazla mı salgılanıyor ne
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım geçen hamilelikten sonra inşallah buna bişey olmaz hem içimde sevinç hem korku var dualarınızı bekliyorum ...
hayırlı uğurlu olsuunnn ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiiinn
darısı bekleyen herkese olsun inşAllahh
Zeyneple Aynur cücüşü hiç sesiniz çıkmıyor. birinizi akıllı tahta diğerini kızlar pert etti galiba sanursam :)))
benim de uyku gelmiş. hepinizi öpüp kaçayım bari, iyi geceler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?