nevin canımm arkadasınaa cok üzüldüm Allah şifa versinn,yavrusunu ona bağışlasın..
ilknur canım sizede gecmiş olsun...
kızlar nasılsınızz acaba...benm diyet gündüz cok güzel gidiyor.hiç acıkmıyorum ama aksamları doymak bilmiyrum.
yemekten sonra acıktım salatalık yedim.
1 elma yedim
1 kase yogurt yedim.
biri beni durdursun
keşke bende yapabilsem....:26:
tekrardan geçmiş olsun canım...
iyi geceler canımm....
nursena yok bu akşam gündüz çok yorulduğu için erken yattı heralde....:44:
asucum meyracım mutlucum meryemcim sizede iyi geceler...
kuzularım uyudu sonunda bende namaz kılıp yatayım artık...öptüm hepinizi...
bir bir derken birikmiş dafi ablacım kaçamaklar gece düğününde:)
birde eşinin getirdiği dondurma....
artık bu hafta kaçamak limiti dolmaya yaklaştı senin için, az frenlesen iyi olur bence:)
öyle değilmi ablacım benim?:)
seni seviyorum.......
mozaik pastanın tarifinide tabiki hemen yazayım sana ablacım:)
MOZAİK PASTA
malzemeler:
-300gr sade olanında petibör bisküvi
-2tane yumurta
-1paket vanilya
-1paket margarin
-1/2su bardağı pudra şekeri
-2tatlı kaşığı kakao
-streç film naylonu
yapılışı:
bisküvi hariç herşeyi bi kapta iyice karıştır, margarin eritilerek eklenicek.
sonra bu karışımın içine bisküvileri çok ezmeden parçala ve iyice yuğurur gibi karıştır, yine mutlaka bisküviler çok ezilmeden yuğurulucak.
sonra tezgahın üzerine serdiğin streç film naylonuna oluşan karışımı koy, sıkıcıca şekil vererek naylon ile sar.
sonra bunu buzluğa at. buzlukta 4-5saat durduktan sonra işlem tamamlanmıştır:)
en başta naylonu tamamen sökülüyo düzgünce, daha sonra istenilen vakitte dilimlenerek soğuk servis edilir.
afiyet olsun ablacım:)
teşekkür ederim, inşaallah canım.
offffff
Rabbim arkadaşınada hayatta kalmayı başaran yavrusunada tez zamanda şifalar nasip eylesin inşaallah, AMİN.
kızçenin doğum günü kutlu olsun ablacım.
ne hediye aldın?:) merak ettim.....
eşimin doğum günüde yaklaşıyo, 10mayıs.
hay Allahım.......
bazen işte aksilik oldumu oluyooooo, geçmiş olsun nursenacım aksilikler için....
canım bizim burada istkbalde eldentaksit yapmışlardı bize, orada da öylemi acaba??? aklında olsun bu canım.....
birde canım bence takım al.
geçmiş olsun canım.....
Allah kolaylıklar versin inşaallah canım......
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben yine ortada dolanıyorum ruh gibi valla uykusuzluk yorgunluk hepsi bi arada valla neyse hepiciginizi öpüyorm kızlar
Nursena ablacım biraz talihsizlik yaşamışsın ama herşeyde vardır bi hayır bende köşe takımı istiyorum ama eşinin dediğide mantıklı ama her yere uyum sağlamayabilir neyse inşallah dilediğin takımı bulur alırsın
Banu abla geçmiş olsun küçük bi kaza atlatmışsın valla bende bildiğim için o durumu nasıl bi acı verdiğini tahmin edebiliyorum
Canım hoşgeldin bebeğin için üzülme ek gıdaya geçmiştir nasıl olsa alacağı vitamini ordan almaya devam eder ayrıca kilon içinde tebrik ederim
İlknur canım geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun
Meyra kuzum rabbim gönlünden geçen bu güzel dileklerini önüne sunsun inşallah sen ve senin gibi bebek isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yine yoğun bir gün beni bekliyorBirazdan mutfağa dalıcağım öğlen yemeği hazırlamak için sonrada çamaşırlar var asılacak, kuruyanlar katlanacak, evi yine sil süpür falan devam ediyor işler
Öğleden sonra Spor salona atıcağım inşallah kendimi ve deşarj olup az kalori yakacağım
Artık akşam inşallah yediklerimide paylaşırım
Bu dip köşe temizlik benim düzenimi bozduyemekle ilgili problem yok ama buraya gelip paylaşmaya fırsatım olmuyordu
Umarım bugünden sonra düzenli paylaşımda bulunabilirim
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Canım şimdiden çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlar eşin kendini ve çok fazla ağrısı olmaz
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin
Kendine çok iyi bak
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte
hepinize cok ama cooook tesekkür ediyorum kizlarrrrr
Allaha sükür kazasiz belasiz sag salim evimize gecte olsa döndük
Sabah 7de giris yaptik ama saat 8.30da ancak sira geldi. 10 gibide cikti cok sükür. Narkozdan ayilmasini falan bekliyoruz derken öglen oldu tam oh iyi serumda bitti diyorduk yenisini taktilar
Son düzenleme: