Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize cok ama cooook tesekkür ediyorum kizlarrrrr
Allaha sükür kazasiz belasiz sag salim evimize gecte olsa döndük
Sabah 7de giris yaptik ama saat 8.30da ancak sira geldi. 10 gibide cikti cok sükür. Narkozdan ayilmasini falan bekliyoruz derken öglen oldu tam oh iyi serumda bitti diyorduk yenisini taktilar öglen 2 gibi o serumda bitti ay bu sefer gideriz heralde diyorduk doktor bi yere gidemezsiniz en az 2 saat daha gözetimde tutmaliyiz dedi derken 4 gibi anca ciktik ama cok sükür sorunsuz gecti

Son düzenleme:

yok kuzu diyetisyene gitmedim insülün direncimde yok kendi çabamla yemeği azalttım fırsat buldukça spor yapıyorum yine aynıyım

iyi akşamlar kızlar bademciklerim şişmiş hiç tadım yok çok terledim çokta soğuk su içtim olan olduu nefret ediyomm nemli ve sıcak yerlerden yaz nası geçeçek bakalım şimdiden 35 derece altına düşmüyo hava

Canım çok iyi gidiyorsun. Doymayınca tam da yenmesi gerekenleri yemişsin. Afiyet olsun
:)) teşekkür ederim esracım tam desteksin bana
teşekkür ederim canımmm amin:))

anlıyorum eşini resim koymanı istememsi normal.bende yeni koyabildim.koyarsan da albüm yap ben gibi,sayfalardaki silinmiyorya
hoşgeldin adaşımmm
bu meryemlerin geneli tontiş sanırım
hoşgeldin Meryemmm , azmin daim olsun inşAllahhh ))
ayyyy böle yazınca bana dedin sandım bir ara ama sen bana Meryemim derdin dimi cücüşümmm
azim böcüüüüüüümmm nirdesiiinnnn :))))))))))
bendeee bendeee ben çaldım ahahhahah
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım geçen hamilelikten sonra inşallah buna bişey olmaz hem içimde sevinç hem korku var dualarınızı bekliyorum ...

canım insallah busefer olacak.acını tazelemek istemem de.önceki kaybın kaç haftalıktı?
Dualarım seninle Allah ım kucagına sağlıkla almayı nasip etsin

bu menüyle nasıl doyuyorsun çok merak ediyorum
ama tebrik ediyorumm maşallahh
yulaf kepeği acıktırmıyor. tatsız tuzsuz birşey ama tam buğday ve kepekli unla karıştırınca iyi oluyor. hiç acıkmıyorum canım

gerçekten kreş gibi olmuş asucum ama çok tatlılar maşallah hele o küçüğü mıncıklayasım geldi

ya asucum artık oyun oynamıyonmu can göndersene banaa....
benden istesene zeynepcim istediğin kadar göndereyim bugün 147 . seviyeye takılıp kaldım

Ne güzel insansın sen Daficiğim dünyaya bir daha gelirsek benim de akrabam olur musun şimdiden ısmarlayayım güzel insanlarımızın sayısı az artık
o senin güzelliğin canım. güzel bakan güzel görürmüş.

tekrar geçmişolsun ilknurcum Allah birdaha acı yaşatmasın
nursenaaa sendende alıntı yapmıştım ama kaçıp gitmiş
geçmiş olsun canımcım

Son düzenleme:
İlknurcum sorunsuz atlatmışınız Allah bir daha göstermesin inşallah canım
Nursena geçmiş olsun canım dikkat et kendine birden sıcaklarbastırınca ne yapacağımızı şaşırdık ter hasta ediyor insanı soğuk suya dikkat et canım

oyy kızlar uyudu ben rahat takılcammı demiştim...küçük cadı öyle bi ağlıyarak uyandıki yüreğime indirdi bişey oldu sandım burdan nasıl fırlayıp gittim onu bile hatırlamıyorum...koca dana oldu hala gazı var diye ağlıyo....kucağıma aldım iki salladım güzelll bi koyverdi sonra ayağımda salladım uzunca anca uyududa bırakıp geldim....

benden istesene zeynepcim istediğin kadar göndereyim bugün 147 . seviyeye takılıp kaldım

istiyom zaten ablacım....sende hiç yok demeden gönderiveriyon...

çok şükür atlattınız canım hadi geçmiş olsun tekrardan....

oy canım yaa çok geçmiş olsunn bende diyorum nerde bu hatun hiç yok bugün....sabahtan bende boğazlar şiş kalktım ama akşama kadar çeşit çeşit çay içtim sıcak iyi geldi....

aaa dafi ablam buralardaydın gitmişsin sende....neyse bu akşamda kapanışı ben yapcam galiba...öpüyom hepinizi Allaha emanet olun...

yok yok buralardayım
bugünlerde uykusuzum. hiç uykum gelmiyor. günde 2,5 - 3 saat uyuyorum o kadar. kapanış benim sanırım. sabah sabah açmak zor gelmezse bakarsın açılışıda ben yaparım

slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :) şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)

ay canım pek sevindim yaaaa:)
hayırlı olsun ozaman canım, sağlıcakla bebeğini kucağınada alırsın inşaallah canımmmm.....
koccaman öptüm

afiyet olsun kavunun:)

inan aymugöksunun haberi bana da moral oldu.......
bugün akşam benim eşimde hiç yapmadığı bişey yaptı, bişey diyemedim, çokta kızdım......
ben dikdörtgen eşarpları pek sevmezdim, bu kış aldım denedim hoşuma gitti, oldukça rahatmış, şimdi yazada alıcam.
eşim tutturdu öyle eşarp örtenler çok dikkat çekiyomuş sokakta, oyüzden o eşarptan alıp örtmicekmişim.....
ne ettiysem razı edemedim, nuh dedi peygamber demiyor....... hayret bişey yaaaa.
hiç yapmadığı şeydir yaaa......
ne dicemi bilemedim
neyse sonra konuşuruz dedim sonra artık.
belki sonra kandırırım, hayret bişey eski köye yeni adet getiriyo, çok sinir oldum ama
gereksiz bi kıskançlık yaptığı bence

canım tüy işlemin için sevindim:)

hadi gözünüz aydın canım.....
tekrar çok çok geçmiş olsun, Rabbim bi daha vermesin inşaallah canım...
öpüyorum

geçmiş olsun bebeğim......
sen belki birazda koltuk almaya canını sıktıysan ondanda şişmiştir belki bademciklerin canım........
ben bazen bişeye çok canımı sıkarsam bademciklerim iner hemen benim mesela.

bu hafta kilo vercemmi?
verceksem ne kadar vercem?:) çok merak ediyoruuuuum.......

uyku çayım bitti kaç gündür:))))
alınıcak çarşıya gidilip.
neyse bende şimdilik ıhlamur içtim yeni, belki işe yarar.

şuan bi dafi ablam var görünüyo topikte....
muckc mucks mucks dafi ablaaaam.......
bende yatıyım artık, iyi geceler ablacım.......

selamun aleyküm kısceleerr
gününüz hayır olsun.

ALLAH’IM! başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum. ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyoruz.günah işlemekten,bir kula haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırız, korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten,kabir azabından ve diğer dünyavi uhrevi kötü huy ve akibetlerden sana sığınırız..
ALLAH’IM! bugün yapacağımız bütün işlerin ibadet olmasını nasibet.
ALLAH’IM! başladığımız işte azmimizi daim eyle
AMİİİNNN.....

günayydınnn geçmişolsun dilekleriniz için teşekkürler
boğazımm sabah kalkınca ffelaket çatal batırıyolar sankii
hiç şişmezdi bu 2. sıpamı doğurduktan sonra hemen boğazım şişiyo 2. doğurduktan sonra çıkıyo hastalıklar derdi aanam
hee bide 2.den sonra kilo veremiyonda diyoo
annemin istatikleri işte:)))
meyra eşarp konusuna gelince eşin benim koca gibi saçma sapan şeyleri kıskanırdı ilk evlendimizde çok sıkmıştı beni 8 yıl çıktığım adamı tanıyamaz olmuşştumm zamanla düzeldi sabır edicen biraz sanırım evliliğe uyum zormu oluyo napıyo onlar için ilk zamanlar bekar gibi takılmak isterdi bilardolar maçlar erkek arkadaşlarla buluşmalar ne zaman ilk kızımı doğurdum ilgi ona yönelince biraz rahatladım 2. yi doğurunca hepten rahatladım zaman zaman yapıyo kıskançlık ama oda hoşuma gitmiyo deil
sanırım bende artık neye kızcanı nası giyincemi bildiğim içinde oda onun istemedini almıcamı bildiği için rahatız

küçük şeylere takılma anlıcann heee deee nasıl olsa erkek kısmısı unutur
mesela bi davete falan giderken şıkdımşıkıdım giyin o eşarbı tak nası olmuşum diye geç karşısına hoşuna gidicenden eminim hazırlanmışın diyede kıramaz seni nasılsa:)))

Hayırlı sabahlar
Bugün arkadaşıma kahvaltıya gideceğim büyük kızım da eşimle dişçiye gidecekler küçük sabah okulda öğleden sonra dersanede olacak
Dün çok yorulmuşum önce çarşı işi sonra bol bızdıklı aktif bir gündü:)

dafii duan çok güzelll kocaman aminnnnnnnnnnnnn

ilknur geçmiş olsun eşine

asuuu senin şu yiğenlerden yap bidene eve bak kızların nası bakıyo hiç sana kalmaz valla:))

sıcak limonlu su iyi geldi boğazıma

kahvaltımıda yaptım 1 dlm ekmek üzeri krem peynir sürülmüş

1 çatal ayva reçeli
buda kocacım akşam bana getirmiş tomurcuktu akşam suya koydum sabah açmış

Nursena bugün daha iyi olmana sevindim canım
Benim kızlar bakıyor da çabuk bıkıyorlar en fazla bikaç saat dayanıyorlar aslında ben de öyle:)
Sevmelik var elimizde boy boy nasılsa hazır yapılmış:)))
Gülün de pek güzelmiş
Benimki de en son kutlu doğumda dağıtılan Gül'ü getirmişti bana çok romantik değil mi

Son düzenleme:

benimkide iş yerinin bahçesinden koparılmış gibim:)))))))))))))))))))))
10 yıldan sonra böle işte idare etcez artıkın

bide asu benim takıntım var eşimin getirdiği hiç bi gülü atmam kurur o dalını keserim gülünü bi balık fanusu gibi fanusum var ona doldururum istemeye geldiklerindeki gülller bile duruyo öle bi kolleksiyonum var işte benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…