Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vay vay iyiymiş benim öyle fanusluk durum yok:) bikaç sakladığım var tabii
En son gelen de kurumuş vaziyette vazodaydı ama dün benim canavarlar parçalamış sanırsam

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum okuduklarıma göre herkesler iyi çok şükür bende daha iyi olmaya çalışıyorum kızlar kısmet olursa ramazan bayramında kısada olsa bi tatile gitmeyi planlıyoruz (izin olmadığı için mecbur ramazanda çıkıyoruz) gel gelelim benim kocam illa yakın bi yerler olsun diyo (akçakoca gibi felan ) bende tam tersine antalya tarfına gitmek istiyorum 3 günde olsa oralara gidelim diyorum nasıl ikna edicem bilemedim doğrusu bi akıl verin bana ne olur

slm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :) şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Amiiiiinnnn
Dafi ablacım o makinanın markası nedir eğer reklam olur dersen özelden yazarsan sevinirim bende makina almayı düşünüyorumda
Kuzum herşeyin sorunsuz geçmesine sevindim rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
Nursena ablacım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın

Dafi ablacım bu güzel duaların için kocaman bi AMİİİİİİİNNNN diyorum

gel ortada buluşunn muğlaya gelin:)))
balıkesir ayvalıkta süper
aslında hava çok sıcak antalyada çok bunalırsın ağustosun artasında demedi deme:))

teşekkürederim boğazım hala batıyo miskin miskin gecelikle oturyom daha biri bana kalk dese yaaa:))

Aslında oralarda olur değişik yerler görmek iyi oluyo ama gelde bunu bizim oduna anlat valla dünden beri öle sinir ettiki beni anlatamam istediğimi yapana kadarda cezalı neyse ben diyorum ozaman sana nursena abla KALLLLKKKKKK

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Yaa ne olucak benim şu uykucu halim gece yatmak bilmiyorum ( kızımdan dolayı ) sabah kalkmak bilmiyorum
Bundan sonra gündüz küçük cimcimeyi daha fazla yoracak faaliyetler bulmam lazım gerekirse akşamları geç saatte KKya
dalmaktansa onunla oyun oynamam lazımki daha erken bitkin düşsün
Ne güzel eskiden gece 11 - 12 gibi en geç yatardım ve sabah 6da çok dinç bir şekilde uyanırdım İnşallah yine eski düzenime dönerim zaten yeni evliykende hep o şekildeydim ama sonraları eşim ay işinmi yok yat dedikce bende uykucu oluverdim şimdide iki çocuğun yorgunluğu var tabi
Yinede ümitsizliğe kapılmıyorum inşallah eski düzenime ve eski kiloma döneceğim

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Sorma canım yaaa adam hesapta baştan izin verdi sonrada yok şöyle olucak böyle olucak diye tutturdu
Ne dediysem ikna edemedim bende baktım en sonunda kiyamet kopacak mecbur peki dedim.
Aslında iyi niyetli olduğunu biliyorum ama bu kadar ayrıntıya girmesi beni rahatsız ediyor
Huzur için mecbur eyvallah diyoruz ne yaparsın

kızlarrr günaydın :) geç bi günaydın oldu ama olsun nasılsınız kızlarrr valla giremedikçe özlüyom burayı ne güzel muhabbetler etmişsinizz ohhh yazık ama bana yaa ıöncelikle hastalarımıza acil şifalar diiliyorum çok geçmişler olsun aymugöksucuum hayırlı olsun desene topikimize bebiş dolacak bu senee allah bir avazda kurtarmayı nasip etsin

enem müdür geldi başıma yaa(((((

Selam güzeller,

Geçmişi okuyana kadar öğle oldu :)
Bu sabah iyi kalktım şükür. kilom 81.8 çıktı, inşallah cumaya kadar biraz daha iner :)

Nursena boğazın şişmiş, geçmiş olsun. bol bol sıcak şeyler iç, inşallah iyileşirsin bi an önce.

İlknurcum çok sevindin sağsalim dönmenize. Tez zamanda iyileşir inşallah eşin.

Meyracım eşinle böyle konularda zıtlaşmak pek işe yaramıyor. Nursenanın dediği gibi yaparsan sanki daha iyi olur. böyle konularda konuşmak daha da inat etmelerini sağlıyor, ama harekete geçtiğinde beğeneceğinden çok da bi şey söylemez gibime geliyor.

Dafi abla duana tüm kalbimle Amin diyorum

Zehracım tatile gidin de neresi olursa olsun yahu :) Şaka bi yana orta yol bulursunuz kesin. çok iyi gelecektir neresi olursa olsun.

canıımm öm attım ama geldimi bilmiyorum reklam olurmu bilmiyorum ama link veriyorum
Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi | SAMSUNG

Merhabalar herkese
Sayfamızın maşallahı var bi bırakıyorum 40 sayfa ilerlemiş oluyorGeri dönüp okuma imkanı bile bulamıyorum çoğu kez.Net çok yavaş hala

Banu,eşinle ilgili olan sorun bir an önce geçer inşallah.Bazen eşler gereksiz bi kıskançlık durumuna girebiliyor nedense.Evde ki huzurdan daha önemli bişi yok.İnşallah düzelir bir an önce.Sen tatlı dilinle halladersin bu konuyu

Nursena,geçmişler olsun.Bu mevsim hastalıklara da gebe ne yazık ki.Aman dikkat et kendine.Bu arada çiçeğinde çok güzel

Dafi,tüm yüreğimle amin amin amin dedim canım o güzel duana.Ve eklemeden geçemeyeceğim,sen nadir bulunan özel insanlardansın.Rabbim benim çevreme de senin gibi birini nasip etsin.Amin.

Meyracım yeni evliyken illaki olur böyle kıskançlıklar.Bazen saçma sapan şeylerden bir sürü sıkıntılar doğurur eşler.Sen şimdilik askıya al bu konuyu,nasılsa bir punduna getirip halladersinYıllar sonra bu günleri gülerek anarsınız birlikte

Zehra,bence de 3 gün için antalyaya gitmek tam bir eziyet olur canım.Üstelik daha önce gittiysen bilirsin ağustos ayı antalya için nefes alınamaz sıcaklıkta geçer.Ben 5 sene yaşadım o güzel kentte.Bence mayıs haziran yada eylül en ideal zamanıdır tatil için
Nursena gibi bende Balıkesir Ayvalık,özellikle de Altınoluğu öneririm sizeAma 3 gün için oralarıda uzak sanki:26:

ilknur,eşine çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin.

Zeynepcim senin şu tost makinasın da ki patlıcan kızartmanı merak ettim nasıl yaptın zahmet olmazsa anlatır mısın.Çok severim bende patlıcanı ve patlıcanla yapılmış herşeyiKarnım mı acıktı ne :)))))

Kitkurdu,nasılsın görüşmeyeli

Asumanzeynep,kızının doğum gününü kutlu olsun.Allah sağlıklı mutlu uzun bi ömür versin kızçene.

Alıntı yapamadım net çok yavaş takılıp kalıyor..Unuttuklarım varsa affola..

Selamün aleyküm...

zor ve uykusuz bir geceden sonra tekrar aranızdayımm....11,30da kahvaltı yaptım...2dilim tambuğday ekmek,1yemek kaşığı

bal,5küp eski kaşar,1domates...ve yeşilçay....nohut attım düdüklüye haşlanıyo...etli nohut yapıcam...pilav yapmak istemiyorum

ama eşim isticektir...alternatif ne yapabilirimki...:44:

kalk nursena kalkkk...

Ve aleyküm selammm ablacımm...

AMİNNN AMİNNN.....

hoşgeldin canımm...

patlıcan kızartmam şahaneydiii...patlıcan püresi olmuştu ben makineden kazıyana kadar....canım patlıcanları halka

doğradım tuzladım tost makinesinide yağladım (ama sanırım ben çok az koydum yağı oyüzden yapıştı) kızgın hale gelince patlıcanları

dizdim...ilk denemem başarısızdı ama patlıcan alınca tekrar deniyeceğim....dün akşamda çarli biber attım makineye uzun sürede

pişti ama güzel oldu...hee bu arada patlıcan püre olmuş haliyle bile çok lezzetliydii....

kızlar alıntılarım gitti tekrar alıntı yapamıycam hemen çıkmam lazım.köyden bir komşumuz hastahanedeymiş gidip onu ziyaret edeyim.yürüyerek gitmek istiyorum. hemen çıkayım ziyaret saati bitmeden yetişeyim.

bu sabah tartıya çıktım benim için pek iç açıcı değil.benim tartı yukarıya doğru tırmanıyor . hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum. neden böyle oldu anlamadım.

Hoşbulduk canım.
Eminim çok güzel olmuştur,ellerine sağlık.Bende en kısa zamanda yapacağımevde patlıcan yok alır almaz deneyeceğim..Kızartmaya alternatif olur bu tarif. Yazın benim en sevdiğim şeylerin başında gelir kızartma Allahtan eşim sık sık kızartma istemez de kendimi tutabiliyorum,yazık ben diyetteyim oda diyette mecburenEve cıss şeyler aldırmıyorum zaten oda cısslara meraklı biri değildir,evde karnı acıkır mesela gidip elma yer ben asla elma falan yemem açsam :)))
Böylece onun değil benim kilo sorunum olması normaaal :)))mecbuuuur :)))
Vasfiye teyzenin ruhu geldi birden :)))))))
Neyse ben kalkayım da işlere koyulayım,biri bana da kalk desin nolur.
Ev aldı başını gidiyor nereye gidiyorsun otur yerine diyen yok
Ben akşamları aranızda olamadığım için kaçırıyorum hep muhabbeti aklım sizde aklıyor.Akşamları net açılmaz çok zaruriyet olmadan bizim evde..Öğleye doğru açınca da gözlerim böyle oluyor ilerleyen sayfalar yüzünden..

Neyse kaçtım beeeeennnnn

Son düzenleme:
kızlarr şimdi bişey öğrendimmm hemen sizle paylaşayım dedimmm...bir bardak suya eşit miktarda bal ve tarçın koyup kaynatıp

sabahları kahvaltıdan yarım saat önce bide akşam yatmadan önce içicekmişiz...vucutta yağ birikmesini engelliyerek kilo verdiriyomuşş

ayrıcada çok kalorili bir kaçamak yapsak bile onun yağa dönüşmesini engelliyomuş....ama düzenli içildiğinde....tarçınla arası iyi olan

arkadaşlar deneyebilirler..bende bi denicem ama içebilcekmiyim bilmiyorum....ben tarçını hiç sevmemmmm....

Selamlar :) Benim evde aldı başını gidiyor ama hiç halim yok niyeyse Bahardan mı, diyetten mi anlamadım valla?
Ev işi egzersiz yerine geçer mi acaba :))

dafi abla geçmiş olsun komşunuza

meyracım benim eşimde bekarken tunik giyer altına çorap giyer çıkar gezerdik şimdi adam bırak tunik giydirmeyi aldırmıyor bile uyuz bu adamlar uyuz senin eşinin dediği ilgiyi çekenler çok cafcaflı olup suratını bi ton boyayayanlarla ilgilidir emininm onlar ilgi çekiyor normal örtünenler değil eşinin bunu anlaması lazım o da senin elinde ama çoook zor yani eşler bi tuhaf

zeynepcim bende bi ara deneyeyim dedim o tarçınlı karışımı ama benim hiç iştahımı kesmedi nedense ama tadı çok güsel oluyo çubuk tarçınla dene istersen inşalah sende işe yaarar

Benimde maalesef tarçınla aram hiç iyi değildir,aslında aramı en iyi tutmam gereken şeylerden biri pcos için (polikistik over) ve şeker dengesi için ama ben nedense üstüne gittikçe içtikçe soğudum kendisinden.Bir ara içiyordum karanfilli tarçınlı bir çay ve çokta faydasını görmüştüm.Ben sadece annemim yaptığı sütlacın üstünde seviyorum kendisini

Selamlar :) Benim evde aldı başını gidiyor ama hiç halim yok niyeyse Bahardan mı, diyetten mi anlamadım valla?
Ev işi egzersiz yerine geçer mi acaba :))

Bence de ev işi egzersiz yerine geçer,yani geçiyordur,geçmeli Yoksa halimiz nice olurKolay gelsin size de.

Ah erkekler onlarla uğraşmak zordan da öte oluyor bazen :)))

Tarçınlı süt, tatlı krizlerine iyi geliyormuş sanırım di mi? Ben hiç denemedim, genelde pek tatlı aramam zaten..regl olduğum zamanlar bir tek.
Kızartma hiç yapmam, fritöz ayda yılda bir açılır. Genelde fırında ya da düdüklüde yaparım yemekleri, az zeytinyağı ile. Ekmek hiç yemem, aramam da..Kola-meyve suyu vs içmem. Tatlı çikolata pek yemem, cips abur cubur yemem. Arada leblebi yerim, o da nadir. Makarna-pilav sevmem, aramam. Et ve türevlerini de yemem genelde, olmasa kırk yıl istemem. Meyve,sebze bir de yumurta yerim anca.. Peki ben neden böyleyim ya Yediğim yemekleri görseniz, bunları yiyen normal birisi herhalde 50 kilo ancak olur Annem de hep söyler, sen gizli gizli mi yiyorsun der..

canım bende sütlaca deli olurum ama onun üstündede yiyemem tarçını artık annemde alıştı benim sütlaca dökmez tarçın...ah bide kv

alışsa herseferinde ay unuttum sen yemiyodun demii derr...bende gıcıklık işte tarçınını kazırım bir güzel üstünden görümceme

veririm sütlacı yerimmm....ay ne fenayım demiii....bide hindistancevizi yiyemem...

dene canım bende denicem ama sonuçlarınıda yazalım bakalım gerçekten işe yarıyomuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…