- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bide asu benim takıntım var eşimin getirdiği hiç bi gülü atmam kurur o dalını keserim gülünü bi balık fanusu gibi fanusum var ona doldururum istemeye geldiklerindeki gülller bile duruyo öle bi kolleksiyonum var işte benimde
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Amiiiiinnnnslm canlarım nasılsınız valla özlettiniz kendinizi yaa nerelerdeyim ben bilmem :)şükür şu sınav bitti bugun hayırlı haberlerim var sizeeeee teyze oluyorsunuz Allah izin verirse ... :) :)
Dafi ablacım o makinanın markası nedir eğer reklam olur dersen özelden yazarsan sevinirim bende makina almayı düşünüyorumdaay benim misafirlerin gelmesiyle gitmesi bir oldu. eşim arayıp çocuklar geliyorlar deyince bende torunlar var zannettim. torunlar okuldaymış oğlumuzla gelin geldiler sadece oğlanın sınavı varmış gelinde çarşıya çıkmış dönüştede bize uğradılar. yemek koyayım dedim beklemediler akşam namazına yetişmem lazım namazı kimseye tembihlemedim dedi.hemen gittiler
canım ben 48 yaşındayım. benim hiç çocuğum yok. biz beş eltiyiz. içlerinde sadece ben şehirde oturuyordum. diğerleri köydeydi. çocuklar köyde ziyan olmasın diye şehirde okuttuk hepsi benim yanımda kaldılar. kimisi okudu kimsi okumadı okumayanları işe verdik. sonra eltilerimde şehire taşındılar.kaynımlar bizim dükkanda çalışmaya başladı. çocuklarda meslek sahibi olmaya başladı. taşınan çocuğunu yanına aldı. eltimin birisi köyde oturuyor. onun çocukları benim yanımda kaldı. kız evlendi oğlanın birsi inegölde işe girdi, (evlenirken bursaya geldi şimdi eşimin yanında çalışıyor.) en küçüğü başka şehirde üni okuyor. en büyük oğluda hep bizim yanımızdaydı. ilk okuldan sonra hafızlığını bitirdi. sonra ortayı dışardan bitirip imamhatibe başladı. okulunu bitirince askere gitti. askerden sonrada bizim yanımıza geldi. ailesinin yanına gitmedi. onlarda bunun düğününüde siz yapın artık bizim yanımıza gelmiyor dediler. bizde düğününü yaptık. gelin ayrı oturmak istemedi alt katımıza aldık. 6 sene birlikte oturduk.canları isterse gece evlerine yatmaya indiler. istemezse bizde kaldılar evlerine ara sıra girdiler. sadece eşyaları ayrı evdeydi. peşpeşe iki kızımız oldu. büyüğüne ben baktım küçüğe annesi baktı. büyüyüp konuşmaya başlayınca bana babaanne dediler. şimdi ikiside büyüdü. 6 sene birlikte oturduktan sonra oğlumuz imam olarak görev aldığı köye yerleşti. çocuklarıda götürdü.birkaç sene yarı burda yarı annebabasının yanında durdular. okula başladıktan sonra sadece tatilde gelebiliyorlar.
işte torunlar derken onlardan bahsediyorum
bende üç makina yıkadım. zaten kuru gibi çıktılar diye kurutmaya atmadım. çamaşır asıcak yerimde yok mecburen içeriye astım. kurutmayı aldıktan sonra çamaşırlıklarımı sökmüştük. yeni makinamda nerdeyse kuru çıkartıyor.kurutmaya bile gerek kalmadı.
Kuzum herşeyin sorunsuz geçmesine sevindim rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
hepinize cok ama cooook tesekkür ediyorum kizlarrrrr
Allaha sükür kazasiz belasiz sag salim evimize gecte olsa döndük
Sabah 7de giris yaptik ama saat 8.30da ancak sira geldi. 10 gibide cikti cok sükür. Narkozdan ayilmasini falan bekliyoruz derken öglen oldu tam oh iyi serumda bitti diyorduk yenisini taktilaröglen 2 gibi o serumda bitti ay bu sefer gideriz heralde diyorduk doktor bi yere gidemezsiniz en az 2 saat daha gözetimde tutmaliyiz dedi derken 4 gibi anca ciktik ama cok sükür sorunsuz gecti
Nursena ablacım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsıniyi akşamlar kızlar bademciklerim şişmiş hiç tadım yok çok terledim çokta soğuk su içtim olan olduu nefret ediyomm nemli ve sıcak yerlerden yaz nası geçeçek bakalım şimdiden 35 derece altına düşmüyo hava
selamun aleyküm kısceleerr
gününüz hayır olsun.
ALLAHIM! başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum. ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyoruz.günah işlemekten,bir kula haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırız, korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten,kabir azabından ve diğer dünyavi uhrevi kötü huy ve akibetlerden sana sığınırız..
ALLAHIM! bugün yapacağımız bütün işlerin ibadet olmasını nasibet.
ALLAHIM! başladığımız işte azmimizi daim eyle
AMİİİNNN.....
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum okuduklarıma göre herkesler iyi çok şükür bende daha iyi olmaya çalışıyorum kızlar kısmet olursa ramazan bayramında kısada olsa bi tatile gitmeyi planlıyoruz (izin olmadığı için mecbur ramazanda çıkıyoruz) gel gelelim benim kocam illa yakın bi yerler olsun diyo (akçakoca gibi felan ) bende tam tersine antalya tarfına gitmek istiyorum 3 günde olsa oralara gidelim diyorum nasıl ikna edicem bilemedim doğrusu bi akıl verin bana ne olur
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Amiiiiinnnn
Dafi ablacım o makinanın markası nedir eğer reklam olur dersen özelden yazarsan sevinirim bende makina almayı düşünüyorumda
Nursena ablacım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın
Dafi ablacım bu güzel duaların için kocaman bi AMİİİİİİİNNNN diyorum
gel ortada buluşunn muğlaya gelin:)))
balıkesir ayvalıkta süper
aslında hava çok sıcak antalyada çok bunalırsın ağustosun artasında demedi deme:))
teşekkürederim boğazım hala batıyo miskin miskin gecelikle oturyom daha biri bana kalk dese yaaa:))
inan aymugöksunun haberi bana da moral oldu.......
bugün akşam benim eşimde hiç yapmadığı bişey yaptı, bişey diyemedim, çokta kızdım......
ben dikdörtgen eşarpları pek sevmezdim, bu kış aldım denedim hoşuma gitti, oldukça rahatmış, şimdi yazada alıcam.
eşim tutturdu öyle eşarp örtenler çok dikkat çekiyomuş sokakta, oyüzden o eşarptan alıp örtmicekmişim.....
ne ettiysem razı edemedim, nuh dedi peygamber demiyor....... hayret bişey yaaaa.
hiç yapmadığı şeydir yaaa......
ne dicemi bilemedim
neyse sonra konuşuruz dedim sonra artık.
belki sonra kandırırım, hayret bişey eski köye yeni adet getiriyo, çok sinir oldum ama
gereksiz bi kıskançlık yaptığı bence
canıımm öm attım ama geldimi bilmiyorum reklam olurmu bilmiyorum ama link veriyorumKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum okuduklarıma göre herkesler iyi çok şükür bende daha iyi olmaya çalışıyorum kızlar kısmet olursa ramazan bayramında kısada olsa bi tatile gitmeyi planlıyoruz (izin olmadığı için mecbur ramazanda çıkıyoruz) gel gelelim benim kocam illa yakın bi yerler olsun diyo (akçakoca gibi felan ) bende tam tersine antalya tarfına gitmek istiyorum 3 günde olsa oralara gidelim diyorum nasıl ikna edicem bilemedim doğrusu bi akıl verin bana ne olur
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Amiiiiinnnn
Dafi ablacım o makinanın markası nedir eğer reklam olur dersen özelden yazarsan sevinirim bende makina almayı düşünüyorumda
Nursena ablacım geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın
Dafi ablacım bu güzel duaların için kocaman bi AMİİİİİİİNNNN diyorum
canıımm öm attım ama geldimi bilmiyorum reklam olurmu bilmiyorum ama link veriyorum
Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi | SAMSUNG
gel ortada buluşunn muğlaya gelin:)))
balıkesir ayvalıkta süper
aslında hava çok sıcak antalyada çok bunalırsın ağustosun artasında demedi deme:))
teşekkürederim boğazım hala batıyo miskin miskin gecelikle oturyom daha biri bana kalk dese yaaa:))
selamun aleyküm kısceleerr
gününüz hayır olsun.
ALLAHIM! başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum. ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyoruz.günah işlemekten,bir kula haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırız, korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten,kabir azabından ve diğer dünyavi uhrevi kötü huy ve akibetlerden sana sığınırız..
ALLAHIM! bugün yapacağımız bütün işlerin ibadet olmasını nasibet.
ALLAHIM! başladığımız işte azmimizi daim eyle
AMİİİNNN.....
Merhabalar herkese
Sayfamızın maşallahı var bi bırakıyorum 40 sayfa ilerlemiş oluyorGeri dönüp okuma imkanı bile bulamıyorum çoğu kez.Net çok yavaş hala
Banu,eşinle ilgili olan sorun bir an önce geçer inşallah.Bazen eşler gereksiz bi kıskançlık durumuna girebiliyor nedense.Evde ki huzurdan daha önemli bişi yok.İnşallah düzelir bir an önce.Sen tatlı dilinle halladersin bu konuyu
Nursena,geçmişler olsun.Bu mevsim hastalıklara da gebe ne yazık ki.Aman dikkat et kendine.Bu arada çiçeğinde çok güzel
Dafi,tüm yüreğimle amin amin amin dedim canım o güzel duana.Ve eklemeden geçemeyeceğim,sen nadir bulunan özel insanlardansın.Rabbim benim çevreme de senin gibi birini nasip etsin.Amin.
Meyracım yeni evliyken illaki olur böyle kıskançlıklar.Bazen saçma sapan şeylerden bir sürü sıkıntılar doğurur eşler.Sen şimdilik askıya al bu konuyu,nasılsa bir punduna getirip halladersinYıllar sonra bu günleri gülerek anarsınız birlikte
Zehra,bence de 3 gün için antalyaya gitmek tam bir eziyet olur canım.Üstelik daha önce gittiysen bilirsin ağustos ayı antalya için nefes alınamaz sıcaklıkta geçer.Ben 5 sene yaşadım o güzel kentte.Bence mayıs haziran yada eylül en ideal zamanıdır tatil için
Nursena gibi bende Balıkesir Ayvalık,özellikle de Altınoluğu öneririm sizeAma 3 gün için oralarıda uzak sanki:26:
ilknur,eşine çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin.
Zeynepcim senin şu tost makinasın da ki patlıcan kızartmanı merak ettim nasıl yaptın zahmet olmazsa anlatır mısın.Çok severim bende patlıcanı ve patlıcanla yapılmış herşeyiKarnım mı acıktı ne :)))))
Kitkurdu,nasılsın görüşmeyeli
Asumanzeynep,kızının doğum gününü kutlu olsun.Allah sağlıklı mutlu uzun bi ömür versin kızçene.
Alıntı yapamadım net çok yavaş takılıp kalıyor..Unuttuklarım varsa affola..
hoşgeldin canımm...
patlıcan kızartmam şahaneydiii...patlıcan püresi olmuştu ben makineden kazıyana kadar.... canım patlıcanları halka
doğradım tuzladım tost makinesinide yağladım (ama sanırım ben çok az koydum yağı oyüzden yapıştı) kızgın hale gelince patlıcanları
dizdim...ilk denemem başarısızdı ama patlıcan alınca tekrar deniyeceğim....dün akşamda çarli biber attım makineye uzun sürede
pişti ama güzel oldu...hee bu arada patlıcan püre olmuş haliyle bile çok lezzetliydii....
kızlarr şimdi bişey öğrendimmm hemen sizle paylaşayım dedimmm...bir bardak suya eşit miktarda bal ve tarçın koyup kaynatıp
sabahları kahvaltıdan yarım saat önce bide akşam yatmadan önce içicekmişiz...vucutta yağ birikmesini engelliyerek kilo verdiriyomuşş
ayrıcada çok kalorili bir kaçamak yapsak bile onun yağa dönüşmesini engelliyomuş....ama düzenli içildiğinde....tarçınla arası iyi olan
arkadaşlar deneyebilirler..bende bi denicem ama içebilcekmiyim bilmiyorum....ben tarçını hiç sevmemmmm....
Selamlar :) Benim evde aldı başını gidiyor ama hiç halim yok niyeyseBahardan mı, diyetten mi anlamadım valla?
Ev işi egzersiz yerine geçer mi acaba :))
dafi abla geçmiş olsun komşunuza
meyracım benim eşimde bekarken tunik giyer altına çorap giyer çıkar gezerdik şimdi adam bırak tunik giydirmeyi aldırmıyor bile uyuz bu adamlar uyuzsenin eşinin dediği ilgiyi çekenler çok cafcaflı olup suratını bi ton boyayayanlarla ilgilidir emininm onlar ilgi çekiyor normal örtünenler değil eşinin bunu anlaması lazım o da senin elinde ama çoook zor yani eşler bi tuhaf
zeynepcim bende bi ara deneyeyim dedim o tarçınlı karışımı ama benim hiç iştahımı kesmedi nedense ama tadı çok güsel oluyo çubuk tarçınla dene istersen inşalah sende işe yaarar
Benimde maalesef tarçınla aram hiç iyi değildir,aslında aramı en iyi tutmam gereken şeylerden biri pcos için (polikistik over) ve şeker dengesi için ama ben nedense üstüne gittikçe içtikçe soğudum kendisinden.Bir ara içiyordum karanfilli tarçınlı bir çay ve çokta faydasını görmüştüm.Ben sadece annemim yaptığı sütlacın üstünde seviyorum kendisini
Bence de ev işi egzersiz yerine geçer,yani geçiyordur,geçmeliYoksa halimiz nice olur Kolay gelsin size de.
Ah erkekleronlarla uğraşmak zordan da öte oluyor bazen :)))
dafi abla geçmiş olsun komşunuza
meyracım benim eşimde bekarken tunik giyer altına çorap giyer çıkar gezerdik şimdi adam bırak tunik giydirmeyi aldırmıyor bile uyuz bu adamlar uyuzsenin eşinin dediği ilgiyi çekenler çok cafcaflı olup suratını bi ton boyayayanlarla ilgilidir emininm onlar ilgi çekiyor normal örtünenler değil eşinin bunu anlaması lazım o da senin elinde ama çoook zor yani eşler bi tuhaf
zeynepcim bende bi ara deneyeyim dedim o tarçınlı karışımı ama benim hiç iştahımı kesmedi nedense ama tadı çok güsel oluyo çubuk tarçınla dene istersen inşalah sende işe yaarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?