Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sen hiç yiyemiyormuşsun ben dediğim gibi sütlacın üstünde severim :)))Ayrıca hindistan cevizine de bayılırım Sevmediğim şey yok gibidir benim,halimden de belli olacağı üzere..
Kayınvaliden de bunca zamandır anlıyamamış mı tarçın yemediğiniSende sıyırıp yersin nolucak :)))
Benim kayınvalidem candır can,hiçbir özelliğimi unutmaz dünya iyisi bir insandır Allah razı olsun ondan.

amannn anlasa ne olcak...ayrıca biliyo zaten ama önemsemiyo ben yapayımda o yemesse yemesin diyo...çokta tınnn sallamıyom artık...ben bana yakışanı yapıyorum oda kendine yakışanı geçinip gidiyoz....

ne güzell..Allah razı olsun ondan bak ne güzel şeyler söylüyosun arkasından...böyle olmak lazım...inşallah bizler böyle oluruz o yaşlara gelince...

Tam öğle yemeğimin fotosunu ekleyeyim diye girdim foruma iş görüşmesi için aradılar. Bir yandan elimde yemek, kucağımda pc, telefon şarja takılı rezil oldum adama :))) eşim de ısrarla arıyor mu o arada, cebi açmayınca evi aradı... off bu erkekler... Neyse yarın akşam için sözleştik adamla. Bu arada iş kartalda Nevincim, eşimin işine de çok yakın. çok sevindim yaf, inşallah olur :)))

Öğle yemeğimi Dafi ablanın tarif ettiği ancak Zeynep'in beceremediği sebze ızgaradan yaptım. İnanılmaz güzel oldu, ben bunu hep yaparım ki.
Zeynepcim nanik, nanik

Şaka bi yana tost makinandan olmamıştır canım, az yağlayınca hiç yapışmıyor.

Son düzenleme:

Allahın izniyle inşallah cnm önceki 7 haftalıktı napalım rabbim nasip etmedi ..... amin amin

İnşallah canım,inşallah bizde böyle oluruz.Büyükler iyilikle ve güzellikle davranınca herşey çok güzel oluyor.Rabbim herkese benim kayınvalidem gibi(ki normalde hiç kayınvalidem demem ondan bahsederken,hep annem derim) birini nasip etsin.

Benim bu patlıcanı yapmam şart oldu artık :))) Çokta güzel görünüyor ellerine sağlık.İş içinse hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

beceriksizim iştee hıhhhh....
bende makineye yoruyorum gibi canım çok kullandım baya eskidi...bir ara servisinden ızgaraların yenisini almayı düşünüyorumm...bir ara et ızgara tavuk ızgara hatta balık ızgara içinde kullandım çok güzel oluyolardı...hatta hamsiyi aliminyom folyoya koyup makinede yapıyodum buğulama gibi oluyodu...

Şimdiden afiyet olsun :)
Çok teşekkürler iyi dileklerin için bu arada.

Makinadandır kesin o zaman canım. Yoksa seninki de Arzum prego mu :)

Bu arada alüminyum folyo yiyeceklere direk temas ettiğinde alüminyum geçiyor gıdalara canım. Önce yağlı kağıda, sonra alüminyum folyoya sarmak lazımmış. Aklında bulunsun.

yok arzum değil felix...neden arzum kötümüymüşki...

başta bilmiyodum canım aliminyum folyonun zararlı olduğunu hep böyle yapıyodum sonra senin dediğin gibi yapmaya başladım ama o yağlı kağıtlarda çok yağ bırakıyo hoşuma gitmeyince yapmayı bırakmıştım direk fırına veriyorum artık...

yok çok iyi arzum, ömürlük. ancak kullandıkça eskiyo. o yüzden sordum, sen de çok kullanmışsın ya.

Ben de fırınlarım genelde. çok nadirdir bir şeyi sardığım. bu arada cuma senin karnıyarığı deneyeceğim

özellikle evlendiğim ilk senelerde çok kullandım hergün değişik yeni lezzetler deniyodum...şimdi artık elimdeki malzemeye göre uyduruyorum...

dene canım güzel oluyo inşallah beğenirsin...

arkadaşlar demin kadın doğumcuya gittim.

bebek istiyorum ya yaz sonu, bir kontrol yapılsın diye. neyse adam sordu düzeniniz nasıl vs... sonra kontrole geçti...
yumurtalıklar biraz tembel dedi. şişmanlık nedeniymiş. yumurtaları olusturan bişiler varmış sayısı az görünüyormuş. çok dertlenmedim ama herkese bir haber vereyim dedim. kilonun sıkıntılarından biri de bu olay... yumurtalık sayısı ile ilgili sanırım. yalnız folik asit verdi.sabah akşam almak üzere...

simir testide yaptırdım sonuçları yakında çıkacak...

yanına pirinç pilavı yaparım mecburen eşim için. 4 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav, bir kase de cacık yemeyi planlıyorum. sen de pirinç yapr istersen, az yersin.

daha iki gün önce karnıyarığın yanına yapmıştım gerçi ozaman yemedim ertesi gün öğlen yedim....yakında yaptım diye yapasım yok ama herufum ister oyüzden bende öyle yapcam galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…