Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım hiç karşılaşamadık ne zamandır devam ediyorum aynen azcık bocaladım şimdi tekrar toparladım bakalım cuma tartılacağım
ben evlenmeden kayınvalide vefat etmiş kayınpeder var onla da resmiyiz o yüzden kayınvalide muhabbetlerine fransızım
İştah açıcı görünüyor ben hiç denemeyeyim dediğim gibi aç kelimesi bana uğramasın hiç
Herkese selamlar bugünkü menüm haşlanmış yumurta dört dilim köy peyniri iki dilim ekmek beş adet zeytin arada bir elma şimdi bozdum evde ekmek yok yemek yok okuldan yorgun gelince tekrar çıkmaya üşendim kepekli makarna haşlayıp üstüne kaşar rendeledim yarım avuç fındık yedim biri beni mutfaktan kovsun diye düşünürken bilgisayara daldımki mekanın cazibesini unutayım

selam millet....

üffff kızlar bi erken kalkmayı beceremiyorum ben yaaa((
saat10a bile razıyım şimdilik, ö..... gibi yatıyorum ama kalkamıyorum

gece uyuyamıyorum, sabah kalkamıyorum.
gece uyuyabilmek için, sabah kalkabilmek için ne mücadeleler veriyorum kendi içimde bi bilseniz kızlar(((
naapacam bilmem ben yaaa.
çok kızdımda bu halime şuan, neyse......
sabah şöyle erkenden uyanan yada işte dediğim gibi en geç 10da uyananlara nasıl imreniyorum kızlar bi bilseniz yaaaa

neyse ben bi 10-15dk sonra geliyom hemen.

zeynepcim nohut pilavsız olmaz :)))Senin yemeğin hazırmış ben ne yapayım akşama onu bilmiyorum..Evde bişi kalmadı,alışveriş yapacağım akşamüstü kuzuyu babasına verip.
Akşam neyse de beni öğle öğünleri zorluyor,geç kahvaltı ettiğim için benim öğle yemeğim ikindi menüsü gibi oluyor.Büyük sıkıntı benim için öğle yemeği..Sizler neler yapıyorsunuz öğle için kendinize:26:

Kitkurdu,karşılaşmamıştık ne zamandır,diyetinin iyi gittiğine sevindim.Havalar ısınmışken ben yürüyüşe de başlasam diyorum.Diyorum da demeyle kalıyor benim ki :))Sen yürüyor musun.

Asumanzeynebe imreniyorum inan ki.Ne güzel her gün yürüyor.

Aymugoksu;Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah

Aynen öle tabi kuzum olsunda tek neresi olursa olsun
canıımm öm attım ama geldimi bilmiyorum reklam olurmu bilmiyorum ama link veriyorum
Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi | SAMSUNG
Dafi ablacım teşekkür ederim paylaşımın için
Canım tabiki sıcak olduğunu biliyorum ama başka yerler daha uzak ayrıca iznim olmadığıdan dolayı mecburen bayram tatilinde gidiyorum

Düşe kalka haftada dört gün yürüyorum o da bahane bulamasam terlemekten hareket etmekten hiç hoşlanmıyorum anlaşılacağı üzre
yaklaşık aynı kiloyduk sen neler yapıyorsun yürümeye başla daha hızlı da verirsin akşam öğününü hafifletmek beni de hafifletiyor

Hoşgeldin meyracım..
Bende kendimi bildim bileli gece insanıyımdır.Geceyi yaşamayı severim.Haliyle sabahlarla öğlenlerim hep birbirine karışırdı bu sebepten.Taki bizim kuzuş doğana dekSabahları erkenden kalkmayı bana o öğretti :)) İstersen kalkma :))
Hasılı kelam ben şikayetçi değildim geç yatmaktan ama yinede sabah erken kalkmak güne erkenden başlamanın bereketi hiçbir şeyde yokmuş.Ben bunu geç öğrendim ne yazık ki.
Yine de sabah ne kadar erken kalkarsam kalkayım saat 6 da da kalksam geceleri hala geç yatarım.
Evdekileri uyuttuktan sonraki saatler benim keyif saatlerim

inşallah smearin de temiz çıkar. kilolar gittikçe yumurtlaman düzene girecektir. kilo verdi diye korunmaya devam ettiği halde hamile kalan insanlar tanıyorum. kendini üzmemeye çalış, stres de yumurtlama düzenini ve birçok şeyi bozuyor.

daha iki gün önce karnıyarığın yanına yapmıştım gerçi ozaman yemedim ertesi gün öğlen yedim....yakında yaptım diye yapasım yok ama herufum ister oyüzden bende öyle yapcam galiba....

ben pirinç pilavını sadece bakliyatlarla yapıyorum. onu da haftada bir yapıyorum. onun dışında bulgur pilavı, fırında patates, makarna hiç sakınmadığım şeyler akşam bile olsa. porsiyon kontrolu yaptıktan sonra bunlar kesinlikle engel değil kilo vermeye kuzum.

akşama seni kesin yoğurtla sebze yemeği paklar

Meyracığım bu ara ben de doyamıyorum uykuya. haftasonu eş yolcu etmek için bölünmediğinden erken kalkabiliyorum bi. seninki mevsimsel olabilir canım. uyku çayını ihmal etme geceleri.

Öğlenleyin çok az makarna haşlayıp, salatalık ve yoğurtla karıştırıyorum. ya da ton balıklı salata yapıyorum. ya da bugünkü gibi sebze sote ya da ızgara. belki önceki günden biraz yemek ayırıyorum kendime. ama öğle yemeğimi kesinlikle ihmal etmiyorum. yoksa akşama doymam mümkün olmuyor. sen de seçenekler üret kendine canım. öğle yemeği kahvaltıdan bile önemli bence diyette.

Son düzenleme:

Bende eskiden yürümeyi hareket etmeyi çok severdim,hala da severim ama kilomun çok fazla oluşundan mıdır nedir fazla yürüyemiyorum.Eskiden kendimi kaybeder saatlerce dolaşırdım,işlerimi hallederdim farkına bile varmazdım yorulduğumun..Şimdiyse nefes nefese kalıyorum hemen.Hımbıllaştım,tembelleştim sanki kilodan dolayı.
Senin yürümen çok güzel.Bende başlayacağım ama ne olursa olsun.

Çok haklısın öğle yemeği diyet yaparken çok önemli gerçekten.Önerilerin beni çok işime yarayacak çok teşekkürler canım.
Bu arada bende bulgur pilavı,patates ve makarnadan korkmuyorum,akşam yemeklerinde ölçülü bir şekilde yiyorum

Karnım acıktı galiba benim

evet canım evde çocuk olunca akşamdan kalan yemeğimde yoksa mecbur erkenden yapıyorum yemeğimi...

öğle yemeği konusunda bende esra gibi yapıyorum akşamdan kalan varsa onu yiyorum yoksa salata ağırlıklı bişeyler hazırlıyorum kendime...akşamıda hafif geçirmeye çalışıyorum...

bende öyle yapıyorum esracım...dediğin gibi porsiyon kontrolü önemli....hatta geçen annemlere gittiğimde birsürü börek kek falan

yapmış hepside sevdiğim şeyler bende öğle yemeği yerine bidilim kek bidilim börek birazda salata yedim...annem garip garipbakıp e

sen böyle hamurişi yiyerek nasıl zayıflıcan dedi...güldüm bende birincisi ayda bir veya iki defa yiyorum ikincisi abartmadan yiyorum

üçüncüsü öğleyin yiyorum dedim...kadında şaşırdı diyet yapıyorum diyince hiç bişey yemeden sadece sebze yiyerek zayıfladığımı

sanıyomuşş..gerçi diyete ilk başladığımda hamurişini nerdeyse tamamen çıkarmıştım hayatımdan yokluğuna alışayım diye

sonra kendimi kontrol edebilmeye başladıktan sonra misafirden misafire yiyorum...

bende yürümek istiyorum yaaaa...günler uzadı akşam eşim gelince çocuklara o bakar bende çıkarım diyodumki onada izin vermediii....niye vermiyo anlamıyorum ya neyse...uzatmayada gelmiyo gereksiz bir gerginlik oluyo...

çok iyi yapıyorsun canım. öğrenmemiz gereken şey porsiyon kontrolü ve neyi neyle yiyeceğimiz. hayat boyu karşımıza çıkacak yiyecekleri diyetimizden çıkarırsak diyet bitince kilo almamız kaçınılmaz. oysa porsiyon kontrolüyle kilo korumayı da başarabiliriz. bi de ben böyle sadece sebzeyle hızlı kilo vermenin vücuda zararı olduğunu düşünüyorum. ayda 4kgdan fazlasını vücut tolere edemiyor araştırmalara göre. çünkü yap hücreleri parçalandıkça kana toksik maddeler karışıyor. bu da Allah korusun çok zararlı.

hoşbuldum canım benim, sende hoşgeldin:)
inan çok özlüyorum seni......
sizin şu neti naapsak bilmem, kafasına silah dayayalımmı dermişim
nursenanın eşi asker, ondan alırız dermişim(bugün ben pek bi belalıyım)
sizin netin sorunu ne canım?

aynen, gün içinde 3saatlik uykum olsun ama gece yatmak bilmem......
birgün bile bile 2gün 6saatlik uykuyla kaldım sırf uykumu düzene sokabilmek için, neyse 2gün sonunda gece oldu uyku namına tık yok
yaaa böyle işte canım
neyse zaman ne göstercek bakalım.........
ama bebek konusu banada çare olcak galiba, çünkü bazen diyorum bebek olsa naapcam diye, o zaman mecbur kalkarım diyorum.
dediğin gibi canım sabah erken kalkmanın bereketi güzelliği bambaşka, o erken vaktin o güzel havası, hatta rahmetli babacığım güneş doğarken otururdu bazen, kuşlar hep Allahı zikrediyor bak güneş doğar doğmaz hemen başlıyolar derdi, hakkaten güneş doğar doğmaz kuşların hepsi birden öyle güzel ötüyolarki...... vıcır vıcır vıcır vıcır...... çirink çirink çirink çirink.....

Meyracığım bu ara ben de doyamıyorum uykuya. haftasonu eş yolcu etmek için bölünmediğinden erken kalkabiliyorum bi. seninki mevsimsel olabilir canım. uyku çayını ihmal etme geceleri.
.

tamam canımcım, sağolasın.

Ayda bir iki kez dilediğim gibi yememe benim geçen sene gittiğim diyetisyenim de izin veriyordu.Hatta ona söylüyordum tartıya çıkmadan önce,eğer kilo verdiysem buradan çıkınca kendimi hamur işine vuracağım diye :)))
Ama en doğrusu senin yaptığın gibi ölçülü olmak.Ölçü kaçmayınca hiçbir şeyden mahrum olmuyorsun ve diyet psikolojisine de girmiyorsun

bende yürümek istiyorum yaaaa...günler uzadı akşam eşim gelince çocuklara o bakar bende çıkarım diyodumki onada izin vermediii....niye vermiyo anlamıyorum ya neyse...uzatmayada gelmiyo gereksiz bir gerginlik oluyo...

Allah Allah niye izin vermiyo ki:26:Madem öyle sende evde yürü zeynepcim.Ben eskiden yürürdüm bu şekilde.Evde salonda veya evin holün de vs neresi uygunsa 1 saat yürü hızlı adımlarla..Benim salonum baştan uca 10 adım,gayette yürünüyor yani isteyince.
Bir arkadaşımda bu şekilde yürüyor çocuklardan çıkamadığı için.Ve çokda güzel kilolar verdi evde yürüye yürüye..İsteyelim yeter kiBiz evde bile yürüyüşe çıkabiliriz

kızlar ben bu haftada kilo verdim galiba:)
çünkü vücudumun bu hafta birazda olsa inceldiğini hissediyorum 2-3gündür:)
hep birilikte zayıflayalım kızlar....................

doğru söylüsun isteyelim yeterki...spor yapıyodum hergün enaz 50 dakika artık o bile içimden gelmiyo yapamıyorum....bide evde yürüyüş bana zor geliyo çocuklar dolanırlar ayağıma...kıvırıyoda olabilirim bilmiyorum....:26:

AMİN.

çok sağol canım güzel tavsiyelerin için.....
zaten alttan almasak şu erkekleri halimiz duman......

canım birde ada çayı ile gargara yapmak boğaz inmesine iyi geliyomuş, istersen dene canımcım.

bızdık kelimesini bende çok seviyorum:)

aman eşim versinde öyle versin derim ben hep:)
gül güldür canım benim......
ohh nasılda güzelmiş öyle......

kızlar ben bu haftada kilo verdim galiba:)
çünkü vücudumun bu hafta birazda olsa inceldiğini hissediyorum 2-3gündür:)
hep birilikte zayıflayalım kızlar....................

Oyy maşallah gitsin bir daha da gelmesin o kilolar

Kıvırıyor da olabilirsin kendimden biliyorum ama bana ilk seçenek daha doğru gibi geldi
Birde senin kuzular çok küçükl,tam ayağa dolanacak yaştalar :)))..Birde sen yoruluyorsundur gün içinde fazlasıyla.Gece de küçük kuzu yüzünden bölünüyordur uykuların.
Ben kuzuşum 2 yaşlarındayken bırak yürümeyi ayağa kalkmayı istemiyordum günün sonunda.

Ben kaçtım ev işlerini kolayladım sıra akşam yemeğine geldi..Ne yapacağım hala muamma:26lsa da ben gidip mutfakta bir araştırma yapayım bakalım elimizde neler var

Akşam kuzey güney var oğlanı erkenden uyutup keyf yapmayı planlıyorum..Elime kahvemi de alırım ohh missss :)))

Herkese güpgüzel akşamlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…