Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç kilosun ayse ben gecen sene bu zamanlara göre tam 12 kg fazlayım(97 sayıyom kendimi) 10 gun önce 100 dalya demiştim neredeyse...

10 gun içinde adet haftam olması ile beraber 3 kg yakın bir oynama oldu kilomda. ama daha önce yazdığım gibi tum işlenmişleri ve sekerli gıdaları kestim ve 10 gunun 7 sinde 1 saat ortalama yuruyuş leslie falan yaptım. daha önce gittiğim diyetisyenin listesine uymaya çalışıyorum bir taraftanda. kadın bana bu liste ile beraber hergun 1 saat yurursen 3kg kadar verirsin demişti(kilom 90 idi ve 1400 kal bir diyet yazmıştı.

özetle eğer kafaya koyarsan 1-2 ayda çok ciddi bir adım atabilirsin.

anam inşallah düşersinn
kı< senin ismini gördükçe ekmek alıp bana bana tahin pekmez yiyesim geliyo

nursena nettiyse bana bu tahinli pekmez etti:)süt olsun dıye yee allah yeee dıye dıye tam 22 kılo aldım bende nette bu ısmı taktım senın adınla yazıflamazsam ben uleeen dıdım tahınlı pekmez sen görürsün
:)))))

Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)

gule,gule kullan canm Allah hepimize oyle evlatlar nasip etsin ins bu mayis ayi benim icin hic iyi baslamadi nedir bu butun harcamalari ayin 3te 1inde daha yaptim ilk edirneye gittim donusu dugunler icin biraz alisveris sonra leptobum bozuldu ona tamir son olarakta telefonumun ekrani kirildi tuz buz oldu birde dikkat ederim diodum bu ay harcamalarima diger ay sevgilim gelicek diye ooo nerede simdi dua edicem ins baska masraf cikmaz ay sonuna kadar diye bende yarindan itibaren tum gun yediklerimi yazayim birazcik usengecim ama hadi bakalim

canım sağlık olsun...Oluyor öyle arada...

Sevgilin nerde yaşıyor,uzakmısınız.??

Gördüm..Çok güzel ..
hadi hayırlı olsun yazım çizim işin :))

aynı zaman da doktor olanmı :))

Çok sağol canım :))

ay evet o da yarışabilir antipatiklik konusunda bu adamla. neyse ifşa edecez şimdi başımız belaya girecek önlerine geleni dava ediyorlar zaten, vicdanım kaldırmadı valla.

Kızlar, Zenne yi izledinizmi.? Altın portakal festivalin de 5 ödül alan..
Konusuyla pek bi tartışılan film...Ben onu izleyeceğim bu gece...

İyi geceler,tatlı rüyalar diliyorum size..

Kızlar, Zenne yi izledinizmi.? Altın portakal festivalin de 5 ödül alan..
Konusuyla pek bi tartışılan film...Ben onu izleyeceğim bu gece...

İyi geceler,tatlı rüyalar diliyorum size..

benim kova görünümlü ama kesin duygusallığı yüzünden yengeç olan arkadaşım, o film çok acıklı. yapmasan mı, etmesen mi... izlersen de üzülme canım, iyi geceler

-----------

kızlar ben de kaçayım yavaştan, hepinize iyi geceler diliyorum

Mutlummmmmm tam 116,7 kg

hiç takılma ama yarın başlai yarın yeni hayatının ilk günü, abur cuburu sekerli gıdaları hatta kuruyemişleri bile yaşayacağın guzel gunlerini bir bir yok eden düşmanların olarak gör sen onlardan daha güçlüsün hiçbirini yemesen sağlık kazanmaktan başka bir durum yaşamazsın... hep emirle olan ilişkini dusun onun hayatına ortak olmak için kendini toplaman sart. canın bişey çok isterse ondan çok yediğini düşün. 1-2 dk sonra canın istemeyecek.

ben de çok ağladım hatta başroldeki oğlanı başka filmlerde bile görsem fena oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…