şimdi burdan çıkmaz profile eklemeye çalışayım dur :) olmadı özel mesac
ekledim profile, website kısmında :)
Kızım bisküvili pasta yapmış ..PAzar günü evde olmayacak diye şimdiden kutladık anneler günümü :))
mp3 almışlar bana minicik..Çok güzel..Tam yürüyüşlük :)
ekledim profile, website kısmında :)
benim aklıma hem unlu hem uyuz biri geldi herkese çok korkunç laflar sarf eden böyle kısa bir yapımcı var omu acaba???
gule,gule kullan canm Allah hepimize oyle evlatlar nasip etsin insbu mayis ayi benim icin hic iyi baslamadi nedir bu butun harcamalari ayin 3te 1inde daha yaptim ilk edirneye gittim donusu dugunler icin biraz alisveris sonra leptobum bozuldu ona tamir son olarakta telefonumun ekrani kirildi tuz buz oldu birde dikkat ederim diodum bu ay harcamalarima diger ay sevgilim gelicek diye ooo nerede simdi dua edicem ins baska masraf cikmaz ay sonuna kadar diye bende yarindan itibaren tum gun yediklerimi yazayim birazcik usengecim ama hadi bakalim
benim aklıma hem unlu hem uyuz biri geldi herkese çok korkunç laflar sarf eden böyle kısa bir yapımcı var omu acaba???
Özel mesajla yolluyorum, bence daha kötüsü :)
Gördüm..Çok güzel ..
hadi hayırlı olsun yazım çizim işin :))
aynı zaman da doktor olanmı :))
Gördüm..Çok güzel ..
hadi hayırlı olsun yazım çizim işin :))
aynı zaman da doktor olanmı :))
canım sağlık olsun...Oluyor öyle arada...
Sevgilin nerde yaşıyor,uzakmısınız.??
haklisin saglik olsun canm onemlisi o tabi.Sevgilim Hollanda'da yasiyor
Çok sağol canım :))
ay evet o da yarışabilir antipatiklik konusunda bu adamla. neyse ifşa edecez şimdi başımız belaya girecekönlerine geleni dava ediyorlar zaten, vicdanım kaldırmadı valla.
benim hayalim yetmemiş. boşver hiççççç düşünme bile...
Kızlar, Zenne yi izledinizmi.? Altın portakal festivalin de 5 ödül alan..
Konusuyla pek bi tartışılan film...Ben onu izleyeceğim bu gece...
İyi geceler,tatlı rüyalar diliyorum size..
Mutlummmmmm tam 116,7 kg
benim kova görünümlü ama kesin duygusallığı yüzünden yengeç olan arkadaşım, o film çok acıklı. yapmasan mı, etmesen mi... izlersen de üzülme canım, iyi geceler
-----------
kızlar ben de kaçayım yavaştan, hepinize iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?