Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurum seni gördüğüme çok sevindim, şükür kurs bitmiş. Diyete dönecek olmana da çok sevindim Mayk

Nursena sehpalar cok tatlı, güle güle kullanın.

Bugün serbest gün benim, şansıma anneme de misafir geliyor çaya. Çok yemem ama.

merhabaa kızlar ben geldimmm

bütün gün temizlik yaptık.. nikahıma az kaldı e kayınvalidem kayınpederm de gelecek evi temiz görsünler camları sildik perdeleri yıkadık tümm mutfağı indirip yıkadık her şeyi yarına salona geçcez.. yani bana tatil yooooooooooooook

merhaba kizlar
bugunku menum
sabah 1 kase yogurt 2 dilim ekmek 4 zeytin 2 kasik recel
arada 1 elma
öglen firinda tavik tava yaptik ne kadar yedigimi nasil anlatacam bilemedim sebzelerden baya yedim diyebilirim of ya patlican olunca dayanamiyrum yanindada 1 tas cacik
arada 1 dilim karpuz
aksam 1 kase salata yaptim icinede accik tavuk attim
spor sifir cok kiziyorum kendime cok

Anam evde bir sessizliktir gidiyor
Eşim kuzeniyle xbox oynuyor
Küçük cimcime tablette cizgi film izliyor
Büyük kız odasında televizyon seyrediyor

Şu teknolojinin gözü kör olsun valla yaa eskiden ne güzel sohbetler edilirdi teknoloji yüzünden herkes bir köşeye tünedi bende dahil olmak üzere

biz de fırsattan istifade buraya giriyoruz

Yrn tozlu koşu bandımı oturma odasına tv nin karşısına geciricem p tesi de tepesine çıkıcam inşallah :)

Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah bundan sonra sık sık kendileriyle bir araya gelirsin
Ben hala Spor salonunda da olsa sevemedim gitti kendilerini Hoca birde bu ay artık cardioyu biraz uzatmak adına bir 10 dakika fazla bin yada cardio bittikten sonra tekrar bir 10 dakika kullan koşu bandını dedi

Evde epileptik bisikletim kaldı malum hatta bugün misafirliğe gelen eşimin iş arkadaşı dün sormuş onu satıyormusun diye eşimde bana telefon açınca fırça attım benim o diyorsam benim o hesabı gitmediğim günlerde totoşumu kaldırıp kullansaydım şimdiye kadar belki iki misli kilo vermiştim ama çocuklardan fırsatmı oluyor :26:
Umarım bu ay daha güzel bir kilo veririmde şu koşu bandını belki o zaman severim

selam kızlar ben geldim nasılsınız ben yine tartılamadım çünkü tartım bozuk ama cumaya kadar bitane alcam kendime ne yapayım bugün tam koşar adımlarla dükkandan fırladım spor yapmaya benim kociş yollamadı otur oturduğun yere çocuk var dedi laf aramızda yanlız yürücem diye kıskandı hahay hoşuma gitmedi desem yalan olur git eve koş boşunamı aldın o koşu bandını dedi bütün heves gitti ama dükkanda ortalama 5 saat günlük ayaktayım yeterlimi bilmiyorum offf of:2:

merhabalar,
bu gun dışarı çıkınca benim diyet yalan oldu. yedim içtim. ama işlenmiş gıda ve şekerlilerden uzak kalmayı başardım. tplamda 2 öğün yedim, su da içemedim. ama haftasonları böyle.

yarın anneler gunu için dalkonunokuluna gidiceğim. 2 haftadır ben de yena gibi bunun gerginliğini yaşıyorum...ne giysem ne uydursam saçımı napsam başımı napsam. sabah ola hayır ola. neyse giyinip gidicez artık yarın... ama bu pisikoloji iğrenç.

eşimle kritik yapıyoruz kilolarla ilgili, adam diyorki "tanıdığım hiç kimse senin kadar kilolu(şişmanın kibarcası) değil.göbekli erkekler var ama hiç kilolu kadın yok çevremde, turk kadını eşleri için (kaptırma korkusu ile) kilolarına dikkat ediyorlar(ben bunu duzelttim dikkat çekmeği seven kadınlar -ki tum kadınlar neredeyse- kendilerine dikkat eder- ben dikkat çekmeği sevmem dedim oda) tabi tabi" dedi...

dusununce gerçekten benimde kendi yaşıtlarım içinde benim kadar hatta 10 kg azım olan bile yok... obezite sanki eğitimsiz, gelir duzeyi düşük ve yaşı 50 nin üzerindeki kadınlarda rastlanan bir hastalık gibi. annem dışında tek bir akrabam yok obez olan... EŞim de haklı ortaklarının arkadaşlarının eşleri arasında fazla kilosu olan bile yok. kadınlar 36-38 bedenler... ben de yıllardır rahat şişiyorum da şişiyorum. ondan sonra kendimi uzaylı gibi hissediyorum her ortamda, yakışıksız, uygunsuz, çirkin...

Mutluuuuuuuuuuuuuu nirdesin kayboldun yine

burdayım cuma sabahından beri giremdim 30 sayfa olmuş... birazını okudum. ama gözlerim kapanıyor. yarın kv be kp gelecek evi falan topladım. 11 e doğru oturdum. yarında erken kalkıp saçıma fön falan çektireceğim. kahvaltı da hazırlarım. bir de oğlanı yıkarım. gösteri yapacakmışlar... 12.00 kadar herşeyi yoluna koymam şart.

ben ne yapıyım yaş 29 kilo 118 moralini bozma herşeyin başı sabır

Benim esimee cok dedi satalim diye yok dedim. Sanki kullaniuon ne ise yariyo diyo. Eee adam da hakli sonucta

Cnm benim inan bende senden bin beterim. Arkadaslarim cita gibi birak kilolu olmayi hepsi cok zayif 2 si ben eder. Kendime guvenim sifir acilen artik vermem lazim.
Cevremdeki iğreti bakislardan biktim.

seni çok iyi anlıyorum.. okulda benden yaşlı öğretmenler bile benden çok çok çok zayıf arkaşlarımın hepsi 38-40 beden.. daha fazlası yok.. annem " sen yalnızken kilon o kadar belli olmuyor da arkadaslarnda beraberken çok kaba kalıyorsun yanlrında" dedi..bu lafları duymaktan bıkmadım mı ki hala dikkat etmiyorum diye kendime soruyorum.. kilo vermek = irade... onu bilirr onu söylerim. irade sıkıntısı olduğu için en güzel yıllarımı kilolu olarak geçiriyorum ve ilerde çokk fazla pişman olacağıma eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…