Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay geldin cnm simdiden. Umarim gosteriniz gzl geçer. Dalokayida op benim icin

Son düzenleme:

canım bence sebze kolay kolay kilo yapmaz.
hele sebzenin salata türü serbest:)

günlük 5saat ayakta olmak yüksek bi spor bence.....
hiç az değil.....

bizim oturduğumuz muhitte yabancı gelinlerde çok. sokakta bol bol 1-2 çocuk doğurmuş, 2 metre bacakları olan manken gibi renkli gözlü beyaz tenli kadınlarla karşılaşıyorum. muhtemel kuzeydeki memleketlerden gelen kadınlar. hatta bi tane kadın gördum bugun (yazlık sezon da açıldı ya) kısacık penye bir elbise giymiş bir karışta ayakkabı avatar gibi dolaşıyordu markette. eşim bakmıştır kesin ama ben bayaaa baktım...
moralim bozuk neyazıkki, keza hala göbeğim önde ayrı, popom arkada ayrı sallana dursun sıkılmadan utanmadan, yemek içmek derdindeğim. iradem zayıf gerçekten bir turlu psikolojimi doğru sartlayamıyorum. herturlu işlenmiş ve şekerli gıda, yağlı yiyecekler eşittir bağımsızlığını ilan eden vucut parçaları...

sana şöyle söyleyeyim ben 85 kg ile evlendim. hemde hiç gerilmeden. ama 3 sene içinde 118 kg buldum. ne olur aklını başına şimdiden topla. çünkü evlenince kilo almak çok daha kolay oluyor. her akşam yemek yemek sonrası tv keyfini abur cuburla yapma, hamilelik, emzirme derken kendini hiç ummadığın bir noktada bulabilirsin.

selam....

yatcam ama yinede bi bakıyım dedim:)

offff ateşim var
işte ilaç yan etkisinden dolayı çok terliyom ya, birde bugün baya iş yaparken çok terle soğu oldum.....
al işte bebek gibi yine ateşlendik
bugün 2kere adaçayı içmeme rağmen hemde......
halimde yok, ama bunada şükür......
boğazım ağrıyo....
çok şükürki şu bitki çayları var, bu çaylarla geçiştirebiliyorum ilaç içmeden.
en önemliside iyiki yün atletler var....
yün atleti keşfetmeden önce sürekli doktora gidip antibiyotik içiyordum malesef
inşaallah birgün bende şu panik-atak ilacımı bırakırım hayırlısı ile......

ay bu konum ile ister istemez sıktıysam kusuruma bakmayın
insan hastayken neresi hasta ise aklı hep orda olurmuş ya, benimkide o hesap işte.......

bu akşam çerez kaçırdım malesef
1er avuç fındıkiçi ve şamfıstığıydı, sonra 1-2daha 1-2daha derken bu oldu 2şer avuç
hadi terlikleri atabilirsiniz banaaaa
neyse en azından bu sefer eskiye nazaran az yemeyi başarabildim ama:)

şuan yanımda yeşilçaylı ıhlamurum duruyo bardakta....

Of mutlu of onlar hiç yemek yemiyorlar mı acaba yoksa şanslı olanlardanmılar
Biz hayat boyu yediğimiz şeylere ve miktarlarına dikkat etmek zorundayız iştahımız açıkken bunu yapmak gerçekten çok zor
Ben kendimce kontrolü tamamen bırakmadım ve yürüyüş yaptığım halde 5 kilo aldım bir de bıraksamne olacak belli zaten
O kadar kilo verdim hala daha versem 20 kilo fazlam var göbek hala sallanıyor ((

nişanlım şimdiden dırdır etmeye başladı bn de rahatsız oluyorum.. dün buraya dursun ali erzincanlı ve serdar tuncer geldi. o programa gittik.. çıkışında da annem hadi tavuk döner alalım dedi bnm de canım çekti tabi acıkmışım ama saat 23:00 civarları... neyse aldk yedk eve çıkana kadar 2 km yol var diye.. sonra nişanlım söylendi de söylendi.. baya gittk pastaneenin önünden geçerken "aşkım hadi dondurma ile tatlı alalm" dedi. annem de hadi alalım dedi... eve geldiğimzde saat 12 olmştu ama oturdk dondurma yedk bi de.. bn baklavanın ucundan aldım sadece tadımlık.. kısacası nişanlım da destek olmuyor ama söylenmeye gelince söyleniyor yarından itibaren daha dikkatli olcam.. canım çikolata istiordu şimdi ama yemicem

mutlu bence biraz fazla yüklendin kendine canım şuan, o kadarda yüklenme kendine, naapalım insanız bizde.....
herkesin bi eksik yönü vardır muhakkak......

birde kızlar tamam zayıf insanlarda var hayatta, hatta yediği halde tığ gibi olanlarda var.....
ama onlarında başka problemleri var hayatlarında mutlaka onları böyle bizim gibi düşündüren.....
herkes kendi imtihanına çaba sarfettikten sonra elinden geleni yaptıktan sonra fazlada zorlamamalı bence.....
çünkü bazen bazı şeylerin önüne geçilemiyo hayatta.....
elinde olmadan yaşıyosun onu, bu bizim eksik olduğumuzu göstermez......
işte "dünya imtihan" kısaca bence.

Yok canım şöyle bir titreyip kendime geldim ben
Ben de öpüyorum seni iyi geceler
Meyracım geçmiş olsun sana da canım

sağol ablacım...

bende yeni çayımı içtim bitirdim:)
uyku geldi biraz, uykum gelmişken gideyim yatıyım bende.
herkesi öpüyorum, iyi geceler herkeslere:)

merhaba kızlar gecmişi yavas yavas okuyarak geldim.
gec oldu saat ama yine de bir slm vermek istedim.

bugün çok kötüydüm..uzun zamandır bu kadar düşünmemiştim yaşadığım büyük kayıbımı..

ama bugün 1 yıl olmuş..ben geçen sene bugün hatta bu saatlerde yapmıstım idrar testimi..
mayısın 12.de de kan tahlilimde kesinleşmişti.
geçen sene anneler gününden bir gün önce öğrenmiştim..demiştim ki seneye anneler gününde bende anne olacağım..belki yine annemin yanında olamayacagım ama yavrum benimle olacak..

ama geçmiş bir sene,benmse kucagım bomboş..
eşime de bir sey demiyorum uzun zamandır son ağladığımda ki söyledikleri hala içimde yara...

ben nasıl toparlayacagım bilmiyorum,sanki bu acı hiç geçmeyecek

canım Allah ım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.. sorun özel değilse neymiş ki ve çözülemeyecek bir şey değildir inşallah

Meryemim sabret canım Bu da senin imtihanın yüzakıyla geçeceksin inşallah
Sonra da sağlıkla yavruna kavuşursun şu mübarek günde Rabbim hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere

canım Allah ım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.. sorun özel değilse neymiş ki ve çözülemeyecek bir şey değildir inşallah
teşekkür ederim canım.birden içim doldu yazdım...
yeni gelen arkadaşlarımı düşünemedim..uzun zamanhamilelik tedavisi görmüştüm.
sonra oldu,hiç bir sorun yokken kaybettim kızımı..erken doğum yaptım..yaşamadı...
Meryemim sabret canım Bu da senin imtihanın yüzakıyla geçeceksin inşallah
Sonra da sağlıkla yavruna kavuşursun şu mübarek günde Rabbim hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere

saol ablacım...sabretmeye çalısıyorum ama hep hatırlatacak birşeyler cıkıyor..
içim öyle dolu ki herseye ağlıyorum,gözlerim hep yaş..ben böyle değildim..
yutkunmaktan boğazım acıyor artık inan..güzel duaların mutlu etti beni.
Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin bizi kimseye imrendirmesin..

Ya en kotu durum o. Benim esimde tanistigimizdan beri ye tatlim ye askim nerde ne yiyelim nerde ne icelim seklinde davrandi durdu. Gece yarilari yemek tatli pesine gittigimiz cok oldu. Zaten irade 0 ben de bir de yiyelim icelim olunca iyice costum esimle 60 kg tanistim 4 sene icinde 85 oldum sonrasi evlenince malum. Tum erkeklerin hayalindeki kadin yesin asla kilo almasin. Diyet lafi bile geriyor onlari. Zor yani. Annen de aslinda ne tatlisi oglum demeliydi bu saatte. Laf soylemek kolay destek olmak zor.

Uzulme canim hayatta herseyin bir nedeni var. İnsallah sen de bu uzuntunu bir bebek ile unutacaksin.

meryyeeemmmmmmmmmmm acın geçmicekkk ama okuyarak hafiflett bencee bol bol oku dua ett
2 kızım var ama benimde 5 aylık aldı dr unutuyomu insan hayırr her saniyesi aklımda yaşadıklarımınn onlar bizi bekliyolar öbür dünyada meleklerimiz
kocanada yazıkkk sağlıklısın gençsin hayat devam ediyooo elbet allah sanada nasip eder yeniden yavrucakk dua et başka çare yok

ben hep düşünürüm annesi olmayan anne olamayanlara zor geçer anneler günü
allah olmayanlarada tatırsınn evlat sevgisini aminn

hataydaki patlamadaki annesiz kalan veya yavrusunu yiitiren annellere alllah sabır versinn
çok üzüldüm dün haberleri dinledikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…