ben ne yapıyım yaş 29 kilo 118 moralini bozma herşeyin başı sabır
Kolay geldin cnm simdiden. Umarim gosteriniz gzl geçer. Dalokayida op benim icinburdayım cuma sabahından beri giremdim 30 sayfa olmuş... birazını okudum. ama gözlerim kapanıyor. yarın kv be kp gelecek evi falan topladım. 11 e doğru oturdum. yarında erken kalkıp saçıma fön falan çektireceğim. kahvaltı da hazırlarım. bir de oğlanı yıkarım. gösteri yapacakmışlar... 12.00 kadar herşeyi yoluna koymam şart.
merhaba kizlar
bugunku menum
sabah 1 kase yogurt 2 dilim ekmek 4 zeytin 2 kasik recel
arada 1 elma
öglen firinda tavik tava yaptik ne kadar yedigimi nasil anlatacam bilemedim sebzelerden baya yedim diyebilirim of ya patlican olunca dayanamiyrum yanindada 1 tas cacik
arada 1 dilim karpuz
aksam 1 kase salata yaptim icinede accik tavuk attim
spor sifir cok kiziyorum kendime cok
selam kızlar ben geldimnasılsınız ben yine tartılamadım çünkü tartım bozuk ama cumaya kadar bitane alcam kendime ne yapayım bugün tam koşar adımlarla dükkandan fırladım spor yapmaya benim kociş yollamadı otur oturduğun yere çocuk var dedi laf aramızda yanlız yürücem diye kıskandı hahay hoşuma gitmedi desem yalan olur git eve koş boşunamı aldın o koşu bandını dedi bütün heves gitti ama dükkanda ortalama 5 saat günlük ayaktayım yeterlimi bilmiyorum offf of:2:
seni çok iyi anlıyorum.. okulda benden yaşlı öğretmenler bile benden çok çok çok zayıfarkaşlarımın hepsi 38-40 beden.. daha fazlası yok.. annem " sen yalnızken kilon o kadar belli olmuyor da arkadaslarnda beraberken çok kaba kalıyorsun yanlrında" dedi..bu lafları duymaktan bıkmadım mı ki hala dikkat etmiyorum diye kendime soruyorum.. kilo vermek = irade... onu bilirr onu söylerim. irade sıkıntısı olduğu için en güzel yıllarımı kilolu olarak geçiriyorum ve ilerde çokk fazla pişman olacağıma eminim
gece depresifi olarak hepinizi baydım muhtemel. öpüyorum gıdılardan iyi geceler.
sana şöyle söyleyeyim ben 85 kg ile evlendim. hemde hiç gerilmeden. ama 3 sene içinde 118 kg buldum. ne olur aklını başına şimdiden topla. çünkü evlenince kilo almak çok daha kolay oluyor. her akşam yemek yemek sonrası tv keyfini abur cuburla yapma, hamilelik, emzirme derken kendini hiç ummadığın bir noktada bulabilirsin.
Yok canım şöyle bir titreyip kendime geldim ben
Ben de öpüyorum seni iyi geceler
Meyracım geçmiş olsun sana da canım
merhaba kızlar gecmişi yavas yavas okuyarak geldim.
gec oldu saat ama yine de bir slm vermek istedim.
bugün çok kötüydüm..uzun zamandır bu kadar düşünmemiştim yaşadığım büyük kayıbımı..
ama bugün 1 yıl olmuş..ben geçen sene bugün hatta bu saatlerde yapmıstım idrar testimi..
mayısın 12.de de kan tahlilimde kesinleşmişti.
geçen sene anneler gününden bir gün önce öğrenmiştim..demiştim ki seneye anneler gününde bende anne olacağım..belki yine annemin yanında olamayacagım ama yavrum benimle olacak..
ama geçmiş bir sene,benmse kucagım bomboş..
eşime de bir sey demiyorum uzun zamandır son ağladığımda ki söyledikleri hala içimde yara...
ben nasıl toparlayacagım bilmiyorum,sanki bu acı hiç geçmeyecek
teşekkür ederim canım.birden içim doldu yazdım...canım Allah ım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..sorun özel değilse neymiş ki ve çözülemeyecek bir şey değildir inşallah
Meryemim sabret canım Bu da senin imtihanın yüzakıyla geçeceksin inşallah
Sonra da sağlıkla yavruna kavuşursun şu mübarek günde Rabbim hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere
nişanlım şimdiden dırdır etmeye başladı bn de rahatsız oluyorum.. dün buraya dursun ali erzincanlı ve serdar tuncer geldi. o programa gittik.. çıkışında da annem hadi tavuk döner alalım dedi bnm de canım çekti tabi acıkmışım ama saat 23:00 civarları... neyse aldk yedk eve çıkana kadar 2 km yol var diye.. sonra nişanlım söylendi de söylendi.. baya gittk pastaneenin önünden geçerken "aşkım hadi dondurma ile tatlı alalm" dedi. annem de hadi alalım dedi... eve geldiğimzde saat 12 olmştu ama oturdk dondurma yedk bi de.. bn baklavanın ucundan aldım sadece tadımlık.. kısacası nişanlım da destek olmuyor ama söylenmeye gelince söyleniyoryarından itibaren daha dikkatli olcam.. canım çikolata istiordu şimdi ama yemicem
teşekkür ederim canım.birden içim doldu yazdım...
yeni gelen arkadaşlarımı düşünemedim..uzun zamanhamilelik tedavisi görmüştüm.
sonra oldu,hiç bir sorun yokken kaybettim kızımı..erken doğum yaptım..yaşamadı...
saol ablacım...sabretmeye çalısıyorum ama hep hatırlatacak birşeyler cıkıyor..
içim öyle dolu ki herseye ağlıyorum,gözlerim hep yaş..ben böyle değildim..
yutkunmaktan boğazım acıyor artık inan..güzel duaların mutlu etti beni.
Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin bizi kimseye imrendirmesin..
teşekkür ederim canım.birden içim doldu yazdım...
yeni gelen arkadaşlarımı düşünemedim..uzun zamanhamilelik tedavisi görmüştüm.
sonra oldu,hiç bir sorun yokken kaybettim kızımı..erken doğum yaptım..yaşamadı...
saol ablacım...sabretmeye çalısıyorum ama hep hatırlatacak birşeyler cıkıyor..
içim öyle dolu ki herseye ağlıyorum,gözlerim hep yaş..ben böyle değildim..
yutkunmaktan boğazım acıyor artık inan..güzel duaların mutlu etti beni.
Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin bizi kimseye imrendirmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?