Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese
Tüm annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun.
Bebek sahibi olamayan cnm arkadaslarim rabbim seneye anneler gununde sizinde kucaginizda yavrularinizla kutlamayi nasip etsin insallah (AMiN)
Bu arada esimde kutluyor :)

Hala yataktayim, hava kapali. Hicbirsey yapasim yok ama Kayinvalideme gecicez kahvaltiya ordanda esimin dedesi hastanede onu ziyarete gidicez. Sonrada kendi anneme gecicez.

merhaba herkese gününüz aydın olsun...tüm annelerin Günün kutlu olsun İnşallah bizede nasib olur...

Meryemcim Esra kendiyle bir tutmuş bizi sahi Kız aramızda 15-20 kg var nerdeyse...olsun canım bizde yetişiriz ona hıh birde ne olursun bu kadar üzülme canımya inanki herkesin derdi kendine büyük ama imkansız umutsuz olmamak lazım Allahım istedikten sonra herşey olur canım bizimde sınavımız bu...ilerdeki günlerimiz bu günlerimizi unutturur inşallah...

Nursena
koltukların sehpan bayıldım çok modern bir model tekli koltuklarda tam eşime göregüle güle güzel günlerde kullanın...

Asuman ablacım ve Meyracım eşlerinizin doğum günüsüleri kutlu olsun..

Ayşeee kaç kilo olursan ol yine başla...bende 92ye kadar indim sonra hemen geri geldim ayıp olmasın diye...

Mutlu yazıların beni sabah sabah yine çok motive etti tüm gerçekleriyle anlattın işte tek derdimiz iradesizlik
hep geriden takip ediyorum c.tesi aşırım yoğundu çünkü bugün herkes izinli olucak diye bende tektim öldüm valla hatta gün içinde baya kaçamak yapmıştımda onları bile eritmişim..veeee maalesef bugünde çalışıyorum...izin kullandı sevkiyat elemanımız bende hastane işleri için hep izin alıyorum diye gelirim dedim...

veee haziranda bende anacıma gidicem inşallahhh

bu arada Hataydaki patlama ne fena Allahım sabır versin o ailelere....

teşekkür ederim arkadaşım inşallah seneye sende bebişinle katılırsın aramızaaa canımcımm
kolaygelsin işteymişsin

Günaydınlar,

hepinize güzel bir pazar günü diliyorum. Ve burada gördüğüm güzel anneler, hepinizin anneler gününü kutluyorum. Siz gerçekten çok güzelsiniz, tüm genelgeçer değer yargılarından bağımsız bir şekilde güzelsiniz.

Meyracım geçmiş olsun, baharla birlikte bağışıklık sistemimiz zayıfladı sanırım. dikkat et kendine canım.

Puficik; ben eşimle tanıştığımdan beri kiloluydum, hatırı sayılır kilolar verdim bu yıllar içinde. gidişatımdan memnunum gidecek daha yolum olsa da. aslında eşim de memnun ama bazen benden memnun olmadığını düşünüyorum. diyeceğim o ki nişanlınla sana yiyelim ya da ye dese de kendi sağlığın için yeme. biz flört ederken çoğu çift gibi paylaşımlarımızı yeme içme üstüne kurduk. ama bu hatayı sen yapma kuzum, saat 7den sonra herhangi bir sağlıksız yemeğe hayır dersen düğüne kadar sırf bu çabayla 2 beden incelirsin. gün içindeki spor ve dikkatle de 3 beden incelirsen fıstık gibi bir gelin olursun. bunu kendin için yap, çünkü o çok sevdiğimiz adamlar daha sonra affettirseler de bazen çok acımasız oluyorlar. ve biz estetik kaygılardan bağımsız olarak sağlığımız için çok geç saatte bir şeyler yemeye son vermeliyiz zaten.

Nevincim siz uzun hatunlarsınız, o yüzden yok birbirimizden farkımız. yetişin bekliyourm bak 80de uzun zamandır

Herkese hayırlı pazarlar dilerim
Tüm annelerinanne adaylarının anne olmasa da anne gibi hissederlerse gününü kutlarım
Küçük kızım çok güzel bir çiçek almış bana bayıldım ekleyebilirsem resim eklerim sabah erkenden dersaneye giderken verdi çok sevindim büyük kızım akşam gelecek şu an kızlar yok yani eşimle kahvaltı yapacağız bir yerlere gidecektik ama vazgeçtik zaten kilo alıyoruz diye
Ayrıca reyhanlıdaki patlamalarda ölenlere rahmet yaralılara şifalar yakınlarına da sabırlar dilerim çok üzüldüm

günaydıınnn , hayırlı pazarlarrr gül güzellerrriiiimmm

bütün annelerin , bebişini kucağına almak için gün sayanların , anne olmanın aşkıyla yanıp tutuşanların hepimizinn anneler günü kutlu olsun canlarımmm

kahvaltımızı yaptık , bişeyler yapalım diyorduk ama hava bildiğin kış, hatta dağların tepelerine kar attı , yağmur dünden beri sular seller gibi aktı , anlayacağınız evde takılacaz bu haftasonu

buarada Reyhanlıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum , Rabbim sevdiklerine sabır versinn ....

azsonrada Maraşın Nurhak ilçesine gidecez , kaynımın ev arkadaşı geçen sene Karsta şehit olmuştu , onun ailesini ziyaret edecez ....

dönüşüm muhteşem olacak MAAAYYYYKKK

evet kuzumm kurs bitti çok şükür , ödevimide çok güzel sundum ,tahtayıda çok etkin kullandım , aferin ban aferiinnnn

MERYEMİMMM üzme güzel canını , Seni seviyorum kuzummm

NE güzel bir şey yapacaksınız canım, maşallah size.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Gece çok geç uyuya kaldım ve her pazar olduğu gibi yine geç uyandım
Eşimle kuzeni yine oyun konsolunun başına geçince bende buraya bir bakayım dedim

Dün Reyhanlıdaki patlamayi öğrendikten sonra hepimiz dağıldık resmen :26: Rabbim geride kalanlara sabırlar versin ve bu olaya sebep olanları bildiği gibi yapsın ....Aminnnnnnnnnnn

Canım biliyorum çok zor ama güçlü olmak zorundasın Kıyamam sana biliyorsun ama ne olur bundan sonra herşeyi gelecek mucizen için yapmaya çalış ( sağlıklı beslenme, spor, hayat dolu olmaya çalış )
Biliyorsun herşeyin başı stres oluyor genelde
İnşallah Rabbim sana şu mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda yeni bir mucize nasip edecek ve bu sefer sağlıklı birşekilde kuçağına alırsın inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bol bol dua et RAbbine sığın ve tevekkül et inanıyorum ki çok kısa süre sonra senden o müjdeyi alacağız

teşekkür ederim arkadaşım inşallah seneye sende bebişinle katılırsın aramızaaa canımcımm
kolaygelsin işteymişsin
aminnnnn...saol canım işteyim herşey bitti birazdan çıkarım müdür efendi gıcıklık yapmazsa...

kız uzun dediğin 168 cm çokta uzun değilim orta boyluyum sadece...sanada günaydın...

maykkk çok sevdim bunu benn...senide özledik afferin sana dersini geçmişsindir...

havada güzel bugün aslında ama öyle kalabalıkki heryer eve gidip dinlenmek en iyisi.malum haftaya pazara kadar izinsiz çalışıcam ve de hafta içi kandil var buda yoğunluk demek...

şimdilik hepinizi öptüm güzel hatunlar görüşmek üzre...

çok güzelmiş çiçeğin Asuman abla

sen orta boyluysan ben pigmeyim canım

kolay gelsin sana canım, yoğunluk zor valla.

ehehheehh

öğle yemeğimi ekleyeyim bari ben de. dün serbest gündü ya bugün acısı böyle çıkıyor

Eki Görüntüle 709592

afiyet olsun canım leziz görünüyorlar ben de kaç gündür yapamadım gitti
sabah ben de tabak hazırladım bir tost domates salatalık 5 zeytin az peynirle yaptım kahvaltıyı sofra hazırlayınca ne yediğimi bilmiyorum bir süre bu şekile devam etmem lazım

kahvaltı gerçekten tehlikeli oluyor ayrı tabak hazırlamazsan. ondan bundan derken anlamıyor insan neler yediğini.

merhaba güzeller

anne olanların, adayların,olmayı isteyenlerin günü kutlu olsun yavrulara Allah uzun ömürler versinn

merhaba canlarrrrrrrrrrr herkeslerin anneler günü kutlu olsunnn

anneme çiçek aldım ama ağaç desek daha doğru çok sevindi çiçekçi sabah getirince güzelce kahvaltı yapıp temizliğe başladık şimdi de karnımız acıktı ne yesek acabaaa

Merhabalar :)

Herkesin anneler gününü kutlarım Bende anneme ve anneanneme hediyemi çiçeğimi aldım çok güzel bir gün gerçekten bugün allah kimseyi annesinden ayırmasın inşallah, ANNE kavramı bambaşka bir şey. Allah meleğini olmayana da en kısa zamanda meleğine kavuşturur inşallah. İyi günler diliyorum

ben geldim canlarrr

NE güzel bir şey yapacaksınız canım, maşallah size.

sağol Esoşumm , gittik annesigiller çok kötü oldular kaynımı görünce , kaynımla hem polis okulundan arkadaştılar , hemde İstanbulda bekar evinde birlikte kalmışlardı , tam Gökhanın askere gideceği gün şehit düşmüştü , karısı dimdik ayakta çok güçlü bir kadın , çocuğu 3.5 yaşında hiçkimse ile iletişim kurmayan bir çocuk ama 2 saat boyunca birlikte oynadık , resim yaptık , konuştuk , herkes şoklardaydı bu duruma ...

giderken katlanan masa sandalye aldık , onlarada bayıldııı , anlayacağınız içim çok rahat , mutlu , huzurlu bir şekilde döndüm evimee

Mayyykk kapışalımmııı Maaayyyykkk

ehehheehh

öğle yemeğimi ekleyeyim bari ben de. dün serbest gündü ya bugün acısı böyle çıkıyor

Eki Görüntüle 709592

bana hergün serbest gün cücüşümmmm

buarada mammişler harika görünüyoorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…