Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynurum ne iyi etmişsiniz gitmekle helal olsun size
Biz bugün evden hiç çıkmadık güya kahvaltıyı bile dışarda yapacaktık doğrusu benim de hiç canım istemedi
Kayınvalidem Uşak'ta annemlere de gitmedim kızlar olmayınca olmuyor yarın bize çağırdım onları
Balkonu yıkadım kahve içiyoruz şimdi eşimle serin serin

sağol Asucummm

kuzum haftaya gümbür gümbür dönüyom diyete , kapışalımmı ?? temmuza kadar ikimizde -5 görelim , ne dersinn ??

sağol Asucummm

kuzum haftaya gümbür gümbür dönüyom diyete , kapışalımmı ?? temmuza kadar ikimizde -5 görelim , ne dersinn ??

Canım benim de gümbürdeyesim var zaten ama Temmuz geç bana Haziran 19 da düğün var eşimin akrabalarının o zaman kadar 7 lerde olmak istiyorum
Allah azim ve kolaylık versin inşallah

Canım benim de gümbürdeyesim var zaten ama Temmuz geç bana Haziran 19 da düğün var eşimin akrabalarının o zaman kadar 7 lerde olmak istiyorum
Allah azim ve kolaylık versin inşallah

tamam bacım o halde 15 haziran olsun ilk varış noktamız , sonrasındada 15 dün eser , gürler , çağlarızzz

sen 7 lere buyur gel ,bende 7lerin başına varayım , ne dersin ?

tamam bacım o halde 15 haziran olsun ilk varış noktamız , sonrasındada 15 dün eser , gürler , çağlarızzz

sen 7 lere buyur gel ,bende 7lerin başına varayım , ne dersin ?

İnşallah derim canım hem de çoooook isteyerek Allah sağlıkla nasip eder inşallah hepimize
Hadi vira bismillah o zaman

slm kızlarr sabah kahvaltıyı ettik geleneği bozmayayım diye elktirik süpürgesini çalıştırdım her yeri süpür balkonları yıkadım ondan sonra giyindik eşim bizi dışarı yemeğe götürdüü kızlar zıpzıp a faln bindi bende kocaman bi salıncağa bindim eşimde salladı beni ohh keyfime diyecek yoktu yane çok eğlencliydii az bilardo aynadık eşimle yorulmuşuz şimdi maden suyu ile keyif yapıyorum diyett te neymişş pehhhh uçtum ben 2 gündürrr evet son 1 ay yaz için bence dahada veremem

İnşallah derim canım hem de çoooook isteyerek Allah sağlıkla nasip eder inşallah hepimize
Hadi vira bismillah o zaman

haydi bismillah Asucum o halde , bende kaynımgil gidene kadar dikkat ederim , sonrasında tam gaz başlıyom , o zamana kadar avans zamanın var , kim kimi geçecek bakalımm

yaw arkadaş beni niye katıyonuz kızım benle zorunuz ne siz verin yaww ben kaplumbağa gibi geliyom işte arkanızdan bu sene düğün müğün yok bizim:))))))))))))))))))

Nursena 15 hazirana kadar yarışıyoz , varmısın Maayykkkkkk

buarada herifim aradı , geliyomuşş , bende ufaktan kaçayım, akşama kaynımla eltim gelecek , öperim herkeslerrriii

Nursena anlaşıldı iki gündür götürdün epey anam gittiğiniz yerlerde o kadar güzelki gel de yeme işin zor ama ye ye nereye kadar değil mi
Ben bugün başladım bile

Nursena 15 hazirana kadar yarışıyoz , varmısın Maayykkkkkk

buarada herifim aradı , geliyomuşş , bende ufaktan kaçayım, akşama kaynımla eltim gelecek , öperim herkeslerrriii
he anam heee bide maykkk la deniyek:))))
kızz eltin zayıfmııı merak ettim şimcik bakkk

Nursena anlaşıldı iki gündür götürdün epey anam gittiğiniz yerlerde o kadar güzelki gel de yeme işin zor ama ye ye nereye kadar değil mi
Ben bugün başladım bile
yww de de onu de asuuu çok güzel ve kalorili yerlerrr eşim ızgara dedi yok çok yerim diyee akılsız nursena güya az yicem yaaa kahvaltı edelim dedim
adam durmadı tabe zaten böyle yerlerde köyekmeği taze yapıp getiriyolar bide katmer söyledii ucundan azcık yarım katmer yedim iyimii
Aaa hiç yakıştıramadım sana
bende yakıştıramıyom hiç kendime tşört giydim ya benim pörtlek miğde pörtledi gene

çok teşekkür ederim canım benim.....

çok güzelmiş gerçekten yaaa......
güle güle bak ablacım:)

çizelgemdede kaplumbağa varmış ne zamandır onamıyosa yerinden unutmuşum:)))))))))))))))))

duyduğuma göre çizelgesine kaplumbağa koyanlar hep yerinde sayıyomuş
yandın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…