- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aynurum ne iyi etmişsiniz gitmekle helal olsun size
Biz bugün evden hiç çıkmadık güya kahvaltıyı bile dışarda yapacaktık doğrusu benim de hiç canım istemedi
Kayınvalidem Uşak'ta annemlere de gitmedim kızlar olmayınca olmuyor yarın bize çağırdım onları
Balkonu yıkadım kahve içiyoruz şimdi eşimle serin serin
sağol Asucummm
kuzum haftaya gümbür gümbür dönüyom diyete , kapışalımmı ?? temmuza kadar ikimizde -5 görelim , ne dersinn ??
Canım benim de gümbürdeyesim var zaten ama Temmuz geç bana Haziran 19 da düğün var eşimin akrabalarının o zaman kadar 7 lerde olmak istiyorum
Allah azim ve kolaylık versin inşallah
tamam bacım o halde 15 haziran olsun ilk varış noktamız , sonrasındada 15 dün eser , gürler , çağlarızzz
sen 7 lere buyur gel ,bende 7lerin başına varayım , ne dersin ?
İnşallah derim canım hem de çoooook isteyerek Allah sağlıkla nasip eder inşallah hepimize
Hadi vira bismillah o zaman
haydi bismillah Asucum o halde , bende kaynımgil gidene kadar dikkat ederim , sonrasında tam gaz başlıyom , o zamana kadar avans zamanın var , kim kimi geçecek bakalımm
slm kızlarr sabah kahvaltıyı ettik geleneği bozmayayım diye elktirik süpürgesini çalıştırdım her yeri süpür balkonları yıkadım ondan sonra giyindik eşim bizi dışarı yemeğe götürdüü kızlar zıpzıp a faln bindi bende kocaman bi salıncağa bindim eşimde salladı beni ohh keyfime diyecek yoktu yane çok eğlencliydii az bilardo aynadık eşimle yorulmuşuz şimdi maden suyu ile keyif yapıyorum diyett te neymişş pehhhh uçtum ben 2 gündürrr evet son 1 ay yaz için bence dahada veremem
yaw arkadaş beni niye katıyonuz kızım benle zorunuz ne siz verin yaww ben kaplumbağa gibi geliyom işte arkanızdan bu sene düğün müğün yok bizim:))))))))))))))))))
he anam heee bide maykkk la deniyek:))))Nursena 15 hazirana kadar yarışıyoz , varmısın Maayykkkkkk
buarada herifim aradı , geliyomuşş , bende ufaktan kaçayım, akşama kaynımla eltim gelecek , öperim herkeslerrriii
yww de de onu de asuuu çok güzel ve kalorili yerlerrr eşim ızgara dedi yok çok yerim diyee akılsız nursena güya az yicem yaaa kahvaltı edelim dedimNursena anlaşıldı iki gündür götürdün epey anam gittiğiniz yerlerde o kadar güzelki gel de yeme işin zor ama ye ye nereye kadar değil mi
Ben bugün başladım bile
bende yakıştıramıyom hiç kendime tşört giydim ya benim pörtlek miğde pörtledi geneAaa hiç yakıştıramadım sana
merhaba herkese gününüz aydın olsun...tüm annelerin Günün kutlu olsun İnşallah bizede nasib olur...
Meryemcim Esra kendiyle bir tutmuş bizi sahi Kız aramızda 15-20 kg var nerdeyse...olsun canım bizde yetişiriz ona hıhbirde ne olursun bu kadar üzülme canımya inanki herkesin derdi kendine büyük ama imkansız umutsuz olmamak lazım Allahım istedikten sonra herşey olur canım bizimde sınavımız bu...ilerdeki günlerimiz bu günlerimizi unutturur inşallah...
Nursena koltukların sehpan bayıldım çok modern bir model tekli koltuklarda tam eşime göregüle güle güzel günlerde kullanın...
Asuman ablacım ve Meyracım eşlerinizin doğum günüsüleri kutlu olsun..
Ayşeee kaç kilo olursan ol yine başla...bende 92ye kadar indim sonra hemen geri geldim ayıp olmasın diye...
Mutlu yazıların beni sabah sabah yine çok motive etti tüm gerçekleriyle anlattın işte tek derdimiz iradesizlik
hep geriden takip ediyorum c.tesi aşırım yoğundu çünkü bugün herkes izinli olucak diye bende tektim öldüm valla hatta gün içinde baya kaçamak yapmıştımda onları bile eritmişim..veeee maalesef bugünde çalışıyorum...izin kullandı sevkiyat elemanımız bende hastane işleri için hep izin alıyorum diye gelirim dedim...
veee haziranda bende anacıma gidicem inşallahhh
bu arada Hataydaki patlama ne fena Allahım sabır versin o ailelere....
Eki Görüntüle 709579
işte benim çiçeğim:))
çizelgemdede kaplumbağa varmış ne zamandır onamıyosa yerinden unutmuşum:)))))))))))))))))
hımmmm hemen deiştirmeliyim o zman:))çok teşekkür ederim canım benim.....
çok güzelmiş gerçekten yaaa......
güle güle bak ablacım:)
duyduğuma göre çizelgesine kaplumbağa koyanlar hep yerinde sayıyomuş
yandın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?