afiyet olsun canım leziz görünüyorlar ben de kaç gündür yapamadım gitti
sabah ben de tabak hazırladım bir tost domates salatalık 5 zeytin az peynirle yaptım kahvaltıyı sofra hazırlayınca ne yediğimi bilmiyorum bir süre bu şekile devam etmem lazım
merhaba kızlar gecmişi yavas yavas okuyarak geldim.
gec oldu saat ama yine de bir slm vermek istedim.
bugün çok kötüydüm..uzun zamandır bu kadar düşünmemiştim yaşadığım büyük kayıbımı..
ama bugün 1 yıl olmuş..ben geçen sene bugün hatta bu saatlerde yapmıstım idrar testimi..
mayısın 12.de de kan tahlilimde kesinleşmişti.
geçen sene anneler gününden bir gün önce öğrenmiştim..demiştim ki seneye anneler gününde bende anne olacağım..belki yine annemin yanında olamayacagım ama yavrum benimle olacak..
ama geçmiş bir sene,benmse kucagım bomboş..
eşime de bir sey demiyorum uzun zamandır son ağladığımda ki söyledikleri hala içimde yara...
ben nasıl toparlayacagım bilmiyorum,sanki bu acı hiç geçmeyecek
çok rahata benziyolar güle güle giyinnn çok güzellerherkeslere iyi pazarlar.....
eşim dışarı çıkmıştı birazdan gelicek, ben kısada olsa bi size bakmak istedim, tekrar çıkıcam, şimdi eşim rahat vermez bana, bazen yaramaz çocuktan daha fazladır eşim.....
neyse.
bu arada hataydaki olaylara bende gerçekten çok üzüldüm, dile kolay 49 kişi hayatını kaybetti.....
onlar için oturup dua ettim gündüz(((
diyecek çok şeyim var amaaaa en iyisi ben susayım bu konu hakkında.
herkesleri öpüyorum, görüşürüz kızlar......
bu arada yazlık ayakkabı lazımdı bu yaz bana, eşimle gittik akkabı aldık bana:)
CAPELLA BAYAN AYAKKABI
daha güzelleride sizlerin olsun....
ben kaçtım, öptüm
Merhaba Sevgili dostlarım
anneler gününüz kutlu olsun, ayrıca hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımız içim çok üzgünüm, ne büyük bir acıdır
Ben bu hafta bildirim yapmayı unuttuöm malesefKızın bana. Güya diyete de başlamıştım ya yalan oldu bu hafta, yani normal yedim diyebilirim, sadece cuma günü çok abarttım, söylemesi ayığ konyalı mutfağına gittik orda yediğim yetmediği gibi üstüne de hiç yapmadığım bişey yaptım ve şerbetli tatlı yedim, cuma dışında normaldi yediklerim. Bildirim yapmayı unutmamın nedeni de malesef işyerindeki üst üste gelen olumsuzluklardan dolayı kafamın yerinde olmamadı. Bu hafta 2 iş görüşmem var, biri işyerine yakın olduğu için öğle molasında biraz erken çıkıp gidicem, diğeri içinse izin almam lazım perşembe günü bir kaç saat, şu an işyerimdeki tek olumlu şey servisimin akşam erken eve bırakması, şanslıyımki servisim temden gidiyor ve 40 dakikada evdeyim, eski işyerimde 1.5 saatte evde olduğumu düşünürsek bu iyi bi dakika benim için.
Haftasonu kayınvalidem gelicek, 25 mayısta da eşimin kuzeninin düğünü var, malesef zayıflıyamadım:18::18: Şişko şişko gidicem düğüne, elbise de bulamadım, abiye olmayan birşey bakayım dedim ama kafama göre birşey bulamadım,daha sonra bakıcam artık.
Ben de aynen ortadan yiyince çok yiyorum, iki kişi olduğumuz için tabak hazırlıyorum ben de asumancığım
Canım kendini üzme desem de bu acı malesef sende kalacak ama zaman herşeyin ilacı bunu unutma
Aynurcuğum eşimin liseden bi arkadaşı var görme engelli, kendisi eşimden 3,4 yaş büyük, 2 yıllık adalet yüksek okulu bitirdi, daha sonra avukat olmak istediği için dikey geçiş sınavına girdi 3,4 kere ama şekilli sorular yüzünden hep düşük aldı, şu anda hukuk fakültesinde kendisi izmirde, azmetti başardı ama o kadar zorki hayat onlar içinben geldim cücüşleriimmmmm
çookk özledim ama siziiii , keyifler nasılll ?? umarım herşey yolundadır , geçmişe bi göz attım ama kaçırdıklarım varmı bilmiyomm
bugün açık lise sınavı vardı, sabahtan bu yana görevdeydim aslında daha sıvın bitmesine yarım saatten fazla var şuan , ama benim öğlen 1 öğrencim vardı , engelli sınıfına çıktı görevim , adam görme engelliydi biz okuduk soruları , o cevapladı , bizde yardım ettik ama işin mantığına bak yaa adam görme engelli ve soruları şekilli şekilli , bu nasıl mantık yaaa , bu nasıl işşş , ben çok kötü oldum , sorularda fizi sorusu "mavi ışığın üstüne kırmızı ışık gelirse " falan filan yaaa o adama ben nasıl anlatayım rengi yaa , moralim bozuldu geldim valla, Rabbim önce sağlık versin herkeslere inşAllahhhhh ......
buarada kurs denen zıkkım bitti şükürler olsun , ama dün gece Adanadan eltimle kaynım geldiler , eltim buralı şuanda annesindeler, muhtemelen önümüzdeki 1 hafta boyunca hep birlikteyizz , ben yine 1 hafta kayıpları pynayabilirim zannımcaa
onlar gittikten sonra diyete 4 kolla asılma kararındayımm, temmuzda burdan giderken en azından 72 olmak istiyorumm , olmassamda artık koruma yolunda ilerlicem sanırım , sıkıldım çünkü yapmadığım için vicdan azabı duyuyorumm
Sen HARİKAsınnn Aytenimmm , tütütütütütütü MAŞALLAAAHHHH
cücüşüümmmm bu adam neci öyle yaavvvvv , recep ivedik solda 0 kalır bunun yanında
asuuu gele gülee kullan babetlerinii benim kızımda küpeyle yüzük almış mavi boncukluu
Eki Görüntüle 709877 evet bunlar asuu
aman da aman ne güzelmiş hediyesi nursenanın. Çok beğendim
Zeynepcim karnıyarığı yaptım süper oldu :)
bloguma da yazdım valla hemen senin tarifini :)
Öpüyorum seni kocaman kocaman :)
Meryemcim bence kesinlikle denemelisin bu karnıyarığı. benim patlıcanlarım baya minyondu, 10 dakika haşlayınca hazır oldu. Daha irileri 15 dakikada hazır olur bence. zaten kaşıkla sağa sola çeviriken anlarsın sen de hazır olup olmadığını :)
Canım sıkma canını, olur öyle arada.
Sana kolaylıklar diliyorum. kızlar çok yormuş bugün seni.
selam millet....
bugün çok koşuşturmalı geçiyo benim için, kkya ancak şimdi yazabildim.
bugün bizim apartmanın haftalık oturması vardı ona gittim, birde bugün eşimin doğum günü işte.
benim şimdi çıkmam lazım, yine gelirim müsait olur olmaz, daha geçmişe hiç bakamadım.
görüşürüz kızlar
Arkadaşlar merhabalar bende gruba dahil olup elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım şu an 93 kg yim boyum 167cm bugün 80 dk spor yaptım ama diyet yok hedefim 60 kg olmak :) Son 1 yılda çok kilo aldım ama önümüzdeki aylarda vereceğime inanıyorum 1500 kal -1750 diyet uygulayıp haftada 6 gün 80 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum.Farklı deneyimlerinizi okuyarak diyetimi daha etkili hale getirmeye çalışacağım... Herkese iyi akşamlar .Haftaya görüşmek üzere...
İyi akşamlar
Sabah 4.5 dan beri koşturup duruyorum nerden baksanız 3 saat yürümüşümdür daha az önce geldim eve
Daficim ne kadar yürüdüğümü bilemediğim için listeye yazmadım kendimi canım
Burcu spor konusunda özür dilerim anlayamadım ya da kaçırdım bişekilde
Ama kilo konusunda hata yok listeye bu hafta dahil olduğun için bu haftaki kilon başlangıç kilon oldu canım
Zeynepcim üzülme bence sorun değil diğer arkadaşlar da anlayışla karşılar eminim haftay görürsün inşallah okiloyu
PErişan oldun zeynep..Allah yardımcın olsun..
Umarım bu gece deliksiz uyursunuz yavrularınla...
Eşinin yeni yaşı kutlu olsun meyracığım...
Eki Görüntüle 708340 Eki Görüntüle 708348 koltuk takımını eşim beğendi aldı valla ben dedi suratlar güzel deil itici dedimsede beğenmezsn 1-2 yıl sonra deiştiririz kılıflarını teklilerin dedi fabrikasına garantiliymiş ya 5 yıl teklilerde baba koltuğu sallananlardan mış aldık bakalım şu sehbalarında kaveli kremli deişik rengini aldık bakalım 2700 12 ay taksitle 225 ödicez ayda allah büyük bakalım
tam sana cevap yazcaktım internet çok feci kastı.....
fitil oldum beklemekten, tüm alıntılarımıda uçurmuş
neyse sağlık olsun.
sanada afiyet olsun canım:)
hadi kızlar başka yokmu arttıran:)))
Eki Görüntüle 709769 işte böle sallandım bugünnn ödüm de patlamadı deil ulan 85 kilo bi düşsem miillet yarılır gülmekten
Eki Görüntüle 709579
işte benim çiçeğim:))
Cicegin coook güzelmis asucummmmMeyracım güle güle kullan canım ayakkabılarını
Dün de eşim bana hediye olarak bir babet aldı bir de çanta:)
Eki Görüntüle 709877 evet bunlar asuu
ööyle valla canım yyaa küçük şeyler ne mutlu ediyo çocukları keşke hep öyle kalsalar ama zaman geçiyo işte allah bahtlarından güldürsün inşallahCicegin coook güzelmis asucummmm
Babetlerinle cantanida güle güle kullan cnm
nurdasimmmmm senin hediyelerinde pek güzelmisss güle güle kullan cnminsan evladindan hediye alinca ayri bir mutlu oluyor degil mi ?
Sabahin ilk saatlerinde basladilar bizimkilerÖnce yaptiklari kartlari verdiler daha sonrada ben kahvalti hazirlarken esimle beraber cicek almaya gitmisler
Selamün aleykümm...
ben geldimm...cuma gecesi misafirlerden sonra apar topar anneme gttik hafta sonu görümcemin sınavı vardı onu götürdüm...çok koşturmaca ve
yorucu geçti....zaten cuma gecesi saat ikide oturduğum yerde uyumuş kalmışım annemde almış çocukları kendi odasına götürmüş uyutmuş...gece
sıçrayarak bi uyandım eyvah çocuklar diye yorgunluktan orda olduğumu bile unutmuşum..neyse sonra baktım herkes mışıl mışıl uyuyo bende
gidip yattım...ertesi günde çok koşturmaca geçti...hele bugünn bittim hepten...görümcemi beklerken kapalı br yer bulamadım çok ücra br
yerdeydi okul kafama güneş geçti..eve gelir gelmez buz gibi suya tuttum kafamı ilaç falan aldım...aşırılığı geçti gibi ama hala çok
kötüyüm..annem sağolsun yemek falan hazırlamış yedik eve öyle geldik...ama diyet açısından çokçokçokkkkk feci bir hafta sonuydu..daha öncede
kaçamaklarım filan oluyodu ufak tefek ama abartmıyodum...bugün sırff hamurişi dünde kısmen öyle sayılırrr...bide patlayana kadar yedim sanki
kıtlıktan çıkmıştım..şuan zaten başım ağrıyo hiç iyi değilim bide acayip şişim patlıcak gibi hissediyorum..tartıya çıkmaya korkuyorum...en kısa
sürede toplamalıyım kendimii...kabızlık sıkıntımda devam ediyo oda ayrı rahatsız etti..bir yandan adet sancıları..of ben bu hallerden çok sıkıldım
artıkk...biraz normal bir hayat istiyorum artıkkkkk....yoruldummmm....kafamda vucudumda kaldırmıyoooo..ama nezaman nasıl hayatım düzene
girer bilmiyorumm...sizinde içinizi kararttım akşam akşam....
bende seni öpüyorum canım afiyet olsun...
sağol canım evet çok yoruyolar malesef...
meyracım eşinin doğum günü kutlu olsun..Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin....
ayakkabılarınıda güle güle kullan canım üzerinde paralansın...
hoşgeldinn....
sağol asucum gerçekten çok üzüldüm ama arkadaşlar sağolsunlar hafiflettiler içimi...
Amin yenacım sağolasın...sende çok yorulıyosun sanada rabbim kolaylıklar versin canım....
nursenacım güle güle kullan canım ayrıca çok geçmiş olsun...sen bolbol su iç canımm....
olmazmı meyracım bu hafta oburluk konusunda kimse elime su dökemezzzzz.....
ay ne güzelllllllllllllllll.....banane banane bende istiyom böyle sallanmakkkkkkkk.....
amin cnm insallaaahhhhhööyle valla canım yyaa küçük şeyler ne mutlu ediyo çocukları keşke hep öyle kalsalar ama zaman geçiyo işte allah bahtlarından güldürsün inşallah
oyy yolcu geçmiş olsun adettende sıkıntı basıyodur sana yarın düzelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?