Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bi karar verdim, hedefim 30 haziranda 75 olmak, afedersiniz göt göbek saldı kendini ayrı bi cumhuriyet oldu Sporu da mesaiye kalmadığım günler akşamları yarım saat yapıcam, umarım bu sefer başarabilirim

Bugün siteye girerken 2 tane 30lu yaşlarının başında adam geçti yanımdan, ikisinin de kucağında yeni doğmuş bebekleri vardı şu bebek taşıma aparatıyla taşıyolardı, bebekller çok tatlıydı, 2 ay sonra ben de başlıycam çalışmalara tekrar

Ben bi karar verdim, hedefim 30 haziranda 75 olmak, afedersiniz göt göbek saldı kendini ayrı bi cumhuriyet oldu Sporu da mesaiye kalmadığım günler akşamları yarım saat yapıcam, umarım bu sefer başarabilirim
bugün hepimiz karar alıyoruz bakalım hadi hayırlısı haziran sonuna ne olcez acepp
Coook tesekkür ederim Özlemcim
Evet cnm aynen deichmanndan nerden anladin ???

kız senin ayakların küçük sanursam
anam benim hiç küçük bi yerim yok ayaklar bile 40 numara:)))
her yanım ton tonn

Modelinden canım, benzer modelde ayakkabılar vardı orda

Hmmm anladim cnmmm
Bu arada tüüüüüüm planlarin yolunda gider insallahhhhh
Ben var yaaaaaaaaa bugün dünyayi yedim resmen cildirdim sabaha tartilsam kesin 96lara cikmisimdir
Resmini cektim tabagimin ama paylasmaktan vazgectim

Nursena hediyen çok güzel canım kızın zevkliymiş sana çekti herhalde
İlknurcum sen de iyi günlerde giy ayakkabılarını canım
Özlemcim Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Kücük sayilmaz cnmcim 38le 39 arasi giyiyorum bunlar 39 ama kaliplari kücük zannimca
Ne cektik biz bu ayaklardan nurdasim ne cektik beeeeeeeeeee

Ben de 40 numara giyiyorum ve ilk defa babet aldım pek de rahatlar
Evlenirken38 giyiyordum kilo alınca 40 oldu ayaklar verdim ama inişe geçmedi ama kiloluyken 40 numara da olsa babet giyemezdim tabii

Ben de 40 numara giyiyorum ve ilk defa babet aldım pek de rahatlar
Evlenirken38 giyiyordum kilo alınca 40 oldu ayaklar verdim ama inişe geçmedi ama kiloluyken 40 numara da olsa babet giyemezdim tabii

Aynen bende öyle cnm 37 bile giyiyordum simdi nerdeeeeeeeeeee
Bende bir türlü babet goyemiyorum cnm tuhaf geliyo hatta denedim cokta güzellerdi 39 denedim yürürken yanlardan aciliyodu hosuma gitmedi 38 denedim tam oturdu ama bi türlü rahat edemedim bende almaktan vazgectim bak bunlardi
Ballerina - Schuhe - Damen - Deichmann
bir de bu
Ballerina - Schuhe - Damen - Deichmann

Son düzenleme:
Bende tüm annelerin anne adaylarının gününü kutluyorum dünyanın en güzel duygusunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin haftasonu sayfa çok ilerlemiş okuyana kadar zaman azaldı malum yarın okulluyuz
Hediyeler kartlar temenniler hepsi çok güzeldi yarına güzel bir hafta başlatırız hedefimize doğru inşaallah diyeyim üç aylarınız mübarek geceniz hayırlı olsun sevgiler

Ben Flo'dan aldım ama bulamadım resmini ekleyecektim
İlknur babetler güzelmiş
Benim aldığım daha yumuşak tipi bişey canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Bu haftasonu çok yoruldum yaa :26:
Aslında hiç sevmiyorum şu haftasonlarını misafirdi kuzenlerdi derken totoşum yer görmedi desem yeridir
Neyse artık yarından itibaren yine eski düzenime dönerim
Doğru dürüst su bile içemedim bugün

Normalde özel günlerde eşim birşeye elimi sürdürmez ama kuzen olunca onlar oyun konsoluna dalınca herşeyi benden istedi
Hediye olarak bana şarjlı el süpürgesi alacakmış ama Annemlere gideceğimiz için masraf yapmayalım dönüşte alırım dedi
La nerede benim çiçeeeemmmm dedim yaw ne yapacaksın çiçeği iki gün sonra solacak bak almanya dönüşü şarjlı alacağım dedim ya diyor neymiş her gün süpürge çıkarmaktansa onla işimi halledeymişim lütfetti beyimiz yardıma dikiz

Bu adamın romantizm anlayışı beni öldürecek

Eki Görüntüle 709769 işte böle sallandım bugünnn ödüm de patlamadı deil ulan 85 kilo bi düşsem miillet yarılır gülmekten

Anammmmmm bende bayılırım sallanmaya hatta yeni evliyken bile gece parka gittiğimizde deli gibi sallanır birde kaydıraktan kayardım tabi şimdi sallanmaya kalkışsam totoşum sığmaz sığsada sıkışır salıncakta kaydırakta da aynı şekilde tabi sonra işin yoksa itfayeyi arayıp kendini kurtartmak var
İnşallah çok daha zarif olduğumuzda bol bol sallanırız

Gülle gülle kullan ayakkabılarını canım Gerçekten çok rahata benziyorlar

Bende yarın inşallah barış ilan ediceğim lesli bacıyla adam bisikleti bile satmaya niyetlendi geçen gün bari kullanayımda bir faydasını göreyim adamcağızda vazgeçsin nasılsa hatun kullanıyor diye
Birde dediğin gibi şu göbişlerden ancal lesli bacıyla kurtuluruz
Plates yapayım desem ebru şallıyı görmeye tahammülüm yok birde topuydu falan uğraşılmaz
Plates lastiğim var evde birde onunla ilgili netten video bulursam onuda yapmayı planlıyorum spora gitmediğim günlerde

Selamlar kuzular,

yoğun bir günün ardından yorgun argın size bakayım dedim. akşam annemlerdeydik, maçı da izledik bu arada. fenerliler tebrik ediyorum sizi

Nursena, İlknur, Meyra yeni cicilerinizi, hediyelerinizi güle güle kullanın.

Zeynepcim hoşgeldin evine.

Özlemcim uğramışsın ne güzel, diyete tam gaz devam ha :)

Nursena da gelmiş tam zamanında
Nursenasız olmaz zaten anca beraber kanca beraber

ben de kapışkanım, ben de nişantaşı çocuğuyum

Sen zaten bu hafta çok güzel gittin kapışkanım:))
Bakalım biz de senin gibi istikrar sağlayabilecekmiyiz
Şu an çok açım mesela bir an önce yatıp uyumak istiyorum da eşim film felan diyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…