Sen zaten bu hafta çok güzel gittin kapışkanım:))
Bakalım biz de senin gibi istikrar sağlayabilecekmiyiz
Şu an çok açım mesela bir an önce yatıp uyumak istiyorum da eşim film felan diyor bakalım
sağol ablacım
ben de bugün akşam yemeğinde et döner yedim. annemde de bi sürü tatlı vardı dünden kalan ağzıma sürmedim :) inşallah yarın sabah bu sabah gelmiş olanlar gider.
aslında 9 gibi ara öğün yapmak lazım ablacım metabolizma hızlansın diye. sen yaptın mı ki?
Ben bi karar verdim, hedefim 30 haziranda 75 olmak, afedersiniz göt göbek saldı kendini ayrı bi cumhuriyet olduSporu da mesaiye kalmadığım günler akşamları yarım saat yapıcam, umarım bu sefer başarabilirim
Ben de 40 numara giyiyorum ve ilk defa babet aldım pek de rahatlar
Evlenirken38 giyiyordum kilo alınca 40 oldu ayaklar verdim ama inişe geçmedi ama kiloluyken 40 numara da olsa babet giyemezdim tabii
Selamlar kuzular,
yoğun bir günün ardından yorgun argın size bakayım dedim. akşam annemlerdeydik, maçı da izledik bu arada. fenerliler tebrik ediyorum sizi
Nursena, İlknur, Meyra yeni cicilerinizi, hediyelerinizi güle güle kullanın.
Zeynepcim hoşgeldin evine.
Özlemcim uğramışsın ne güzel, diyete tam gaz devam ha :)
ben de kapışkanım, ben de nişantaşı çocuğuyum
Gördüm dönerini canım afiyet olsun
Aslında yedim ama yetmedi:)
Mısır pirinç patlakları var ya onlardan yemiştim
olalım Özlemim yaa , bende 30 hazirana kadar 71-72 olsam ne güzel olur diye düşünüyommm
Asucum ben 100+ iken 40 giyiyordum şimdi 38 oldu ayaklarım
hoşgeldin cücüüm , fena maçtı haaa , .ama hakeme şükretsinler bişey demiyomm
kapışalım bebeeemm, sensiz olurmu hiiiççç
ehhehe :)
aa onlardan ben de alayım, bi de manken çikosu pikolatalar var ya, onlar da iyi olur. gece aç yatınca sabah güzel şeyler görürsün kesin tartıda :)
sorma ya, bu volkan demirelle emre bölezoğlu ne serseriler ya laf aramızda
kambersiz düğün olmaz ki
Aynurum bu arada sen benim blogu bilmiyorsundun. profilimden website kısmına tıklasana
evet yaaa ne çirkefler onlar yaa , ıykkk valla haaaa
tamam kuzum kapışıyoz, kapışkan Aynur sahalardaaa, ama benim yazılılar başlıyo haa öteki haftaaa((
bilmiyom annemm , bi bakayım hele
1bucuk aylik aradan sonra tekrar aranizdayim kizlar!!!
Nasilsiniz???
Ben yokken neler oldu? önemli birseyler varsa özetlerseniz memnun olurum.
Cunku gecmisi okumaya ne gucum nede vaktim var =))
Turkiye tatilim 1ay surdu ondan sonrada eve geldim bir baktim interneti kesmisler anca actik. Birde okulda dersler falan.
Bu arada Turkiye'ye gittim geldim ne rejim kaldi ne motivasyon... Birde 4kilo geri aldim...
Offfff yardim edin banaaaaaa.... Tekrar motivee olmam lazim ama nasil olcak bu ya offffff...
Insallah sizin rejimler iyi gidiyordur?!?!
Artik burdayim ve insallah beni tekrardan motive ediceksiniz...
bize zaman ayıramasan da dikkat edersin sen kuzum. tatile de az kaldı zaten
benim bi arkadaşım var öğretmen, birkaç ay önce ben ona gaz vermiştim yaparsın edersin diye. bebeğim 1,5 yaşına geldi kilo veremiyorum diyordu. neyse bu benim hazırladığım listeyle 5 kg vermiş :) bi de güzel olmuş ki, cumartesi gördüm gaza geldim ben de :)
Nasilsiniz???
Turkiye tatilim 1ay surdu ondan sonrada eve geldim bir baktim interneti kesmisler anca actik. Birde okulda dersler falan.
Bu arada Turkiye'ye gittim geldim ne rejim kaldi ne motivasyon... Birde 4kilo geri aldim...
Offfff yardim edin banaaaaaa.... Tekrar motivee olmam lazim ama nasil olcak bu ya offffff...
Nasilsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?