Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen zaten bu hafta çok güzel gittin kapışkanım:))
Bakalım biz de senin gibi istikrar sağlayabilecekmiyiz
Şu an çok açım mesela bir an önce yatıp uyumak istiyorum da eşim film felan diyor bakalım

sağol ablacım

ben de bugün akşam yemeğinde et döner yedim. annemde de bi sürü tatlı vardı dünden kalan ağzıma sürmedim :) inşallah yarın sabah bu sabah gelmiş olanlar gider.

aslında 9 gibi ara öğün yapmak lazım ablacım metabolizma hızlansın diye. sen yaptın mı ki?

Gördüm dönerini canım afiyet olsun
Aslında yedim ama yetmedi:)
Mısır pirinç patlakları var ya onlardan yemiştim

Ben bi karar verdim, hedefim 30 haziranda 75 olmak, afedersiniz göt göbek saldı kendini ayrı bi cumhuriyet oldu Sporu da mesaiye kalmadığım günler akşamları yarım saat yapıcam, umarım bu sefer başarabilirim

olalım Özlemim yaa , bende 30 hazirana kadar 71-72 olsam ne güzel olur diye düşünüyommm

Ben de 40 numara giyiyorum ve ilk defa babet aldım pek de rahatlar
Evlenirken38 giyiyordum kilo alınca 40 oldu ayaklar verdim ama inişe geçmedi ama kiloluyken 40 numara da olsa babet giyemezdim tabii

Asucum ben 100+ iken 40 giyiyordum şimdi 38 oldu ayaklarım

hoşgeldin cücüüm , fena maçtı haaa , ama hakeme şükretsinler bişey demiyomm

kapışalım bebeeemm, sensiz olurmu hiiiççç

Gördüm dönerini canım afiyet olsun
Aslında yedim ama yetmedi:)
Mısır pirinç patlakları var ya onlardan yemiştim

ehhehe :)

aa onlardan ben de alayım, bi de manken çikosu pikolatalar var ya, onlar da iyi olur. gece aç yatınca sabah güzel şeyler görürsün kesin tartıda :)

sorma ya, bu volkan demirelle emre bölezoğlu ne serseriler ya laf aramızda

kambersiz düğün olmaz ki

Aynurum bu arada sen benim blogu bilmiyorsundun. profilimden website kısmına tıklasana

evet yaaa ne çirkefler onlar yaa , ıykkk valla haaaa

tamam kuzum kapışıyoz, kapışkan Aynur sahalardaaa, ama benim yazılılar başlıyo haa öteki haftaaa ((

bilmiyom annemm , bi bakayım hele

evet yaaa ne çirkefler onlar yaa , ıykkk valla haaaa

tamam kuzum kapışıyoz, kapışkan Aynur sahalardaaa, ama benim yazılılar başlıyo haa öteki haftaaa ((

bilmiyom annemm , bi bakayım hele

bize zaman ayıramasan da dikkat edersin sen kuzum. tatile de az kaldı zaten

benim bi arkadaşım var öğretmen, birkaç ay önce ben ona gaz vermiştim yaparsın edersin diye. bebeğim 1,5 yaşına geldi kilo veremiyorum diyordu. neyse bu benim hazırladığım listeyle 5 kg vermiş :) bi de güzel olmuş ki, cumartesi gördüm gaza geldim ben de :)

1bucuk aylik aradan sonra tekrar aranizdayim kizlar!!!

Nasilsiniz???

Ben yokken neler oldu? önemli birseyler varsa özetlerseniz memnun olurum.
Cunku gecmisi okumaya ne gucum nede vaktim var =))

Turkiye tatilim 1ay surdu ondan sonrada eve geldim bir baktim interneti kesmisler anca actik. Birde okulda dersler falan.
Bu arada Turkiye'ye gittim geldim ne rejim kaldi ne motivasyon... Birde 4kilo geri aldim...

Offfff yardim edin banaaaaaa.... Tekrar motivee olmam lazim ama nasil olcak bu ya offffff...

Insallah sizin rejimler iyi gidiyordur?!?!

Artik burdayim ve insallah beni tekrardan motive ediceksiniz...

hoşgeldin aramıza tekrardan, umarım aradığın motivasyonu hemen bulursun.

anammm bende öyle yapıyom , milleti zayıflatıyomda bu ara kendime hayrım yokk :)))

hoşgeldiinn , sıkıntı yok canım , geldikleri gibi giderlerrr

Canım tekrar hoşgeldin
Fazlalıkları kafana takma yeni oldukları için anında yine giderler iki haftaya kalmaz
Umarım tatilin güzel geçmiştir

Neyse kızlar size doyum olmaz ama sabah erken kalkma gibi bir niyetim var
Belki küçük cadı uyursa bende lesli bacıyla o arada barışabilirim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın

selam hatunlaaaar gezmelerden hic ugrayamiyorum..sevgilim gelene kadar gitmem gereken yerleri aradan cikarmaya bakiyorum yoksa bana vakit ayirmiosun deyip yine gunlerimiz kus gecer

selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
ben galiba yeniden uyuycam uykum hiç açılmadı.gidip yatayım bari. oldukca yoğun bir hahtasonu geçirdim.
cumartesi inegöle güne gittim. kaçırmamaya çalışsamda neticede ikramlar hamur işiydi. bir iki parça yağlama, 1 mercimek köftesi, bir parça tahinli çörek yedim. akşam yemem meyveyle geçiştiririm diyordum. ikindi yeni okunmuştu eşim aradı hemen hazırlan köye gidiyoruz dedi. biz inegöle gidince arkadaşlarda köye gittiğimizi düşünüp yola çıkmışlar. yola çıktıktan sonra eşimi aramışlar. oda biz inegöldeyiz deyince biz köye yaklaştık demişler. hemen bizde yola çıktık. onlar bursadan köye gelinceye kadar bizde inegölden köye gittik aynı anda evin önüne geldik. misafir olunca hemen tarasa mangalı yaktım. mecburen akşam yemeğide yedim. ızgarada olsa yedim. gece saat 4 e kadar oturduk. dörtte yattık 5 te namaza kalktım birdaha yatmadım. misafirler kalkıncaya kadar çatıyı topladım. bahçeyi topladım. etrafa yayılmış çeri çöpü topladım bahçenin kenarına bir ateş yakıp pislikleri yaktım.malum köyde çöpcü yok. en pratik yöntem yakarak temizlemek sonra kahvaltı hazırladım. sonra bahçeden arkadaşıma biraz asma yaprağı topladım.balkonda mis gibi havada güzel bir kahvaltı yaptık. sonra benim köyün girişindeki bahçeme gittik. ordan biraz bakla topladım. baklalar o kadar çok olmuşki
biraz melissa topladım. sonra gidip biraz erik topladık. tarlaya uğrayıp biraz soğan kopardık. sonra ablamın bahçeye gidip biraz kiraz topladık. arkadaşımı yolcu ettim. dönüşte tekrar bakla toplamaya döndüm. bir poşet kendime topladım. bir poşet ablama, biraz kızkardeşime, birazda yeni gelinimize topladım.koştura koştura eve geldim.bulaşıklar, yatak yorganı, evi toparladım. süpürge yaptım, artan ekmek yemekleri toparlayıp anneme indirdim. baktım kardeşimler beni bekliyor. hemen yola çıktık neyse arabada giderken dinlenebildim.
babaannemin köyüne düğüne gittik.şansıma düğünde yemekliydi üç kaşık çorbai üç kaşık pilav, bir porsiyon ızgara yedim
düğünden sonra bursaya döndük. eltim yeni gelinimizi kardeşimleri yemeğe alacaktı eşimi arayıp bizide davet etmişler. zaten düğünde yeni gelinle ,kardeşimlerle hep beraberdik. neyse yemeğe dışarıya gidicez dediler. bir balık yer günü birazcıkda olsa kurtarmaya çalışırım diyordum. korktuğum başıma geldi. bizim burda tarihi bir köy var hani kınalıkar dizisinin çekildiği köy. o köye yakın bir yerde çok güzel köy pidesi yapıyorlar.fırından çıktığı gibi taze tereyağıyla ikram ediyorlar. siparişin yanında normal ekmek yok ekmek yerine köy pidesi geliyor. anacım herkes yerken bakılmıyorki bir balık, 1 tereyağlı pide birazda salata yedim. masadayken yeğenler başladılar bu balıkta helva olmadan ölmez diye tabi bütün gözler bana çevrildi. davet sahibi eltimdi ama onlar helvayı benden istediler masadan kalkıp bize geldik. herkes helva yerken yarım top dondurmayla yarım güveç helva yedim 1 fincan kahve iki bardak melissa çayı içtim.
bunun telefisi varmıdırki
yine destan yazmışım. uykumda açıldı

Son düzenleme:
geçmişe biraz baktım ama hepsini bitiremedim.
bu arada anneler günleri kutlanmış ben kandilleri tercih ederim ama benimde anneler günümü kutladılar. telefonum bütün gün susmadı.yeni gelinimizde güzel bir duvar saati almış anneler günü hediyesi. diğer gelinlerden biriside bardak takımı almış.
meryemcim mesajını okudum oldukca duygulanmışsın. canım sıkma canını mevlam bir şeyi nasib etmemişse onda mutlaka bir hayır vardır. ben 28 sene arayıp tam bulmuşken kaybettim. Rabbim bana birçok evlat verdi. ben herzaman rabbimden hayırlısını istedim. oda bunu layık gördü. demekki benim için hayır burada. onun için içim rahat ve huzurluyum.annenin merhametini anneye veren Rabbim o merhametin katlarca fazlasına sahipken kulundan merhametini esirgermi hiç. ya belli bir imtihana tabi tutup öyle verecek. ya hakkında daha hayırlı olduğu için vermeyecek. bizim için en doğru olanı bizi yaratan bizden çok daha iyi bilir.yeterki biz ona taabii olmayı bilelim.hepimizbir imtihanın içindeyiz. kimimiz evlatlarımızla, kimimiz annebabamızla , kimimz komşumuzla, kimimiz akrabamızla, kimimiz sağlığımızla vs. vs. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin.

meyra cım hasta olmuşsun sanırım . geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin

nursena cım sehpaların güzelmiş Allah güle güle kullanmayı nasibetsin.

asuu kızın geldimiii. bu arada küçük kızının çiçekleride pek güzelmiş. ama kızın çiçeklerden daha güzel. Rabbim bahtınıda güzel etsin inşallah

Son düzenleme:
Gunaydinlar herkese
Geberiyorum uykusuzluktan, emir saolsun dun gunduz uykusu uyumadi aksam 8 de uyudu sabahta 6 ya geliyodu kalkti. Benim cok uykum var ama

günayyydııınnnnn uykum var ama uyumucamm dikiş işlerim var onu yapıcam bugünnn

ortalığı toplayayımm
hayırlı bi hafta olsun inşallah hepimize
tartı 85 400 dedii pöfff sanırım antibiotik etkisi var yoksa ben be yedimki:))))

dafiiiii çok yorucu ama zevkli yaa gurbette olunca ne kadar imreniyorum kalabalık ailelere aile oturmalarınaa kahvaltılaara köy gezmelerinee

maşşallah hiçmi tartışma küsme olmuyo aranızda
bide genelde hep aynı memleketten evlendiğinizden kaynaklanıyo benim babam ayrı annem ayrıı memlket evlenince ankaraya yerleşmişler eşimin ailesi ayrı onlarda ankaraya
o kadar karışıkki kültürlerr çok zorlanıyo düşün benim akrabalarımla eşimin akrabaları 10 yıl önce düğünümde 3 -4 saatline tanıştılar okadar böyle böyle uzaklaşıoruz yalnızlaşıyoruz sanırımm saece anemler ve kaynanamlar görüşür sık sık

Son düzenleme:
gunaydin hatunlaaar benimde uyuyali cok olmadi hic yetmedi uykum ama sagolsun babannem kaldirdi pazara gidicez birlikte yaz geldiye ya simdi cicek almasi hic bitmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…